Rima, pont erről van szó. Miért kéne egy kismamának +30 kilót felszednie. Az a legfuribb, hogy otthon meg ha hízol, akkor lecsesz a doki, meg a védőnő, itt meg akkor csesznek le, ha nem hízol. Nem értik meg, hogy a hamburgertől az én seggem lehet, hogy nő, de a gyerek egy centit sem...
A baba neve kérdés, de elsődleges a Bálint, aztán felmerült a Krisztián, mivel van angol megfelelője. De a Bálint név tetszett azoknak az amerikaiknak, akiknek mondtam. Azt mondták nagyon szépen hangzik
Különben szokott giga ciklusod lenni? ilyen 60, 90 napos? vagy
"csak" heteket késik? Azért kérdem, mert ha heteket késik, lehet kisebb hormonzavar is, amit mondjuk tök hamar ki tudnának deríteni, csak egy vérvétel, na mindegy... Semmi nagy kunszt nincsen benne. Esetleg szedtél fogigátlót, és abba hagytad? Mert az szokott hülyeségeket csinálni, még fél év után is
Sok csajnak bejött ciklus helyreállításra az E vitamin szedése. Erősíti a petesejtet, és segít a beágyazódásnál is. Apának is segít kiskatona ügyileg. Mi mind a ketten szedtük
Apába tömtem mint a libákba a tápot
Csak babásan nem ajánlott, úgyhogy a plusz teszt után abba is hagytam. Meg sokan esküdnek a cickafark, palástfű teára, mensi helyreállításilag. Azt én nem ittam, akartam, csak itt nem találtam normális herba üzletet.
Na most már eldugultam, bocs a hosszú okfejtésért