Új privát üzeneted érkezett!

Kinga!
Ne parázz!!! :D Tuti minden jó lesz és biztos tudnak forralt tejet adni reggel!! :D És már Máté nagy fiú, egy csomó mindent megehet. Max rendelsz olyat. :D Érezzétek nagyon jól magatokat!!!! :D:D

Homokozás: ő magára szereti önteni a homokot. Lepergeti a kezéről, bele rakja a formákba, majd kiönti a formából. És odaadja nekem, ha nincsen benne elég homok. :D Szereti szétszedni az általam kreált formákat. Szóval ez se igazi homokozás. :D:D

Mamacka!
Megértelek!!!! És a párod mit szól? Ő hogy áll a dologhoz? Nem lehetne később a kistesó?

Irjatok! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

jaj, irtam es eltunt :roll:
je, uj oldal :) :) :)
kinga - nyugi! reggeli tejecske, szerintem a szemlyzet, ha szepen megkeritek, szivesen segit. etkezes - parolt zoldseg altalaban van mindenhol - ez talan izlene matenak is. na es en etterembe bebipapival, banannal vagy vmi ropogtatni valoval (kolesgolyo, kukoricafelfujt, piskota...) felfegyverkezve megyek, nekem bevalt, ja es jatekok, mig en eszem :wink: . mit szolnak a tobbiek, ha netan hangosabbak lesztek??? na ez erdekeljen a legkevesbe a fontos, hogy ti jol erezzetek magatokat es JO PIHENEST kivanok.

mamacka - szerintem a kistesora csak akkor jon el a megfelelo ido, amikor mindenki ugy erzi, birja - szulo, gyerek. a kis korkulonbseg nagyon megerolteto, sokkal konyebb, ha a nagy legalabb picit onallo. szerintem boven raersz :)

eszter - csodas lehet a homokban, foto????

hetvegere en is megyek balinttal kirandulni, netes forumtalalkozonk van a koraszulottekkel nalunk. tesok maradnak apucival, mert az oviban gyermeknap lesz. nagyon fognak hianyozni, de ha mennenk mind, biztos nem a pihenesrol szolna a kirandulas.

jo ejt, reggeltol meg szep napot

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!
Köszi az ötletet, tényleg viszek majd egy halom rágicsát. Tegnap meg láttam a DM-ben előre elkészített babatejet. Nem tudom milyen lehet, ti vettetek már ilyet? Azt hiszem Hipp, de nem biztos.
Tényleg, a homokozásról nincs képet, Vok? Meg a többiek is tehetnének fel képeket, hadd lássuk ki milyen szép és nagy lett! Andi, neked jó fórumos találozót!
Tényleg még azt szeretném kérdezni, hogy nincs köztetek valaki, aki az Istvánban szült? Oda ment át a dokim a Schöpf-Mereiből, és kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. Az István kórházas topicba már írtam, de benneteket azért mégis jobban ismerlek már... :D
Kinga

Kép
németh

koszi kinga,
csak belestem es meygek pakolni :wink:
szep hetveget!!!!!!!!!!

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

.Sziasztok!

Tegnap este hazaértünk Horvátországból. :D
Nagyon jó volt, bár legközelebb viszünk magunkkal valakit babysitternek is.
Beni az odaúton szinte végig aludt. Esténként csak le kellett tenni a kiságyba, és egy mukk nélkül el is aludt. :D :D :D Ilyet itthon nem nagyon csinált...
Sajnos az idő nem volt kánikulai, sőt gyakran esett is, de szerintem jó volt.
Apa most jött rá, hogy nem is könnyű állandóan Benivel lenni. Pihenés nincs, mindig figyelni kell rá. :shock: aludni napközben nem tudtunk, mert a kicsi fiú mindig akkor aludt el, amikor erre nem volt lehetőségünk. :(

Az evéssel és az étteremmel nem volt baj, bár mi vittünk neki bébiételt. Ha azt megette, akkor kapott még kenyert, zsemlét és gyümölcsöt. Nagyon ízlett neki a sárgadinnye, a görögdinnye és az ananász is. Ezeket előtte még nem evett. Én felszeleteltem neki egy keveset, elé raktam tányéron, és Ő nagyon élvezte, hogy egyedül ehet.

