Szilvi
A margitos szülészorvosok nagy része elszerződött más kórházakhoz, tehát a műtéteit, szüléseit ott vezeti le, cserébe pl. ügyel nekik, vagy hasonló.
Aki külsős volt (tehát a Margittal is csak szerződött, nem volt alkalmazott) az nemtom vissza jöhet-e majd arra a 20 szülészeti ágyra, ha egyáltalán megkapja majd a kórház (mert erre még nem szabad mérget venni!).
Aki alkalmazott volt, még jó eséllyel felmondási idejét tölti, tehát van rá esély szerintem, hogy ha ősztől mégis lesz megint szülészet, akkor ők "visszajöjjenek" (legalábbis nagyon remélem, mert az én dokim is ez a kategória).
Magenheim Rita csak magánban végez már terhesgondozást, és tudtommal a Szt. Imrébe szerződött.
Pálffyról nincs pontos infóm.
Lévárdiról mesélnek majd a csajok.
Ma voltam amúgy UH-on, és megkönnyeztem majdnem, hogy üresen konganak szinte a folyosók, és ahol valaha kis "bevásárlókocsiban" tologattuk a babákat, most ott vannak az UH-ok pl, és egyéb vizsgálók.
A szülőszoba felé meg nézni sem mertem! Ahonnan újszülöttek semmi máshoz nem hasonlítható első felsírása-gágogása szűrődött ki, most néma csend...
Szóval gondolkodj el, hogy nem keresel-e inkább egy stabilabb kórházat, mert itt még semmi sem biztos sajnos. Én is csak remélek, mert decemberre vagyok kiírva, hátha... Mondjuk engem köt ide a dokim, akivel már szültünk együtt, és nem akarok váltani.
Egyébként merre felé laktok? Mert nekem is nagyon közel van a kórház...