Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Akkor holnap nálunk lesz a tali???
Aki jön az írjon és gyorsan megírom a pontos címet és telószámot!!!
Ha esetleg beszarana a babanet akkor itt az e-mail címem:asalikukac freemailponthu :lol:
Vendég

MSN vagy Skype???
Vendég

Sági!
Lillus megy! :) És én is megyek vele! :D :D

Drusza!
Na, reszkessen holnap Kele! :lol: :lol: Lillus megint megcsócsálja! :lol: :lol:

Sis!
Ti is jöttök? Végre talizunk személyesen is!

Timi
Kép Kép
timocska

Ma szalma vagoyk, Bali focizik és csak 9 körül jön haza! Vigasztalásul most vágtam be egy 3/4 pizzát! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Ági, mi is megyünk Boldival, kérünk címet :D

Május, megírtam én is a telcsiszámot, majd egyeztessünk!

Ez a szőnyeg nekünk beválik, de egyelőre hason még Boldi se hajlandó csinálni semmit, csak aludni..

Ria, a hasonfekvésről jut eszembe :) ti elutaztatok, vagy figyelmetlen vagyok és voltál tegnap? Jöttök?

Május, nehogy otthon felejtsd a sütit! Most rakd be a táskádba, tudod, kisgyerekes anyuka reggeli kapkodásban nehogy otthon maradjon! :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Hali Sági!

Mi is megyünk! :D Jöhetnek a koordináták! Hányra vársz minket?

Timo? Megyünk együtt?
Vendég

Pann!
Ha nem gond, akkor mehetünk! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Hogy lenne gond?!? :D Ha Sági írt vmi időpontot, akkor megbeszéljük, hogy mikor induljunk.
Vendég

Május, írok privit a holnappal kapcsolatban

Kép
Kép
agiboldi

Nemhogy küldtem, de kétszer el is küldtem :D

Kép
Kép
agiboldi

Rájöttem, hogy Szabit elcserélték a kórhzban. Nem elég, hogy nem hasonlít senkire, de teljesen másként viselkedik, mint Nati. Ha álmosan leteszem, elalszik magától. Ez persze nem jön be mindig, de többször megcsinálta már, mint Nati. Egy újabb érv, hogy ne higyjek a neveléstől majd elalszik szlogenben. Én teljesen ugyanúgy csinálom a dolgokat, Natinál mégsem ment soha. Ma szegénykém jó három órát rohangált a játszin. Lefektettem és mire visszaértem a kézmosásból, elaludt-de azért nem ez a rendszer.

Képek:
Tennék fel képet, ha nem lennék béna. Már fel tudom tenni a gépre, a gépen lévőt le tudom kicsinyíteni, csak a fényképezőről leszedetteket nem találom. Mindig megkérdezem Robit, aztán elfelejtem. De már legalább félúton vagyok! :)

Barbi,
Miért néz ki furán a 62es? Szabi a 68as és (mivel mosni gyakrabban kéne) a 74es bodykat is hordja. Persze nagy egy kicsit, de nem panaszkodik :wink:

Mazsi,
Gondosan a kamera mögött szoktam állni :) A szülinaposokat nem én csináltam, véletlenül odakerültem :wink: Úgy gondoltam, mégse retusálom ki. Az a csíkos copfi vagyok. Az iwiwen fent vagyok, ott azért legalább két másik képem is van. (emilcím alapján megtalálsz)
Babanaplót mi is kaptunk. De csak addig jutottam, hogy belenéztem. Most meg nem az igazi, rózsaszín. De ha lesz még egy lányom, jó leszek és kitöltöm!
A BCGtől nálunk tiszta genny lett a body, többször is. :evil: Nem tudom, miért jó, hogy maradandó heggel gyógyuló oltást kapnak! Ráadásul a kar egy elég szem előtt lévő rész. :evil:
Az elkényeztetés egy jó meghatározását a Kicsik és picikben olvastam: Amikor felborul az erőegyensúly gyerek és szülő között. Nekem a sírni nem hagyás nem ez a kategória. 8)

Ágiboldi,
Imádom, amikor így, térdelve alszanak :) Szabi még a békapozíciót díjazza. Látom, a takaró nektek se sokáig tart :D