Homokozót Beninek az apósom készít, de az vidéken lesz. De legalább ott is tud majd játszani. Bár most még inkább csak megkóstolni szeretné... :oops:

Mamacka!

Ne siessétek el a kistesót. Mi eredetileg úgy terveztük, hogy ősszel kezdjük a projektet, de most már úgy gondoltuk, hogy halasztunk még egy évet. Beni még annyira kicsi, és annyi figyelemre van szüksége. Szeretném, ha nem szenvede hiányt semmiben.
Ráadásul én attól is tartok, hogy nem lesz komplikáció nélküli a terhesség ( erre minden esélyem megvan), és nem szeretném, ha napokig nélkülem kellene itthon lenni amíg én kórházban vagyok.

De egyébként mindenki menjen strandra, és érezzétek jól magatokat!

Catherine
Vendég

catherine - orulok, hogy jol ereztetek magatokat :) :) :)
http://www.modrykonik.sk/album/album.ph ... ums.php%3F
itt a kepek a koraszulottek talalkajarol :wink: jo volt, csak szegeny balintkamat elkapta a fosi :oops: , azert jol erezte magat, csak sokat kellett csutakolni

JA !
TEGNAP BALINT MEGTETTE ELSO 4 LEPESET :) :) :) :!:

gyonyoru napsuteses napot

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Andy!
Nagy gartu Bálint első lépésihez!!! :D:D:D:D
Hasmenést sajnálom! :(

Catherine!
Hát, igen. A babysitter nem olyan rossz ötlet. :D:D Örülö, hogy jól éreztétek magatokat!!
Remélem január körül mi is eljutuk majd valahova. Addig esélytelen...

Homokozórol ma csinálok képet és rakom is fel. :D:D

Kellemes napot!

Eszter
Kép
Kép
vok

mindnenki eltunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
merre vagytok? hogy vagytok? mi ujs??????
balint olyan angyalian jar - nagyon vigyaz magara, ha elveszti az egyensulyat, leguggol es ujra kezdi :)
holnap gyorott a vaskakas babszinhaz szabadteri programjara keszultunk, de attila ma belazasodott 39,7, pedig annyira orult a programnak, annyira sajnalom,meg titkon remelem, hogy csak ilyen 1 napos vmi nyavalya (az oviban penteken figyelmeztettek, hogy a heten fokozatosan betegedtek meg a gyerekek)
ja. most jut eszembe, hogy magyaron mar nyari szunet van - szlovakiaban junius vegeig folyik a tanitas - a szunet jul1evel kezdodik, akkor ti mar nyaraltok is??????

mindenkinek szep estet

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Németh!
Én Istvános vagyok!
Csak jót tudok róla írni!
Én azért választottam mert nagyon odafigyelnek a szoptatásra és ez valóban így van... a csecsemősök között vannak gorombák, de nekem az egyik goromba segített a legtöbbet...
Látogatás egész nap van de engem nem zavart... sőt élveztem, hogy nem nekem kellett kimenni a folyosóra hanem bejöhetett aki akart... többek között a férjem is velem lehetett egész nap, nekem ez mindent megért...
A szülés fantasztikus élmény volt, sikerült az alternatív szobát kapnom... éjjszaka mentünk be, átöltöztünk pizsibe majd másnap 11-ig aludtunk, onnantól kezdődött a muri... :)
Nincs beöntés, figyelnek a gátvédelemre, a babát egyből megkapod ha nincs gond, elvileg két órát maradhattok nyugiban a szülőszobán ismerkedni (mi négyet voltunk) lehet kádban vajjúdni amit sajnos nemtudtam kipróbálni mert mire beengedtek volna Áron kibújt. Van labda bordásfal egyebek... egyedül gáz nincs fájdalomcsillapításra...

...most ennyi jutott eszembe, ha van kérdésed csak bátran...

