Sziasztok!
Na végre láthattam Peti szülinapi képeit, kb. egy hét, és ti is láthatjátok, addigra kifizetem a fotóst, és ez előtt nem szeretném jogtalanul birtokolni a képeket, pedig nagyon jók, némelyiken Peti olyan, mint egy gyerekmodell.
Hát nem tudom, mi van a fiammal, de belázasodott, délelőtt 38,2 volt a hője, akkor is kapott kúpot, de estére is kellett, mert addigra felment 39,6-ra. De nem köhög, nem szörcsög, talán a foga lehet a ludas.
Klarka, jó, hogy visszatértél te is közénk, nagyon édes a szöszi fiad.
Szandiügyben itt eléggé megoszlanak a vélemények, ha van rá pénzetek, akkor Siesta vagy Asso, ha kicsit szűkösebb az eklézsia, akkor nézd meg a linket, amit Gabella tett fel. De mindenféleképp vidd el Andrist, add rá a lábbelit, és állítsd rá a lábára, hogy lásd, meddig ér a szandiban.
Kimike, Milán egész későn kezdte az ágyról való leesést, Peti eddig 3X-4X pottyant már le...
Én épp ma este mostam, általában két-háromnaponta mosok átlagban, de ebben benne van, hogy néha napi két adag is akad. Én vasalni semmit se vasalok, kivéve a feje alá való anyagot, meg a textilpelusait, de ezekből kb. havonta jön össze annyi, hogy felállítsam a vasalóállványt.
A cipő ügyében ne szomorodj el, Szegedre is csak nagykert ír, és egy másik helyen mégis megkaptuk a hőn állított szandit.
Gabella, na Petinek is ilyen márkájú a szandija, de a mi színvariációnk olyan érdekesen jön le a katalógus képéről.
Édes Mesi a képeken, nekem a szoknyás tetszik, azon olyan cserfesen vagány.
Ha esetleg jöttök Szegedre, szólj, talán össze tudunk futni, hacsak Peti le nem betegedik ténylegesen.
Tojást Mesi "teljeset" kap?
Wawel, Kornélnak boldog hófordulót! Peti is veri a fejét a falba, pontosabban mindenbe.
Névnapi ajándék.
Utólag Isten éltessen téged is.
Az időjárás itt elég kiszámíthatatlan...ma délelőtt rossz volt az idő, napközbenre javult, de délutánra megint elromlott, most meg esik (már megint).
Reni, remélem, hogy mégse himlő az a pötty az ismerős babán, vagy ha igen, akkor Peti ne kapja el. Sok baba van, aki alapból "himlő-rezisztens".
Hm, Peti kis szobafestő-mázoló-tapétázó, vagyis inkább ezek ellendrukkere.
A kullancs elleni oltás tényleg 3 részből áll, az első után általában 1 hónappal kell beadni a másodikat, de meleg időben ez lehet két hét is. De akkor is lemegy már a kullancsszezon, mire megszerzi a védettséget. (A 3. oltást a második után egy évvel kell beadni, az, hogy fájdalmas, szerintem nem igaz, semmivel se rosszabb, mint bármi más.) Nekem úgy nem ajánlotta a doki, hogy Peti május végén lett egyéves! Mondjuk mi anno júniusban kaptuk, szóval, ha erősködtem volna, felírta volna, de így megkapja jövő év elején. Addig meg veszek valami kullancsriasztó szert.
Meteor, nekünk anno Norbi bébivizünk volt...nem tudom, a Humana milyen lehet, de egyelőre nem szorulunk rá, külföldre meg végképp nem megyünk.
A Nestlés tejpépen én azt olvastam, hogy napi kétszer lehet, de szerintem többszöritől sem lenne baja Pancsinak. Peti reggel tápizik, és most, hogy lázas volt, estére is azt kapott csak.
Én csak legelső alkalommal mostam Peti ruháit külön, azóta a miénkkel együtt megy a gépbe, ugyanolyan mosóporral, öblítővel. Szerintem lassan Te is kipróbálhatnád, mert ha Pancsi beindul, kevés lesz a heti egy adag, és egy idő után gazdaságtalanná is válik...
Oriandy, édes!!! Nálunk már rég volt ilyen, hogy fürcsi nélkül aludt volna el a fiatal úr, de ha így alakulna, én sem kelteném fel!
Csak nem lovagolt Dani? Mondjuk nagyon ijedt arcot vág...
Én itt Szegeden nem vinném bicajjal Petit, mikor szingliben tekertem, akkor is összefutottam pár balfékkel az utakon, na a gyerekem életét meg nem teszem kockára...
Juca, nekem semmi bajom az arab dokikkal, habár a kórházban épp egy arab doki nehezedett a sebemre, akit akkor és ott szívesen elküldtem volna melegebb éghajlatra.
Hát azért szívesen csinálnék egy statisztikát, hogy akiből kullancsot szednek ki, azok közül hánynál kezdenek antibiotikum kúrát, főleg, ha ez hétvégén történik, és ügyeletre viszik a gyereket, vagy oda megy a felnőtt.
Wkata, a mi blökink is Zeusz.
(Vagyis anyósom ebét hívják így.)
Jó ez a sztori apósodról!
Bénianyu, hát nálunk inkább csak fürcsi után van az, hogy fent van, de mondjuk, ha a bébi fázik, szerintem teljesen természetes még náluk, hogy felszállnak a golyók. Nekem a doki a múltkor semmit se mondott, szerintem, ha fürdéskor lecsekkolod, és lent vannak, akkor semmi gáz.
Ezekről a felindulásokról még annyit, hogy nálunk a tatám vágta tökre Peti keresztelős ebédjét. Talán a férjednél azért most bukott elő ez a téma, mert számára is fontos lett volna, hogy minden klappoljon, de a nagypapi beleköpött ebbe a levesbe, ami számára igencsak rosszul esett, és elborította a fejét a lila köd, és sajna elfelejtette a lényeget.
Nekünk van FP-s csigánk, Peti egyelőre nem élvezi, viszont imádja a karikás játékát...
Na ezeket a szereket felírom valami tuti helyre.
Mi most épp Bonuxot és Coccolinot használunk, de a Bonux áztatásra nem jó, esküszöm az olcsó Bip sokkal jobban kihozta a foltokat. Coccolinoból most várom, hogy elfogyjon, ami van Sensitiv, mert szerintem nagyon rossz az illata, ugyanez érvényes a Lenorra is...
Jó ár 30 Ft/db a pelusért, nálunk maxi állítólag 29 Ft/db az egyik helyen, de most van kb. 1,5 havi adag itthon, ennyi el is fér a kiságy alatt.
Ja, Peti is ritkán "beszél", viszont sikongatni ő is imád, bárhol, bármikor, tegnap a MÁK-nál a nőci azt mondta rá, hogy sír, pedig csak sikítozott.
Na léptem, van még egy fél a Grace Klinikából, aztán én is alukálok.
Ági