Új privát üzeneted érkezett!

Ui. azokat igyekszem nem ennyi hiábaval csinálni, mint itt a hozzászólásaimat, csek erre mindig lopva szakítok id?t Kép

Norci
norci

Norci!
KépKépKép
Bea mellett már csak akkor lehet dolgozni, amikor alszik. Amikor fenn van, akkor mindig "segíteni" akar. Kép A nyomtató papíromat már meglocsolta teával, Kép, a nyomtatóba szórt papírdarabkát Kép(és én nem tudtam miért nem nyomtat a nyomtatóm).

Zsuzsa

beababa

Most evés elõtt, pelenkázás közben megmértem Beust (nem volt rajta pisis pelus, de még a száraz sem).
12 kg, és kb 87 cm. Most már nem csodálkozom rajta, hogy a 92-es ruhák pont jók rá, mert ugye a pelus felvesz egy kicsit.

Zsuzsa + óriás Beababa, aki éppen altatja magát.

beababa

Norci!
E-mail ment.

Zsuzsa

beababa

Lányok!
Akkor én elrontottam, mert rögtön a Petit Danone-nal kezdtem Máténál? Valahogy annyira természetesen jött. A szimultán etetésnél is beesik néha egy-egy epres joghurt falat a szájába, pedig Sáráé. Persze nagy derültség lesz belõle, mert mindketten tudják, hogy anya ügyetlen volt! Kép

Márti!
Mi tegnap párolt zöld zöldbabot ettünk rizzsel és paradicsommal párolt sertéshússal. Desszertnek (elõször) barack befõtt volt.
Ma maradt a husi és sárgarépa fõzelék volt a köret.
A vékony karikára vágott sárgarépát vajon/margarinon megpárolom, sóval cukorral, utána meghintem liszttel és ha lehet tejjel engedem fel, vagy tejszínes habarást csinálok, most Máté miatt vízzel engedem fel.
A brokkoli fõzeléket meg nem tudom, hogy csinálom. Szerintem valahogy ugyanígy, csak nem teszek bele cukrot.Kép
és almaszószt is csináltam már és a gyümölcslevest is imádják! (azt is tej nélkül Kép)
Holnap krumplis tészta lesz, Apa kedvéért. Hazajön holnap este! Úgyhogy a heti böjti napunk most péntekre esik! Kép
Szerinted egy 8 órás vonatútra csinálhatok fasírtot? Nem romlik meg délig, ugye? Almaszósz lesz mellé, azt gondoltam, az hidegen is finom és ha sûrû a szósz, még nem is csöpög szét! Kép Minden esetre Máténak a pályaudvaron bekészítem a forró tápszert a termoszba és majd meglássuk. Komolyan, egy hete azon agyalok, milyen kaját vigyek magunkkal, hogy biztos megegyék és ne is romoljon! Most ott tartok, hogy perec lesz a tízórai (azt nem kell készíteni, csak megvesszük a péknél! Kép) Az ebédet írtam és vettem valami Hipp gyümölcs szünet nevû kaját, ami ma délben jelesre vizsgázott. Meg viszek még babakekszet is. Csak elég lesz, nem? Meg még valami hideg bébidesszerttet, ha másra van gusztusa a kisasszonynak! Mert ettõl félek, hogy megmakacsolja magát és nem eszik! Kép ha kocsival jövünk, akkor csak-csak tudok venni valamit, de vonaton???

Solya
solya

Sziasztok!

Most már úgy néz ki, megmaradok, használtak a gyógy-ok Kép

.. viszont SOHA TÖBBET nem írom le, hogy Csenge egész jól alszik ... Kép Tegnap nap közben 1 órát aludt, úgy, hogy reggel is kb. 1 órával hamarabb ébredt, mint szokott... aztán este.. mit este.. hajnali negyed 1-kor aludt el véééééééééééééééégre.. Nekem már minden bajom volt... Viszont reggelre jobban voltam .. Kép

Bogancsi
Remélem Tominak nincs komoly baja Kép Mennek a gyógyKép-ok sûrû, tömött sorban!!!

Laura
A profilban lévõ mail-címet használod még? Levél ment oda ház ügyben.... Kép

.. na most megyek, mert végre hazajött a férjecském KépKépKépKépKép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Jó hír: a doktornõ szerint több lehetõség van, de egyik sem vészes Kép Vagy 3-napos láz, vagy a fogzás miatt, vagy azért, mert nem kakilt se tegnap, se ma. De azonkívül, hogy sokat aludt ma, jókedve van, csak étvágya nincs. Ma még szinte csak a tápszert ette reggel, viszont ivott narancslét. Szerintem most sincs láza, nagyon kedvesen beszélget Julival. Ja, és biztos, ami biztos alapon kaptunk Nurofen szirupot, ami nagggyon ízlik neki.
pá: bogancsi és javuló bandája Kép
Ui:jól kiszórakozhattátok magatokat rajtam, hogy betojtam egy kis láztól, de eddig egyik gyerekem se volt nagyon lázas, ezért nincs tapasztalatom Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Bogancsi!
Szerencsések vagytok! Kép
Szerintem senki sem szórakozott Rajtad! Engem is megrémít, ha bármelyik beteg! Szerintem azt sem tudnám, hova kapjak!
De örülök, hogy Nincs nagy baj! Kép
Gyógyuljatok Ti is és mindenki! Hétfõig tessen már kifújni Pestrõl és környékérõl a betegségeket! Kép

Solya
solya

Solya!
Jól értelmezem a dolgot? És jöttök haza Pestre? Meddig maradtok?

Bogancsi!
Szerintem sem szórakozott senki sem rajtad, hogy a magas láztól megijedtél. Én csak azért nem ijedek meg, mert csak a Mikinek szokott magas láza lenni, de akkor doktor bácsi jön a varázs szurival, és kész is.

