Sziasztok!
Ma egy picit jobban telik a délelõtt, Annácska aludt vagy másfél órát, szopizott, és most megint alszik. Mondjuk, szopizás közben szegénykém idõnként összerándul, felhúzza a lábacskáit, és eltorzult arccal sírni kezd, de utána ugyanúgy folytatja szerencsére a szopit, mintha mi sem történt volna. Éjszaka megint fönt voltunk úgy 1-tõl 4-ig kb.
Kangi!
Próbálgatjuk a különbözõ pozitúrákat... amikor az ember vállra kapja, és körbe-körbe jár vele a szobában, akkor általában megnyugszik, csak ez úgy éjjel 2 körül egy kicsit idegõrlõ.
Popsitörlõ:
a Pampers nekem sem igazán tetszik. Az volt a legjobb eddig, amit ajándékba kaptunk valakitõl, csak már nem emlékszem, hogy Nivea vagy Johnson's, mert nagyon hasonló a csomagolásuk, olyan rózsaszín zacsiban volt.
Miszike,
Beki gyönyörû, édes, ahogy mosolyog!
Sétával kapcsolatban egy kérdés:
ti mit adtok rájuk, mikor kiviszitek? Tegnap kitoltam az erkélyre egy bundazsákban (+takaró, meg alatta rugi, body), és szerintem baromira melege lehetett, mert a két percet végigordította, és amikor levetkõztettem, éreztem, hogy picit izzadt... Ha délután levinném egy félórácskára, szerintetek mi mindent érdemes ráadni, hogy melege se legyen, de ne is fázzon?
Kaska, Csucsuka,
de jó, hogy beugrottatok!
Norka!
Anna is olyan vizeseket kakil, és nálunk is volt egy "baleset",
, amikor is még a fejemre is jutott belõle! És hogy megdicsértük érte!!!
Sose gondoltam volna, hogy egyszer még örülni fogok annak, hogy lekakálják a fejemet...
Szopival kapcsolatban is van egy kérdésem a tapasztaltabbakhoz: mi a jobb, ha egy szopizásnál mindkét mellbõl kap a baba, vagy ha egyik szopinál az egyiket, másiknál a másikat kapja, felváltva? Vagy teljesen mindegy?
Na megyek, kimosom az éjjel összepisilt ezt-azt...
Pusz mindenkinek
Franyo + Anna