Május,
Nem tudod véletlenül, hogy milyen messze van a torna a 4-6ostól? Az egyetlen közlekedési, amit bevállalok. Persze főlustiként nem ígérek sokat, de jó lenne.
Még szerencse, hogy nekem nem kellett ilyen szopinaplót vezetni. Natitől minden rendes védőnő kitért volna a hitéből.
Szerintem is virágnyelven kérdezted. Ha Ágiboldi nem reagál, az én zseni kis agyam most sem fogta volna fel :oops:

Pann,
Látszik a képeken, hogy élvezte a nyaralást :) Mi is 3 év különbséget terveztünk :twisted:

Bea,
Nekem a 3-6 hó az, amin szeretnék túllenni, Natinál az készített ki a legjobban. Onnan javult, mert nem csak a hátán feküdt és várta, hogy szórakoztassam. Most meg nem is tudom, hogy mi ütött belém akkor, hiszen olyan könnyű volt egy gyerekkel :lol:
Apuci nálunk is úgy gondolta, hogy neki egy elég :twisted:

Timocska,
Amikor kevés a tej, akkor nálunk 1-2 óránként van szopi, hosszan. Mondjuk az esti fürcsi előtti 3 órából jó 2t szopizik. Meg egyetértek Május véleményével :D
A mérleg meg szerintem úgy használható, ha legalább 2 hetes méréseket hasonlítok össze, kevesebbet nem érdemes.

Kép KépKép
lorca

Sági,
Mi is mennénk, remélem nem betegszem meg holnapig :)

Kép KépKép
lorca

Hali Tim! Írtam privit!

Lorca! Hogy megy az idő! Nati már a 3-as felé közelít....aranyos a tündérkéje! :)
Vendég

na, itt vagyok újra az esti műsor után:

Ági,
beférünk még mi is? (Picik vagyunk :lol: ) Ha igen, mikor és hová menjünk, mit vigyek? Írd meg priviben lsz!
Vendég

Ja, és aki kocsival jön annak az Aba utca felől van a kocsibejárat, a kapun befértek. Ne az autók közé a parkolóba parkoljatok mert azok kijelölt helyek hanem szorosan a padka mellé a ház előtt.
Vendég

...friss képek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:10-kor.
Vendég

lorca
tornát nem tudom, mert még csak a neten láttam :)) de ágiboldi lesz olyan cuki, és megnézi a saját szemével és megadja a koordinátákat. én is bízom a 4-6-os vonalában!

hehehe, kele is hord sokszor nagyobb ruhákat, ha éppen véletlenül nem úgy jön ki a mosás :wink:

bcg oltás
nekünk is baromi csúnya, nehéz elhinni, h nem fáj :?

majus3

Hali! Nem tüntem el csak nem volt jó a babanet. :(

Sági irtam privit!!!

Ruhák: Mi 62-68-as rucikat hordunk az 56-os szóba se jön már :( pedig milyen szépeket vettem de van amit már egyszer sem adtam rá mert már meleg vagy kinőtte.

De jó holnap tali. :D

Én is szalma vagyok Sanci ma reggeltől hajnalig dolgozik mert átrendezik az üzletet :( Most vagyok előszőr ilyen hosszan egyedül. Remélem nem fogok félni. Bár már harmadszorra szólalt meg az egyik lakás riasztója :evil: . Remélem nem betörők járkálnak. :roll:

KépKép
csongria

Kép Kép Kép Kép

A szopizós képen szépen elaltatta magát, amikor a fürdővíz készült

Kép KépKép
lorca

Nekem ma Gedeiapu volt szalma - en kozminal voltam, haaaaat, nagyon jol esett! Foleg az arcmasszazs, hmmmmm!!! Termeszetesen ordito gyerek vart haza 10-kr, ugyhogy gyorsan megetettem... apu nem kiserletezett a fagyasztott tejcsivel...
kami

Pann,
Sokkal jobb így a vonalzó, rossz volt nézni, hogy az egyik 1, a másik 2 felé közeleg. :D

ja, a szopizós képet fel sem tettem
Kép Kép Kép

Kép KépKép
lorca

Hali! Sajna én mégsem tudok menni a talira, közbejött vm. :(

Kami: írtam privit.