Zsuzsa

beababa

Zsuzsa!
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! Kép
Március 29-én jövünk vissza! Kép
Solya
solya

Solya!
Ez tök jó!
És hétfõi talira el fogsz menni? Mondjuk a 17-eire? Én már annyira tervezem, hogy bemegyek, úúúúúúúúúgy szeretnék egyszer már veletek, mindenkivel találkozni. Ha jön a jó idõ, akkor megyek, az tuti. Amikor már nem kell agyon öltözni. Mert én már nagyon úúúúúúúúútálok annyi ruhát felvenni, meg a Beusra is annyi ruha kell még.KépKép

Süss fel nap, süss fel nap, kertek alatt a lúdaim megfagynak.KépKépKép

A dallamot tessék hozzá gondolni, örüljetek, hogy nem halljátok, hogy énekelném én.KépKépKép

Na most elmegyek gyorsan összeütök vacsit apucinak, oszt jövök még. Reszkessetek!!!!

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Solya! Az a bajom, hogy amikor egy túrórudiba beleharap valaki (más, mert én aztán nem! Kép), nem tudhatja, hogy hogyan volt tárolva. A penész meg nem látszik a csoki alatt. Kép Nem tudom, ezek után fogok-e tudni valaha is nyugodt lélekkel Lacika kezébe adni egy túrórudit hámozatlanul.
Szerintem nem szúrtál el semmit a Petit Danone-nal, ha Mátének nem lett baja tõle. Kép Vicces móka lehet a szimultán etetés, de jó fárasztó is! Köszi a receptet! Szerintem nem romlik meg a fasirt annyi idõ alatt. Nálunk utazásra mindig rántott szelet volt. Kép Lacikának meg a sütõtökös alma bébidesszertet szoktam útra eltenni, mert az majdnem fõzelék, de mégsem kell melegíteni. Ja, és ami a lényeg: Imádja! Kép

Laura! A kötés nálunk is így ment, Nagymami lelkesen elkezdett kötni Judinak (nõvérem), én meg már elõre örültem, hogy milyen szép pulcsim lesz! Kép Azután késõbb engem is megtanított, és sokáig szerettem is kötni. Úgy ért véget a kézimunka pályafutásom, hogy az elsõ férjemnek két évig kötöttem egy gyönyörõ ír mintás királykék pulóverkölteményt. Õ szerencsére nem volt már növésben! Kép Azután mikor végre elkészültem, akkor összevarrtam a darabjait, és beavató kimosásnak vetettem alá. Összement a rohadék kb. az én méretemre (XXL-rõl M-re), és kõkemény, sprõd, használhatatlan lett. Kép Soha többé nem tudtam rávenni magam a kötésre.

Szila! Hol voltatok kézimunka boltban? Ha jól tudom, és nincs másik, csak az az egy, amit én ismerek, akkor itt jártatok az ablakunk alatt! Kép
Az egészséges, vagy a betegrendelõben voltatok? Az egészséges rendelésen (tanácsadáson) szvsz nem kevés a pelenkázó, az a négy elég szokott lenni. A betegrendelõbe meg ritkán visznek kicsiket. Minket is az egészséges rendelésre hívott vissza a dr.nõ kontrolra, függetlenül attól, hogy meggyógyult-e Lacika. Mondjuk ennek a szokásnak nem nagyon örülök, amikor éppen mi egészségesek vagyunk, de ilyenkor meg persze jól jön. Kép
Évával mi van mostanában? Tudsz róla valamit? Úgy eltünt!
Siesta szaküzlet van a Sübában. Nem tudom milyen, pedig már régen készülök elmenni, de valahogy mindig elmarad. Annyit olvastam a hirdetésükben, hogy 18-tól 41-es méretig tartanak gyermekcipõket. Nyitva H-P 10-19, Sz-V 9-15 óráig. Tel.: 240-68-56 vagy 20/31-92-102 De vigyázz, a Siesta cipõ még nem feltétlenül dr. Siesta! Azért írtam le a számukat is, telefonon biztosan megmondják, dr. cipõik is vannak-e. Dr. Leót hol tudsz?

Márti! Köszi a recepteket!

Zafi! Milyen az a mediterrán csirke?

Bogancsi! Mennek a gyógyok Tominak! KépKépKép Remélem már jobabn van! Mi lett a szemvizsgálattal?

Zsuzsa! Én is alig várom már, hogy ne kelljen ennyit öltözni! Lacika is utálja, és vadul küzd ellene, legalább fél órás küzdelem, mire el tudunk indulni. Kép Süss fel nap!!! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Egészségügyi híreink: Kép

