Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon gyors leszek.

Solya!
Remélem, még olvasod: Nagyon boldog szülinapot Máténak!!!!!

Beja!
Juj de jó, hogy meggyógyult Bácu!!!!!Kép Az komoly, hogy ilyen ételeket eszik Bácu????
Pl. a sült csirkét hogy adod neki??? Meg az uborkasalátát?? Te eteted és mindig teszel egy kicsit ebbõl is meg abból is, vagy már egyedül eszik Bácu????

Magunkról
Donci már nem csak elindult, de már 2 lábon közlekedik, szinte az egész lakást bejárja. Hihetetlen, mit hoz egy hét! Persze nagyon élvezi.

Pénteken voltam dokinál és UH-on, ahol is kiderült, hogy nagyon tutira kisfiú lakik a pocakombanKép A dokinéni nagyon egyértelmûen mondta, bár azért hozzátette, hogy nem 100%, de õ bizony nagyon annak látjaKép Ennyit a hányásokrólKép

Puszi, megyünk vacsizni.
Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Nem volt ma túl nagy a forgalom a topikban ... csak nem a jó idõ csábított el mindenkit a gép elõl? KépKép

Nyuszimanó
Gratula a "majdnem100%-hogy-újra-kisfiú"-hoz KépKépKépKépKép

A holnapi napra vannak talizni jönni akarók? (huhhh.. micsoda egy mondat Kép)

... namerthogy nekünk elvileg menni kellene az egészséges rendelésre, hogy megbökjék szegény Csengust Kép (15 hónapos oltás ...16 hónaposan Kép)... a rendelés 10-12-ig van, de általában ha oda is érek 10-re, akkor sem jutunk be 3/4 12 elõtt - ezt roppantul nehezen viseli már Minimanó. Csak utána tudunk menni talizni - hacsak nem sikerül 9 körül odaérni, és akkor hamar végzünk Kép (Remélem, nem viseli meg annyira az oltás, hogy ne lehessen vele kimozdulni.) - Egyáltalán mik a tapasztalatok? Meg ilyenkor nem felelõtlenség nekiindulni a gyerekkel?

.. szóval ha nincs nagyon talizni akaró, akkor elmegyünk oltásra... ha van jelentkezõ, akkor vagy megyünk korán, vagy majd pl. jövõ héten... A másik nap, amikor van rendelés, az nem jöhet szóba, mert pont Csenge alvásidejének a közepére esik, és én olyankor fel nem ébresztem....

.. szóval akkor most hogy legyen??????

tanácstalan Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi!
Én "nagyon talizni akaró" vagyok.Kép
Persze Csengének is meg kell valamikor kapnia az oltást.
Csak egy halk ötlet: mi lenne, ha most a szokásos helyen lenne a tali, jövõ héten meg egy önként jelentkezõnél? Akkor az sem lenne baj, ha csak késõn érnétek oda....(Mondom ezt én, aki nem lehet önként jelentkezõ.)
Késõbb még benézek, mi lesz a végleges döntés.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Boldog szülinapot Máténak!

Papás szülés: én úgy gondolom, hogy ez nemcsak az "nagy élményrõl" szól, hanem arról is, hogy a babát (jó esetben) ketten akarták, ketten akarják felnevelni, tehát minden helyzetben két embernek együtt kell végigmenniük a nehéz helyzeteken is. Egy ilyen helyzet a szülés is. Ha én nem bírom a fájdalmat..., akkor én nem tudom azt mondani, hogy nem megyek szülni Kép Szerencsére a párom is így gondolkozik, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy bent lesz-e Kép

Tali: mi megyünk, ha lehet Kép

Andi: köszönöm a hiányolást, kicsit ki vagyok merülve Kép

Nyuszimanó: nem semmi, hogy már a nemét is tudjátok. Én még csak most csütörtökön megyek elõször dokihoz Kép

Minden betegnek jobbulást!

Most megyek, mert óravázlatot kéne még írnom Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Jó lenne, ha Solya még olvasná, hogy nagyon boldog szülinapot kívánok Máténak!!!

Eszter Ádámjának is abszolút utólag, de azért még benne a 8 napban Kép

Beja: szuper, hogy negatív a leletetek!

BSzilvi: gratulálok Petihez! Én is úgy vágyom egy digitális gépre, de most nincs rá pénzünk Kép

Edith: ezt Tomi is szokta csinálni, de Riki nagyon édes!

Nyuszimanó: kisfiúhoz Kép Kép Kép

Rebi: nagyon tetszett a talis mondat Kép Kép Kép Eszterházy Péternek van egy könyve, abban van egy hasonló mondat: "Csókolom, ez még kap fogni egy vajszínû árnyalatot."

Szombatról vasárnapra is szörnyû volt az éjszakánk Kép ALig kapott levegõt Tomi és már elkezdett köhögni is. Reggel kapott egy olyan köhögõ rohamot, hogy azt hittem, megfullad. Kép El is vittem az ügyeletre: kaptunk Mucoprontot, szerencsére a tüdeje tiszta. Alig evett ma is. Ma éjjelre mellé csináltam egy "ágyat" magamnak, takarókból, hálózsákból a szõnyegére, mert holnap már Dani megy suliba, és muszáj kialudnia magát. Ma éjjel nem sokat aludt Tomi sírásától. Bár arról fogalmam sincs, hogy fogok reggel felkelni a földrõl, de matracunk nincs Kép
Holnap délután kéne vinnem hasi ultrahangra Tomit, de még nem tudom, mit tegyek. Itt is idõpontot kell kérni persze.

A múlt héten még olyan boldog voltam, hogy holnap mehetünk talira, mert a fûtésszerelõkhöz apa marad itthon, de hát sajnos most sem mehetünk. Kép Kép Kép
Mindenki gyógyuljon!!!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Solya! MÁTÉNAK NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT!KépKépKépKépKépKépKép

Rebi!
én is NAGYON TALIZNI AKARÓ vagyok, de feljebb Beja írta, hogy õk is és Tikkék is jönnének! Persze te döntesz! De ha már "aláírásgyûjtés" van....Kép

Kémény: szerencsére nem bontották ki a falatKép, mert vastag betonból van a kémény és esélyük sem volt. Így csak(!) a vakolatot kell leverni az elõszobában és a kisszobában és újra vakolni+tapétázni. Ez sem kellemes, de talán 1 nap alatt (max.2) megcsinálják. Már 1 hónapja egy szobában nyomorgunk, nem kapkodják el a dolgokat...KépKépKép

Majd még visszanézek tali ügyben.

Zafi
zafi

Sziasztok!

Zsuzsa
Csak most olvastam, gyors gyógyulást neketek, remélem már elkéstem vele, mert rendbe jött Bea baba! KépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi
Tomi is jobban van már biztosan azért némi erösítö jókivánságot küldünk nektek, jÓ? KépKépKépKépKépKépKép

BSzilvi
Nagyon jó a kép, most már Te is belejössz a kép gyártásba szerintem! Illetve a kicsi fiad aranyos a képen, természetesen!!! KépKépKépKépKépKép

Nyuszimanó
ÓÓÓ kicsi fiú, de jó, persze a lényeg hogy egészséges legyen, no meg egy ellenkezö nemü baba is jól jött volna, de magamból kiindulva. annnnyira jó hogy kis fiad lesz!!! Nem???
/Engem szabályosan lesajnáltak, amikor a második is fiú lett, pedig én nagyon örültem neki!/
És persze nagy gratula Donci mendegéléséhez is! KépKépKépKépKépKép

Andsyj
Nagyon szép a lánykád a profilodban! KépKépKépKép

Lina
Az én férjemet semmivel sem lehett volna rávenni a papás szülésre,KépKép pedig én nagyon szerettem volna, az apukám osztj a nézeteit, miszerint nem való a férfi a szülöszobába, nekem személy szerint ez fájt és mindíg irígykedtem azokra akiknak a férjük a támaszuk minden helyzetben!
A bátyámék júliusban "szülnek", a lány testvéremnek /ikrek vagyunk/ szintén ment a párja.......

Napocskám végre kint is szaladgálhat, holnap megyünk új cipöcskét venni neki, mert a másikat már kinötte és az autóba nem szívesen adok rá csizmát!

Képzeljétek a minap a TV-ben mutattak embereket akik kicsi babákat dobáltak jéghideg vízbe /megfelelö éghajlat és helyi lakosok természetesen/ mondván javítj a vérkeringsét, de szegény kicsi úgy vacogot és sírt látszott rajta, hogy fázik nagyon megsajnáltam, de nem csak én elkellett kapcsolnom mert a kis fiam nézte aztán sírva fakadt hogy lehetnek ilyen "gonosz" anyukák hogy bántják a babájukat. Olyan aranyos volt nagyon sajnált a kicsiket!

