Új privát üzeneted érkezett!

Judy: én is mindenképpen lebeszélnélek egyenlőre a Clostyról....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lányok!

Heni!
Sajnálom a veszekedést, remélem nem komoly.

Babszika!
Átérzem a helyzetet, mert mi ugyanezt a meccset játszottuk a szüleimmel, és játszuk még időnként most is. Mikor kezdtek? Építési engedély megvan? Kulcsátadásos lesz a ház?

Pandus!
Ne kombinálj! Minden ok! :wink:

Judy!
Én nem váltanám ki a helyedben. Szerintem nem lehet semmi komoly bajod! Várd meg a saját orvosod véleményét!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy: Dehát a clostyhoz nem kell rendes hormoneredmény? Lehetne csak úgy szedni? Miért is szednéd egyelőre?

Heni: Apa tegnap 15 órát dolgozott és nem ért rá átküldeni a fotót. Azért sürgetgetem.

Én nem teszek még fel pocakképet, mert amúgy is van pocakom, ezért semmi rendkívüli nem látszik. :lol: :lol:

Nekem is fájnak a csontjaim. A front miatt lenne?? Nem tudom, milyen öregasszony leszek, ha megérem ha már most mindenem fáj. :lol: :lol:

Mi is összevesztünk apával, úgy látszik, ez is frontok műve. Illetve nem veszekedtünk, csak valamit nem tett meg, amire nagyon kértem és csak őrá számíthattam és bepipultam. Nem szóltam hozzá abban a pár órában, ami este hátravolt még a napból.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Heni,

Ez nagyon komolynak hangzik, azért sokáig ne haragudj rá. a pasik tesznek néha hülye dolgokat és észre sem veszik, hogy megbántják vele a másikat. Legyünk mi okosabbak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

No, megjött a baba fotó, csak éppen 2 megás és nem tudom lebutítani...

jaimee

Jaimee,

Ne má......... Nagyon szeretnénk látni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Megkértem apát, hogy butítsa le, mert én még a butításhoz is buta vagyok. :oops:

jaimee

Jaimee,
megpróbálod nekem emailbe átküldeni? és akkor megpróbálom lekicsinyiteni és felrakni.
Vendég

Panda: Köszi, a fotó már úton van hozzád. :lol:

jaimee

JAIMEE BABÁJA:

Kép
Vendég

Köszi, Panda, egész jól látszik!
Felül van a feje, keze-lába kis fehér folt. :D

jaimee

Én látom :lol:
Vendég

Jaimee,

Én nem látom. :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda: Számomra is tök egyértelmű, de az előbb mondja a barátnőm, hogy izé..... hol is van a feje? :lol: :lol:

jaimee

Lányok,

Nem tudnátok még egy kicsit kisebbre venni?? Talán akkor több látszik. please........

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Távolodj el a monitortól! :wink:

jaimee

Jaimee,

Így látom a fejét és a pocakját.......nagyon ari.... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Pandi,

Így tökéletesen látni a babót.
Köszi :D

Jaimee,

Gratulálok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Heni! Azért remélhetőleg hamar vége lesz a mosolyszünetnek! Nem jó hariban lenni!

Jaimee! Nagyíon édi a babád! Én is akaroooooook!

Vanad! Mi vittük a mintát és nem volt vele gond, de már kórházban is vettek le apának, de az nagyon megalázó volt, a budiban kellett csinálni, se újság se semmi, csak a büdös klotyó (Bajcsy Zs. Kórház Bp. csak, hogy tudjátok hol a szar)

Andi! Azért lesz ott két csíkos teszt, én most akkor teszteltem, amikor jött a tojásfehérje és nagyon pozitív lett.

Judy! Ne szedj be semmit! Várd a dokid!

Képzeljétek nagyon szar éjszakám volt. Manóm belázasodott az oltástól, nekem meg felerősödött a felfázásom, 1 óra altt legalább 10X voltam pisilni, persze csak alig jött valami és nagyon fájt.
Így estére megyek az urológushoz.
Ezt senkinek nem kívánom!

A hőm pedig ilyen, amit már nem értek:
Kép
Vendég

Krisz: Hi-hi, én mondtam tegnap, hogy nem esett még az a hő le.....És remélem, nem a felfázás miatt mászott vissza.
Juj, tudom, nagyon fáj a felfázás, volt benne részem áprilisban...Valami Mono...izé port írtak fel, attól elmúlt másnapra, mintha sose lett volna. Antibio ez is. Jobbulást, illetve fájdalommentes pisilést! :wink:

jaimee

Jaimee!
:mrgreen: Jó a kép!!!
szilbee

Szerintem azt ittam én is Monural. Na fasza anibiotikum. Na nem baj, ha esetleg baba lenne a pocakban majd csak nem árt neki. NA de a hétvégén minden kiderül, hogy megjön-e.
Vendég

Ja és Jaimee az a baj, hogy pont 1 hónapja is fel voltam fázva és akkor is megittam egy ilyet és most megint. Pedig nem ülök le semmi hidegre. Szóval kiváncsi vagyok este mit mond az orvos.
Vendég

Krisz: Nem árt neki, én akkor szedtem, amikor kb. a beágyazódás volt, azt írja a tájékoztató, hogy kismamik is szedhetik.