Ágiboldi: emlékszel, ma amikor taliztunk meséltem, hogy Csenge még nem gügyög. Hát hazaértünk, hosszú szopi és utána egyszercsak beindult a gőgicse - estig be nem állt a szája!!! :lol: :lol: :lol: Persze a fényképezőnkben pont lemerültek az elemek :twisted: :twisted: , így nem tudtuk levideozni. Remélem ez nem egyszeri fellángolás volt.

Kép
Kép
deako

Ria!

Ha a 32-es busszal jössz akkor természetesen a Béke tértől a Lehel tér felé gyere villamossal 2 megállót és utána egy kis séta a leírtak szerint. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Hú, mennyit írtatok :D

Képzeljétek, Emma tegnap f10kor befejezte a kajcsit és reggel 7ig aludt!!! Bárcsak rendszer lenne ebből :D

Boldi nagyon cuki, és tuti a játszó szőnyege :D
Szabi szerintem baromira hasonlít Natira! Nati szemei meg hmmm!! Reszkessenek a fiúk!!! :D
Gergőt meg kell zabálni! Olyan szigorúan tud nézni, de nem lehet komolyan venni :D

Elaltatás: hát én szigorú vagyok, nálunk nincs kézben altatás.
Kb 1 hónapos volt Emma amikor elkezdtem hozzászoktatni az ágyban elalváshoz.
Ha látszik, hogy álmos, és azért nyűgi, akkor be a kiságyba, én meg ott maradok vele, cumi (ha kell neki)
be a szájába, beszélek hozzá és simogatom a buksiját, esetleg zene bekapcs, de nincs kézben. Eleinte nehezen
ment, mert ugye nem ehhez volt hozzászokva, most viszont már nagyon ügyes: sokszor elég ha két szép szót
mondok neki, kétszer megsimizem a fejét,ő visszanéz rám, majd álomba cumizza magát :P Az elején kötél idegek
kellettek amíg ezt megszokta, de mostmár szuper! :D
Sírni egyébként én sem szoktam hagyni - mindig oka van ha jelez ;)

Pann! Szívem szerint én is 3 év korkülönbséget hagynék, de úgy járunk anyagilag a legszarabbul :? Tudom, mocskos
anyagiak, de valamiből azért nevelni kell majd azt a 2 gyereket :? Gondolom Te sem akarsz a 2 gyerek között
visszamenni dolgozni. Vagy igen? Ti ezt hogy tervezitek?

Bea! Ha nem indiszkrét a kérdés, akkor mi az oka, hogy a párod nem akar másodikat? Nálunk Gábor egyke, úgyhogy
ő azt mondta, hogy minimum 2 gyerek :D

Mazsi! Jó nagy gyerkőc Lea! :D BCG nálunk is kafakdt 1x, azóta csak piros.

Bigsis! Megértem a Duna-parát... Tavaly én is lemerevedtem, amikor az árvíz kezdődött: az első reggel kihúztam
a függönyöket és láttam, hogy 2 utcával lejjebb folyik a Duna :shock: Aszomszédnéni csak annyit mondott, hogy
"De jó! Vízparti házunk van!" :schock: Mi szerencsére szintben is feljebb vagyunk, úgyhogy én nem izgulok, de az
ikerházak tényleg eléggé közel vannak a tűzhöz - vagyis vízhez :D
Egyébként nálunk is a pelenkázó az egyik kedvenc hely :D Ott dumál a legtöbbet és onnan is nézelődik a
legszívesebben :)

Lorca! A nagyobb bodykban olyan Emma, mintha válltömése lenne :D Na, erre gondoltam :D

Megyek, rendbe kapom magam :D
Jó talit! Pussz Mindenkinek :D
Vendég

Barbi!
Ne légy szomorú azért, mert nincs kézben alvás. Ez jó, mert a későbbiekben, mikor egy 13 kilós gyereket kellene elaltatnod, nem kell! :) Lilla sem alszik kézben, sőt, kifejeztetten nyafis, mikor a mamája ringatva akarja elaltatni. Leteszem a kiságyba, cumi a szájába és elaltatja magát! Én nagyon örülök, hogy így van! :D
Kár, hogy nem jöttök a talira, úgy érzem, megint Lillus lesz az egyetlen kiscsaj! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Félreértettél! Nem vagyok szomorú! :D
Tényleg, Lillus lesz az egyetlen csaj! Kele teperhet majd, hogy nyeregebn maradjon :lol:
Rókiékkal mi van?
Vendég

Róki itt van! :)

Barbus, nagyon aranyos vagy hogy hiányolsz minket! Most írtam privit Ságinak, hogy mi is mennénk, de csak Zsuzsástól tudnék menni, és csak délután.

