Ma egy megejtettük heti bevásárlást Szabival és Robival, amit az első említett remekül tűrt. Csak amikor nem haza, hanem anyósékhoz vittük, akkor borult a bili és kezdődött a hol a kiságyam ária. Alig lehetett lenyugtatni, végül fel kellett venni a kendőbe. Nati meg új szórakozást talált ki. Szépen felgyalogol a vállamra, ott ugrál egy kicsit, majd hátraszaltóval leteszem. Enyhén szólva fárasztó, úgyhogy lepasszoltam apának
Szia Beka! Üdv a csapatban
Barbi,
Én se tv se rádió süketségben nyomulok hetek óta, újságot is alig látok. Így gyed témában semmi hasznos infóm nincs.
Nekünk egy Greco van, ha jól tudom, 15 hós korig jó.
http://brendon.hu/ProductSearch/ColorSh ... 51&whid=25 Egy ilyesmi. Nati most is szeret benne hintázni, 1,5 éves kora körül nőtte ki. Addigra már nagyon akart nézegelődni, de addig nagyon jó volt, mert remekül rögzíthető akár bevásárlókocsira is. A 13 kgot nem tudtuk kihasználni, akkor kb 12 volt. Mi használtan kaptuk, így Szasza már a 3. bébi, aki koptatja. Rokinak van hozzá remek kis autós rögzítője, nekünk nincs, de így is tudtuk jól használni. Itthon is sokat volt benne. Az tény, hogy dög nehéz benne vinni, de praktikus. Nem szállításra, hanem tárolásra való
A félig fekve pozíció meg azért jó, mert a legtöbb baba bealszik. Natinak már nagy van, de mindig fogni kell a fejét, amikor elalszik.
Különben egy nagy zöttyenés és nyekken a gyerek. Nem érdemes túl sok pénzt kidobni, egy egyszerű mezei megteszi.
Csongria,
Most hívnak a PKU miatt?!?! Nem hinném, hogy bmi baja lenne, mert akkor már elég rosszul nézne ki, de pont azért szűrnek, hogy ezt kivédjék. Hogy lehet értékelhetetlen? Négy hónap a kiértékelés? Úgy tudtam, rövidebb, hiszen a brutál diétát azonnal el kell kezdeni.
Anyós nálunk tündi-bündi. Nem túl okos, de a gyerekekkel nagyon jó. Nálam anyukám tud fárasztó lenni, de ott inkább az a gond, hogy nem tudja megemészteni, hogy felnőttem. Például mindig a feles tejjel jön, hogy azt kéne adnom. Én meg hiába mondom, második éve, hogy attól, hogy vizes, még pont ugyan azt adom és egy éves kor előtt nem ajánlott, ez nem zavarja. A másik kedvencem, hogy mindig megmondja, hogy milyen cipőt kéne a gyerekre adni. Mert amit én adok, az nem jó, ilyen-olyan sarkának meg bokatámaszának kéne lenni. Tegyük hozzá, hogy tesómnak óóóriási lúdtalpa van, nekem sem ok, de amit ő valamikor elfogadott, az úgy van, és kész. Mondja, mondja...
Timocska,
Látom, Kalácska nagyon sportos
Rettentően élvezi és kihasználja a sprot adta lehetőségeket. Lóbőrhúzás a kedvenc, ahogy elnézem.