Sziasztok!
Juca, Kitti! Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Nem is tudok mit hozzátenni.
Egy órámba telt, amíg elolvastam a kedd óta írtakat, de képben akartam lenni.
Először leírom, velünk mi van, aztán összeszedem a gondoltaimat, és reagálok a ti írásaitokra.
Kedden voltam tornázni, most is ott fájt, ahol a gond van, a combom meg a hasam. De azért jó volt.
Szerdán meg ovis kiránduláson voltunk. Vonattal Mezőhegyesen lovardában. Két gyerekkel mentem, Mesi is nagyon élvezte, "pusztabusszal" mentünk a vasútállomástól a lovardáig, ami egy pados lovaskocsi igazából. Ha nem lettünk volna olyan zsúfoltan, még élvezhető is lett volna... Mesi azért sikongatott, nevetgélt, énekelt, integetett, szóval ő jól szórakozott. Aztán a lovardába érve szépen elaludt a babakocsiban. Az ott eltöltött 3 órát szépen át is aludta, már éppen a kapunál jártunk, mikor felébredt. A fagyizóban megebédelt, aztán már mentünk is a vonathoz. Annyira jó kislány volt, hogy bármelyik ovis megirigyelhette volna. Este itthon viszont még mindig pörgött, beleállt a bébihordozóba, és felborult vele, éppen egy fa vasút darabra, és persze beütötte a száját, vérzett neki rondán. De a fogainak nem esett baja.
Csütörtökön mentünk vissza kontrollra. 9.10-re kellett mennünk a kardiológiára, fél 8-kor leadtuk Lackót az oviban, hogy időben odaérjünk, de odaértünk, pedig még forgalom elterelés is volt, mert a 47-esen baleset volt, és valami kis vacak úton kellett mennünk Gyuláig. Időben odaértünk, de a kardiológián nem volt orvos. A pulmonológiás asszisztensnőtől kértünk felvilágosítást, aki telefonált párat, és kiderült, hogy 6-ára volt időpontunk, csak rosszul írták a záróra, és 7-én mentünk. A doktornő meg nem is volt a városban. Mi meg 80 km-ről jöttünk... Telefonált még egyet, és mondta, hogy Sarkadon (Gyulától 15 km) tud fogadni minket a doktornő, megcsinálta nekünk az EKG-t, azzal mentünk Sarkadra. Közben a rendelő ajtaját meg ránk zárták, telefonálni kellett, hogy valaki engedjen ki minket.
Sarkadon azonnal behívott minket a dokinő. Jajj! Jut eszembe! Telefonálnom kell! Majd folytatom!!!!!!!!