Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska.. én is felkéredkezek a táblára.. Augusztustól babaproject..
Még no gyerek, 29 év... Mi kell még hozzá?:)
Vendég

Barbi: Igazad lehet, legalább tudja Apa min megyünk át mi nők...Mondjuk, nem tudom hová nézett, valószínűleg ki az ablakon, mert tapintatos fiú. :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Pöttye,
Ciklus hossza
Vendég

Jaimme! Mikor mész legközelebb, havonta kell?

Kép
barbi5

[quote="pandácska*"]P írta:pandácska*öttye,
Ciklus hossza

átlagban 28 nap...
Vendég

Kép
Vendég

Barbi: 3 hetente kb...

Hívtam a terhesgondozót. (Tök fura volt hívni, mit keresnék én ott? :shock: :shock: ) Megadta, hogy elvileg hétfőn van gondozás 8-tól, de beszéljek a védőnővel, kaptam egy mobilszámot. Szóval hétfőn kb. lesz kiskönyvem. :D

jaimee

Andi,
köszi előre is, akkorra már lesz időd fogni, mert babás leszel, meg szerintem sokan innen a topicból. Lehet, hogy én leszek az utolsó, aki bebabásodik? :roll: Rossz belegondolni is, de itt jófejek vannak, és attól, hogy babásak, megértik a nem babásokat és...

Pandus,
köszke, hogy átjavitottál. Igaz, hogy február óta próbálkoztunk, de legyen az augusztus a babaproject hivatalos kezdete.
sirkici

Sziasztok!

Heni! Irtó szép a pocakod!

Jeimee! Akkor remélhetőleg paraidőszaknak vége! De jó is lehetett tegnap az uh! Irigy-irigy :oops: :lol: !!!!

Pöttye! Látod senki nem enged el, attól, hogy most szüneteltek! Meg meglátod hamar elteleik, mert a saját kis fészketeket fogjátok keresni, aztán csinosítgati. Ez is nagyon jó lesz meglátod!

Sajna nekem szerintem ez a hónap ugrott én már most leírtam és miért?

Ezért:
Kép

Ja és mindennek tetejébe reggel felfázós érzésem volt és beugrottam egy kád kamillás vízbe, van itthon csodaszerem, de még nem olyan erősen érzem, addig nem pocsékolom el, meg van rá antibiotikumom, de azt meg nem veszem be, mert azért hátha beköltözött valaki a pociba. Egyébként meg rá i svan írva, hogy terhesek nem szedhetik, így vettem homeos bogyót.

Panda! Nálam azt javítsd ki légyszi, hogy már 28 éves vagyok 2 napja!
Meg esteleg teszt június 13.

Pusszantó
Vendég

Sirkici:erre azél ne tedd fel a havi fizud,hogy én addigra babás leszek :wink: :lol:
vedresandi

Krisz:ha valaki jól működik,akkor a hője árulkodik....az enyém is leesik 2 nappal piri előtt sajnos :evil: :(
vedresandi

Andi! Sajna nekem is le szokott esni, de van, hogy csak aznap, de volt már, hogy 2 nappal előtte elkezudte a zuhaórepülést. Ja és a luthelis szakaszom vagy 13 vagy 16 nap volt amióta nézem a hőmet. Szóval :cry: :cry: :evil: :evil:
Vendég

Krisz: AZért az a 36,9 még elég magas....Nem esett az még le kifejezetten, szóval él a remény. :wink: Hová szokott leesni, ha leesik, mert nekem 37-es magasságból 36,6-36,7-re.

jaimee

Hát 36,5 és 36,6 de legutóbb 36,9-nél jött meg.
Vendég

Krisz: 36,9-nél? :shock: :shock: Akkor nem mondok semmit, látom, te már rutinos vagy.

jaimee

Nah,sikerült jól beebédelnem (pöri,ubisalival,rizsfelfújt rumos csokiöntettel,ISTENI VOLT)...remélem ma már nem fogok enni,csak max joghurtot...
vedresandi

Andi: Egészségedre!! :D Juj, de fincsi lehetett...

jaimee

[quote="pandácska*"][ írta:pandácska*img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181038017.13.jpg[/img]

Pandácska... KÖSZÖNÖM :lol:
Vitaminokról még annyit, hogy Hipp Natal, 1000-es C vitamin és Folsav amit naponta bekapkodok.. És így, hoyg toldóik a dolog, ugye ne ahgyjam abba?:)

Köszönöm, hogy felkerülhettem a táblára:)
Vendég

Dzsémi:hosszú hónapok óta végre jól esett az ebéd,mert ahonnan hozzuk,eég rosszul főznek. :shock:
vedresandi

Ja és sajnos már elmúltam 29 éves.. :(
Vendég

Sajnos én már minnyá 35 is elmúlok.Még belegondolni is szörnyű,hogy belépek a 36. életévembe,és közelebb leszek a 40hez,mint a 30hoz.....aááááááááááááá :twisted:
Csak az a baj,hogy semmi közöm hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Rizsfelfújt csokiöntettel hmmmm...imádom. :lol:
Hétvégén csinálok is, már ezer éve nem volt és a kölykök imádják. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,

Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát.

