hello,
eszter orulok, hogy szora birtalak
hannanak a fogacskakhoz gratula. oltoanyag - homeopatank ellenzi
, de most ezutan a csunya betegseg utan rosszba vagyok vele
, azert az ajanlatot koszonom, atgondolom. egyebkent ket adagot kiirattam, nalam a recept csak at kene ruccani csehoba
de mikor
catherine - porec szep videk, tegnap tudtam meg, hogy jul 1-etol megyunk mi is a tengerhez HURRRRA, nagyon varom - mar 4x megyunk grebasticaba, semmi ujat nem tartogat, de nagyon szeretem, mert nyugis hely, nincs felesleges penzkoltesi atrakcio (kirakodovasar es hasonlo) es a gyerekeknek idealis a part, apro kavicsos, de lassan melyul.
kiutesek - a labacskajan meg latni, de a tobbi elmult, szerencsere
alvas - tizorai utan alszik a balint, altalaban ebedig (ha kocsiban sikerul, akkor tovabb is) es aztan delutan utkozben az oviba, de ez az alvasa felszines, mert altalaban felriad hangosabban szolokra vagy a kapunyitasra
ejszaka ebred, altalaban 1.00-2.00 kozott es 6.00 - ha meg szeretnenk aludni, akkor kap tejecsket es mellettem marad az agyban ebredesig. elalvas = altatas, de nagyon szivesen csinalom, tobbszor mar ugysem fogom
eves - most hogy beteg volt, mindent visszautasitott, bezarta a szajat es forgatta a fejet, hogy nem ker, eltolta a kezem ... , de most ujra jo etvaggyal eszik. a folyadekot betegseg alatt probaltuk mindenfele modon potolni, altalaban gyozott a cici, ezert majdnem ugy evett, mint 1 eve
, szinte csak szopizott.
kinga - lehet ez matenal atmeneti, a meleg miatt, a fogak miatt, vmi lappango betegseg miatt (ez inkabb ne legyen) vagy csak egyszeruen nincs szuksege most akkora energiabevitelre, mint azelott - lehethogy most fog megnoni hosszra, aztan ujra hizik majd - ha nem tart sokaig, szerintem ne eroltesd. ha ehes lesz mate, biztosan eszik majd tobbet, hm
hu de hosszura sikeredett
ja es meg azt akartam, hogy olyan boldog vagyok, madarat lehetne velem fogatni - es az indok, mindenki jol van (klop,klop,klop) el ne kiabaljam
szep estet, illetve jo ejt (2.13 van
hu megyek gyorsan aludni) eszre se vettem, hogy mar ilyen sok az ora