Amúgy minden rendben van, csak lementünk a Balatonra a hosszú hétvégére, ami nagyon jól esett, mert már kezdtem nagyon magam alá zuhanni itthon. Most meg rohanok a körzeti orvoshoz (Szilvivel, mert őt nem tudom kire hagyni :?) hogy adjon beutalót ortopédiára, mert a csontjaim állapota tarthatatlan. (!)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki! Mi történt?
Most hogy írtátok többen a Balatont úúúúúgy megjött a kedvem :D Lehet, hogy megfűzöm Gábort, hogy menjünk le a hétvégén ha jó idő lesz :P
Vendég

Sziasztok,
Azt hittem, csak nálunk van ez, hogy a Zsófi nem annyira szeret kézben lenni (Timi). Persze azt szereti, ha mellette vagyok, meg dumálok, meg símogatom. Pl. ha nyűgös és felveszem, akkor néha még rosszabb. Ilynekor inkább a pihenőszékbe szeret és beszélgetünk, vagy rázogatom (vagy szopizunk egyet).
Az esti elalvás meg megy egyedül is a kiságyban. Mert fürdés után teljesen lenyugszik, utána szopizunk egyet és ha leteszem a kiságyba elnézegeti az állatait(forgókát) és elalszik. Ilyenkor nem nyugtalankodik, mint egyébként napközben, mikor jár keze-lába. Néha még cumi sem kell.
Na most megszólalt. Megnézem.
Üdv
bozotka

sziasztok4

gondolom mindneki a talin van :cry: na nem az a szomorú hogy ott vagytok hanem hogy én itt vagyok :lol:

nem tudom hogy a tegnapi oltással még eg kis étvágygerjesztőt is kapott Lea de 8x szopizott!!! :shock: nem is tudom mikor volt ilyen utoljára és ráadásul nem keveseket hanem a rendes adagokat... :shock: persze gondolom inkább anya közelsége kellett a "nagy" fájdalom miatt :lol:
nem lázasodott be aminek örülök, de a comja este egy kicsit mintha fájt volna úh borogattam egy kicsit + cici és már el is múlt... :lol:

ennek köszönhetően ma csak ímmel-ámmal eszik :lol:

timi
nálunk ha kevés a tejcsi akkor:
1. 1,5-2 óra a szopi :shock: (ha van tej akkor 15-20perc de volt már 10 is)
2. két cicből nagy nehezen összejön ami kell
3. többször bealszik a cicin
4. vagy elkezdi rángatni a cickót :shock:
5. ha megnézem nem spriccel 100 sugárban legfeljebb 2-3-ban
6. ja és mellfeszülés nincs bár ez sem mindig jellemző mert sokszor van hogy ne mfeszül a cici mégis elég nek ia tejcsi
7.mérleg ( én úgy vagyok nyugodt ha lemértem :oops: még mindig)

nagyjából ennyi

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kép már ilyen ügyi vagyok Kép a nagy és erős tigrincs védelmében... Kép vagy ágyban takarók közt... Kép Kép Kép huncutka

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!

Én vagyok közben :D

Délelőtt beleolvastam az őszi babások fórumába és húúúú úgy elfogott az érzés, hogy de hiányzik a pocak :D :shock:

Na, Emma megszólalt. Megyek megnézem :D
Vendég

gondoltam ha úgy is egyedül vagyok teszek fel néhány képet :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Tök jók a képek! :P
Hogy mennyi haja van Leának! :shock: :P Nagyon cuki! Te is tök kisimultnak látszol :P Vagy ez csak a látszat? :lol:
Vendég

Nem nem én is jól érzem magam.De azért holnap rásegítünk a dolgokra ui kimenőt kaptam apától és szépségnap lesz :lol:

Reggel kozmetikus gyors haza szopi azután fodrász, ez egy kcsit hosszabb lesz egyrészt mert Kecskemtre megyek másrészt ismét kapok egy kis szőke satírt :lol:
apa fagyóból eteti kicsi lányát.

