sziasztok,
hú, micsoda esténk volt tegnap!!! Roli úgy sírt/üvöltött, mint még soha. Valószínűleg a kis pocakja fájt, mert délben szilvásgombócot ettem.
Tamás olyan szemrehányóan nézett rám, amikor bevallottam (aztán ő is éhségsztájkba kezdett, miután éhesen fektettük le Rolit
). Hát ezt most megtanultam egy életre-viszont a gombóc nagyon fincsi volt
Barbi,
remélem, Emma is megnyugodott mára. Hát ha ő is ilyen műsort nyomat egész nap, akkor részvétem.
Pann,
a pizzareceptet én is lementettem, mert már többet kipróbáltam, hátha ez bejön...
Orsi,
saját lefejt tejjel nem tudsz pótolni? (Nekem ezt javasolta a dokinőm-de csak mert én mondtam, h Roli nem hízik heti átl 10dkg-t). Csenge sír is, hogy éhes maradt vagy csak szerinted nem eszik eleget?
Azt még nem is kérdeztem, használtátok-e a szopipárnát. Én az enyémet csak az első 2-3 hétben, mert onnantól mindenféle lehetetlen pózban szopiztunk a mellgyula miatt...
Lin,
akkor van remény!!!
Kami,
Áron hihetetlenül ügyes!!! És nagyon aranyos, ahogy várja anyától a dícsértet. A kiírt képeket sikerült visszaszerezned? (Csini Áron apukája! Még jó, hogy az én párom nem olvassa a babanetet...
)
Ágiboldi,
lehetne narancs- és meggylét? Ezeket én magam is elkerültem edddig, de nagyon hiányoznak! Most le sem írom, mi mindent fogok összeenni, ha már nem szoptatok.
Ja, látom, anyóshoz költözéses ötlet több nagyinak eszébe jutott, de ti is ügyesen ellenálltatok
(Lorca, úgy gondoltam, hogy a férjem nélkül még egy hétvégére sem mennék le, nemhogy hónapokra)
Timo,
a grill miatt részvétem. Most akkor ti is megtanultátok, hogy min. 3-4 plussz kérdést fel kell ezentúl tenni asztalfoglaláskor... Mi Kikás csirkét ebédeltünk vasárnap, mert én sem főztem (mindig olyankor megyünk ki az építkezésre)
Sági, gondoltam rád a csirke kapcsán...
Május,
lázat én is csak 37,8 fölött csillapítanék, mert annak a vacak kúpnak a tájékoztató szerint igggen kellemetlen mellékhatásai lehetnenk. Csak a 3 hós oltás miatt volt hőem-e Rolinak: 37,6, kúpot nem kapott...
na, ennyi. Megyek, sütök vmi veszélytelen csirkemellet....
K
ja, Ria,
a kiságyból kibújás ismerős. Nálunk van még hason fekve fejet a rácshoz koppintgatás is és ez:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:13-kor.