Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kriszti! :lol:

Tényleg dühítő lehet, hogyha eltervezel valamit és más külső ok megakadályozza, hogy megvalósítsd! Együtt tudok érezni Veled! :wink:
Hány cm-t fogytál? Sajnos én elfelejtettem lemérni magam (az elején nem voltam ennyire optimista ezzel a diétával kapcsolatban :oops: ) Azt tudom, hogy a terhességem előtt hordott nadrágok, amik már nem jöttek fel rám szülés után, azok most simán feljönnek! :lol: :D :D Nekem megy le a mérleg nyelve nagy nehezen, de még legalább 30 kg feleslegem van, úgyhogy van miből (sajnos). :oops: :oops: :oops: :cry:

Nem szoktál csinálni valami tejszínes husit jó fokhagymásan, vagy sajtosan? HÚÚÚÚÚÚÚ, én imádom pulykát tejszínesen, és jó sok fokhagymával és füstölt sajttal.hmmmmmmmm de ennék. Te nem szereted? Tudod, nekem mindig az a bajom, hogy pl. CH napon kívánom a húst, fehérjén a zöldséget és keményítőnapon a szénhidrátot sütit, csokit. Valószínű ez azért van, mert "valaki" megmondja nekem, hogy ma csak gyümölcsöt ehetek, akkor tuti, hogy azt nem kívánom aznap. Ez olyan furi. Neked nem szokott ilyen lenni?
Na jó sok sületlenséget és kavart írtam. Bocsi, már álmos vagyok nagyon! :oops: :shock: :wink:

Nekem holnap CH napom lesz. Még nem tudom mit eszek lehet, hogy Nutellás kenyeret ebédre és vacsira pizzát, vagy sütit, még nem tudom. Ezeket mindig aznap találom ki, hogy éppen mit kívánok.

MÁR CSAK 27 NAP!!!!!!!

Gondolom ma már nem olvasol, de azért jó éjszakát én megyek és elteszem magam holnapra! :lol:
Puszi

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
 
 


Szia Finike!
De imádom az ilyen husikat, csak sajnos párom nem, így nemis nagyon készítek!!! :(
Most megyünk sátorozni, hírtelen ötlet, és ott finom grill husit csinálunk...Holnap estíg maradunk, úgyhogy nem is leszek net közelben.....És sajnos holnap is a keményítő nap helyett ismét fehérjenap lesz.....(Krumplicskát lehet grillezek) :lol:
Én sme szoktam előre eltervezni, hoyg mit fogok enni, általában aznap találom ki, amit éppen kívánok!!!!Nekem is van sokszor olyanom, hogy az adott napon tuti nem azt ennék!!!! :oops: :oops: És talán pont ezért mert, kötöttt, hogy mit lehet aznap enni!!És én sem szeretem az ilyet!!!!

Szóval már csak 26 nap!!!!!!!!!!!!Jajjj de jó!!!!!
Már nem aggódom, hogy nem megy lejjebb a mérleg, majd akövetkező kúránál billen lefele...Indulunk a babaprojecttel jövő hónapban(tudod :wink: ), így remélem csk 9 hónap múlva kezdem újra...vagy később!!!!

Puszillak, és csodaszép hétvégét kívánok!!!Kevés bűnözéssel!!!! :wink: :lol:
Vendég
 


Szia Kriszti!

Milyen volt a sátorozás? Nekem már egyre nehezebben megy a diéta betartása. Már nagyon unom. Megálltam 9kg-nál. És Te? Úgy látom ez a topic kezd meghallni. Pedig már nem sok van hátra. Valahogy ki kellene bírnunk. Te hogy állsz vele?

