Sziasztok,
Ha nem bánjátok szeretnék csatlakozni hozzátok. Egy másik topicban lakok, de remélem azért ne dobtok ki.
Magamról
33 éves vagyok, van 2 fiunk, most kislányt szeretnénk.
Hőmérőzök és E-C vitamint és folsavat szedek. 28-30 naposak a ciklusaim. Ez a 2. éles hónapunk. Sajnos az elsőben nem jött össze, reménykedek, hogy talán most.
Az előző hónapban előtejet kezdett termelni a szervezetem, persze azt hittem terhes vagyok, aztán amikor megjött kezdtem aggódni, hogy mitől lehetett. Doki elküldött vérvételre FSH-LH és prolaktin hormont néznek. Jövő hét csütörtökre lesz eredmény. Az előtejből is vett mintát és elküldte az egyik felét cytológiára, a másikat pedig az ÁNTSZ-hez. Remélem jövő hétre azoknak is meglesz az eredménye.
Kedden reggel kell visszamennem a dokihoz, megnézi, hogy mekkorákra értek a tüszőim.
Kicsit agódok, mert a 2 fiu elsőre összejött, most meg nem sikerült, de reménykedem, hogy nincs velem semmi baj.
T.kriszti
Ha jól látom akkor te napi 400 mg E vitamint szedsz?? Nem túl sok ez??
Én csak 200 mg-ot mertem bevenni. C vitaminból 500 mg-ot, folsav-ból pedig napi 6 mg.
Panny,
Én is azt hallottam, hogy ez a joghurtos dolog jó, bár én nem mertem kipróbálni, mert pár hónapja volt egy P3-as eredményem, és azóta félek egy kicsit attól, hogy különböző dolgokat tegyek fel.
Keti25,
9 éve próbálkoztok és csak most vizsgálnak?? Ez rengeteg idő.
Márti,
Szia. Mi már ismerjük egymást. Hogy vagy??