Edit
Tiszta apja vagy anyja ez a gyerek, már mint a tornász mutatványát nézve! KépKépKépKép
És igen a szüleiket utánnozzák, illetve nálunk a tesókat, mert mókásabbak és Napsugár is próbál fejen állni ami miatt a bratyókat már megdorgáltam mert féltem nehogy a kicsi nyaka bánja! Gondolom ez nálatok nem müködne KépKépKépKép
Kedves Solya
Szégyellem, de nem tudtam korábban jönni így megkésve, de még nem múlva szeretnénk Napocskával:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI MÁTÉNAK

Kép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Most csak gyorsan jelentkezem, mert már tök álmos vagyok. Szóval jót hétvégéztünk nagyiéknál! Imádják az unokát!!!Kép Hangát le sem lehet állítani (csak ha elemes lenne és kivennénk belõle az elemet), egész nap járkál össze-vissza. Megvettük végül a szandált is pénteken (a Gerontexben a Váci utcánál NEM árulnak már gyerekcipõket) egy Elit boltban, Rákóczi út 69. sz. alatt van az üzlet, nagyon kedves eladónénik vannak (5475 Ft volt a szandál).

Ti láttátok már azt a mûvészeti kiállításra invitáló plakátot, amin egy fekete ruhás nõ, fekete melltaróban ami teljesen úgy néz ki, mint egy szoptatós melltartó, az egyik mellénél lekapcsolva a melltartó és a cicibõl vér folyik ki, amit a kezével felfog. Engem teljesen ledöbbentett. Ti mit szóltok hozzá??

Szila
Szila

Sziasztok!

Én még mindig "talizni akaró" vagyok, de szerintem Tikkék is még mindig... Kép Tikk arra vár, hogy SMS-ezzek neki, hogy akkor lesz-e tali.

De persze Rebi Te döntesz, a 15 hónapos oltás is fontos dolog!
De ha lesz tali, vagyunk már páran! Kép

Talán késõbb még benézek, hogy mi az ábra, vagy holnap reggel.

Puszi mindenkinek,
Beja + Zabálka
beja

Bogancsi
Még sok-sok gyógyi, úgy látom sajnos még el kél! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Cory
Szülés ügyben nagyon egyet értünk, de nekem sajnos nem volt választásom, vagy megszülöm egyedül vagy nem lesz, legalább is a férjemtöl nem!
Ez nagyon rossz érzés KépKépKépKép

Ha megengeditek utólag ugyan de minden lánykának és anyukájának szeretnénk a fiaimmal boldog NÖNAPOT kivánni
ezzel a csokor virággal amit a páromtól kaptam:

Kép

Pusssz:Dzsili
dzsili

Ja...

Nyuszimanó szia!

Akkor ezexerint én félreértettem ezt a receptesdit, aszittem, hogy úgy általában mit fõztök ebédre, de akkor most az a kérdés, hogy a kölykök mit esznek? Ja, bocsiKép Amúgy a spenótból (+krumpli+tojásssárgája) Bácu is evett, ez az egyik nagy kedvence. A sültcsirkét igen, megeszi (most lehet, hogy többen felhúzzák a szemöldöküket), nagyon apró darabkákra vágom a husit, a rizst meg Bácu miatt eléggé szétfõzöm, hogy puha legyen, és ezt így imádja. Nagyon kevés majonézbe mártom a husikat, így jobban csúszik. Persze gondolom, sokan nem adnak majonézt még a piciknek, de hát mi itt tartunk és nincs semmi baja tõle. A zúzapöribõl nem kap, a csirkepaprikás meg dettó, mint fent, csak itt a tésztát fõzöm neki túl, hogy könnyen összetörhetõ legyen, ezt is szereti. Ubisalit persze még nem kap, szerintem nem is bírná, utálja a savanyú ízt. Egyébként amikor olyat fõzök, amibõl Õ nem kaphat, akkor marad a bébiétel.
Lesz a héten töltött paprika, tudjátok, az a paradicsomszószos, én eléggé lájtosra szoktam csinálni a tölteléket, pulykahúsból, alig-fûszerezve, Bácunak fõzök hozzá krumplit és így a pariszósszal összenyomva a tölteléket, nagyon szereti.

Na, eldugulok, majd még benézek tali-ügyben.

cupp,
Beja
beja

Sziasztok!

Mi tuti, hogy nem tudunk menni holnap talizni, de legközelebb, amikor lesz, és a Bea sem lesz beteg gyanús, akkor megyünk.

Rebi!
Oltás után a gyerekeknek semmi bajuk nincs. Szerintem, ha késõbb is értek oda a tali helyére, azt mindenki megérti, beszéljetek meg eg késõbbi idõpontot. Valószínû Csengének az oltás után még semmi baja nem lesz. Ez az az oltás, ahol napokra rá jöhet, hangsúlyozom jöhet valamiféle utózengés. A Beának volt, meg azt hiszem még valakinek az osztályból, de itt olvastam azt is, hogy valamelyik gyerkõcnek meg semmi utóhatása nem volt. Gyerekektõl függ, hogy lesz-e valami utána. Na, ennél hülyébben már le sem írhattam volna.

Bogancsi!
Nagyon rosszul hangzott ez az éjszaka, amit leírtál.KépKépKép A derekadat sem irigylem a ma éjszakáért, de hát, inkább a Te derekad, mint, hogy a gyerekkel legyen valami gáz. Nem igaz?

Nyuszimanó!
Én csak azt nem értem, hogy ilyen pici terhességnél már megtudják mondani a nemét? Szinte hihetetlen. De azért még hátha csak rosszul látta a doktornõ. Ezt pont én mondom, hahaha.... A 2. fiamnál végig azt hittem, hogy lány lesz, és van egy Mikim....

Magunkról:
Nálunk nagyon nagy valószínûséggel a fogak a hunyók. A tegnapi esti ismételt 39 fokos láz után az éjszakát sok nagy felsírással tarkítva átaludta Beus. Ilyenkor kegyetlenül nem szoktam odamenni, mert ezeket a felsírásokat álmában mûveli. Reggel jókedvûen ébredt, de délelõtt nagyon nyûgös, akaratos volt. Délutáni lefekvés elõtt kapta meg a fájdalomcsillapító kúpját. Így szerencsésen aludt 1,5 órát. Délután sokkal jobban volt, jókedvû volt. Ma este nagyon kicsi hõemelkedése volt, de a fájd. csillapító kúpot beadtam. Egyelõre doki bácsi mellõzve, most megfigyelés alatt a kiscsaj.

Holnap reggelre megkértem anyukámat jöjjön ki a Beára vigyázni, én meg elmegyek ügyintézni. TÖbbek között valami jobb internet elérhetõsget akarok szerezni, mert ez a Vodafone-os ma az õrületbe kergetett. A Babanetes oldalt több mint 2 órát hívta le délben. Na nem semmi. Nekem meg anyagot kéne küldenem, de ezen a sz...-on nem tudom. Úgyhogy most megyek, és remélem napokon belül, vagy heteken belül egy gyorsabb netem lesz. Addig meg tépem a hajam ettõl.

Bocsánat az OFF-ért, de most nagyon ki vagyok akadva erre a szolgáltatóra.

No. Megpróbálom elküldeni ezt az írásomat, kiváncsi vagyok hány óra múlva jelenik meg a fórumon.KépKépKép

Zsusza

beababa

Sziasztok!

Mi sajnos betegségi utózöngébõl kifolyólag nem tudunk (merünk) talizni menni holnap, de jövõ héten hétfõn nagyon szívesen vendégül látnánk mindenkit, mivel úgy tûnik, hamarosan költözünk. Mit szóltok?

Amúgy szerencsére Barnabás láza elmúlt, csak taknyos és köhög és foyamatosan ROSSZALKODIK. KépKép

Solya, ha még olvasod:
Máténak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!
Sztike Ádámjának is!!!

GOrsi, Andi: ezek a szárított fûszerek össze sem hasonlíthatók az eredeti zöldekkel sajnos...

(Off: Andi: láttad ma a Tap Dogs-ot?)

Szila: Nem láttam még azt a plakátot, de nem is szeretném! Brrrrrrrrr

Puszi mindenkinek,
Heniék
gesztenye

Henke!
Ti merre felé laktok? Gödöllõrõl, hogy tudunk könnyen eltalálni hozzátok? Nekem nagyon jó lenne a jövõ heti tali ha nálatok lenne. Nekem nem gond. KépKépKép

Rebi!
Szerintem menjetek el holnap szurira, utána talira, és akkor majd kiderül, hogy jövõ hétfõn mi lesz. Minél hamarabb túl vagytok a szurin annál jobb, és talán még holnap nem jön ki Csengén sem az oltás hatása.
Csak azt nem értem, itt gondolkozom egyfolytában, hogy minek kotyogok ebbe most bele. Kép Talán, azért, mert mi már túl vagyunk ezen az oltáson, és tudom a hatását.

No, bocsánat, hogy beleszóltam, tudom, nem telefon, ne szóljak bele, ugyhogy most eldugulok.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Nagyon köszönünk mindent! Nagyon aranyosak vagytok! Még egyszer felugrottam, mert eszembe jutott, hogy

Rebi
Mi a Balcsira mentünk nyaralni a 15 hónapos oltás után! Kép

Henke!
Én vevõ lennék rá! Kép Mármint a talira! Kép

Mindenkinek jobbulást, aki rászorul! Aztán legyen ám mindenki egészséges! Különben irgum-burgum!

Solya
solya

Szila
Ez a plakát borzalmasan hangzik! Én nem is szeretném látni....

Napocska azt szeret enni amit mi, legyen darabos amit rágni kell, különben nem zavarják a füszerek, bár én magam is keveset használok illetve az erös markáns ízeket nem szeretem.
Kedvence a rizs és a husik minden mennyiségben, Ö is evett már töltött paprikát is, no meg tésztákat és a borsó fözeléket is falja, föleg mióta nem nyomorgálom össze neki a borsó szemeket.
Viszont a gyümölcsöt nem nagyon csipi ali eszik pár falat banánt, almát és egyebet meg szinte semmit, remélem ez még változik!

Ma nagyon sokat sétált és csak keveset aludt az autóban, úgy hogy már fél 7 óta alszik, egyszer riadt csak fel de vissza is aludt, kiváncsi vagyok reggek mikor ébred, normálisan 8-9 óra körül megy aludni már egy ideje és 7-körül kel. lehet hogy hajnalban bulizunk úgy hogy megyek én is aludni!

Jó éjszakát, holnapra szép napot és talizást ha sikerül! KépKépKépKép

dzsili

Sziasztok!

Solya
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Máténak!KépKép

Rebi
A talira mi is feliratkozunk.Kép A döntés a te kezedben van.Kép

Henke
Mi szívesen megyünk hozzátok.Kép

Szila
Ez nagyon durván hangzik.

Dzsili
Ez a virág nagyon kedves tõletek!Kép
Azt sajnálom, hogy egyedül szültél.Kép

Szülés: Nekem nagy lelki válságot okozott volna, ha Levi nem jön be. Szerencsére nem volt kérdéses a dolog és ha tehetné, minden évben végigkísérné a szüléseinket.Kép
Amúgy hallottam olyan nõrõl is, aki egyszerûen nem akar maga körül senkit szülés közben. Ez viszont az olyan apának lehet nagyon rossz, aki részese szeretne lenni a nagy eseménynek.

Petinek kezd helyreállni az étvágya.Kép Az éjszakák is rendezõdni látszanak. Fog mindenesetre nincs.
Most az a legújabb nálunk, hogy mindenre rámutat Peti és mondani kell a nevét a dolgoknak. Azonkívül állandó nyögések közepette mutat valamire, így kéri, hogy adjam oda neki. Ezek általában a nemszabad dolgok és persze addig nyivákol, nyög meg nem tudom mit csinál, míg be nem adom a derekam.Kép A kedvencünk az indiánüvöltés, nagyon élvezi.

Andi
Köszi a tippet neked is, a héten tutira készítek akkor egy zöldséges-olaszos tésztát.

A holnapi talin-látás reményében üdv
Gorsi és Peti
gorsi

Sziasztok!

Az ördögfióka még itt masírozik, és esze ágában sincs aludni.... grrrbtlkljholijéjhésfdnhééééééééééé ---> na néha nem csak masírozik ...

Akkor TALI LESZ!!!!!!! .. ha esetleg mégsem érnénk oda idõben, megkérem Anyósomat, hogy engedje be a társaságot .. legalábbis az elsõ érkezõt, aztán mi is odaérünk valamikor valahogy Kép

Szülés
Nálunk Ati eleinte nem volt túl lelkes az ötlet miatt, hogy õ is bent a szülésen - micsoda dolog az???... de aztán azért, mert én szerettem volna, bejött... Most meg már el sem tudja képzelni, hogy legközelebb ne jöjjön be... Kép Amúgy attól félt nagyon, hogy nekem fájni fog, azt meg nem bírja elviselni... de elviselte, mert nem volt más választása ... Kép .. sõt.. nagyon sokat segített nekem, meg Csengussal "játszhatott", amíg engem stoppoltak... (én meg irigykedtem) Kép

... Csengu eddig sem volt akarat-gyenge, de most elképesztõ... SEGÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!

jóéjt! Kép
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SZiasztok!

Én még mindig nem tudom, megyünk-e talira: a szívem odahúz, a derekam meg az ágyba! Majd még meglátom, mikor, hogyan ébred Ármin, stb, stb.

Nyuszimanó! Jó korán megmondták, hogy fiú! (Bár annak idején Árminról is) Úgyhogy gratulálok a fiúhoz! KépKépKép Mi lesz a neve?

Beja! Amiket én írtam, azt Ármin mind eszi! Kép Úgyhogy nem húzogattam a szemöldökömet! Én most már tulajdonképpen csak arra ügyelek, hogy ne kapjon olyan ételt, amiben színezék, aroma, hasonlók vannak, legalábbis csak minimális mennyiségben (mert néha egy-egy gyümijoghurt vagy hámozott túrórudi azért lecsúszik!). Fûszerek közül borsot nagyon keveset használok, fokhagymát is keveset, de a zöldfûszerek minden mennyiségben jelen vannak. Olajban sült dolgot amúgy sem nagyon csinálok, de én már nem fõzök egyáltalán kétfélét : amit mi eszünk, azt eszi õ is. Ti miket NEM adtok még mindig? (Pld. a tejet is megkóstolta már Ármin, de nem ízlik neki)

Szülés: András eleinte húzódozott tõle, merthogy nem bírja a vért. Mondtam, hogy üljön nekem szemben, az eseményeknek háttal, akár csukott szemmel is, csak fogja a kezemet és legyen ott - a terhesség vége felé, már neki is természetes volt, hogy ott lesz, a szüléskor nézte, hogy tágulok és hogy csusszan ki Ármin Kép, õ vágta el a köldökzsinórt, õ ringatta Ármint, míg varrtak - azt mondja, nagyon szép volt látni, ahogy Ármin született és most egyáltalán nem kérdés, hogy bejönne-e (szerintem már el sem engednbe egyedül Kép) DE én sem akarok továbbra sem nélküle szülni, mert nagyon kellett nekem, hogy együtt legyünk! Kép

Dzsili! Rossz lehetett egyedül szülni Kép - viszont én szinte sosem kapok virágot (most sem) Kép

SZila! Hú, ez a plakát elég fújj lehet! Kép

Solya! Mátének utólag is nagyon boldog szülinapot! Kép

REbi! Nálunk is aktuális lenne lassan a 15 hónapos oltás Kép - de még nem szántam rá magam! Lehet, hogy megvárjuk mi is a felszólítást? Kép

Nálunk is nagy nagyizások voltak ahétvégén, a négy közül (mindkettõnké elváltak) hármat végiglátogattunk - igaz, az én szüleim szrencsére elég közel laknak egymáshoz (ami nem hátrány, mert elköltöztek vidékre + András apukája is, akinál szintén jártunk) - szóval, megvoltak a hétvégi nagyszülõ- és kutya-macska-élmények: Ármin határtalanul élvezte mindet! KépKépKép És tud bukfencezni! Kép És az akaratgyengeség rá sem jellemzõ! Kép Úgyhogy le is bukfencezett négy lépcsõt tegnap Kép - szerencsére csak kis horzsolása keletkezett. És mindent megszámol: tegnap ébredéskor a sememet és a mellemet is! KépKépKép

Minden beteg gyógyuljon meg! Az elkövetkezõ két-három Kép tavaszi nap talán segít benne - de csütörtöktõl újabb havazást KépKépKép ígértek! REmélem, tévedtek! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok! Jó reggelt!

Már majd 1 napja nincs láza Tominak!!! Kép Éjjel sokat köhögött, de meglepõ módon álmában és nem is ébredt fel, pedig én azt hittem, mindjárt megfullad és ott álltam a teával. Csak hajnalban ébredt fel egy rohamra, akkor rámcsodálkozott és azt mondta: he Kép Utána meg nyújtogatta ki a kezét, hogy ott vagyok-e még. Olyan aranyos volt Kép Aztán még visszaaludt, csak fél 8-kor ébredt újra.
Férj szerint nagggyon rossz volt egyedül aludnia Kép

Szila: ez a plakát brutálisan hangzik. De jó, hogy nem láttam! Van egy mellrák-ellenes plakát is, na az se semmi Kép Szörnyû izlésficamosak a plakátok mostanában. Komolyan mondom, néha arra gondolok, vissza kellene hozni a cenzúrát.

Dzsili: köszi a virágot!!! Igazit úgyse kaptunk a fiúktól, de azért felköszöntöttek Kép

Márti: ezt a havazást nem mondhatod komolyan!!! LÉgyszi, vond vissza!!!

Lina: apás szüléshez - az én Andrásom rosszul van a vértõl, meg ha szenvedni lát valakit, ezért szóba se jött az elsõ háromnál, hogy apás szülés legyen. Tominál viszont meg se kérdezték a MÁV-ban, bekísért és mindig mondták neki, hova álljon, mit csináljon, jöjjön, menjen, aztán hirtelen ott állt egy ablak elõtt és belátott rajta a mûtõbe, ahol a császározás volt. Õ csak hátulról látta a fejemet így aztán szabályosan rosszul lett, amikor a 2 orvos kinyomta belõlem Tomit. Azt hitte, épp élesztenek, mert rosszul vagyok. (elõzmény: 3x kaptam oxigént, mert lezuhant a vényomásom) Szerencsére a csecsemõsnõvér ott állt mellette és látta, hogy ciki van, és gyorsan leültette Kép Tomit 10 percig dajkálta rögtön szülés után! Azt mondja, ha tudta volna, milyen csodálatos dolog, a többieknél is bejött volna Kép

Ma jönnek a fûtésszerelõk, de megint kell majd. Legszívesebben széttépném õket (bocs!), mert a rendszer teljes javítása (most 2 éves) 100ezerbe kerül. Asszem behergelem a párom, hogy pereljük be a fûtõtestek gyártóját, mert rosszul pucolták ki õket, és ezért iszaposodnak, ami eldugítja a rendszert. Grrrrrrrr Kép Kép Kép

Bocs, hgy off voltam, de tele van a ...
bogancsi és most épp vidám Tomi, aki már sokkal "szebben" köhög és folyik az orra

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!
Egész hétvégén nem sikerült komoly mennyiségû gépidõt kicsikarni szeretteimtõl, úgyhogy gyorsan pótolok!
Némileg megkésve
Ádám, Máté! Boldog elsõ szülinapot!
Tominak boldog névnapot!
Kép

Sajnos talizni nem megyünk, mert vált. kedv rajtam van a kórság: köhögés, tülökorr, néha egy kis hõemelkedés.

Lucának minden jel szerint újabb foga indult kifelé, mert nyáladzik, piros a feneke, szörcsög az orra, és még az ujjait is a szájába tömdösi. Viszont sehol nem duzzadt az ínye, úgyhogy hosszú fogzásra rendezkedhetek be.
Tegnap telefonálás közben 5 másodpercet ácsorgott, mindössze egy zokniba kapaszkodva!KépKép Szerintem olvasta, hogy a zokni már PiciLacinak is bevált, mint kapaszkodóKépKép!
Felfedezte a dolgok egymásbadughatóságát is: ücsörög, és mint FülesKép, beteszi a dobozba a csipeszt, kiveszi,és elõröl. Mindezt olyan komoly ábrázattal, mintha a nagydoktorijához végezne kisérleteketKép.

Talizóknak jó talizást, betegeknek sok gyógyKépKépKépot!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Megint csak gyorsan, mert Hanga reggel belázasodott. VAgyis elmentünk Corázni reggel, de a kasszánál már éreztem, hogy a feje nagyon forró. Itthon megmértem a hõjét: 38,9 volt. Zsupsz be a kúp, most egy óra után 37,8-ra ment le (az eredmények levonás után vannak). Enni keveset evett, viszont ebéd után becicizett, erõltetni most nem akarok semmit neki (amúgy sem).

Szerintetek hívjak ki dokinénit? (aprókat köhécselget, de nem feltûnõ).

Szila
Szila

Sziasztok!

Egy gyors életjel: még mindig betegek vagyunk, nem tudom, mi a fene ez. Pedig azt mondják, a nátha 7 napig tart, ha szed az ember valami jó kis gyógyszert, és egy hétig, ha nem. Hát, mi már 12 napja kinlódunk, igaz, a takony "még csak" egy hete lepett el bennünket. Ma már megjártuk a gégészetet, szegény Lacikának valami rémisztõ módon leszívták az orrából és a torkából a válladékot. Kép Vékony gumicsövet dugtak az orrába, olyan mélyen, hogy már azt hittem, kijön a popsiján. Kép Pedig én porszívóztam ám neki mindig, nagyon lelkiismeretesen, de ez a szmötyi mélyebben volt, mint ami azzal elérhetõ. Szegénykém azonnal elaludt, amint kapni kezdett levegõt az orrán. Bevásároltunk, hazajöttünk, levetköztetem, és betettem az ágyába immár egy jó fél órával ezelõtt. Még csak nem is ebédelt. Úgy alszik, mint akibõl kivették az elemet. Persze biztosan nagyon le is fáradt, két rendelõt jártunk meg, két vizsgálatot + az orrszívást bõgte végig, nem is csoda, hogy kidõlt.
Hab a tortánkon, Életem Párja holnap reggel indul kiküldibe külföldre, péntekig teljesen magunk leszünk. Kép Mondjuk eddig is csak aludni járt haza, de legalább fürdetésre szinte mindig hazaért. Lacika meg cirkuszol, ha nem az Apja fürdeti. Kép Szép hetünk lesz... KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Bogancsi: Tomi névnapját most ünneplitek? Mert akkor nagyon sok boldogságot kívánok neki! Kép Kép Kép

Dzsili: neked pedig nagyon sok boldog névnapot kívánok! Kép Kép Kép

Lina: apás szülés: nekem más a véleményem. Szerintem egy kapcsolatban nincs olyan, hogy valami "kötelezõ", még ilyen fontos pillanatokban sem.
Ennek megfelelõen nálunk minden az utolsó pillanatban dõlt el, ugyanis mindkettõnknek voltak félelmei. Párom attól félt, hogy rosszul lesz a vér és a szenvedés látványától, én pedig attól, hogy a késõbbiekben már nem tud majd úgy rámnézni, mint egy NÕre. Így hát megbeszéltük, hogy nem sértõdöm meg, ha kimegy, és õ sem sértõdik meg, ha kiküldöm a szülõszobából.
Végül is nagyon jól sült el a dolog: habár a párom eleinte valóban rosszul volt, amint megkaptam az EDÁ-t (amit õ szorgalmazott Kép ), jobban lett, én meg rábíztam, hogy marad-e. Maradt. Kép
Szerencsére az én félelmeim sem igazolódtak be (sõt, Rominak kistestvére lesz... Kép ).

Más:
Már írtam pár napja, hogy Romolának tej- és tojásfehérje allergiája van. (15 hónapos oltáson derült ki, hogy attól van a kezén az ekcéma.) Akkor, elsõre szinte fel sem fogtam, hogy ez mivel jár. Aztán, amióta ennek megfelelõen kell összeállítanom az étrendjét, egyre kétségbeesettebb vagyok.
Elõször is gond a doktornéni. Sajnos az õ két (immár felnõtt) fia is fehérjeallergiás, így õ csak legyint és közli: így is fel lehet nõni. Hát, köszönöm szépen, ezzel valóban ki vagyok segítve.
Fel kell keresnem egy másik dokit (már találtam egy homeopatát), és ki kell kérdeznem pontosan. Ez a késõbbiekben kinõhetõ? Ennek mennyi az esélye Romolánál? Most még aránylag könnyû a helyzet, de késõbb ez mit jelent a gyakorlatban? Csak a szigorúan vett tejtermékeket nem fogyaszthatja? Tehát ha megkínálják valahol pl. tejcsokival, az "mekkora bûn"? Hogy engedjem el majd, ha ovis lesz, pl. babazsúrra? Fagyit sem ehet? Az étkezés miatt nem mehet majd táborba sem?
Ilyen kérdések kavarognak a fejemben, és jó lenne minél elõbb választ kapni rájuk.
Lányok, senkinek sem kívánok hasonlókat. Kép Kép Kép
És tudjátok, mi a furcsa az egészben? Az, hogy mintha megéreztem volna... Amikor az 1 éves vizsgálaton voltunk, már volt egy borsónyi pirosas pötty Romi csuklóján. Megmutattam a dokinõnek, aki azt mondta, valószínûleg kifújta a szél a kezét, krémezzem. Mire én azt feleltem: Jaj de jó, már azt hittem, õ is fehérje-allergiás, ugyanis sajnos van ilyen a családban. Erre õ nem szólt semmit, csak nézett furcsán. Most meg felfedezi, hogy allergiás. Grrrrrrrrrrrrr. Kép

Sziasztok: Laura+AllergiásRomi+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Konkrétan arra az esetre javasoltam a nálunk talizást, ha Csenge nem most, hanem jövõ hétfõn kapta volna az oltást, és emiatt elmaradt volna a tali a Molnár utcában. De: ettõl függetlenül a meghívás él, csak mondjuk nem hétfõre, hanem egy másik napra, rendben?!

BMárti: a gumicsöves leszívásban nekünk is volt részünk a Heim Pálban, szörnyû... De ha segít?! Dokrornénink szó szerint azt mondta, hogy most nagyon sok gyerek beteg és NAGYON LASSAN GYÓGYULNAK MEG. De szerintem Lacika most alussza ki a végét! Kép Apanélküli héthez pedig csak túlélést tudok kívánni! KépKépKép Mi egyébként direkt ezért szoktattuk úgy Barnit, hogy bármelyikünk meg tudja fürdetni.

Szila! Sajnálom, hogy Hanga is lebetegedett! Dokit nem tudom, szerintem a lázcsillapításon kívül õ sem igazán tud csinálni semmit, viszont meg tudja esetleg állapítani, hogy Hanga tüdeje tiszta-e, piros-e a torka vagy a mandulája... Én azt csinálom ilyenkor, hogy felhívom a rendelõt, és megkérdezem, mit tanácsolnak.

Borcsa! Neked is repülnek a virtuális gyógymosolykák! KépKépKép És igenis, Luca tudománya doktori címet érdemel! (Barni most hasonló odaadással aprópénzt csörget egy kis mûanyag dobozkában.)

Bogancsi: fûtéshez Kép Nagyon durván hangzik. Azért ezeknek minimum 5-6 évet ki kellene bírniuk, nem?

Zsuzsa! Nem írtad el véletlenül, nem Vivendis elõfizetésetek van? Csak azért gondolom, mert Gödöllõ abba a körzetbe tartozik. És melyik csomag az, ami ennyire nem mûködik? Azért kérdezem, mert Andrisom épp most kötött egy kétszáz órás szerzõdést velük, és annyira örültem neki, hogy végre vége ennek a telefonos idõszaknak, tudok rendesen netezni, képeket le- és feltölteni... Ha pedig lesz ADSL, akkor ugyanerre a vonalra rá tudják majd kötni. Ne reménykedjek?

Dzsili! Nem is tudtam, hogy ikertestvéred van! Egy- vagy kétpetéjûek vagytok? A reneszánsz esküvõ klasszul hangzik! Ilyesmi zene is lesz? Nagyon szép csokrot kaptál! Kép

Edit! Jópofa, ahogy Riki az apukája nyomdokaiba szeretne lépni! Ezek szerint a tehetsége is megvan hozzá! Nálunk Barni "szteppel" (a tudatlan kívülálló toporzékolásnak mondaná), Menta Helenája és Szila Hangája is furulyázik már! (Tetszik az ágyatokon a takaró!)

BSzilvi! Azóta nem fájt a hasad?

NYUSZIMANÓ! Gratulálok a kisfiúhoz!!! KépKépKép

Bocsánat a rengetegségért, ígysem került sor mindenkire Kép

Sziasztok,
Heni+nagyonrosszcsont Barnabás
gesztenye

Dzsilinek nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

H.
gesztenye

Solya Mátéjának utólag is Nagyon Boldog 1. Szülnapot Kívánunk! Kép

És Dzsilinek! Nagyon Boldog Névnapot! Kép
Menta és Helenka
menta

Sziasztok!

Megpróbálok valamicskét behozni a lemaradásomból, mielõtt végképp elveszítem a fonalat. Kép

Zsuzsa! Ezek szerint jó nekem, Lacika még nem fut el öltöztetés közben. De azért vannak módszerei... Kép
Azt a szegény pulcsit kézmeleg vízben mostam kézzel, de lehet, hogy nem volt vízálló a fonala. KépKép

Laura! Jaj, ez az allergia dolog nagyon rosszul hangzott. Kép Remélem, kinövi Romola, borzasztó lenne, ha egész életében be kellene tartania a diétát. Kép
Gyógypuszikat köszönjük, remélem, mostmár tényleg a javulás útjára lépünk.
Fõzés: Pénteken megfõztem életem elsõ szárazbab fõzelékét (Laci kérésére) a péntekrõl maradt malacpörkölthöz. A pöri is életem elsõ próbálkozása volt, ahhoz képest nem lett rossz. Kép Azután szombaton bõrõs malachusit sütöttem egészben, zöldséges rizs és hagymás krumpli is volt hozzá, meg persze húsleves. Ja, merthogy vendégeink voltak. Buli volt betegen és beteg gyerekkel a vendéglátás, ráadásul éppen Anyukám szervezte össze az egészet, tõle kicsit több megértést és együtérzést vártam, de mostmár mindegy. Ezek után vasárnap nem fõztem, csak lustiztunk egész nap. Ma meg már sül a bacon szalonnába tekert máj, és készen van hozzá a Norci féle nyam-nyam köret. Kép

Itt tartottam, mikor gyanús zajokat hallottam a konyhából. A baconbe tekert máj levet engedett (?), ami forrt, és emelgette a jénai tetejét. A zsíros szmötyi kifröcsögött, és sûrû füstöt eregetve megégett. Kép Most szellõzik a konyhám, hûl a félkész máj, és gõzöm sincs, hogy mit csináljak. KépKépKép Azt hiszem, káronkodni fogok. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Laura
Nagyon szépen köszönöm, különösen hogy eszedbe jutott a "valódi nevem" hihetetlenül jól esett! KépKépKép
Sajnálom, hogy Rominak kialakult ez a fránya allergia,KépKépKépKépKép biztosan nem könnyü most neked, külön figyelni mindenre egy egészen más étrendet kell gondolom fel állítanod, de a kezdeti nehézségek után biztosan minden rendben lesz!
Remélem sikerül ehhez segitséget kapnod megfelelö helyekröl! Drukkok hozzá! KépKépKépKépKépKépKép

Menta
Köszönöm a névnapi jókivánságot, írhatnál kicsit gyakrabban Helenáról (is) !!! KépKépKép

Heni
Két petéjü ikrek vagyunk, csak azért írtam mert mindig zavarban vagyok, hogy hogy szólitsam, növérem vagy hugom??!! 20 perc külömbséggel születtünk.
Az esküvö a Szentlélek téren lévö városházán lesz,a fogadás a Mátyás király étteremben lesz, állítólag a zene és a vacsora is reneszánsz stílusú lesz.
Köszönöm a névnapos gratulációt!

Üröm az örömben, hogy névnapomra "csak" egy
-Boldog névnapot! kaptam a páromtól! KépKépKépKép

BMárti
A fiaimnak is sokszor kellett leszívni az orrát, nekünk a doki bácsink mondta is anno, hogy nem lehet olyan jól semmi házi rendszerrel /porszívó/ kitisztítani a légutakat, mint így hát elég brutálisnak látszik de hasznos!
PiciLacinak sok-sok gyógyit küldünk! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szila
Remélem nem lázasodik be estére Hanga, olyan nehéz tanácsot adni látatlanban orvos ügyben bár már biztosan eldöntötted, én is mindíg bajba vagyok ha láz lép fel és alig van más tünet!
Jobbulást nektek: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Biztosan röhejes vagyok de ha véletlenül Bp.-re megyünk bevásárolni mindíg kukkolom a babákat hátha összefutunk valamelyötökkel.KépKépKép

dzsili

Sziasztok!

Tali jó volt, csak Vili nyüglõdött így korán eljöttünk. Vili a villamoson beájult és két órát aludt a babakocsiban, én meg egyet vele Kép

Minden beteg gyógyuljon, gyógypuszik KépKép Kép Kép Kép, most már muszáj Kép Kép Kép Kép

Drukkokat holnapra kérünk, Vityám holnap megy tárgyalni megint a leendõ melóhelyérõl (ha midnen igaz). (Helsinki) (Én bár vegyes érzelmekkel, de én drukkolok neki) Nekem annyit mondott, hogy még ne éljem bele magam, de a dobozokat jobb ha gyûjtöm.

Laura!
Nagyon drukkolok, hogy kiderûljön, hogy még sem allergia, vagy ha mégis minél elõbb kinõje Romi.

BMárti!
Én lefedés nélkül tepsiben csinálom a májat, akkor nincs gond a jénaival. Konyha Kép de ha a sali finom lett és a máj is, akkor még takarítani is megéri. Kép

Borcsa!
Lucának gratula Kép Párszor már Vili is megállt kapaszkodás nélkül.

Dzsili!
Mesélj milyen ikernek lenni? Képzeld volt egy kolleganõm, illetve kettõ, egypetéjú ikrek és ugyanott dolgoztak, egy napon volt az esküvõjük, mindkettõnek egy fia volt, mindketten elváltak, egymástól külön laktak, külön vásárolták a ruháikat, mégis csomó egyforma, vagy nagyon hasonló volt közte és sokszor ugyanaznap ugyanolyan ruhát vettek fel.

Sziasztok:
Norci
norci

Norci
Nálunk nincs ilyen szoros összefonódás mert a szüleim kicsi korunktól arra törekedtek, hogy ne legyünk nagyon "összenöve" mert az nem túl jó a késöbbiekben.
Tulajdonképpen mint két testvér semmi különös, bár sokszor nem volt túl jó hogy mindent egyszerre éltünk meg mert teljesen ellentétes személyiségek vagyunk, persze azért nagyon szeretjük egymást!
Amikor mi voltunk ilyen idösek mint most itt a legtöbb baba pl. külön vittek sétálni minket ha lehett más fürdetett, felváltva mert beszélni is jó ideig csak egymással akartunk. Egy baba nyelvet alakítottunk ki innen a becenevem /Dzsili/ ezt a tesómtól kaptam még annak idején, csak az volt a gond hogy a külvilággal nem akartunk kommunikálni, egymást megértettük de mások minket nem, ezért szét választottak, nem drasztikusan azért nem emlékszem törésre, de anyuék szerint így volt jó.
Drukk a melóhoz: KépKépKépKép és gratula Vilike ácsingózásához! KépKépKépKépKépKép

Borcsa
Az elöbb lemaradt a gratula a lánykád "zoknis" álldogálásához! KépKépKépKépKépKép

BMárti
Konyha KépKépKép

Ja és írtam tegnap hogy milyen hamar elaludt a "nöm" hát reggelig szundizott is szépen! KépKépKép

dzsili

Sziasztok!

gyors helyzetjelentés:
a 37,8 után még egy tizedet ment le a hõ, aztán adtam hoemós bogyót neki, de olyan 5 körül megint 38,4 volt a láza. Dokinéni felhív--->adjak neki panadolt és estére meg kúpot. Úgy néz ki a panadol bevált, mert lement a láz, és vacsorára simán benyomott egy 220-as üveg kaját, kis joghurtot, ivott is szépen mellé. Aztán elment a konyhába krumplit és hagymát lopniKép. Most fürdik, a hõje 37,8, de azért megkapja a kúpot estére. Ha elaludt, jövök olvasni is.

Szila
szila

Sziasztok!

Szila: remélem, jól fogtok aludni!!!

Borcsa: köszi Kép Mi teljesen megfeledkeztünk szegény Tomi névnapjáról, mert akkor voltak a legmagasabb lázak. De ma kapott egy puszit utólag Kép

Dzsili: nagyon boldog névnapot Neked!!! Azért mégiscsak jópofa lehet ikernek lenni. Bár a mamádnak biztos nehéz volt.

BMárti: részvétem a konyha miatt Kép Nekem múltkor az õszibarackos hús leve futott ki, és iszonyú szaggal égett brrrr... a pucolásról nem is beszélve brrr ...

Tomi is zenél ám, nemcsak "egyesek"! Õ a lázmérõ tokjával szokott sípolni Kép Alakíthatnánk egy osztály zenekart Kép

Ma nem alszom Tomi mellett, mert a derekam totál kivan, és akkor holnap már fel se tudnék kelni. Remélem, nem lesz gond és fog aludni.
Holnap meg be kell cipelnem szegényt Pestre délután, mert nem tudom kire hagyni így betegen. Most már muszáj nagyon hamar valami néni után néznem, aki idõnként vigyáz rá. Kép

Jó éjt mindenkinek!!! Betegek, gyógyuljatok velünk együtt!!! Jut eszembe: egy kiscit nekem is kezd fájni a torkom Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Laura! Reméljük, hogy nem allergiája van Rominak. Nem akarok okoskodni, de nekünk a bõrgyógyi azt mondta, hogy az ekcéma nem kajától alakul ki! Míg a gyerekorvos letiltott mindenféle tejterméket Rékánál (amit egyáltalán nem tartok be), addig a bõrgyógy. szerint nyugodtan lehet adni, nem attól foltos a bõre. Rékának csináltak ételallergiás vérvizsgálatot (csak elveszett az eredményeKép) nektek is csináltak ilyet? Vagy csak rámondta külsõ tünetek alapján? Szerintem semmiképpen se csüggedj, járd elõször körbe a dolgot! Ha gondolod, szívesen megadom a bõrgyógyász elérhetõségét - már agyonreklámozom ittKép.
És jó hír, hogy a gyerekkori ekcémát ki lehet nõni!!!KépKépKép

Zafi
zafi

Bogancsi
Köszönöm!
Tominak utólag ugyan, de BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK Napocskával!!! KépKépKépKépKépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Bogancsi!
Orulok, hogy Tominak mar nincs laza es "szebben" kohog.
Mi a futest illeti az eleg durva. Nem irigyellek Kép
Boldog nevnapot utolag Tominak!!!!!!

Beja!
Nagyon orulok a negativ kontorollotoknak! De jo KépKépKép

Szilvi!
Milyen aranyos a huncut mosolya Petinek a kepen. Nagyon aranyos.

Edit!
Tok jo a kep Rikirol. KépKépKép

Zsuzsa!
Jobbulast Beababanak!

Lina!
apas szules:
Nalunk a ferjem az elso szuleshez nem jott be. Nem birja a vert es ha latja, hogy valaki rosszul van. Na meg mire beert reggel a korhazba addigra mar meg is szultem. Ugyanis este elkezdett folyni a magzatviz minden fajas nelkul. Nem is tagultam rendesen igy a dokim azt mondta, hogy ejjel aludjak bent, a ferjem meg jojjon reggel 8-ra vissza es akkor meginditjak a szulest. Hat nem igy tortent, reggel 6-kor megintultak a nagyon eros fajasok, 6:50-re meglett a nagyobbik lanyom. :-)))) Mire apa berekezett a korhazba mar meg is nezhette a lanykajat. (minden majdnem 9 eve volt)
Most a masodik terhessegem alatt ugy dontottunk, hogy majd eldonti a vegeig, hogy be akar-e jonni vagy sem. Eleinte azt mondta, hogy nem. De a terhesseg vegere elegge kivancsi lett es bejott. Nagyon orult, hogy ott lehetett. Jol elbogtuk magunkat mikor megszuletett. Ws nagyon buszke volt amikor ott lehetett a Madikevel amig lemertek, megvizsgaltak,..stb es neki adtak oda a kezebe. En meg irigykedtem. Nem banta meg a mai napig sem. Csak azt, hogy az elsonel nem volt ott.

Nyuszimano!
Gratula az ujabb kisfiadhoz! Kép

Szila!
Jobbulast Hanganak! Sok gyogyKépKépKép

BMarti!
Jobbulast nektek is.

Dzsili Boldog nevnapot kivanok!

Norci!
Drukk a ferjed allasahoz!

Fozes:
Szomaton nem ettunk otthon, vasarnap brassoi Apropecsenyet csinaltam uborkasalataval. Ma pedig sajtos brokkoli levest es turosgombocot. Desszertnek pedig Mirinda szeletet csinalok.

Mindenkinek jobbulast kivanunk!

Andysj
andysj

Sziasztok!

Köszönjü szépen a gyógyok elértek hozzánk, és most már csak a foga fáj a Beusnak, láza 2 napja nincs.
Beus ma már láztalan volt, este csak egy ici-pici hõemelkedés. (A szomszéd kislány 2 napja hány, és ma már hasmenése is volt.) Doktor bácsink 10 napja állítólag alig alszik, mert nagyon sok a kis beteg Gödöllõn. A szomszéd kislánynak tegnap is, ma is és lehet hogy holnap is injekciót ad, hogy megmaradjon benne legalább a folyadék.

Úgyhogy ma megkegyelmeztem dokinknak, hogy kihívjam, van neki elég dolga nélkülünk is, meg szerencsére a Beának nincs is szüksége még rá. Éjszaka ismét többször felsikított, ma délután próbáltam a szájában turizni, és mintha egy-egy kis hegye a fogaknak már jelentkezne. Nyûgösség, akaratosság nagyon játszik most nála. Ha valamit nem engedek, akkor visít, de aztán rájön, hogy felesleges, és elkullog játszani.

Henke!
Nyugi, nyugi. Nagyon jó a Net 200-as csomag. Nem, nem írtam el, Vodafonos internetem van még, de már nem sokáig, mert decemberben amikor akartunk ADSL-t akkor még nem lehetett a mi részünkön, a NET 200 meg csak 1 hónapja van.
Ma bementem az ÜSZI-re, és mondtam, hogy bármit adjanak, de gyorsan. MEgnézték a gépben, és már megoldották az ADSL-es csatlakozási lehetõséget nálunk is, úgyhogy a szerzõdés a kezemben már, most már csak be kell kötniük. KépKépKépKépKép HURRÁ!!!KépKépKép DE ha mégsem lehetne mûszakilag megoldani valami miatt az ADSL-t, akkor NET 200-ast fogok venni.

De jut eszembe, nektek hol van NET 200-as vonalatok?

BMárti!
Milyen volt végül is a máj? Káromkodtál egy jó nagyot? Egyébként a férjemnek bocs, de nevetve felolvastam a történetet, és mondta, hogy "Látod, nem csak te vagy fõzési antitálentum." Hát, nekem is szokott sikerülni odaégetni ételt, az olajat kifröcsögtetni, stb. De ez legalább azt jelenti, hogy csinálunk valamit.KépKépKép

Apás szülés:
Egyik gyerek szülésnél sem volt bent a párom. De én nem is akartam erõltetni, mert ha nem, hát nem. A fiúknál telefonon tudta negm hogy megszülettek, a pici lánynál volt egyedül ott a szülõszoba elõtt, de azt mondja az anyósom, hogy ott kinn sem volt könnyû 2 órája. A Beánál anyósom is, és az anyukámék is ott voltak a szülõszoba elõtt. Sõt mire megszületett a Beus, addigra anyukám meghozta a fiúkat is a suliból. Pont ma emlegette a Miki, hogy õk látták a Beust, már akkor amikor alig pár perces volt.

Dzsili!
Itt is kívánok Neked Boldog Névnapot Nekednek! KépKépKép

Bogancsi!
Lukas az agyam! Tominak is a gyógypuszik mellé, még Boldog névnapot is kívánunk. KépKépKép

Szila, Zafi!
Nem felejtettem el a többi képet, de most a netem lassúsága miatt felfüggesztettem a küldést. Egy kis türelmet kérek, és ha heteken belül lesz gyors internetem, akkor máris küldöm a további képeket.

no egyelõre ennyi, remélem elmegy 1 órán belül a hozzászólásom. KépKépKép

Sziasztok Zsuzsa + Beababa, aki köszöni szépen a gyógyokat, és most õ küldi, na meg én a többieknek a gyógypuszikat.KépKépKép)Kép

beababa

Sziasztok!

Végigolvastam a termést.

Írtam egy jó hosszút, de belekukkoltam egy profilba és amikor visszajöttem teljesen eltûnt, amit írtamKép Nincs kedvem újraírni, mert már hullafáradt vagyok.

Mindenkinek köszönjük a gyógyokat, remélem beválnak. Holnap du. elmegyünk azért a dokinénihez.

Ma magyaros krumplileves volt és sárgaborsófõzelék sült párizsival, Hanga csak azért nem kóstolta meg a fõzit, mert már elaludt, mikor mi vacsoráztunk. A krumplilevesbõl evett pár falatot délben.

Szila
szila

Sziasztok!

Bogancsi!
Szoval most van Tomi névnapja?!Még karacsonykor kivantam neki boldog névnapot,mert akkor is van egy Tamas névnap,de nem érkezett ra reagalas.Gondoltam is,hogy valami bökkenô van a dologban.Hat akkor most boldog névnapot Tominak!KépKépKép

Dzsilinek is boldog névnapot!!Kép

Nyuszimano!
Gratulalok a kisfiuhoz!Kép

Norci!
Drukkok mennek!KépKép

Laura!
Ez szörnyen hangzott,biztos nagyon el vagy keseredve!
Zafinak igaza van,jarj utana jobban a dolgoknak,hatha kiderül,hogy tényleg nem a tejtôl-tojastol van.Bar én teljesen laikus vagyok ekcéma ügyben,de drukkolok,hogy kinôje Romola!KépKépKépFel a fejjel!Kép

Szila!
Hanganak sok gyogyi!KépKépKépKép

Henke!
Ugy latszik ez egy müvészképzôs osztaly!Kép:0:0
Az agytakarobol szerettem volna még venni,mert nekem is nagyon tetszik,de sajnos a multkor lattam,hogy bezart az a bolt,ahol ezt talaltam.KépKép

Papas szülés:
Az én parom is irtozik a vértôl,meg a korhazi dolgoktol,de az én kedvemért bejött volna a szülésre.KépKépDe hat mint ismeretes Riki elôbb jött,ezért sajna Apa messze volt tôlünk.KépKésôbb mondta,hogy ugy sajnalt,mert tudta,hogy mennyire szerettem volna,ha ott van velem.Na,de majd legközelebb!:0:0

Andysj!
Leirnad nekem a sajtos brokkolileves receptjét?

BMarti!
A következô honapban nalunk is lesz olyan,hogy Apa elrepül 2-3 napra.Megprobalja elintézni,hogy mi is mehessünk,de kétlem,hogy olcson megusznank.Azt hiszem még sosem voltunk egyedül ilyen sokaig.Kép
Lacikanak tovabbi gyogyik mennek.KépKépKép

Tegnap hajnalban 5-kor kellett porszivoznunk Riki orrat,mert nem tudott visszaaludni.Irto jo program.Kép
Pedig nappal mar semmi baja nincs.

Jo éjt mindenkinek!

Edit
edith16

Nem lett jo a vigyorim!
Megprobalom masképp!
Kép
edith16

Sziasztok!

Úgy látszik, használtak a gyógyok: Hanga háromnegyed 7-kor kelt fel, jól kicicizett, most meg itt kolbálszolgat körülöttemKép. Reggel 36,6 volt a hõjeKép, remélem, így is marad, mert szeretnénk kimenni vásárolni, mert tegnap úty elrohantunk a Corából, mikor éreztem, hogy lázas.

Még egyszer mindenkinek köszönjük a gyógyikat!Kép

Edit,
Hanga is szokott fejen állni, sõt már annyira tökéletesítette a dolgot, hogy a kezeivel nem támaszkodik, hanem játszik. Kép Sõt, a bilit is a lába közt szokta maga alá húzniKép.

Solya,
Máténak boldog szülinapot!Kép

Bogancsi,
Tomidnak boldog névnapot!Kép Gyerkõcök gyógyulnak?Kép

BMárti, Henke,
remélem, a gyerkõcök is a gyógyulás útján járkálnakKép

És minden beteg anyuka, gyerek gyorsan gyógyuljon meg! KépKépKépKépKépKép

Megyek, mert itt húzgálja a pólom, úgyhogy reggelizünkKép.

Szila
Szila

SZiasztok!

Ármin ma éjjelre megint lázas lett KépKépKép, az ígért tavaszi szép idõ helyett akkora köd van, hogy 100 m-re sem lehet látni - nagyon jó kis március ez! Kép

Szila! REmélem, Hanga mára meg is gyógyult! KépKépKép Ármin is szokott fejen állva játszani - ebbõl a pózból tanult meg bukfencezni! Elõször persze véletlen volt a dolog, de most már néhasikerül akarattal is!

Dzsili, Tomi! Boldog névnapokat! KépKép Dzsili, nem is tudtam, hogy Ildikó vagy!

Lacikának, Barninak, Beusnak Borcsának és minden más betegnek azonnali gyógyKép-ok elindítva! KépKépKép

Andi! Te már rendben vagy teljesen? Vagy küldjek még egy nagy adag forró, mézes gyógyteát? Kép Küldök! KépKépKép

Cory! A tanításhoz sok sikert, én nagyon élvezem mindig, ha taníthatok! Kép Nem tudom, mikkel készülsz, de az ötödikes korosztály nagyon vevõ a kicsit versengõs, kicsit rejtélyes, kicsit játékos, nagyon jópofa feladatokra! A törtek szerintem jó téma, sokféleképpen fel lehet dolgozni, nem? Jó sokféle ábra készíthetõ hozzá, szóval, biztosan szuper óra lesz! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Végre aludtunk egy jót! Kép Tomi csak egyszer ! köhögött este, aztán 5-ig aludt, mint a bunda. Akkor meg kaptt egy kis teát és aludt is tovább fél 8-ig. Persze még folyik az orra, de már látszik a vége a dolognak!
Dani is gyógyultnak tekinthetõ, ma már megy fociedzésre. Juli köhög ugyan, de nem lázas, ment õ is suliba.

Laura: valóban igaz, hogy a gyerekkori ekcémát kinövik a gyerekek - Julinak volt elég randa, de kb. 5-6 éves korára kinõtte. Most nagyon szép, egészséges a bõre Kép

Andysj: majd kilyukad az oldalam, milyen az a Mirinda-szelet.

Edit: bocs, hogy karácsonykor nem figyeltem oda a gratulációdra - szégyellem magam Kép Tulajdonképpen a család nem nagyon ünnepli a névnapokat, mert olyan sokat vagyunk, mindenkinek más keresztneve van (direkt) és nem gyõzzük.
Hihetetlen egyébként, hogy a sógornõm nagylánya már 18 éves, Zsófi pedig napokon belül 17 lesz! Õrület, most született! Kép

Márti: visszamegyek ötödikbe, mert olyan élvezetesen írtad le a matekórát Kép Kép Kép

Itt is nagy a köd Kép Pedig már olyan jó lenne szép napsütésben sétálni!
bogancsi és javuló Tomija

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Hát, magunkra maradtunk. Kép De legalább bepótolom a lemaradásomat a Babanetezésben. KépKép

Szila! Ismerõsen se hangzik, amit írtál a kézimunkaboltról, úgyhogy mégse felénk jártatok. Igaz, ez itt inkább csak egy rövidárú bolt.
A Dr. Leó bolt a Vörösvári úton a rendelõ közelében van? Ha addig elmennék mondjuk a Békás busszal, akkor már gyalog is elérhetõ lenne? Voltatok a Siestában a Sübában, vagy a Deák téri boltban?
A barna trutyi orrcsepp lehet, hogy jó, de az volt az egyetlen Lacika gyógyszerei közül, amit a gégészeten lecseréltek. Mondjuk örültem neki, mert már a plafon is barna maszatos lett lassan. Minden ruhája, meg persze az enyém is örökké csupa morcs volt. Tök fura, szem és fülcsepp, amit kapott, felesbe kell keverni Nasivinnal. Remélem, hogy ez már hatásosabb lesz.

Andysj! Köszönjük a gyógyokat! Kép

Zafi! Mediterrán csirke? Kép

Az archívon már keresztülrágtam magam! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti,
a Sübában nem jártam, mert mindenképpen dr. Leót v. dr. Siestát akartam venni. A Deák téribe (Gerontex) elmentem, de ott már nem árulnak gyerekcipõket. Viszont kaptam egy szórólapszerû papírt, amin találtam egy, a Gerontexhez közeli boltot: Rákóczi út 69. Végül itt vettem meg a szandált. Nagyon kedves eladók vannak.

Igazából a Vörösváriban csak egyszer voltunk, amikor a kiscipõjét vettük, úgyhogy igen haloványak az emlékeim. Viszont úgy emlékszem, hogy a McDonald's közel van hozzá.

Megyek, altatniKép.

Szila
Szila

Szisztok!

Tominak és Dzsilinek boldog névnapot kívánunk!KépKép

Norci
A májat és a salit én is kipróbáltam és remekül sikerült.

Borcsa, Hanga, Tomi, PiciLaci, Ármin és akiket mnég elfelejtettem
Gyógyok mennek!!! KépKépKép

Laura
Együttérzésem az allergia miatt és esetleg beszélj ezzel a "zafiáltalreklámozott" dokival, hátha mond valami biztatót.

Tegnap jó volt a tali, igaz mi hamar elmentünk, mert Peti se enni, se aludni nem akart, a hisztit meg én nem akartam megvárni. Szerencsére még hazafelé elaludt és otthon is folytatta, este meg zabált. Csak cicit nem kért. Felhúzta a pólómat, de végül 2 kortyot ha ivott. Aggódok kicsit, mert úgy 1-2 hete néha ráharap a cicimre a szopi végén, meg olyankor ha kínálom, de neki nem kell. Most nem tudom, hogy leszokóban van, vagy mivel rászóltam a harapás miatt, ez elriasztja. Éjjel szopizott egyszer, akkor nem volt gond. Amúgy jól elszóltam magam, mert persze kb.2 napi rendes kaja és alvás után most megint hülyén eszik-nem eszik Peti, és megint felébred 1x szopizni. Ettõl eltekintve jól vagyunk és végülis nagyjából kialusszuk magunkat.

Megyek kajálni.
Üdv
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Barni rém nyûgösen ébredt, meg hisztisen és akaratosan, úgyhogy mondtam Apának, hogy ma szívesebben bemennék helyette dolgozni Kép!
Most elaludt a Kispocok, remélem, jobbkedvûen ébred...

Andi, megyek ma táncolni, hacsak nem jön közbe valami! Ott találkozunk?

Edit, az is lehet, hogy informatikus osztály! Kép

Képzeljétek, Barni legújabb felfedezése, hogy a madarak csipognak: ahányszor meghallja, szalad az ablakhoz, és mondja, hogy tipog!, tip-tip!

Tegnap viszont én tettem nagy felfedezést: már harmadik napja azt mûveli a kis rosszaság, hogy belekakil a fürdõvízbe - ezt soha, még pöttömnyi korában sem csinálta. Elõször véletlen balesetnek hittem, másodszor a betegség rovására írtam, de tegnap már morogtam, amikor, bármennyire figyeltem, egyszer csak mutogatni kezdett, hogy Jajaj! Ráadásul egyedül kellett kimenekítenem a gyereket és a játékokat, lezuhanyoznom, megtörölnöm, közben kiöntenem a lötyit, sterilizálnom... Izgi volt. Akkor döbbentem rá, hogy valószínûleg szándékosan csinálja, mert most léphetett abba a korba, amikor már a kakilás-pisilés is kezd tudatossá válni (anális szakasz), és ezt egyedül fürdés közben tudja valamennyire kitapasztalni. Így aztán ma veszek neki egy bilit...

Gyógyokat köszönjük mindenkinek, láz nincs, tengernyi takony (bocs), ronda köhögés van.

Sziasztok!

Heni

(Menü: tegnap húsleves, krumpli, töltött csirkemell vasárnapról, ma zöldséges rizotto a maradék husival, és talán karfiolleves, csak nincs itthon tejföl)

Ui: Ágciról, Danimamáról tudtok valamit? Esetleg írnak máshova?

Ui2: Papás szülés: nálunk Andris a világ összes kincséért sem hagyta volna ki a kisfia születését, bár így utólag megértem azokat is, akik azt mondják, a szülés maradjon a nõ "feladata", de õszintén szólva nekem nagyon jó volt, hogy Andris velem volt. Viszont senki mást, barátnõmet, anyukámat vagy anyósomat sem tudtam volna elképzelni ott, ahogy sokan csinálják.
gesztenye

Sziasztok!

nem jó olvasni, hogy ilyen sok breteg gyerkõc és szülõ van Kép... Remélem hamarosan túl leszünk ezen a vírusos idõszakon.... Addig is gyógyKép-ok masíroznak minden érdekelthez!

Kopp-koppp-koppp - eddig Csengu megúszta...

Henke
Kép ... De azért sajnállak is, mert nem lehetett könnyû a fürdõvízzel lévõ macera... Csenge is egyre gyakrabban csinálja, hogy nem ül bele a vízbe, hanem kivár egy kicsit .. és pisil. Ati már elõre szenved, amikor Csengu nem ül bele rögtön a vízbe, mert az tuti pisilés, aztán viheti le a vizet a galériáról, kád kimos, újra víz, fel a galériára... Nekem meg közben nyugtatni kell Manót, hogy mindjárt jön a víz, Apa hoz másikat, nem marad el a fürdés... Eddig a rekord a 4 kád víz volt.. a 4.-be már nem is akart bemászni, mert úgyis kivesszük...

Sajnáljatok egy kicsit .. Tegnap tali után ugye be kellett vinnem a lányt, hogy az apja büszkélgethessen vele... Reggel ébreszteni kellett, és nap közben SEMMIT nem aludt... várható volt, hogy bármelyik pillanatban beájul. Természetesen meg is tette, amint elindultunk hazafelé... Ilyenkor nagyon messze van az Astoria a P. térhez... A hátamon a k..va nehéz hátizsák, Ati is felmálházva, a kezemben a gyerek ide-oda nyaklik... olyan hülye pózban mentem, hogy mára totál kikészült a csípõm. Pedig a végén már Ati vitte Csengét (a liftbe alig fért be keresztben, le is koccolta a fejével az ajtót, de arra sem ébredt fel...) Aztán persze már röhögtem, mert a drága jó apa a gyereket lerakta az étkezõasztalra Kép... De továbbra sem ébredt fel, pedig levetkõztettük, bevittem az ágyra... 2 órát mozdulatlanul aludt ...

Orsi
Front is lehetett, mert elég sok gyerek nem aludt jól, meg biztos a fogak is belejátszanak, hogy nyugtalanabb volt éjjel Peti.

... oppppsz.. meg kellene csinálnom a vaktérképeket, amíg alszik, különben nem tudom visszaszerezni a színescerkákat ... Majd még jövök

Rebi

rebi

Sziasztok!

Lacika fél11 és 11 óra között minden átmenet nélkül elaludt a TV elõtt a kanapén. Ilyen se volt még, hogy Õbabasága minden dajkálás, énekelgetés, ringatás, anyahajababrálás nélkül, csak úgy önállóan elaludt volna! Azóta is horkizik, nem is ebédelt. Igaz, tegnap is csak uzsonnára ébredt fel. Lehet, hogy fõzelék helyett is banánt akar?! Kép

Heni! Nagyon izgalmasan hangzott a darált húsos, borsós, kukoricás tésztaöntet, leírnád esetleg a receptjét? A rakott dolgok is érdekelnének, milyen az a mindig azonos alap? Ezek a kaják pont nem voltak nálunk "divatban", Nagymami soha nem csinált húsos tésztákat, max. ha pörkölthöz volt tészta köret, és rizottót is csak egy félét. Azóta én már három fajta tésztás kaját magtanultam máshonnan, de az édeskevés. Rizottót meg soha nem csináltam még. A rakott dolgokból meg a rakott kel és a rakott karfiol került csak napirendre otthon, mindkettõt versenyben utálta az egész család, így nem készültek többé rakott kaják. Ha itt OFF-nak érzed, magánban is örülnék a recepteknek. Te honnan tanulod õket? Tudsz esetleg valami tényleg használható szakácskönyvet ajánlani? Annyi félét lehet kapni, de amelyikbe belenéztem, az még egyik se tetszett.

Beja! Tõled meg a "vendégségbe megyünk" receptjét szeretném elkérni! Kép

Lina! Nálunk is papás szülés volt. Laci eleinte félt tõle, mert neki tû-fóbiája van. Annyira, hogy elájul, ha azt látja, hogy tûvel megszúrnak valakit. Én se tudtam elõre, hogy jó, vagy rossz lenne, ha ott lenne. Így abban egyeztünk meg, hogy eljön, bejön, azután ha úgy érzi, hogy inkább kimenne, akkor minden magyarázkodás nélkül elmenekülhet, és ha én érzem úgy, hogy zavar a jelenléte, egy szóra kimegy minden sértõdés nélkül. Nade ember tervez... Kép Megbeszéltük a szülésznõvel és az orvossal is, hogy mielõtt elõvennének egy tût, szólnak, hogy Apuka, menjen ki levegõzni. Ezzel nem is volt baj. Hanem, amikor olyan 8-9 óra kinlódás után megjött az orvosom, és fájás közben jól megvizsgált, akkor már nem bírtam a fájdalmat kulturáltan elviselni. Így utólag azt hiszem, kézzel tágíthatott, de akkor csak azt éreztem, hogy nagyon fáj, és még bánt is ez a brutális állat, akit megmentõként vártam. Ez volt az a drámai pillanat, amikor Laci ki akart menekülni. Én meg két kézzel markoltam a karját, és hisztiztem, hogy ne hagyjon egyedül (jó vicc, kettõnkön kívül csak egy szülésznõ és egy orvos volt a szobában), ne menjen el. Persze benn maradt velem, és bár én utólag szégyenkeztem miatta, hogy felrúgtam a jól kitalált megállapodásunkat, õ büszke rá. Azt mondja, hogy ha ez nem lett volna, nem is érezte volna, hogy fontos nekem a jelenléte. Kép
Meglepett amit írtál, remélem az én Életem Párja nem csak nem meri megmondani, és igazából megbánta, hogy bejött. Kép Bár már azt emlegeti, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a másodiknál is benn lehessen, kire bízhatnánk majd Lacikát addig. Kép

Lacika még mindig alszik, de azért gyorsan elküldöm, mielõtt tovább olvasnék, és megnézem, mert már lassan attól tartok, hogy éhen hal álmában! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Mindenkinek, aki írt, annak köszönöm az együttérzõ szavakat allergia-ügyben.
Dokinénink diagnózisa jónak bizonyult (sajnos), mivel még csak 5 napja mellõzzük a tejtermékeket, és már így is õrületes sebességgel gyógyul Romi ekcémája.
Azért természetesen megpróbálom a lehetõ legtöbb oldalról körbejárni a témát.

Zafi: szeretném elkérni a bõrgyógyászod elérhetõségét, biztosan õ is tud mondani valami okosságot!
Köszönöm.

Most sajna nincs idõm mindenkinek írni, de a betegeknek jobbulást kívánok!!! Gyógyok mennek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép .

Sziasztok: Laura+AllergiásRomi+Pocaklakó
p_laura

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?