Puszi

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
 
 

 
 

Szia Finike!
Valóban én is úgy látom, nem valami nagy a forgalom a topikon....
Sajnos én is kezdem abbahagyni a diétát, egyre többet eszem mellé, ugyea munkahelyen nem lehet megállni, hogy ne egyél, ne nasizz, amikor eléde teszik...Főleg ha olyan kolleganóvel vagyok, aki állandóan nasizik...Persze ő szerencsés alkat, ehet bármit, bármennyit.....
Én a múlt hét szerda után nem is tudtam menni edzeni, csak tgnap először....Hááát, mit ne mondjak, vissza is jött 2 kiló!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: Úgyhogy én most 5 kilónál járok...
De kitaláltam, ma megyek éjszakára, keveset eszem, és holnap egész nap alszom, majd ismét megyek éjszakára, és vasárnap tartok egy víznapot!!!!!!!
Úgyis elég fáradt leszek, majd csak iszom.....Remélem bejön! Ma csinálok finom babgulyást, az páromnak elég 2 napra, és hétfőn meg valami husikát csinálok!
Egyébént ma CH napom lenne....Nem tudom még mit fogok enni....A fehérje és keményítő napomonlecsúszott mindkét nmap 2-2 töltelék káposzta.....De ennyi volt az egész napi kajám....Kissé visszafogtam, magam!!!!!

Elvileg még van 25 nap???????Na, most beleerősítek, és tényleg betartom, legalább az a 2 kiló menjen le, amit felhíztam....És heti 4-5 alkalommal elmegyek edzeni!!!!!!!!!
Egyébként centiben nem látszik, hogy visszajött, ruhaméretben sem...csak aza fránya mérleg!!!!!!!!Lehet ki kellene dobnom???
Arra is gondoltam, hogy az edzések miatt jött vissza, átalakult izommá....De nem volt már régen ilyen formás lábam, popóm...... :oops: :roll: :lol:

Jézusom, most látom, mennyit írtam!!!!!!! :shock: Nemhiábapihent vagyok, é :shock: csak este megyek dolgozni!!!!!!!!!! :lol:

Szép napot neked!!!És tartsunk ki!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég
 


Ja, a sátorozás......
Inkább nem is szivesen emlékzem rá,.......Egyébként tők jól értük magunkat,. csak furcsa volt a szabadban aludni...Ez volt életem első sátorozása....Nem tudok úszni, ezért nem is mentem vízbe...Igen ám, de kitalálták, van a hajóban mentőmellény, menjek be azzal...Ráálltam nagy nehezen. Bár ne tettem volna....
Ugyanis kedden voltam nőgyogyinál, hogy kezdhessük a programot, és észrevette, hogy valmit összeszedtem....Háát, igen, a duna vize nem a tisztaságáról híres....
Úgyhogy kaptam gyogyit, és az eredményre 3 hetet ell várni....Azt hittem, csúszni fog a program.....(ellvileg 6-án 7-én kezdeném), de szerencsére nem. 2 napíg tök ideg voltam, hogy mi van ha ezt a ciklust ki kell hagyni!!!!!!

De ezt leszámítva jó volt, jókat nevettünk, csak hiányzott a kultúra.... :lol: :lol: És féltem a kullancsoktól!!!! :? :? Szerencsére egyet sem hoztam haza.... :wink: :lol:
Vendég
 


Szia Kriszti!

Én is mindig összeszedek valamit a mi vizeinken. :cry: Azért örülök, hogy emiatt nem fog csúszni a program. Szorítok, hogy el tudjátok időben kezdeni,és hogy sikeres legyen! Drukkolok!!!! :lol:

Olyan kevésnek hangzik ez a 25 nap, de valahogy ez a legnehezebb, de én már csak azért is kiszeretném bírni, de valahogy mostanában én is mindig bűnözök. Én -9 - 10 kg között ingadozok, de nekem rengeteg súlyfeleslegem van, így volt is miből fogyni, jó lenne még egy tizest, de én már nem nagyon bírom tovább. Amint abbahagyom azonnal csinálunk egy kerti partyt, jó nem fogom degeszre enni magam, de alig várom hogy ehessek pl. bundáskenyeret, vagy jó kis rántotthúst. Na jó, most már befejezem, csurog a nyálam.

Addig is kitartás, most már a finisben ne adjuk fel, azért is csináljuk végig!
Amúgy ma nem a 70. napunk van??? Elszámoltam volna magam? :shock: :shock:

Holnap szénhidrátnapom lesz. Nem tudom mit eszek. Szerintem szendvicseket, de muszáj vagyok egy kis vajat rákenni. Úgy ennék egy sajtos croassaint, de ugye az sajtos.... :evil: :roll: Lehet hogy diós, vagy mákos tésztát eszek.