Egyébként büszke lehetsz magadra, mert az a múltkori kép amit küldtél nagyon jó. Egyáltalán nem nézel ki annyinak amennyi vagy.
Sőt, ott még 30-nak sem nézel ki. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi: Az a lényeg!

jaimee

Judy:köszi :wink: :lol: ....pont most néztem a rőzsémet a tükörben,mert tegnap voltam fodrásznál,és tényleg elég "kölökgyólya" fejem van így frissen fodribodri után.Jó rövid lett a hajam :lol: 8) 8)
vedresandi

Hú Andi de isteni lehetett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbi5

Andi,

Képet a rőzséről, légysziiiii.... :lol:

Biztros tuti lett, neked nagyon jól áll a rövid haj. Nekem nem állna jól, nagy a fejem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:ehun e a rőzsém :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Andi: Te tök helyes vagy! (Nem vagyok ugyan meleg...) Télleg fiatal csibe vagy még! :lol: A szőkék amúgy is később öregednek. Jól áll ez a frizu.

jaimee

Andi,

Nem csalódtam, tuti a hajad, és tényleg még 30-nak sem nézel ki.
:lol: :lol:

Én is voltam szőke az esküvőmön, csak hát hosszú hajat szőkén tartani elég költséges. Így inkább marad a vörös, azt én is meg tudom csinálni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:ezt a kpet külön Neked csináltattsm most a kollégámmal,hogy friss legyen :lol:
vedresandi

Andi,

Nagyon szépen köszönöm.

:oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Látom, be is tetted az avatarodba.
Nekem is kellene valami friss kép, már régóta tervezem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi:szerintem is tök jó Néked ez a séró!Bár a kiskori kép is cuki volt.Tényleg letagadhatnál pár évet.(én is a fiúkat szeretem, nyugi)
:lol:
Vendég

Judy:gyere el hozzánk,a kollégám remek fotókat készít,ez a szakmája :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Ha megyünk a Csodák Palotájába akkor mindenképpen meglátogatlak, és akkor közös képet is tudunk készíteni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: A jó kép csak egy jó kamera kérdése + némi hozzáértésé. A párom mániás hobbifotós, végig akarja fotózni a szülést pl., de úgyis kidől már az elején...

Szóval a mai digi gépekkel szinte bárki tud tök jó képeket készíteni. Mondjuk nem árt ha 6-8-10 megás....

jaimee

Hol vagy, Panda? Nagy a csend!

Olik?

jaimee

Jaimee,

Nekünk csak mezei gépünk van, meg egy kamera,azzal is lehet képet csinálni. Majd lehet megkérem apát, hogy csináljon egyet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Dzsémi:Pandus lepihent,mert nem érezte jól magát (kismamis tünetek:hányás,hányinger)
vedresandi

Lányok,

Én most elbúcsúzok, mert program van az oviban, és jó lenne időben odaérni.

Szép és akciódús délutánt mindenkinek. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Csak gyors bekukk 8)
Jaimee:Örülök, hogy jól vagytok, (igazándiból Miattad néztem most be, mert nincs időm egyáltalán...Bocsi mindenki :lol: )látod, NO PARA!!! De jó már Neked :roll:

Holnap jelentkezem Uh után ( reggel 10 körül megyünk).

Pusz-pusz

Kép
Kép
Kép
olik22

Még ennyit: Andi: Tök jól nézel ki!!!Szép a hajcsid 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Köszi. Akkor holnap 10 körül veled leszünk és kukkoljuk az UH képernyőt! :D

jaimee

Andi! Tutkó lett a hajcsid!

Én most főzök. gulyásleves lesz, meg túrós és kakós palacsinta

Manóm alszik, kidőlt szegénykém, délelőtt voltunk oltáson és lehet, hogy be fog lázasodni tőle! :cry:
Vendég

Olik! Várjuk ám holnap az uh képet! :lol:
Vendég

Sziasztok! Bocs, hogy eltűntem.
Aranyosok vagytok! Senkinek ne legyenek rémálmai, csak a gépünk vacakol, vagy nem férek hozzá, mert párom nagyon készül a vizsgáira. A diliházban meg időm nincs.
Egyébként jól vagyunk, holnap 18.30-ra megyek a dokihoz, csütörtök reggel vérvételre...szombaton lagziba.

Azt hiszen egyszuszra ennyi. Biziosztás után biztos többet leszek.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!!!!!!
Annyira, de annyira örülök,hogy jelentkeztél,tényleg rémeket láttunk.... :shock: :roll: :roll:
Örülök,hogy minden rendben veled :!: :!: :!:
vedresandi

Most is csak véletlenül sikerült megkaparintanom a gépet. Végigolvasni sajna nem reménykedek.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Szia Omnia!

DE jó, hogy minden oké veled! És már a 16. héten vagy azta, de rohan az idő!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?