Mindketten köhögünk is folyik az orrunk, csak én az utóbbit már önállóan kifújom. Kép Egymás köhögésétõl nem tudtunk aludni délután, remélem, az éjszaka nyugisabb lesz. Mára virradó éjjel csak háromszor ébredt meg Lacika, és ebbõl csak egyszer kellett fel is venni, a másik két alkalommal önként visszaaludt egyedül. Most viszont alig tudtam leteperni, nem tudom, mi ütött bele.
Szegény gyerekemet agyon kínozom, már tényleg brutál-maminak érzem magam. Kapott egy pocsék ízû kanalas orvosságot, amibõl naponta kétszer kell egy-egy kanálkányit bevennie. Azután van valami csöpp, amibõl 3*15 cseppet kell belediktálnom valahogyan. Na ennek az íze kimondottan irtózatos. Ezen kívül ott a Cebion, és az orrcsepp, amit naponta 5ször kellene alkalmazni. Na, az valami horror! Én még ilyet nem láttam! Olyan az orrcseppje, mint valami kocsikenõcs. Brr... Sötétbarna, és talán parafinos, vagy valami más zsíros hatású lemoshatatlan és letörölhetetlen borzalom van benne. De azóta legalább jól látható, hoyg mi az, ami tknyos lett. KépKép Viszont a sok pocsék ízû gyógyszertõl már hülyét kapok. Próbáltam bazi édes italokba beletenni, de Lacika már most ott tart, hogy meg se akarja kóstolni a gyümölcsleveket. Tettem a kanalasból gyümölcsjoghurtba, de alig birtam Lacikába belediktálni így a reggelijét. Ma este már kínomban lefogtam a szerencsétlen gyerekemet, és kiskanálból a torkára öntöttem azt a 15 borzalmas csöppet. Nem tudom, miért kell ezzel kínozni, a betegtájékoztatón szerepel, hogy létezik kúp változata is ennek a gyógyszernek, és 2 éves kor alatt direkt azt ajánlják. Kép Szegény gyerek már komolyan menekül elõlem, soha nem tudhatja, hogy ha a kezem közé kerül, akkor pocsék ízû dolgokat fogok-e a szájába erõszakolni, vagy éppen az orszívással kínozom. KépKépKép Még három nap... Nem tudom, hogy fogjuk kibírni... KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!
Én kifejezetten leizzadok, mire felöltöztetem a Beát. Az még hagyján, hogy elfut, de õ is kapálozik minden ellen. Én leszoktam ülni, és két lábam közé fogom a gyereket, és addig nem engedem el, amíg nincs felöltöztetve. Kép Csak ugye addigra, mehetnék zuhanyozni, a leizzadás miatt. Kép

A kötés sztori nagyon tetszett. Hány fokos vízben mostad szegény kötött pulcsit? Kép

Tényélag Bogancsi és Zafi mi újság a lurkók szemével?

No, most ennyi. És Bmárti én most éppen kötögetek, de remélem nem fog összemenni.KépKépKép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Bogancsi: örülök, hogy nincs nagyobb gond Tomival. Kép Azért további jobbulást kívánok neki!

Rebi: jó hallani, hogy te is jobban vagy! Kép Az e-mail címem teljesen jó, meg is kaptam a leveled, válasz is fog menni valamikor...
Édes lehetett Csengus a pelenkázón... Kép

Nekünk ma borzasztó napunk volt. Délután voltunk a 15 hónapos oltáson, és Romola nagyon rosszul tûrte. Rettentõen sírt. Kép Kép Kép
Volt néhány csúnya, piros folt mindkét csuklóján, kiderült, hogy ekcémás, fehérje-allergiája van. Kép Most mellõzzük egy darabig a tej- és tojásfehérjéket. Kép
Meg is mértük szegénykémet: 15 hónaposan 75 cm és 7,5 kiló. Az elmúlt 3 hónapban összesen 30 dekát hízott, pedig nagyon jól evett. Kép

Dzsili: köszönöm a drukkokat a ház eladásához. Sajnos nem tudom, igazán mi tévõk legyünk... A szüleimmel élünk most, de hatunknak már elég pici lesz ez a 105 nm. Viszont ha mi elmennénk innen a párommal, akkor meg kettõjüknek túl nagy (nemcsak a lakóteret értem ezalatt, hanem a ház teljes fenntartását, karbantartását is).
Szóval marad az, hogy bele kéne vágni egy építkezésbe (telek van, és szívesen laknánk továbbra is együtt). Na, errõl apukám hallani sem akar, pedig nem az õ gondja volna.
Úgyhogy most áruljuk a házat, és ha valaki megveszi, akkor építkezünk, ha pedig nem, akkor nem tudom, mi lesz.

Elnézést kérek, hogy már megint ilyen OFF voltam.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó

Ui: más nem írja le, hogy mit fõzött? Vagy csak nekem tetszett az ötlet?
p_laura

BMárti: gyógypuszik mennek PiciLacinak: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép .

Laura
p_laura

Öltöztetés:
Nálunk ez is szimultán. Egy óra, mire A-Z-ig elkészülünk. Ebben nincs benne, ha egy picit emberivé akarom varázsolni az arcom. Kép Az plusz 5-10 perc, kialvatlanságtól függ. De volt már olyan, hogy Sára ruháját aggattam Mátéra és viszont. Én már csak ilyen hülye vagyok. Hogy lehet ezt több gyerekkel? Ja és Zsuzsa! Minek ide zuhany? Én azt próbálom meg kitalálni, hogy lehetne beépíteni a szappant? Kép
Az etetés csúcspontja az,amikor Sára átkéredzkedik az ölembe és csak úgy hajlandó folytatni az evést. Makacs, mint az anyja! Közben Máté mindent elkövet, hogy kizuhanjon az etetõszékbõl. Szóval jó bulikat csapunk!
Azt sem tudom, mit godolhatnak rólunk a németek, mert Sárán rajta a sikítókór. Tetszik neki, ahogy Máté elbõgi magát, ha sikít, ha felé megy, ha rámászik, ha bökdösi, ha... Olvastam, hogy a halak gyerek érzékeny, na de ennyire?! Kép

Képzeljétek, Máté egyre többet császkál kézi vezérléssel! Kép Õ kéri, hogy vezessem! Sára meg ilyenkor letérdel és mászik. Kép A szívem szakad meg érte, de mit csináljak, nincs annyi kezem!

Jóccakát!
Solya

Mindenkinek láttam az albumát, aki feltette, de akkor nem tudtam írni, most meg szita az agyam! Azt tudom, hogy a Hawaii Csibe tök tuti! Kép Andy! Úgy írod, ahogy ejted Madike nevét? És boldogan laknék a szomszédotok felett! Kép Azok a pálmafák! Ha hazamegyek, elmegyek a pálmaházba, mert megkívántam! (Többre most nem fussa! Kép)
solya

Laura!
Én is le1rtam... Kép

És Zsuzsa!
Mennénk szívesen! Kép

MármegintSolya
solya

Sziasztok!

