Sziasztok!
Peti dédizik, hűtő letakarítva, mosás megy. Szóval olvasok.
Vasárnap háromasban voltunk játszózni, Peti olyan édes volt, ahogy a kavicsokon járkált mezítláb és egyensúlyozott, ugye süppedt alatta a talaj. Előtte fagyiztunk is, Peti a négy fogával elrágcsálta a tölcsért.
Megvolt a repülés is, képek fentebb. Jó volt, de azt hiszem, rosszul vagyok kódolva, mikor fel és leszálltunk, vagy a levegőben jöttek a széllökések, semmi bajom nem volt, de mikor simán repültünk, akkor jött rám a hányinger...
Peti legújabb tudománya a krákogás, eltanulta a déditatától, aztán meg nagyot rötyög saját magán...
Wkata, érdekes, én pl. 2-án elvitettem Petit a férjemmel, egész délelőtt együtt volt apa és fia, vittek kajcsit, nem volt semmi baj. Csak itthon van az, hogy ugye kéznél vagyok, na akkor ugorjak, aztán vagy ugrok vagy nem.
Persze ha helyben a férjemnek kéne figyelnie Petire, akkor az mindennek elmondható, csak "gyerekfelügyeletnek" nem.
Misinek egyébként gratula a járáshoz! Egyébként ez az idő sem kedvez a gyerekeinknek, nálunk hétfőn egész nap dögmeleg volt, négy-öt táján elborult, fülledtség, és este kilenckor zuhé.
Gabella, nagyon jók a képek! A lavóros az a favorit. Az óvi azért más...mert ott már van valami kialakulóban... Egyébként minden tiszteletem a bölcsis dadusoké, én nem bírnám.
Gondoltam, hogy nem jöttök, de júliusban is lesz valami vasutas izé Szegeden, ha jól tudom, akkor is lesz kiállítás, talán akkor tudunk talizni.
Én is kórházsorozat-függő vagyok.
Meteor, hidd el, a bankban se véletlenül vannak hívószámok...
De még ott se mindegyik tudja a saját dolgát, tapasztalat. A fodrászt passzolom, de 100%, hogy az egyik inkább a sima hosszú hajjal foglalkozik jobb kedvvel, míg egy másik a rövid fürtökkel. Így kerek a világ. És a gondozónő szerintem foglalkozik a gyerekkel, hiszen az a DOLGA, csak magával a viselkedésmóddal van gondban, ami szvsz érthető, hiszen még mi se tudjuk mindig, hogy mi lehet a gyerekünkkel, aki a SAJÁTUNK, képzeld el ezt egy idegennel, akit persze szeretsz, szóval az én olvasatomban se lehet arról szó, hogy a nemszeretem gyereket kirekeszti akárki is.
Reni, utólag boldog 18+13. szülinapot.
A tévés képről jut eszembe: a jómúltkor a férjem felszerelt egy plexilapot a tévégombok elé, mert Peti előszeretettel nyomogatta. És képzeljétek, hétfőn az én ügyes fiam, addig-addig piszkálta, míg le nem jött.
Lekopogjam, azóta nem nyomogatja, pedig megtehetné. Kopp-kopp.
Ezek szerint, lehet, hogy Petinek jönnek a fogai. Nálunk elég észervétlenül bújtak ki, vagyis lehet, hogy azért ébredt sokat a fiatalság, de ezek most is előfordulnak, igaz, ritkábban...de én sosem adtam neki fájdalomcsillapítót.
Milyen lett az új frizurád?
Nekem eddig semmi bajom se volt a noname cuccokkal...én nem rajongok a márkáért.
Gombi, köszönjük Julcsi cuppanósait, hatottak, tegnap voltunk ellenőrzésen, minden rendben van Petivel.
Az állatkert nagyon jó lehetett, mikor mi voltunk, Peti bealudt, így csak én és a férjem élveztük a dolgot, anyukám meg tologatta az unokát...
Hidd el, mi is játszóterezünk, de tény, hogy van egy pár olyan hely, ahova csak akkor vinném a fiamat, ha nem lenne más. Valószínű, Bénianyu inkább ezekre gondolt, ahogy írta is.
Nálunk a lemászás is megy, vagyis próbálkozik a fiatalúr, a játszón még nem fedezte fel a házikót, egyelőre a hinta a nyerő.
Ez az utolsó evős kép nem semmi.
Bénianyu, gratula a fiadnak az álláshoz. Hát én továbbra se vagyok bio, de újabban anyukámmal kijárunk a piacra, igaz, Petinek inkább mirelitet főzök, valami vegyeset, szerintem azok is jók.
Sajnálom, hogy Beninél így alakultak a dolgok, érdekes, hogy Petinél semmi ilyen gond nem adódott, pedig ő is csaszis volt, 9/10-es volt az Apgarja.
