Sziasztok!
Köszönjü szépen a gyógyok elértek hozzánk, és most már csak a foga fáj a Beusnak, láza 2 napja nincs.
Beus ma már láztalan volt, este csak egy ici-pici hõemelkedés. (A szomszéd kislány 2 napja hány, és ma már hasmenése is volt.) Doktor bácsink 10 napja állítólag alig alszik, mert nagyon sok a kis beteg Gödöllõn. A szomszéd kislánynak tegnap is, ma is és lehet hogy holnap is injekciót ad, hogy megmaradjon benne legalább a folyadék.
Úgyhogy ma megkegyelmeztem dokinknak, hogy kihívjam, van neki elég dolga nélkülünk is, meg szerencsére a Beának nincs is szüksége még rá. Éjszaka ismét többször felsikított, ma délután próbáltam a szájában turizni, és mintha egy-egy kis hegye a fogaknak már jelentkezne. Nyûgösség, akaratosság nagyon játszik most nála. Ha valamit nem engedek, akkor visít, de aztán rájön, hogy felesleges, és elkullog játszani.
Henke!
Nyugi, nyugi. Nagyon jó a Net 200-as csomag. Nem, nem írtam el, Vodafonos internetem van még, de már nem sokáig, mert decemberben amikor akartunk ADSL-t akkor még nem lehetett a mi részünkön, a NET 200 meg csak 1 hónapja van.
Ma bementem az ÜSZI-re, és mondtam, hogy bármit adjanak, de gyorsan. MEgnézték a gépben, és már megoldották az ADSL-es csatlakozási lehetõséget nálunk is, úgyhogy a szerzõdés a kezemben már, most már csak be kell kötniük.
HURRÁ!!!
DE ha mégsem lehetne mûszakilag megoldani valami miatt az ADSL-t, akkor NET 200-ast fogok venni.
De jut eszembe, nektek hol van NET 200-as vonalatok?
BMárti!
Milyen volt végül is a máj? Káromkodtál egy jó nagyot? Egyébként a férjemnek bocs, de nevetve felolvastam a történetet, és mondta, hogy "Látod, nem csak te vagy fõzési antitálentum." Hát, nekem is szokott sikerülni odaégetni ételt, az olajat kifröcsögtetni, stb. De ez legalább azt jelenti, hogy csinálunk valamit.
Apás szülés:
Egyik gyerek szülésnél sem volt bent a párom. De én nem is akartam erõltetni, mert ha nem, hát nem. A fiúknál telefonon tudta negm hogy megszülettek, a pici lánynál volt egyedül ott a szülõszoba elõtt, de azt mondja az anyósom, hogy ott kinn sem volt könnyû 2 órája. A Beánál anyósom is, és az anyukámék is ott voltak a szülõszoba elõtt. Sõt mire megszületett a Beus, addigra anyukám meghozta a fiúkat is a suliból. Pont ma emlegette a Miki, hogy õk látták a Beust, már akkor amikor alig pár perces volt.
Dzsili!
Itt is kívánok Neked Boldog Névnapot Nekednek!
Bogancsi!
Lukas az agyam! Tominak is a gyógypuszik mellé, még Boldog névnapot is kívánunk.
Szila, Zafi!
Nem felejtettem el a többi képet, de most a netem lassúsága miatt felfüggesztettem a küldést. Egy kis türelmet kérek, és ha heteken belül lesz gyors internetem, akkor máris küldöm a további képeket.
no egyelõre ennyi, remélem elmegy 1 órán belül a hozzászólásom.
Sziasztok Zsuzsa + Beababa, aki köszöni szépen a gyógyokat, és most õ küldi, na meg én a többieknek a gyógypuszikat.
)