Solya,
de jó, hogy hazajöttök!Kép Még ha egy kis idõre is!KépKép

BMárti,
egy ilyen fehér rácsos bejárata van az üzletnek, és egy szottyadt nõ az eladó. Kedves meg minden, de csak annyira, amennyire éppen szükséges. Az állatkereskedés mellett jöttünk el, és a ház végétõl balra sréhen elõre (na ezt jól leírtam) volt a kézimunkabolt. Vicces, hogy ott voltunk nálatok és mégseKép.

dr. Leót tudok a Vörösvári úton. Mi holnap megyünk délelõtt, nem jöttök ti is?

Gõzöm nincs, melyik rendelõben voltunk, azért gondoltam, hogy kevés a pelenkázós rész, mert nálunk az egészséges rendelésen a kb. 20 is kevés néhaKép.

Az a barna trutyi orrcsepp állítólag nagyon jó, a sógornõmék is olyat kaptak a múltkor és remekül kijött, aminek ki kellett jönnie...Kép Amúgy ha legközelebb esetleg beteg lenne Hanga, akkor én is kúpot fogok kérni, mert a kanalast lehetetlen beadni neki.

Solya,
tavaly voltam a Pálmaházban, gyönyörûKép, "igazi" trópusi esõ is volt.

Szila
szila

Sziasztok!

Találtam még egy boltot, ahol lehet kapni dr. Leó mellett dr. Siestát is:

Cím:1052 Budapest Deák tér 5.
Telefon: 06-1-267-24-46, 06-1-267-62-11

[url=http://www.gerontex.hu/magyar/kisker.htm" TARGET="_top]http://www.gerontex.hu/magyar/kisker.htm[/url]

Lehet, hogy inkább mégis ide fogok menni, mert ez útban van a Keleti felé, mert utána ülünk a vonatra és irány a nagyiKép!

Szila
szila

Sziasztok!

Marti!

Nyuszimano!
Gratula Donci jarasahoz! :-)

Rebi!
De ugyes a pelenkazast elkeszito lanyod Kép Nem tanitana meg a Madit, nalunk kozelharc a pelenkazas.

Dzsili!
Nagyon tetszett Napsugar mondata :-)))

Bogancsi!
Jobbulast Tominak sok gyogyKépKépKépKép Bogancsi, nem csodallom, hogy megijedtel. Januar elejen en is berezeltem amikor Madikenek 39.7-es lazai voltak. Hiaba masodik gyerek.

Norci
Gratula Vilikenek a sok ugyeskedeshez.

BMarti!
Tovabbi jobbulast nektek. sok gyogyKépKépKépKép

Solya!
Koszi aranyos vagy!
Jo utat nektek! De jo hogy hazamentek. Mi csak a nyarra tervezzuk.
Madison, Madi-ban az a-t e-nek kell ejteni.

Szila!
Jo nagyizast!

Boldog Szuletesnapot Adam! (Eszter)
Kép

Kepzeljetek ma bevett valamit Madike a szajaba es kenytelen voltam minden veszely Kép ellenere belenyulni, hogy kiszedjem mit is evett meg. Szerencsere csak a noveretol kapott kenyerdarabot ette. Es ugye ahogy benyultam bal hatul felfedeztem a 9. fogacsit. Kép Jutalmul jol megharapott. Kép

Vegre sikerult felrakni uj kepet Madikerol a profilomba.

Minden betegeskedonek jobbulast! sok gyogyKépKépKép

Minden haz/lakas eladonak/vevonek sok sikert kivanok. Remelem mindenkinek sikerulni fog minden.

Puszi,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Hú, nagyo nkészültem ám a mai krumplis tésztára! Nincs itthon hagyma! Kép Úgyhogya böjt félig elmarad: rántott tengeri halszelet lesz, vegyes párolt zöldséggel. Gyors kaj, mert áll a bál! Kép

Jaj, mi lesz velem 3 hétig net nélkül?! Kép

Sziasztok!
Solya
solya

Sziasztok!

Rövid leszek, rohanok.....

Rebi! Örülök, hogy te már jobban vagy! Nálam tegnap volt a csúcspont, a halálomon voltam egész nap. A lázam szép lassan felkúszott 38-ig, mindenem fájt, na de nem is részletezem tovább.Úgy döntöttem elég volt, ma meggyógyulok..Kép Gyerek mellett szenvedni sem lehet.KépMár sokkal jobban is vagyok, lázam nincs, csak elkezdtem köhögni.
(Henke! Táncolni megyek.Kép)

Solya! De jó, hogy jöttök!Kép Nagyon várunk benneteket a talin!

Menü: Nálunk tegnap resztelt máj volt krumplival, a család másik fele gyártotta, és el is mosogattak utána.Kép Lehet, hogy ma is nagggggyon betegnek tettetem magam?Kép

Bogancsi! Tominak további gyógypuszik!Kép

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Villámgyors leszek, mert most bontják a kéményünket!KépKépKép

Solya! Köszi a bókot!Kép Mi sem tudunk ellenállni Réka mosolyának!

Bogancsi! Mi van Tomi szemével? Megvolt a vizsgálat?

BMárti! Mediterrán csirke nagyon fincsi, majd elkérem anyutól a receptet és megosztom veletek! Csak majd szólj rám idõnként, mert elfelejtem!Kép

Zsuzsa! Köszi a méleket, még eddig nem volt idõm összerakni a daraboltat, de majd jelentek!Kép
Réka szemét tornáztatjuk rendületlenül, köszi az érdeklõdést!Kép

Most rohanok...

Zafi
zafi

Sziasztok!