a pocak időnként nekem is hiányzik olyan jó volt annak ellenére hogy nem volt minden sima és egyfolytában aggódtam :lol: persze nem adnám a világért sem ezt a kis békát :lol: :lol: :lol: olyan cuki most már egyre többet huncutkodik :lol:
tegnap este először előatam a tavaszi szél vizet áraszt c. darabot "fantasztikus " hangommal és hangos rötyögésben tört ki :shock: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Na, kiteregettem. El is felejtettem, hogy betettem egy mosást :shock: Menthetetlenül hülyülök :lol:

De jó neked holnap!!! De nekem is: megyek vásárolni! :D :oops: :oops: :oops:

Én sem adnám Emmát semmi pénzért, csak maga az érzés fogott el :) Nálunk nagy rötyögés a Mehemed és a tehenek mondókánál szokott lenni :D
Vendég

Ezeket tegnap csináltam:
Kép Kép

Olyan gyanakvóan tud néha nézni! Megzabálom :P :lol: :lol: :lol:

Ja, és már nő a haja a feje tetején (hátul még mindig csak a babahaja van meg - az a kevés :lol: ), de szinte semmi nem látszik olyan szőke :shock: ugyanez a szemöldöke :shock:
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok végre.

A hófordulósoknak sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!

Pann: Én biztos ráordítottam volna a csajra, hogy milyen jogon nyúlkál be a babakocsiba. Főleg "koszos" kézzel.

Timi: Nagyon jó lett a hajad és nagyon aranyosak vagytok Lillussal. Én már kb olyan három hete voltam a fodrásznál, nem bírtam tovább. Hosszú majdnem fenékig érő hajam volt, amit váll alatora vágattam le, aminek persze apa nem örült, de azért tetszet ez is neki.

Bea: Szia!

Meleg: Nálunk a tetőtérben 30 fok van, ami éjszaka se hül le csak max két fokot. Mi eg szobában vagyunk és mindig ki szoktuk nyitni bukóra az ablakot. Csak egy szál hosszúujj hálózsákban altatjuk a kisasszonyt és hajnalban ha érzem, hogy hül a levegő, akkor betakarom.

Lorca: Nagyon jók a képek, végre láttunk tőled is többet.

Második: Nálunk akarnánk másodikat, de ezek a k....va anyagiak. ugye mi még itt lakunk a szüleimnél, nem lenne rossz lassan egy külön lakás, de kettővel még nehezebb lenne.

Rólunk:

A hétvégén itt voltak mindkét nagybátyámék. Ikrek 35 évesek és az egyiknek van egy egyéves kislánya. Nagyon jókat szórakoztunk, csavarogtunk.
Kedden mi is megkaptuk az oltás, nagyon ügyes kiscsaj volt. egy pillanatnyi sírás volt csak. Viszont azóta kicsit nyűgösebb.
Péntek óta csak négy órakor keltünk, de az óltás óta visszaáltunk a kettő órás kelésre. A ma éjszakánk meg szörnyű volt, éjféltől csak szönyörgött, de nem volt éhes, aztán egy órakor magam mellé vettem és úgy aludt egy kicsit, majd kettő után ettünk és nagy nehezen elaludt a kiságyban.

Altatás: Szerencsére nálunk nem nagyon kell altatni, ha látom, hogy fáradt, csak hasrafektettem cumi a szájba, legfejebb egy pici hát simizés és már alszunk is.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Barbi: Nagyon szép Emma, hatalmas szemei vannak.

Mazsi: Leának ténylegmennyi haja van, reméljük így is marad.

Nekem is nagyon hiányzik a pocak, néha nehéz volt már főleg a végén, de jó volt.
Ezért is jó lenne még egy.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ja és 5010 g-ok (3450 g) és 60 cm-ek (47 cm) vagyunk. Nagyon nyúlunk szerintem. Nekünk már nem is van nagyon 56 cuccaink, amik jók ránk.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

szia Lin

rég jártál erre!

nem irigyellek a tetőtér miatt :shock: én nagyon nem bírom a meleget :shock:

ki lett végül a gyerekorvosotok vagy már kérdeztem? :shock: :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

60cm???az igen !!
mi szélesedünk is :lol: emiatt kellenek a 68as rucik :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lin! Látom Ti is nőttök mint a bolond gomba :lol:
Tényleg, akartam kérdezni, hogy Gréta fülével nem volt semmi gond a belövés után? Nem gyulladt be, minden rendben volt? Csak mert nekünk is lassan aktuális, és hogy tudjam, hogy mire számíthatunk ;)
Aszta, itt olyan vihar lesz, hogy ihaj :shock: Emma nyöszörög is álmában :(
Vendég

Barbi: Nem volt semmi gond a füllbevalóval, az a lényeg hogy egy-két napig alkohollal kell kenegetni. Az a jó, hogyha minél hamarabb belövetitek, mert akkor még nem piszkálja és nem gyulad be.

