Fanna, naon szépek vagytok
Nimi tündéri kispasi, teccik a cumis-fityiszes kép
Elin, dejót pancsolhattatok
Hja, és milyen jól megy a medence színe Lilcsi hajszínéhez
Oan aranyos
Köszi a TB-s segítségeket
Judit, megnéztem a m.o.ponthu-t, szépen megvan minden
Közben a könyvelőnk is felírta, milyen konstrukció kellene, egybevág azzal, amit olvastam a honlapon
Úgy néz ki igénylek majd anyaságit, tgyást, gyed-et 2 évig, aztán gyes-t 1 évig.
Amúgy vállalkozásnál azért gáz, mert ugye saját magunk munkáltatói vagyunk, szóval mindkét fél (munkavállaló, munkaadó) járulékkötelezettségeit be kell fizetnünk magunk után
Ezért nem is mindegy, hogy mennyi ideig, és mennyivel kevesebbet kell állambácsinak kipengetni.
Katlina, úgy tűnik a vállalkozókra is ugyanaz vonatkozik járandósság ügyben, mint a munkavállalókra
Noh, akkor legalább erre jó voltam: most már tudsz az anyasági támogatásról
Ami fontos: kell egy igazolás a terhesgondozást végző orvostól, hogy legalább 4 alkalommal megjelentél terhesgondozáson.
Évi, szolnoki dokit nem, de egy pesti klinikát tudok ajánlani, akik nagyon jók a témában (párom allergiájával hozzájuk járunk). Ha érdekel, privben szívesen megírom a címüket, áraikat
Már mindenki azt mondja, hogy leereszkedett a hasam...még az is, aki nem látott az elmúlt 5 hónapban
Szóval tényleg nem lehet már olyan nagyon fent. Voltam ma kozmetikusnál szőrmentesítésen, mehetünk szülni
Jelzem, fájásoknak nyoma sincs...néha keményedgetek, de ennyi. Persze, ha belegondolok, hogy a ciklusom hosszabb az átlagosnál, akkor még 3-4 napot rá lehet rakni a jelenlegi kiírásomra