Én is csak villámgyorsan:
Minden beteg gyógyuljon meg! KépKépKép
Minden szomorú legyen jókedvû! KépKépKép
Mindenki jöjjön talizni! KépKépKép

REmélem, nálatok is úgy ragog a nap, mint itt - az gyógyít, lelket és testet egyaránt! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Én is csak gyorsan. Nálunk a menü még nem kimondottan babáknak (is) készül, de hátha tudjátok hasznosítani:
Volt a héten gulyásleves (pulykahusiból, mellbõl) , húsleves + rizsfelfújt (ezt anyukám csinálta), krumplifõzelék füstölt husival (én a krumplival együtt belefõzöm a husit, úgy isteni) és most sül a csirke felsõcomb az lesz ma pároltrizzsel és céklával.

Márti! Kép Nekem tegnap szuper kedvem volt és Vili is egy tündér Kép Kép Kép (Azok az északi mínusz fokok meg is ijesztettek, menjen Vitya inkább egyedül, meg ez a bizonytalanság, hogy mi lesz, közben anyukám el kezdett faggatni, hogy nem külföldre készülünnk, mi ez a titkolózás, közben szerintem én sem vagyok igazán beavatva Kép )

Zsuzsa!
Neked is megy majd mail. Egyszer, valamikor mindenkinek megy, ha odajutok Kép Kép és egyszer a fotóalbumba képek is lesznek.

Andi!
Jobbulást Kép Kép Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jó szavakat! Kép
Este is volt láza Tominak, de ez a Nurofen nagyon jól leviszi, és gyorsan. Ráadásul isteni narancsíze van Kép Reggel fél 7-kor sírva ébredt, és 38,4 volt (levonással). Tipródtam, hogy vigyem-e a szemészetre, aztán vettem egy nagy levegõt és bementünk. Épp hogy levettük a kabátokat, már hívtak is be azzal, hogy van Tomi. Azaz emlékeztek a tegnapi telefonos kérdésemre. Kép Tomi elég bágyadt volt, mégis mindent csinált, amit a doktornõ kért tõle Kép Naggggyon megdícsérte! NEM kancsal, minden rendben van nála! 3 hónap múlva kontroll. De a doktornõ szerint semmi kancsalságra utaló jel nincs!!! Hazafelé végig aludt. Itthon megevett egy fél adag gyümit + sok gyümölcslét. Aztán aludt vagy másfél órát. Most megint alszik, pedig még nem is ebédelt. Ebédre tápszert adok neki, az is folyadék legalább.
Ez a 3-napos-láz tényleg 3 napig tart???
Közben felsírt és 39,5 láza volt!!! (levonással) Hûtõfürdõ, Nurofen, tápocska. Nagyon bágyadt Kép Megmértem, alig ment le, adtam neki Germicid-C kúpot. Most mindjárt elalszik. A keze, lába hideg, az arca egyik fele normális, a másik tûzforró Kép Kép Kép Még jó, hogy a bátyámmal tudtam beszélni mobilon, mert se a védõnõt, se a doktornõt nem tudtam elérni, hogy adhatok-e a Nurofen mellé Germicidet is. Ilyenkor látszik a vidék hátránya. A Heim Pálba csak nem vihetem folyton. Kép
Na, megyek üldögélek egy kicsit mellette.
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Nyuszimanó
Gratulálunk az elinduláshoz!Kép

Zsuzsa
Ezer köszi.

Laura
Éppen a ti példátok vett rá, hogy bemenjek az Elitbe. Lehet, hogy más volt az eladó.

Solya, cory
Köszi az infót. Éppen az általatok megadott helyekre készültünk, amikor beugrott, hogy itt van a közelben egy jó kis bababolt, csak sosem megyünk oda. Láss csodát, csomó cipõt tartanak és végül ott vettünk. Végre!Kép

Mostanság Peti egyszer felébred az éjszaka közepén és csak jó sok szopi után hajlandó visszaaludni. Mondjuk keveset eszik, lehet, hogy tényleg éhes? Vagy ennyire szomjas? Amúgy jól vagyunk, élvezzük a napsütést.

Kaják:
Az olaszos meg a gulyásleves nem túl fûszeres? Egyáltalán mennyi fûszert használtok? Most én is elkezdtem fõzni és az elsõ sárgaborsó leves-fõzelékem talán ízlett is Petinek.Kép Azért nehéz megmondani, mert ugye alig eszik a kedvenc kajáiból is.

Úgy várom már a következõ talit! Hiányom van.

Üdv: Gorsi
gorsi

El is felejtettem: Gyógyokat küldünk ezerrel!KépKépKépKépKépKép

Gorsi és Peti
gorsi

Sziasztok Mindenki!

Megirigyelte Beababa a többi gyerektõl a betegséget.KépKépKép
Délután 5 óra óta nagyon bágyadt volt, azt hittem, hogy azért ilyen, mert korábban kelt reggel, és keveset aludt délután. Fél hét körül már nagyon nyügi volt, majdnem elaludt a játszó szõnyegén. Nagy nehezen kihúztam vele 7 óráig, és akkor megvacsiztattam, és fürdés elõtt megmértem a lázát. Hát, mindent megértettem. 39,1 levonás nélkül a popsiban.KépKépKép Már az gyanús volt, hogy hagyta magát a lázméréskor.

Ilyenkor még vígan játszani szokott, most meg már 10 perce alszik.KépKépKép Remélem nem lesz gond éjszaka. Ez a láz több mindentõl lehet.
1. korán kelt, és nem aludta ki magát. Ráadásul délelõtt kint felejtettük magunkat a jó levegõn.
2. A 3 fogacska kínozza.
3. Tesó hiány. Ez rohadt bután hangzik, de már 3 napja nem látta a tesókat, és nagyon nézte az ajtót, hogy mikor érnek haza. Hát még nincsenek itthon.