Képzeld, Petinek csak régi haja van, az olyan, amilyen, legalábbis én nem vettem észre, hogy a babahaja kihullott volna.
az élet hosszú távon igazságos --> csak győzzük kivárni.
Hát az erkélyen tűzet gyújtani nem nagyon kéne, de nálunk sokan vannak, akik a panelban az erkélyen grilleznek, mondjuk nem tudom, hogy hagyományos vagy elektromos grillel-e.
Hát a babáját otthagyó anyukáról megvan a véleményem...de inkább nem írom le, mert ki lennék moderálva. Mondjuk saját hibámon kívül én is csak 3 naposan láttam harmadjára a fiamat, mert előbb nem volt eszem, hogy kimenőt kérjek a kórházból, mondjuk lehet, hogy menni se bírtam még volna akkor.
Mi Petivel együtt jelenleg öten vagyunk a 2+1-es panelban, míg apu élt, ugye eggyel többen voltunk, de nem nyomorgunk, anyukámé a nagyszoba, miénk a középső, a legkisebb a tesómé. Igaz, tervbe van véve a vetésforgó...
Igazad van, a szülők hajtják a lóvét, de annyiban javítanálak, hogy nem feltétlen a Nike cipőért. Jó, beszélgetni kell, talán meg is lehetne oldani, de nem minden fiatal vágyik erre. Én se voltam beszélős típus, vagy ha épp vmi rosszat tettem, mindig akkor mondtam el anyukámnak, amikor fürdött, mert tudtam, hogy onnan nem ugrik ki, vagy nem kezd el ordibálni...
Egyébként a mai világban amit hétközbenre terveznek, az majdnemhogy felesleges meló, mert vagy az egyik vagy a másik vagy épp egyik szülő sem ér rá, azért fel kell tartani a családot, nem? (Ne értsd félre, nem vagyok pénzhajhász, de azért a rezsi és a gyerek meg a mi kajánkra való pénz nem az égből hullik...)
Nálunk egyébként a telefontöltők vége is bejön a fiatal úrnak, de öcsém számítógép asztala alá is nagy örömmel mászik be.
Marcy, remélem, minden jól ment a vizsgán.
Wawel, sajnálom, ami anyukádékkal történt, remélem, a kocsinak sem lett komolyabb baja. Nálunk néha folyamatos hiszti van...főleg, ha nem engedem be a fiatal urat a konyhába.
Nálunk régebben csak a telefonzsinór volt a nyerő, de azt a férjemmel eltüntettettem, az internetkábel meg jól el van dugva, igaz, régebben a modem nagyon jó játéknak bizonyult, de a kábelt nem rángatta ki belőle.
Oriandy, nagyon édes az a tappancsnyom! Dani korán kezdi a sörözést.
Mondjuk nem tudom, miről beszélek, Peti május elsején a nők után a sörösüveget favorizálta leginkább.
Nálunk ha jó idő lesz, Peti holnap fog pancsikálni. Szerintem ő se ment volna bele ebbe a csodába, szerintem nekik ez még sok.
Igen, a kockatízesek közül a jobboldali, oda akartam írni, de valahogy lemaradt, szóval a nagy barna házaknál kell keresni.
Katus, remélem, nincs baj a vérképeddel, és ez csak amolyan nyári fáradtság nálad.
Nagyon jó a kép, amit feltettél.
Kimike, kocsi miatt
. A miénk most a garázsban van, én nem használom, a férjem meg vidéken dolgozik. De néha a ház előtt a kicsi Skoda se szimpi valakinek, mondjuk nálunk a szelepsapkákat viszik, mint a cukrot.
Na ilyet se hallottam, hogy magánházas irigykedjen a panelosra...hm.
Elvileg a bölcsiknek is van felügyeleti szervük, és amikor beíratkoztatok, gondolom, azt felvezették valahova, szerintem parádézzál. A törvény meg nem szentírás, sokminden le van benne írva, főleg az oktatási intézményekkel kapcsolatban, amit még véletlenül se tartanak be.
Klarka, ügyi vagy, hogy levizsgáztál!
Na igen, ha nekem nem lenne ez a tető a fejem felett, lehet, hogy én is a híd alatt aludnék...
Tandika, a tubi nálunk is nyerő, a dédijéknél meg a rigó, a fecskék valamint a kan nyuszi a favorit.
Juca, csak így tovább, fel a fejjel, fő az optimizmus, és jönni fog az a babó!!!
De jó, hogy beszél a lányod. Mondjuk Peti is fejlődik, főleg, ha jó a kedve, akkor jönnek belőle a "szavak".
A kép egyszerűen szuper!
Na lépek, mára ennyi voltam.
Ági