Én nem bántam meg, hogy ott szültem... most el is vagyok kenődve mert másik doki után kell néznem... állítólag az enyém külföldre megy... :(

Köszönöm a ksitesós válaszokat...én még várnék, de férjem nagyon be van sózva... őszre talán már kipihennáém magam...

most megyek mert alig élek...

pussz

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacska - de jo olvasni a korhazrol, nalunk ez meg nagyon babacipoben jar, es lassan indul - szupi lehetett. en az elso ket gyerkoc szuleteset ataludtam - meg 2004ben is ritkasag volt a spinalis csaszar, foleg kisebb korhazban, csak balint szuletesekor voltam fent, akkor meg ugye elvittek, mert icipici volt - de elmeny igy is.
ja, vasarnap voltunk a vaskakas babszinhaz egesznapos akciojan gyorben - gyerkocok is nagyon elveztek, meg balint is tancolt :)

keressek masik topicot? merre vagytok??????
szep estet

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Mamacka: köszi az infókat, ha már tényleg beindul a projekt, lehet, hogy bombázlak majd kérdésekkel, ha szabad. Egyébként nem tudom, hogy hogy fogok szülni, Máténál császár volt, de a dokim azt mondta, hogy nem feltétlenül kell megint műtét, remélem sikerül a következő babucit természetes úton szülni.

Andi: Nehogy keress másik topicot!!! Ejnye-bejnye! :?

Ja, egyébként túl vagyunk a nyaraláson. Jó volt, szép időnk volt. Mátéval nagyon fárasztó volt, de élmény is. Az étteremben mindig ordítozott ugyan, de azért megvoltunk. Egy házaspár volt, akik nagyon nem szerették a gyerekeket, a végén már egészen megsajnáltam őket. A nő mindig hátrafordult, ahányszor Máté hangot adott ki. Biztos nagyon fáj azóta a nyaka.... :twisted: De azért már jó volt hazajönni! A saját ágy, fürdőszoba, hmmm. Az ember nem is értékeli ezeket, míg nem hiányoznak.

Vigyázzatok magatokra ebben a kánikulában!
Kinga

Kép
németh

Sajnos nekem meg úgy néz ki, hogy új doki után kell néznem pedig annyira-de annyira szerettük... :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Állítólag külföldre megy...

Andi
Itt pesten is nagyon szélsőséges a kínálat... szerintem az István meg a St Imre a legjobb!!!

Kép Kép Kép

Holnap mi is megyünk a Balcsira!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kinga
...képzeld tegnap egy tök széles úton úgy mentem át, hogy nem néztem körül... majdnem elütöttek babakocsistul...

nem is értem, hogy történt... mintha kikapcsolt volna az agyam... egy kicsit betojtam magamtól...

tényleg vigyázni kell a meleggel...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Áronbaba csodaszép :) :) :) ! anyucijának meg üzenem, hogy nagyon vigyázzon :!: biztosan fáradt és elbóbiskolt, elkalandozott :idea:

tegnap Bencémet kapta el a magasláz-kór, kétszer is 40 felett volt, végül a 2 Panadol után a Nurofen lázcsillapító segített, mára elmúlt, de a Bálint került sorra, szegénykém már 39,6 - de neki a kúpok hatékonyabbak, eddig.
megyek ápolni őket,
szép napot

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Andy!
Jobbulást a srácoknak!!! Ilyen melegben nem lehet egyszerű lejebb vinni a lázukat... :( Remélem ma már jobban van mindenki!!!

Mamacka!
Na!!! Te lány! Ne üttesd már el magad.... Örülök, hogy nem törént bajotok!!!!

Kinga!
:D Jó nektek! :D Rájötem,hogy tavaly ilyenkor mi is nyaraltunk már... most valahogy olyan gyorsan szaladnak a hónapok,h ogy még le se jutottam a telepre... fura. :D

Nálunk nagyon durva volt tegnap a vihar. Hannát persze felverte az ablak, de utána az esőnál már tök jól aludt. És nagyon aranyosan 6.10kor kelt, mint minden reggel... korán kelő tipus a lelkem. És az elmúlt pár napban azt csinálta, hogy aludt egy órát reggel 9 körül, majd kukorékolt fürcsiig... amit előrehozott ezért fél 7körülire. Nagyátlagban 7kor már tuti aludt... Jól nyomja... én totál ki voltam minden nap. Most épp alszik... sikerült bealudnia a hintában és beraktam az ágyába... igy jobban fogom birni a délutánt, azt tuti. :D

Szép napot nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Mamacka! Nagyon vigyázz ám magadra Te nőszemély! Majd azért írjál gyakran, hogy tudjuk, jól vagy! :o

Andi: remélem azóta jól, vagy legalább jobban vagytok!

Vok: nektek meg irány a strand!

Na most mindenkinek megmondtam, hogy ki mit csináljon, úgyhogy megyek is! :lol:

Nem tudjátok Móniék mikor jönnek haza? Már rég nem jelentkezett.

Kinga

Kép
németh

Ja és Mamacka!
Áronbaba tényleg nagyon szép! Látom ő is imádja a vezetékeket piszkálni.

Kép
németh

Sziasztok!

Néha van annyi időm, hogy olvassalak Titeket, bár nem mindig tudok mit... :evil: De írni már nehezebb nekem is. :oops:
Most viszont itt vagyok. Már amíg Beni jól érzi magát a járókában.

Amióta ilyen nagy kánikula van, én is alszom Benivel nap közben, vagy olvasok, de semmi megerőltető dolog. :) Ráadásul, ha én is ott vagyok a szobájában, akkor akár 3-4 órát is alszik dél körül. Még csecsemő korában sem volt ilyen.

Mamacka!

Vigyázz magadra! Ilyen időben sajnos nem csak Te vagy figyelmetlenebb, hanem az autósok is! Így pedig már tényleg veszélyes! :shock:
A baba kérdést pedig beszéld meg újra a férjeddel! Csak akkor vállaljátok, ha már mindketten úgy érzitek, itt az ideje. Tapaszatlataim szerint, ilyenkor ugyanis sokkal nyugodtabb babák születnek, és ez az egész családnak könnyebb. :)

Milyen volt a Balcsi?

Kinga!

Én ugyan nem az Istvánban szültem, így összehasonlítani nem tudom, de szerintem nézd meg a Péterfyt is! Én maximálisan meg voltam/vagyok vele elégedve. Ha az orvosom marad, akkor én sem választok mást a kövtkező babánál sem.

Andy!

A gyerekek már egézségesek? Jól vagytok?

Egyébként hogy bírjátok a meleget? Mi hétvégén a nagyszülőknél voltunk, és vittünk egy felfújható medencét is. Beni meztalanül rohangált az udvaron, pancsolt egy csomót... :D Nagyon jól érezte magát. Szeretnék én is egy kertes házat, mert összehasonlíthatatlanul jobb ilyen melegben. És máskor is.

Catherine
Vendég

Sziasztok!

Új utazóágyat szeretnénk venni, mert a régi elég megbízhatatlan. Nem mindig lehet összecsukni, vagy csak 1-2 órás szenvedés után. :(

Ti mit használtok? Tudtok valami jó, de olcsót ajánlani?

Catherine
Vendég

hello
tegnap probaltam belepni es nem ment :(

gyerkocok betegsege szerencsere 1-2 nap alatt elmult, ijeszto volt a magas laz, de szerencsere rovid lefolyasu az egesz
ja, tegnap kinott balint 5.foga :)
a meleget ugy birjuk, hogy az udvaron felallitott medenceben pancsolunk ha csak lehet :wink:
catherine - megtalaltad a megoldast a nyugost alvasra? le kell fekudni benivel :) :) :) :wink:
megyek gyorsan aludni, mert megint ejszaka lett
szep almokat

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Catherine: mi tesco-s utazóágyat használunk. Bár ritkán kell elővenni, de akkor egész jó. Ha megtalálod a megfelelő technikát, nem nehéz összecsukni.

Andi: örülök, hogy jobban vagytok!

Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Lemondtam az új utazóágyról. Ha olyat akarok, ami annyit tud mint a mostani, csak még könnyen lehet összacsukni is, akkor 30 ezer alatt nem úsznám meg. És ez outlet ár! :( Így majd egy kicst átalakítjuk, hogy szükség esetén rá tudjunk segíteni az összecsukásnál és marad a mostani! Azt úgyis szeretm! :D

Hova tűnt mindenki? Pedig most nincs is kánikula!

Catherine
Vendég

Nagyon jó volt a Balcsin... holnap megint megyünk, Ádám még nem végzett a munkával...

Áron nagyon élvezi a vizet beugrál az úszóstégről!

Köszönöm az aggódást...
...nem értem, hogy lehettem ennyire figyelmetlen és sajnos azt sem tudom, hogy lehet jobban vigyázni... egyszerűen adásszünet volt nálam... :(

Hétvégén a lakást újítottuk... ideje lenne már beköltözni de nagyon lassan haladunk... ráadásul jól betojtunk nem valami szívmelengető a környék! :( a fene gondolná, hogy a harmadik kerületben ilyen alakok vannak... késsel kidöfték a kocsikerekünket... :( lehet a kocsmárost zavartuk a kilátásban... férjem teljesen kétségbeesett, hogy ilyen helyre költözünk.. ráadásul csak azért vettük meg ezt a lakást mert azt ígérték, hogy beépítik a tetőteret, lesz lift.. stb felmegy a lakás értéke... májusban kellett volna elkezdeniük a munkálatokat... eddig semmi nem történt... ha ugrik a beépítés nemtudom mi lesz velem lift nélkül babakocsival esetleg nagypocakkal a harmadikra...
Olyan jó lenne egy kertes ház... annyira nem nagyok az igényeink, de egyszerűen ebben az országban teljesen ellehetetlenítik az ember életét... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!

Sehol senki?????

Ma vagyunk 15 hónaposak!

Megyünk meg is ünnepeljük egy jó kis szurival! :) :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

...hááát nincs nagy pörgés...

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

...képek a Balatonról...

...megérkeztünk...
Kép

így aludt a nagypapával... :) :) :) szerintem szenzációs! :)
Kép

Kép

így zajlik az esti fürdés...
Kép Kép

Kép Kép
Kép

Kép Kép Kép Kép

kertészkedünk
Kép Kép

apa a háttérben dolgozik... Kép Kép

Dinnyeevészet:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...ráadás...
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Mamacka: nagyon nagyon szép Áronbaba!!! Annyira kis okos nagyfiú arcocskája van!!! Ja, és hol vettétek a csíkos fejkendőt? Ilyenre vadászok már mióta, de sehol nem látok...
A 15 hónapos oltástól Máté már 3. napja lázas, nem eszik semmit, nyűgös és nem alszik. Úgyhogy nagyon haragszom erre az mmr-re! Remélem Áron nem lesz beteg tőle. Máté még soha nem volt lázas egyik oltástól sem. PFFFFFFFFFFFFFF. Na de legalább nincs meleg.
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Mamacka!

Nagyon jók a képek!
Hogy álltok a házzal?
Áron hogy viselte az oltást. Két hét múlva nekünk is menni kellene Benivel! :(

Kinga!

Máté nem mástól lázas? Voltatok orvosnál? Nekem azt mondták, ogy ezek az újfajta oltások már nem okoznak ilyen problémát. Nem lehet, hogy esetleg valamelyik foga is nő és ettől gyengébb egy kicsit az immunrendszere?

A többiek hova tűntek?

És egy kép arról, hogy Beni is szereti a sört:
Kép
Kép Mi van ott? Kép Hmmm... Kép Hurrá, nyaralunk!
Kép Ez hogy áll? Kép Az első hajvágás után

Képeket is szívesen látnék a babákról!

Catherine
Vendég

Sziasztok!
Catherine: nagyon édi a Beni. Mi is most voltunk két hete először fodrásznál. Ez az oltás olyan, hogy az 5-10. nap után lázasodhat be tőle a gyerkőc, nálunk ez be is jött. Lehet, hogy a foga is közrejátszik, mert ömlik a nyál a szájából. Meg nyűgös is, na de hát ez a meleg is biztos nagyon rossz neki is. Meg játszani sem tudunk menni annyit a meleg miatt, stb.
Kinga

Kép
németh

Áron köszöni a bokokat...

szerintunk is gyönyöru...

most is innen pötyögök a Balatonrol... nem találok minden betút... bocsi

Beni is nagyon cuki megkopaszitva... Áronnak még joformán ki sem nött a haja...

A házzal vacakul állunk, legszivesebben már el is adnánk... a furdo már majdnem kész...

Nekunk azt mondta adokinéni, hogy két három hét után lehet láz kiutés de nem jellemzo... mi most egy kicsit nyúgösek vagyunk... éjjszakázunk, egyéb tunetet még nem vettem észre...

most megyek mert az emeleten ordit... ha tudok még bejelentkezek de sajnos nem mindig van jel...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Áron köszöni a bokokat...

szerintunk is gyönyöru...

most is innen pötyögök a Balatonrol... nem találok minden betút... bocsi

Beni is nagyon cuki megkopaszitva... Áronnak még joformán ki sem nött a haja...

A házzal vacakul állunk, legszivesebben már el is adnánk... a furdo már majdnem kész...

Nekunk azt mondta adokinéni, hogy két három hét után lehet láz kiutés de nem jellemzo... mi most egy kicsit nyúgösek vagyunk... éjjszakázunk, egyéb tunetet még nem vettem észre...

most megyek mert az emeleten ordit... ha tudok még bejelentkezek de sajnos nem mindig van jel...

Kép
Kép
Kép
mamacka

hello,
mi is visszajottunk a nyaralasrol, szupi volt.
balintot meg se lehet allitani, megy es megy, mindegy volt neki az is, hogy kavicsos a talaj, hogy belegazol a vizbe - egyebkent mindharman vizimadok.
mar csutortokon jottunk haza, csak szuleimnek elromlott az autoja, ezert 1 ejszakat meg plusszban eltoltottunk Karlovacban - erdekes muzeumot alakitanak ki - fegyvergyujtemeny (tankok, lanctalpasok....) nekem felelmetes volt, de a fiukat, foleg attilat, telejesen elbuvolte a latvany es azota is tema a haboru, a szetlott hazak ....
a kepek es foleg a gyerkocok csodalatosak, majd igyekszem en is feltolteni valamit
mamacka - hazvetel :( , mi a tetoterben lakunk, annak idejen ferjem vallalkozasa volt a foldszinten - most ures es nagy rendetlenseg jellemzi. ha tudtam volna, hogy par ev es kiurul, biztosan nem jovok az emeletre - lepcso + nyaron hoseg. cserelni meg nem lehet, mert azota a telekarak a csillagos egig emelkedtek, marad a lehetoseg, hogy belakjuk az egeszet - de ki fogja takaritani 8)
huha ennyi az ido
jo ejt

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!
Hogy bírjátok a kánikulát? Nekem már nagyon elegem van! Na most csak ennyire futja....

Kép
németh

hello!
ma fáztam :shock: , olyan kellemetlen hideg szél fújt, de estére szélcsend lett és újra melegünk van - én szeretem. azért ha nem lenne udvarunk és medencénk, biztosan nem örülnénk ennyire a melegnek. mindenestere jobb, mint ha esne az eső - nem?

hol van mindenki ????????????????????????? nyaraltok?
szép estét

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok Lányok

Mi a Balatonon töltöttük a dög meleget...
Képzeljétek egy dilis nő ellopta a képeinket és mint a saját családja szerepeltette egy blogban a szüleimet Áront... azóta kedves barátaink töröltették a blogot...
...nehezen jutottm nethez és mire döbbenettel vettem a hírt, hogy van egy blogunk, már meg is oldották!

Elsőre nem tudtam, hogy ez is szülésznőbarátnőnk műve vagy ennyire sok sérült ember kószál a neten... úgylátszik nagy kedvencei vagyunk mert egyszer a szüléstörténetünket állította be sajátjaként.. szegény :(

...megint csak egy kicsit ugrottunk haza a Balatonról csütörtökön megyünk vissza... Ádám a dög meleget egy felálványozott hajó tetején töltötte... olyan forróság volt, hogy égettek a fém alkatrészek..

A hétvégén lejöttek Áron unokatestvérei is ... sajnos elég ritkán látják egymást ... nem volt surlódás mentes az együttlét... de a gyerekek miatt fontos szerintem, hogy elviseljük egymást... kell nekik a közös élmény...

Áron úgy élvezte a vitorlázást mint még semmit... én ennyire örülni még nem is láttam... tiszta apja... visítozott örömében, hol a lábaközé hajtotta a fejét, hol hátracsapta nagy örömében...
Ha lesz időm akkor teszek fel képeket... csak elég sok az elintéznivaló...

pussz
Marcsi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka!

Jó nektek a Balatonon. :D Mi csak egy napra ugrottunk le, de Beni nagyon élvezte. :D :D :D
Sajnos a kánikula nagy részét a lakásban töltöttük. :( De még itt is jobb volt, mint kint. Hétvégén aztán elmenekültünk a a nagyszülőkhöz vidékre, és ott valamivel hűvösebb volt a házban. :)
Most is oda készülünk, mert 2 hétig nem lesz gáz... Ez csak azért "gáz", mert nekünk az varázsol melegvizet is. :?

Azt sikerült kiderítenetek ki áll a "személyiség-lopás" hátterében? Csak nem valami haragosotok van?

Ti mit adtok a gyerkőcöknek inni ebben a melegben? És mennyit isznak általában egy nap?
Beni csak a szójaitalt hajlandó elfogyasztani, de azt sem túl sokat. Viszont én így is aggódom, hogy nem árt-e neki ilyen mennyiségben, és elég-e folyadéknak?
Bár apával most vetettem juharszirupot, mert a gyümölcstea nagyon savanyú, és azzal talán majd megissza. Végül is az a legegészségesebb édesítőszer.

Jelentkezzetek!

Catherine
Vendég

hello,
marcsi - csodas lehetett a balcsin es a vitorlazas is - bar en eleg rosszul turom a hullamokat, nem tesz jot a gyomromnak :wink: , a gyerkocokert kibirom es ok mindig elvezik. fotok a neten masnal :roll:
catherine - balint vizet kap es ezekben a melegekben meg is issza egesz nagy mennyisegben :)

tovabbra is otthon vagyunk es a hoseget a medencenk enyhiti :wink:
futnom kell, mert bencemnek vmi nagyon nemtetszik
szep napot

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Catherine
Nem haragos, egy tudathasadt nő.
Itt garázdálkodik a neten mindenféle babás fórumokon... ellopja a gyerekek képeit és kitalál magának különböző életeket. Van, hogy családos, van, hogy épp elvetél, van, hogy kismama, vagy válik ,vagy egyedülálló... ebben leli örömét... sajnálom szegényt de azért tartok ids tőle... ráadásul az Istvánban volt szülésznő tanonc amikor Áront szültem.

Áron is vizet kap vagy vizezett gyümölcslevet... meg egy csomót szopik! :)

Németh
Elfelejtettem írni, hogy köszönjük a bókot! A kendőt az osanban vettük... bocs de nem ugrik be, hogy hogy írják... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Látom nagyon kihaltunk de azért talán olvassa még valaki...

Szeretettel várok mindenkit az augusztus 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka verseskönyv illusztrációi mellet egyéb grafikai munkáim is láthatóak lesznek .... remélem olvasható lesz a feltöltött meghívó... igyekszem a gyerkőcöknek is kellemessé tenni a helyet (varrok óriási babzsákokat) sajna Kalákát ide nem sikerült elhívni, de majd a karácsonyi vásárra...

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Nagyon eltűntetek!
Mamacka: gratulálok a kiállításhoz, mi nem hiszem, hogy el tudunk menni, pedig Máté is élvezné már szerintem.
Egyébként jobb passzban vagy már?
Ti gondolkoztatok már azon, hogy télen, amikor nem lehet játszóterezni mit fogtok csinálni egész nap? Van valami jó ötlet? Játszóház, vagy ilyesmi?
Kinga

Kép
németh

Sziasztok mamik!
Nagy hírünk van!!! :) :) :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nahat mamacka!

Erre nem birok nem reagalni! :o Ahhoz kepest, h nemreg meg az a hir jarta, h nem tudod, vallaljatok-e meg tesokat! :o Nagy nagy gratula, es irigy :oops: :mrgreen:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Moni
Köszi!
Mi mindenképpen akartunk tesókat csak azon gondolkodtam, hogy esetleg várjunk-e még egy fél évet! :)
Ti is tesóprojekten vagytok netán?

Már alig várom, hogy lássam uh-n! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy tényleg mekkorák vagyunk... az utolsó mensi szerint 5-6 hetes, de mivel az utolsó mensit én vetélésnek gyanítottam... már meg is vettem a tesztet mert késett egy hetet, de végül megjött, ráadásul erősebben görcsöltem... Már az is eszembe jutott, hogy mi van ha ikrek voltak... persze ez lehet csak kósza kismamaparás gondolat de nem hagy nyugodni... no meg már szeretném látni, hogy minden rendben van-e...de most Kecsón vagyok agyagot gyúrmászni, igyekszem 15 kilós agyagzsákoknál nem többet emelni illetve kesztyűt húzni a mázazásnál... pont a legérzékenyebb időszakot töltöm ott... remélem a zsinórban hányás kimarad mert akkor végképp nemtudom mit kezdjünk magunkkal... Amúgy jól megy Áronnal a munka... egyészen jól lehet mellette dolgozni csak néha segít be! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Apa nagyon örült... de láttam a szemében a szomorúságot, hogy ezt a kisembert ő már nem fogja idelenn látni... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mondta, hogy ne idegeskedjek annyit mert árt neki... meg vigyázzunk magunkra... olyan aranyos volt... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Most úgy csináltuk (két éve Áronhírt kapta ajándékba), hogy a tortájára egy csőrében babát tartó gólya marcipánt tettünk amit Áron rögtön letámadott!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Mamacka!
Igen, mi is tesoprojekten vagyunk! :wink: :)
Hogy erted, h nem fogja apa latni idelent? A koltozesre utalsz?
Vigyazz nagyon magadra, de azert en azt gondolom, h nem (annyira) a korulmenyektol fugg, h minden rendben lesz-e. :roll: Zsoltinal nekem is a masodik honap volt a legkemenyebb, megsem lett semmi gond :wink: Persze azert amennyire lehet, odafigyel az ember...
Ikrek :? Mostanaban ezen is filozok... :lol: :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Ezt az előző hszt egy másik topikba szántam válaszként (bocs, hogy elbénáztam, így jár aki egyszerre több helyre írogat) ahol édesapám hogylétét kérdezték... sajnos nagyon beteg... az ő szülinapi ajándéka volt úgy mint két éve is a hír bejelentése...

Nekem már látszik a pocakom... :shock: egy kicsit be vagyok tojva, hogy vagy ennyit híztam, vagy nagyobbak vagyunk... vagy mi van... :(
Jó lenne nem elbálnásodni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka - :D GRATULAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szuper, szuper, szuper !!!!!!!!!

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!
Mamacka: nagyon gratulálok Nektek és vigyázz magadra! Egyébként nagyon irigyellek, mi is szeretnénk nagyon tesót, de nem akar jönni. :cry: Majd jelentkezz, hogy mi újság a rókákkal meg ilyenek... :lol:
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Pár hétig nem jártam erre, mert alig volt forgalom, és erre most ez a hír...

Mamacka!

Szívből gratulálok! Irígyellek!

Nekünk is jöhetne már, de előbb le kellene fogyni jó pár kilót, hogy mindenkinek ideális legyen. A szoptatás alatt én kétszer annyit híztam, mint a terhesség alatt. Igaz, hogy erre 15 hónapom volt... :oops:
De majd januártól... :) Addig pedig szigorú fogyókúrába kezdek. (Pár nap múlva. :oops: )

Apukád miatt pedig ne aggódj! Nem tudhatod mi lesz vele. Az ember annyira kiszámíthatatlan. Egy orvos sem tud biztosat mondani.

Többiek!

Még valakinek valami jó híre?

Addig is amíg jelentjeztek, PUSZI mindenkinek:
Kép

Beni és Catherine
Vendég

Németh
Hányinger szédülés szagoktól undor van... undorodom a banánszagtól... blehhh

Meg egy kicsit izgulok is 30.-án lesz a következő uh... már hét velem egy idős kismama elvetélt körülöttem és egy kicsit aggódással tölt el...

amúgy elkezdtem egy blogot... még elég bénácska de alakul ímhol-e:
http://babszemecske.freeblog.hu/

itt a munkáim vannak ezt is nemrég fejeztem be... elkezdtem gyerekszobafestés mellett babahordozók és babzsákfotelek gyártásával is foglalkozni:
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

Itt pedig rólunk fotók, igaz ezt 2007 ben még nem frissítettem...
http://www.gportal.hu/portal/macka/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?