No majd meglátjuk mi lesz a késõbbiekben. Lehet, hogy aktivizálom holnap a doki bácsit?
Ez "röhej", én olvasom, hogy az osztálytársak milyen lázasak, de csak magamban, nem hangosan, és erre Bea gyorsan a többiek után megy, nehogy õ lemaradjon bármirõl is.KépKépKép

Késõbb még benézek a fórumra, de most dolgom akadt.

Sziasztok Zsuzsa + breteg Beababa

beababa

GOrsi, Zsuzsa, Nyuszimanó, Bszilvi!

E-mailek mentek.

Norci

Beusnak itt is jobbulást!
norci

Sziasztok!

Sajnos mi sem úsztuk meg ezt a telet betegség nélkül, tegnap Barnika is belázasodott. Kép Szerintem járvány van... Rögtön iszonyú magas láza lett, és hiába adtunk neki kúpot, hûtõfürdõt, alig akart 2 tized fokkal lejjebb vánszorogni a hõmérséklete... (kb 39-rõl 38,8-ra Kép)Végül szirupot is bevetettünk, aztán nagy nehezen cicin elaludt. Egész éjjel "fogdostam", de nyugtalanul ugyan, de végigaludta az éjszakát, így nem akartam hõmérõzéssel zaklatni szegénykét. Reggel ugyanúgy lázzal ébredt,ma pocsék napunk volt, apu vidéken, reggel a kazánunk is leállt, a frász tört ki, de túléltük. Megnézte a doktornõ, gyulladt a mandulája, és azt mondta, ha ma-holnap is lázas marad, akkor antibiotikum. (Most sem értem, miért kell vírusfertõzésre antib.??)
Egész nap hõemelkedése volt Barnabásnak, közben három foga is nyomakszik kifelé (bár nem hiszem, hogy attól ennyire lázas és nyûgös), orra szörnyen folyik, szóval heje-huja. KépKépKép

Zsuzsa, Bea hogy van? És Bogancsi, Tomi? Ez a magas láz tényleg nagyon ijesztõ, amikor érzed, hogy tök forró a gyerek... Remélem mindannyiunknak, hogy hamar kilábalunk ebbõl! Szerencsére nálunk hasmenés, hányás nincs.

BMárti! Nektek is jobbulást! Ez a gyógyszerkommandó nem hangzott jól...

Andi, te hogy érzed magad? Reméltem, hogy nem ragasztom rád a nyavaját, de nem jött be Kép De hátha még a gyerekek megússzák! Nem is kérdezem, milyen volt a tánc, mindjárt eszem egy csokit bánatomban. Kép

Ó igen, evés. Kép Márti, és többiek is, köszönjük a tippeket! Nálunk is hasonlóak szoktak lenni, mondjuk a menüsorodból jópárat anyukám szokott megfõzni Kép Én mostanában gyakran csináltam tésztát (múlt pénteken nagyon finom darált húsos-borsós-kukoricás szósszal Andi hathatós segítségévelKép), és múlt héten életemben elõször rakott kelt! Általában mi nagyon szeretjük a rakott és töltött dolgokat, gyakorlatilag mindnek ugyanaz az alapja, különféle zöldséggel (pl zöldbab, cukkini, vagy paprika paradicsommártásban...) Remek egytálételek. (Én most tanulom õket...)
Volt még a héten tökfõzelék, Barni is megette végre, tegnap este pedig csirkemellbõl és zöldségekbõl csináltam egy "nemzetközi" eledelt: kicsit kínaira, kicsit indiaira sikerült, de Andris és Barni is odáig volt tõle. Kép

GOrsi! Barni is szereti a fûszeresebb ételeket, persze nem erõs paprikával, hanem sok zöldfûszerrel ízesítve. A petrezselyem, zeller, bazsalikom, kakukkfû, kapor, tárkony, stb, nem árthat, de Barni kedveli a fokhagymát, édes fûszerpaprikát, fehérborsot is.

Most búcsúzom, nagyon fáradt vagyok, sziasztok,
Heni
gesztenye

Sziasztok!

Jujj,de régen jartam erre!!Vagyis jartam,de altalaban mire végeztem az olvasassal,majdnem leragattak a szemeim.Ma kifogtam,hogy kevesebbet irtatok.Kép

Nagyon sajnalom,hogy ennyien betegek vagytok.KépSok-sok gyogyot küldök minden csaladba!KépKépKépKép

Riki mar meggyogyult,csak reggelre szuszizik az orra.5-9-ig kb.haromszor ébred sirva.Csak az a baj,hogy ha csöpögtetünk,akkor nagyon felébred és kész kinszenvedés visszaaltatni.Szoval hiaba tudnam kipihenni magam,reggel mindjart le is faradok.Kép

Képzeljétek,Riki tud egyedül inni poharbol!!KépTegnap elkérte tôlem a poharat és elkezdett inni.Igaz,annyira örül neki,hogy közben nagyokat nevet és ezért a fele a nyakaba borul,de iszik és én olyan büszke vagyok ra!Kép

Mult vasarnap megnéztük apjat,mert volt délutani elôadas és képzeljétek,Riki azota fejen-vagy kézen-akar allni.Irto édes,ahogy gyakorol.Négykézlab kinyujtja a labat,égnek tartja a popsijat és lehajtja a fejét a két keze közé.Kép

Heni!Nagyon aranyos a kép Barnirol a profilodban!Kép

Marti!Ne haragudj,hogy csak mostKép,de köszönöm,hogy valaszoltal multkor az almaval kapcsolatban.

Edit és a tornazgato Riki
edith16

Sziasztok!