Most legalább egy hétig nem lesz gépünk (egy kis szervizelés), de amint tudok jelentkezek.
Na jó most búcsuzom, mert nem tudom mikor tudok legközelebb írni, remélem mihamarabb!!!!!!!!

Sok puszi!
KITARTÁS KRISZTI!!!!!!!!!!!!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
 
 


Szia Finike!!!

Örülök neki, hogy jelentkeztél!!!!!!Sajnos tényleg nagyon nehéz a finis...de nekem már nem is sok időm van!!!De nem is bánom!!!Azon gondolkodtam, ha nem járunk sikerrel, akkor megcsinálom a 9 naposat, amit a doktornő csinált....

Nem is tudom, hanyadik napon tartunk...Kiszámolom. Márc.26-án kezdtük...ott van 5 nap...Áprilisban 30, az 35...Májusban 31
az 66...és ma van 2-a...akkor az 68!!sztem....
Úgyhogy még van 22!!!!!!
Ezt már fél lábon állva is....

Én továbbra is edzem, és megpróbálok holna víznapot tartani...Hizs úgyis aludni fogok 2 éjszaka után!!!!!

Kitartás neked is, és gratulálok a kilókhoz!!!!!
Puszi
Vendég
 


Szia Kriszti,

Újra itt vagyok. Csak röviden jelentkezem, mert még nem ettem semmit. Ma szénhidrátnapom van, csinálok kekszroládot, már alig várom, hogy kész legyen. Még mindig elég sokszor bűnözök, de még így is tudom tartani a kilókat, bár lejjebb nem megy a mérleg, de ez érthető is. :oops: :roll:

Veled mizújs? Babaprojekt? Hogy vagy? Csinálod még a diétát?

Puszi

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
 
 


Szia Finike!
Húúú, most nekem is összejött minden....
De a diéta még megyeget...Kissé vannak csalások is! :oops: :oops: Nagyon nehéz a végefelé....Nem is tudom, ugye még vab 17 nap......

Szóval a víznapot túléltem!!!!!!! :wink: :lol: Nehéz volt, de megvan, előtte ugye gyüminapom volt, és képzeld, a kilók visszaestek....Maradt a 7 kiló!!!!!! De már nem bánom.....

És most komolyan gondolkodom utána 9 naposon.... Már nem sok időm lesz.... :roll: :lol:

Egyébként vettem ebben a hónapban olyan bérletet, amiben van szauna, és masszázságy is.....Úgyhogy most 3.5 órát töltök a konditereben...Edzéssel együtt!!!! :wink: :shock: De nagyon jó.MInden nap megyek masszázsra, és edzeni, a sazuna nem mindig fér bele.....Holnap is csak azért fogok felkelni, korán, hogy elmenjek edzeni, és masszázsra...
Ma sajnos úgy jött ki a lépés, hogy este nincs már kondi, mert meló után még elmegyek szaunázni, és masszázsra....Olyan jólesik!!!!

Te tartod még a diétát????

Holnap Ch napom van...Nem tudom, mit eszem. Megyek éjszakára, úgyhogy gőzöm nincs mit vigyek! :wink:

Na, most megyek, elteszem magam holnapra, elég volt a mai napból is....

Puszillak, és kitartás!!!!!!!!!
Vendég
 


Ja, egyébként, azért nem is néztem be, mert múlthéten írtad, hogy legalább 1 hétí nem lesztek...És most látom, 2 napja írtál......

Babaproject tolva, nem jött meg az egyik eredméynem.....Így van 1 hónapom még fogyni!!!!! :lol: Ez a jó oldala!
Na, tényleg megyek!
Puszi
Vendég
 