Sajnos ez visszajárhat. Ha visszajár még többször, akkor szoktak tovább vizsgálódni. Labor, egyebek. Nekem azt mondta a doki, hogy a gyakori, vagy szokatlanul gyakori szex is okozhatja. Én meg pirultam, mert pont erről lehetett szó....

jaimee

Szilbee: Köszi! :D Ez készült a telefonnal. Illetve a valóságban ennél még élesebb. A fotózást ne bízzátok Mosonyira, mert bár nagyon készséges, nekünk először videót készített, amin aztán semmi lényeges nem látszik, hiszen állókép volt az UH-n is, megörökítettük viszont, ahogy dörmög. :lol:

jaimee

Krisz,

Látod, még annyira nem kell leírnod ezt a hónapot. Szépen felment.
Drukkolok, hogy babó legyen. :lol: :lol:

Jóbulást, tudom milyen 2 hónapja volt benne részem, azt hittem meghalok annyira fájt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Visszajöttem.

Dzsémi:én is látooooom!Gratulálok!!!! :lol:
vedresandi

Ja tudom én is azért mertem meginni, mert kismamik is bevehetik orvosi felügylet mellett (ami nekem nem volt), de a másik a NOlicin tabletta ami mindig van itthon, az kifejezetten írja, hogy kismamik, szoptatósok nem szedhetik.

Most azon agyalok, hogy amikor Manóval terhes lettem szerintem akkor is fel voltam fázva, csak még nem tudtam, hogy van valaki a pocakban. CSak nem tudok visszaemlékezni tisztán már olyan régen volt 2 éve.
Vendég

Andi Kedves! Hol jártál???
Vendég

Krisz:a Dr. Bubó próbáján voltam,úgy néz ki holnaptól jövő hét vasárnapi ott fogok dolgozni :wink:
vedresandi

És jó volt?
Biti klassz leetett!
Vendég

Jaimee!
:lol: :lol: :lol: Van ám műszaki érzéke a pasinak!
szilbee

Krisz:nekem tetszik :wink: végre zene közelben lehetek!
vedresandi

Szilbee: :lol: :lol: Igen, most már tudom. :lol:

jaimee

Gratulálok Jaimee a babóhoz... Igaz nehezen, de próbálom kivenni a formákat.. De egyébként gyönyörű emlék ez egy kismamának...
Drukk továbbra is...

Krisztinka79...Szerintem ez egy szép és sikeres terhességi görbe.. de nem elkiabálásként mondom... :) Úgyhogy szorítok továbbra is...!!!
Vendég

Az én tippem,hogy jobbra középen van a feje, a balfelső sarokban pedig a feneke.
szilbee

Pöttye! Nagyon jó lenne már, ha az lenne, mert szeptember óta kezdek egy kicsit besokallni.
Vendég

Szilbee: Just the opposite... :lol: A kis kezek és lábak (foltocskák) segítenek.
Fentebb van a feje.

jaimee

Krisz: Hány dpo-d is szokott lenni? Illetve hány napig van fenn a hőd?

jaimee

:lol: :lol: Hiába... már a sajátomhoz nézem. :oops:
Csak nem te is angoltanár vagy? :shock: :D
szilbee

hát volt már 13 is de 16 is.
Vendég

Krisztinka az a Wc-és dolog azért tényleg gáz, akkor itt Pécsen egész jó a helyzet ezzel a szobával és újságokkal:)
Egyébként a párom különösebb problémát nem csinált belőle, és legyünk öszinték ki nem szokott masztizni:) (néha)
Mondjuk ez tényleg extrém helyzet, én azt is megértem ,ha valakinek ez így nem megy, de a friss minta a legjobb.

Pandácska mennyi injekciót kaptál és pontosan miért?
Nekem azért kell mert nincs rendes peteérésem, ciklusam 32-38 naposak.
Ezzel az injekcióval otthon lehet maradni táppénzen?
k.vanda

Szilbee: Nem, odáig nem vittem. :D

jaimee

Krisz: AKkkor 2-3 nap múlva okosabb leszel. Izgi. :D

jaimee

Vanda,
Változó hogy mennyit kaptam én is azért mert nem volt peteérésem. Ez nem jogosít a táppézre sima gyógyszernek minösül.
Vendég

Na is mondd, már én is olyan izgatott vagyok,mint a fene! :roll:
Vendég

Kép

Sziasztok!!!Most jöttünk haza. Gyönyörű élő embrió pulzáló szívecskével :D Minden a legnagyobb rendben!!! A dokim szigorú fekvést ajánlott :roll: Igyekszem...

Kép
Kép
Kép
olik22

Majd visszaolvasok Titeket, de most mennem kell ebédeltetni rokkant Apucit na meg én is éhes vagyok nagyon!!!

Jaimee: A babódat azért megpillantottam!!! Szépséges manóka!!!Gratulálok!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik! Nagyon gratula! Remek, hogy minden rendben!
Akkor tessék pihizni sokat, és csak ritkán benézni!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?