Bogancsi!
Szegeny Tomi Kép Jobbulast neki! Kuldok neki sok-sok gyogypuszit.
Latszik is Tomin a kepeken hogy nem kancsal!!! Gyonyoruen nez a szep nagy szemeivel Kép Milyen kis ugyes, meg betegen is szepen megcsinalt mindent amit a doktor kert tole.

Zsuzsa!
Sok-sok gyogypuszit Beababanak is!

Henke!
Barninak is sok-sok gyogypuszit!

Edit!
Gratula Rikinek a poharbol ivashoz! Latom gyakorolgat o is minden fele mutatvanyt, csak nem o is megirigyelte apukajat es anyukajat? Kép Par ev mulva majd csatlakozik hozzatok.

Boldog Szuletesnapot Mate! (Solya)
Kép

Andi!
Hogy vagy? Jobbulast neked.

OFF:
Gorsi!
En az olaszos tesztat a kovekezo keppen csinalom:
Egy evokanal oliva olajon egy picit megpiritok egy kis fokhagymat, majd hozzarakok aprora darabolt lila- v. voroshagymat, majd ha mar ez is kicsit uvegesre pirult, akkor rakok hozza aprora darabolt paradicsomot es zold paprikat. Miutan ezek jol "osszefottek" hozzarakom az aprora darabolt csirkemellet. Fuszerezem (en vagy olasz fuszerkevereket rakok hozza vagy a kovetkezo fuszerek kevereket: bazsalikom, oregano, majoranna, rozmaring, kakukkfu, csopp bors, en nem rakok hozza sot.) Kozben megfozom a tesztat (masni tesztat szoktam). Majd mikor mar majdnem teljesen kesz a husi, rakok meg hozza aprora darabolt spenotot. (neha gombat is) Majd hozzakeverem a tesztat. Es hozzaadom az ontetet (keves tejfol, parmezansajt, mozzarella sajt, kis tej) egy picit osszefozom es kesz a gyors olasz teszta.

Madike mar annyira belejott a menesbe, hogy mar futnom kell utana. Kép Ma jol elfaradtam, nagytakaritast csinaltunk a Madikevel. Persze o sokkal elobb elfaradt mint en, igy a szonyegpucolas felenel mar elaludt es aludt vagy ket orat. Lehet hogy a szonyegtisztitogep hangja altatta el? Kép
Ja es persze mar teljesen egyedul felall mindenhol. Nem kell semmibe se kapaszkodnia. Kép

Raktam fel egy egy hettel ezelott keszult kepet rola a profilomba. A tobbi kep a lanyaimrol a fotoalbumban talalhato: Andysj: Fatime
Andysj: Madison Andysj: Csaladikepek (http://babanet.hu/album/main.php?albumok=1&group=A)

Na jo most mar befejezem.

Mindenkinek kellemes hetveget kivanok!

Andysj
andysj

Sziasztok!

Úgy látszik, kórházat nyithatok Kép Julinak reggelre elment a hangja. Dani szépen javul, de Tomiról ugyanez nem mondható el. Nagyon nyûgös, folyik az orra. Este szépen lefeküdt, de vagy 1 óra múlva felsírt. Éjszaka köztünk aludt, bár ez csak éjjel fél 3-tól értendõ. Addig dobálta magát, sírdogált, folyt az orra, ivott, átpelenkáztam, stb. Fél 6-kor meg puszival ébresztett minket! Nagyon aranyos volt Kép Tegnap este megint kellett hûtõfürdõ és nemhogy lement volna a láza, FELJEBB ment. Ha nem lett volna mellettem Zsófi mindkét mérésnél, nem hiszem el. Ti értitek ezt??? Aztán szerencsére használt a kúp.
Most nincs láza, de nem bír elaludni, mindent rág és szenved. Kép Kép Kép
Gyógyuljon meg mindenki villámgyorsan!!!!!!!!!!
bogancsiKép

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Henke nektek is mennek a gyógyok. Azt mondják, hogy a fogzástól max. 38.5-ig mehet fel a láz, de inkább 38 körül csak.

Andysj
Köszi a receptet.Kép

Én meg féltem eddig fûszerezni, de kipróbálom. Pedig Henke már hónapokkal ezelõtt is mondta a zöldfûszereket, csak mi ritkán használunk.

Edit
Csúcs lehet, ahogy Riki próbálkozik.Kép

Jó hétvégét és gyógyuljatok!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Most csak rövid leszek, köszi mindenkinek a recept-tippeket, ez nagyon jó ötlet, én is sokat szoktam szenvedni, hogy mit is csináljak.

Betegeskedõk, gyógyuljatok! Mi teljesen jól vagyunk, van negatív kontroll kakink is (bibibíííí), úgyhogy közösségbe valók vagyunk! UGYE LESZ TALI HÉTFÕN? Mi már irtóra várjuk ám! És nem csak mi, hanem Tikkék is, Õk is jönnének!

Zafi, hajrá a kéménnyel kapcs., remélem, azért tudtok jönni hétfõn!

Én is gyorsan leírom még, hogy miket fõztem/fogok fõzni, hátha segít valakinKép

Csütörtökön volt spenót tük.tojással és krumplival (Bálint egyik nagy kedvence). Pénteken volt zúzapörkölt tésztával (ezt tudom, nem mindenki szereti).
Ma zöldségleves volt, sült csirkével és rizzsel, ubisalival, holnap pedig vendégségbe megyünkKép
Hétfõn csirkepaprikás lesz, kedden zöldbab fõzi valamilyen husi feltéttel.

Na cupp Nektek!