Szia Kriszti,

Az a helyzet, hogy ma is össze -vissza ettem, ezért úgy gondolom, hogy nincs értelme tovább csinálnom, hisz azóta sem ment lejjebb a mérleg nyelve, úgyhogy én befejeztem, majd a köv. baba előtt megcsinálom mégegyszer, de csak 60 naposat, mert nagyon hosszú ez a 90 nap és nagyon uncsi! Elértem a kitűzött célomat a 10 kilót, úgyhogy ennyi.
Te hogy vagy? Csinálod még?
Azért jó volt, hogy volt kivel beszélgetnem, köszönöm a biztatásokat! Azért benézek még, hogy írsz e erre választ. Kívánom, hogy Nektek minél előbb legyen meg a boldogságotok, egy kisbaba, és persze sok egészséget kívánok Nektek tiszta szívből!
Vigyázz magadra nagyon! Azért figyellek majd a másik topicon (most már tudom hol-hova szoktál írni), és amint jó hírekkel jössz én szeretnék az elsők között gratulálni Nektek, de nem szeretnék semmit elkiabálni. :roll: :oops: :lol:

Sok Puszi!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
 
 


Drága Finike!
Igazad van, nagyon hosszú volt ez a 90 napos...Éslehet ha rövidebb lett volna, könyebb lett volna betartani! Majd legközelebb!!!!

Hát, a mai napom nekem sem a terv szerint haladt, uyganis ma CH napom lett volna....Reggel felkeltem, elmentem edzeni, (még ilyenkor is :oops: :oops: ), és azután a megylevest kívántammeg.....Főztem is! :oops: Már jól is laktam belőle.
Kaját ebben a nagy hőségben nem kívánok! :wink:

Sajnso a diéta betartásában én sem voltam olyan kitartó, mint kellett volna....De az edzésben az vagyok!!!!!!!!!!!!! :lol: Kompenzálom....Most minden nap járok edzeni, csak ha nappalos vagyok, akkor nem...De akkor este is masszázságyra bemegyek....(Állítólg 3 óra laza edzéssel felér).Persze én nem azért megyek, hanem mert iszonyat jólesik a masszázs.....

Amíg nem kell újra mennem, addig eljárok edzeni, és próbálom betartani a diétát...Kenyeret, és egyéb ilyen dolgokat csak nagyon ritkán eszem, heti 1 X max...CH napon. Inkább a leveseket kívánom!Persze olyat,amit nem szabadna...De sztem nem annyira hízlal a megyleves sem, ha egész nap azt eszem! :wink:
Eddg összesen 8 kiló ment le....INkább centiben érzem.....Május elején lemértem magam, és most is, 2 centi különbség volt. 8) Főleg a combnál...Már többen megjeyezték, látszik, sokat fogytam, de mostmár hagyjam abba, mert csini vagyok így is..... :wink:

Aranyos, vagy hogy szurkolsz nekünk...Remélem nem hiába, és tényleg hamarosan gratulálhatsz....De az még majd 2 hónap! :cry: Bár ha vártunk 8 évet, ez a 2 hónap már semmi! :roll: :lol:
Sok puszit küldök, aztán remélem még "látjuk" egymást!!!!!!!!Jó egészséget Neked és családodnak......

Puszi:
Kriszti
Vendég
 


Sziasztok!

Látom, kihalt a topik, már az utolsó két mohikán :D is végzett a diétával. Illetve Kriszti, neked még van néhány napod, ha jól számolom. Azt már féllábujjhegyen is kibírod, nem? :wink: :wink: :wink:

Gratulálok a leadottakhoz! Finike, nagyon ügyes vagy a 10 kilóddal! :)
Kriszti, neked én is mielőbbi babásodást kívánok, és azért majd írd meg esetleg ide is, ha sikerült! :)

Puszilok mindenkit! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Szia Edit!
Sajna idő előtt abbahhgytam én is a diétát...össze vissza ettem mindent! :oops: :oops: :oops: Ami jött, persze mértékkel, és nem 11 órakkor este még pizzát, mint azelőtt!!!Az edzést viszont nem hagyatm abba, most is megyek hetente 4-5 alkalommal....És bárcsak 8 kiló ment le, míg tartottam a diétát, azóta nem fogytam,de formálódtam..:Teljesen más lett az alakom! :roll: :lol:
Természetesen ha van vmi babaügyben, azonnal világgá kürtölöm!!!! :wink: :lol: Neked további szép pocakosodást, hányinger mentes időszakot!!!
Vendég
 


sziasztok!


 


Az baj ha minden másnap gyümölcsnapot tartok? 

evelin3000
Pécs
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron