Sziasztok!
Hát tényleg nem sokan vagyunk ebben a topicban. De én is úgy vagyok, mint amit fkata is írt, hogy a nagy topicban olyan sokan vannak, hogy olvasni se bírom, nemhogy írni, válaszolni. Itt meg azért tudom követni, kivel mi történik
Hát azért tûntem el az utóbbi napokban, mert az én fiacskám is megbolondult
Ha nem vele foglalkozom, két perc után sikít-visít, kiabál. Nagyon nem bír magával. Semmi baja nincs, mert ha csak odamegyek hozzá(felvennem se kell)már dumál és vigyorog.
De néha szeretnék én is enni, esetleg wc-re menni, neadjisten lezuhanyozni. Ilyen igényes vagyok... De ha ezeket akkor szeretném, mikor nem alszik, egybõl balhézik. Most is csak azért tudok írni, mert álomba kiabálta magát az elõbb.
És ha nagyon nem bírok vele, babakocsiba vele, és megyünk sétálni. De lekoszmótlanítottam a fejét! Elég jó lett, bár még maradt rajta egy kicsi, majd még egyszer leolajozom.
Forgás nagyon megy, jól ki is tol velem, mert eddig ha álmos volt, hasra, szunya. Mostmeg egybõl fordul is vissza
Én meg forgatom, és így tovább, míg el nem fárad.
Na meg én is próbálnám visszaszoktatni a kiságyába, nem sok sikerrel. Mászik ide-oda, sehol nem talál, sír nagyon. Én megsajnálom, visszaveszem, hozzámbújik és már alszik is. Ilyen szigorú anyuka vagyok...És ez csak este van, nappal elalszik nélkülem is.
Bringa! Gratula a fogacskához! És az ácsorgás!
Nagyon ügyi! Tényleg, milyen pozicióból állnak fel a babák? (Ádám is ácsorog, ha tartom) És tuti a micimackós body! És neki is milyen szép a haja! Lehet, hogy akkor tényleg a foga miatt alszik rosszul? Akkor tényleg kitartás, már csak 19 fogacska... és Hanna eszeget már? És még 8 napon belül vagyok, BOLDOG SZÜLINAPOT!
fkata! Gergõ jól van? Örült az újra ovinak?
Ádám is próbálkozik az éjszakai szopik után, vigyorog, nézelõdik. De lekapcsolom a villanyt, és szunya tovább. Bár ma éjjel arra ébredtem, hogy nézelõdik mellettem, mert pont bevilágított a telihold és látott, nem volt sötét. Szerintem Nóra is kinövi majd az öltözködés utálatot, mert Ádám is utálta, de már nem. Meg igyekszem olyan ruhákat ráadni, amit nem a fején kell áthúzni, mert azt nem szereti.
Hát a körmét én hetente vágom, de ha akarnám, vághatnám 2* is egy héten, mert neki is gyorsan nõ. Én belerakom a babahordozóba és ott szépen engedi, hogy babráljak rajta, mert õ is kalimpálós. Nóri nem rágja a kezecskéit? Mert Ádámnak mostanában ez a kedvenc játéka
Na jó, meg minden, amit össze lehet nyálazni
Ez a tüdõ dolog tényleg durva? És nem tudják, hogy mitõl van ez? Szegény lány! Így ismeretlenül is jobbulást neki!
Norka! Ha nem kell neki cumi, az nem baj! Ha meg a nagyvilágban nyûgösködne, majd csak meg tudod nyugtatni anélkül is, hogy a cicid elõkapnád
Igaz Ádám nagy barátságban van a cumijával, de õ csak a Nuk cumit szereti.
Hasa hogy van? Próbáltál adni neki valami hasfájósság elleni szert? Nekünk a Gripe Water bejött. Jázmin is elmúlt már egy hónapos, kipróbálhatod, ha nagyon nyügi.
Megnéztem a profilodban a képet, nagyon ari! Majd nemsokára már õ is akarja a billentyûzetet nyomkodni!
Meg a fotoalbumotokat is megnéztem! Nagyon cuki Jázmin abban a kis kék rugiban!
Hordozó: szerintem azért próbáld meg nem sokat tartani benne, mert olyan kis puhák még a csontjaik. Bár Ádám is nagyon szeret benne ücsörögni, de túl sokat én sem hagyom benne. Aztán meg ki tudja, lehet, hogy csak én gondolom így. És ha elalszik Jázmin benne és úgy rakod hasra, hogy a lábacskái a hasa alá legyenek húzva? Olyan kis púposfenékkel?
Gratula az éjszakai alváshoz! Küldöm Ádámot Jázminhoz tanulni ez ügyben!
(közben itt csendesen megjegyzem, reggel 8-kor szopizott Ádám, azóta alszik mint a mormota...11:40-van...a kis piszok, éjjel meg figyelünk) Fél liter tejet, kakaót, maci kávét, mikor melyiket, én is szoktam inni reggelente, nem vettem észre, hogy gond lenne.
Zsuzsa! Megnéztem ám a Ti albumotokat is még tegnap reggel! Nagyon cuki a vigyori Elõd! Meg a bilis kép! Meg a hóbabili
Elõd is kis husi! Jó az anyatejszínhab! Az 1/2-et mivel írtad rá?
A kommandós kúszásról nem készültek képek?
Tényleg, próbálsz ilyen üveges babakajákat? (például én tök szeretem õket
)
Küldök Elõdnek is egy képet
És így utólag, BOLDOG 7 HÓNAPOSSÁGOT Elõdnek!
Emese! Megértelek, néha engem is ki tud borítani Ádám, de próbálok nem idegeskedni. Próbálj Te is pihenni, amennyit csak tudsz, szerintem ez a dolog titka! Mert ha aludtam (aránylag) eleget, nem tud kifogni rajtam. Meg õ is érzi, hogy anyának rossz a kedve és azért lesz nyûgösebb õ is. Meg tényleg lehet, hogy az idõjárásra is érzékenyebb volt Robert.
Köszi mindenkinek, hogy megnéztétek Ádámomat!
Na megyek, mert úgy hallom ébredezik.
Puszi mindenkinek
Betti és a már19hetes Ádám