Mazsi: Mivel Hetényben lakunk, így az itteni gyerekdoki lett, majd meglátjuk, hogy milyen.
Tényleg nagyon nyúlik a kisasszony, én is csak csodálkozok rajta, meg a doktornő is csak pislogott nagyokat.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

mi is fülbelövésre készülünk...
nekem azt mondta a csajszi hogy kb 6 hétig a belőtt gyógyfülbevaló kell a fülében legyen utána cserélhetjük a rendesre...
nálatok hogy volt lin?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok! :)
A tali szuper volt megint, Sági köszi a vendéglátást. Lilla nagyon nyüszi, úgyhogy csak feldobom a képeket! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi,
Utálok terhes lenni, de nosztalgiázni én is szoktam :)

Mazsi,
Nem látszik, hogy valaha is voltak szopi problémák :wink:

Sági,
Köszi a meghívást! Szabi jól lefáradt, remélem ma fél 6ig is dőzsölhetek majd az ágyban.

Kép KépKép
lorca

Sági,
mi is még egyszer köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat (mondhatom Roli Bubber nevében is, bár a végén nem úgy tűnt, mi?).

Szegénykémnek, estére hőemelkedése lett. Azt reméltem, hogy a mai oltást is olyan jól átvészeli, mint a múltkorit, de ez most nem jött be...
Igen, az oltásnál ő is csak felnyígott :) : a dokinő szerint ez nem olyan fájdalmas szuri (vajon kipróbálta valaha saját magán??)

Ja igen, már akartam mesélni, hogy az írásaitok alapján kb. négyőtök emlékeztetett egy-egy ismerősömre és persze akaratlanul is mindig bevillantak azok a lányok is. Aztán ez a személyes találkozás nagyon jól bebizonyította, hogy mindenki egyszeri és megismételhetetlen lény. :lol:

na, most csak ennyi.
ja, Barbi,
jól sikerült a barátnős program?

...vidéki Lányok,
kár, hogy kimaradtatok. Viszont most tiétek volt a pálya a neten!!!!
jó éjt mindenkinek!
Kata
Vendég

Sziasztok! :)
Remélem mindenki kiheverte a tali fáradalmait! :)

Sági!
Lilla is visszafelé fejlődik, ma éjszaka már 3-kor kelt! :evil: :evil: (előtt éjszak 4-kor, azelőtt meg 5-kor). Holnap már tuti 2-kor fúj ébresztőt! :lol: :lol:

Barbi és Mazsi!
Annyira édesek a lányok! :) Komolyan mondom, olyan zabálnivaló mindkettő! Ja, és Mazsi! Azért remélem egyszer találkozhatunk személyesen is! Majd ha már kicsit nagyobbacskák leszünk, valamikor a nyáron! Gyertek el egy talira és apát is lehet ám hozni! :D :D

Lin!
Ez rád is vonatkozik, hogy gyere majd te is! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Tök jók a képek :P Még még még!!! :D

Kata! Kollégáim jöttek volna, és azért nem mentünk, mert Emmának 1 napra 2 "sok emberes" progi tuti sok lett volna. A kollégák meg tegnap 5kor telefonáltak, hogy 1000 bocs, de mindenki úgy el van havazva, hogy ha nem gond, akkor jövő héten jönnének :? Most erre mit mondjak? Na mindegy...

Egyszer én is nagyon szívesen vendégül látnám a társaságot! Csak azt kell végiggondolni, hogy akinek autója van, az vállalja-e egyáltalán magát az utat (Duna Plázától kb 15-20 perc kocsival - eltévedni nem lehet :D ) meg azt, hogy hoz vkit, meg egyáltalán tudna-e így mindenki jönni aki szeretne :roll: Na, ezt még én sem gondoltam végig :oops: De ha van kedvetek és vevők vagytok rá, akkor mondjátok és egyeztessünk!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?