Sziasztok!
Óh! Lemaradtam az éjszakai traccspartiról, pedig tegnap este még 11-kor kimentem egy kis gyümitortát hamizni! Mert ma jönnek a vendégek, hiszen Gréta nap van!!!
Aztán meg még hajnal 1/2 1-ig fent voltam.
Balwin!
Ne izgulj, mindig minden annyi mindent változik, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Egyszerűen nem lehet követni!
Elin!
Valamiről megint lemaradtam. Mit lehet megnézni? Én is akarom!
Nekem is van egy szolnoki barátnőm, akinek a férje azt mondta, hogy most már őt ne hívja, ha nyer valamit, inkább akkor szóljon, ha nem, mert már az a hír! Szörnyű! Már egész komoly utazásokat is nyert! Bár igaz, hogy mindig mindent beküld, meg mindenhova telcsizik.
Na, már hogyha a nyereményeknél tartunk, akkor a szomszéd nyert tavaly egy autót!
Nekünk talán eddig egyszer volt szerencsénk, többet sem, egy bálon mienk lett a 3. , meg az 1. főnyeremény a tombolán. Ennyi. Na, meg egy-két lottó kettes.
Fanna!
A fogcsírák már nyugodtan beindulhatnak. Javaslok hűtőrágókát, nálunk Letinél bevállni látszik, viszont Gréti utálta. Meg nyugodtan kenegesd Dentinox-szal, először csak cseppel, aztán majd, ha Nimi betölti a három hót, akkor éjszakára rakjál gélt. Elzsibbasztja rendesen, és akkor legalább nem nyűgi elalvás előtt, nem azzal foglalkozik, hogy hogyan nyelje le az öklét, hanem próbál szunyizni.
Balwin, Katlina!
Még egyben?
Ildi!
Mizu a kislegénnyel?
Stella!
Miért nem írsz?
Többiek is!
Olga!
A sonnenthermét tuti értékelné! Van külön szopis sátor, külön bébikajáltató helyiség felszerelve mikróval,aventes cuccokkal. Minden kisbaba kap külön babakocsit, amikor belépsz, mindenkinek jut napozóágy, mert ha tele van a fürdő, akkor akár délelőtt 10-kor is kitehetik a megtelt táblát. A bébipancsoló 10-40 cm között van, buzgárokkal, és látványelemmel, a szülők is bemehetnek. Kb akkora a babypancsoló, mint egy kézilabda pálya Állandó 29° C van, állandó páratartalommal. Közép-Európa leghosszabb csúszdája itt található, lift visz fel, a twister kb. 241m hosszú, a másik valamivel rövidebb, de a végén "szabad eséssel" érkezel a vízbe. Korlátlan használatú. De a képek magukért beszélnek! csak a babyworld része
egy kis látványelem a piciknek
csúszda, ha szeretitek