Beja+Zabálka
beja

Irigy, irigy vagyok a taliért.
Én nem merek elindulni hétfõn, mert fogalmam sincs mi baja Beának. Délelõtt jószerivel semmi baja nem volt, most meg megint kínlódik. Enni szinte nem evett semmit, inni viszont iszik rendesen. Aludni éjjel aludt rendesen, néha felsikított, de 8-ig egész jól aludt. Délután kemény fél óra után felköhögte magát, valószínûleg félrenyelte a patakokban folyó nyálát, úgyhogy sikeresen felébredt. Utána még 2 órán keresztül az ágyában hagytam, de most megint nem tetszik a picilány. Lehet, hogy hétfõn jön a doki bácsiKépKép

Heni!
Nálunk sincs szerencsére egyelõre se hányás, se hasmenés. Nálatok mi újság?

Bogancsi!
Azért a kórház nyitást azt hiszem szívesen mellõznéd. Hogy vannak a gyerekeid?

Beja!
Ez nagoyn jó hír, hogy most már van negatív leletek is. Csak meggyógyultok. Hurrá!!!!KépKépKép

Köszönjük a sok-sok gyógyot, remélem mihamarabb hatni fognak. A párom szerint a fáradtság és a fogzás együtt eredményezhet ekkora lázat. DE szerintem nem a fogzástól lázasak a gyerkõcök, hanem attól, hogy ilyenkor jobban legyengül a szervezetük, és könnyebben elkapják a nyavaját.

Sziasztok, este még benézek mi újság nálatok.
Zsuzsa + Beababa, aki csendes magányában éppen zacskóba rámolja a játékait.

beababa

Sziasztok!

Nem tûntünk el teljesen és szerencsére csupa jó dolog foglalt le minket.

Solya!
Nagyon boldog elsõ szülinapot kívánok Máténak! Milyen tortát kap a kis ünnepelt? Ugye lesznek fényképek? Nagyon jó, hogy ti is hazalátogatok, gyertek talizni, szerintem mindenki nagyon szeretne titeket megismerni! Ugye te kérdezted, hogy pontosan merre lakunk? (Bocsi, ha nem, emlékezetbõl írok, ami nem az erõsségem!) Szóval mi a Váci út, Dagály utca sarkán lévõ házsorban lakunk. Ez a Gidó dolog nem mond semmit(mi ez utca, név?), ugyanis csak három éve lakom itt, amióta összeköltöztünk a párommal.

Nyuszimanó!
Gratulálok Doncinak a lépegetésekhez!

BMárti,Zsuzsa!
Gyógyuljanak nagyon gyorsan a kis manók! BMárti ez természetesen rád is vonatkozik!

Bogancsi!
Tominak is mielõbbi gyógyulást kívánok, nagyon rosszul hangzott az a 39,5 fokos láz! Örülök, hogy a szemészeten viszont csupa jót mondtak! Nekünk is kell félévente kontrollra járnunk.

Laura!
Drukkolok a ház eladáshoz és persze az építkezéshez! Mi is nagyon elleneztük, de még tényleg így a legolcsóbb!

Andysj!
Gratulálok Madikenek az új fogacskához! Nagyon jó a kép a profilodban!

Kicsit rólunk: Peti olyan gyönyörûen elkezdett enni, hogy van olyan nap, amikor desszertnek, megeszik két egész doboz(150 grammos) joghurtot, természetesen csak a fõzelék vagy a gyümi után! Ennek szerencsére meg is lett az eredménye, pénteken a mérésen kiderül, hogy nem „csak” visszahízta a leadott 10 dkg-ot, de még rá is tett 10 dkg-t, így elértük a 8,5 kg-ot!
Végre újra van „döbipocakja” imádom! Egyre többet közlekedik úgy, hogy már csak egy kézzel kapaszkodik és ha nem figyel egyre sûrûbben ácsorog egy pár másodpercet kapaszkodás nélkül. Olyan édes, amikor rájön, hogy õ nem kapaszkodik, olyankor megijed és vagy azonnal leül, vagy két kézzel megkapaszkodik.
És a másik nagy újság(legalábbis nekem), hogy mivel találtunk egy nagyon jó akciót így végre megvettük a digitális fényképezõt, így már annyit fényképezhetem Petit, amennyit akarom! Nagyon élvezem! Gyorsan le is cseréltem a profil képemet, bár én nem tudok olyan szépet, mint Dzsili, de ez a kép viszont frissebb.(tegnap készült)
Mennem kell, mert itt a fürdés ideje!
Hétfõn lesz tali?

Sziasztok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Szia Bszilvi!
Email ment, kérlek válaszolj rá mielõbb.

Helló!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Csak gyorsan!
Nagyon boldog születésnapot kivanok Maténak és Adamnak is utolag!
Kérünk szülinapos beszamolot!Kép

Köszönjük a gratulakat!Kép
Andysj!
Ugye a gyerekek utanozzak a szüleiket!?
Na,ettôl félek én!Kép

Pusz mindenkinek és sok-sok gyogy tovabbra is!KépKépKépKépKépKépKép

Edit
edith16

Ime Riki a komoly gyakorlas közben!Kép

Kép
edith16

Edit!

Bea pontosan ugyanígy csinálja, ahogy Riki. Pedig a családunkban nincs senki akrobata. Én attól kapok frászt, amikor ezt az ágyon, és annak is a szélén csinálja. Egyszer akkorát fog onnan zúgni, hogy csak na. Ha a földön csinálja, az nem zavar.

Solya!
Máténak nagyon Boldog elsõ szülinapot kívánunk, még 8-a van. Bea lányos puszit is küld Máténak, de azért reméljük, hogy az így küldött puszi nem fertõz.KépKépKép

Zsuzsa + az ismét lázas Bea. Beus most alszik, de az éjszaka folyamán valószínû többször fel fog sikítani. A múlt éjjel is így történt.

Sziasztok

beababa

Zsuzsa!

Tudom a legtöbb baba csinal ilyet,csak az volt a furcsa,hogy egybôl akkor kezdte el csinalni,miutan latta az apjat dolgozni.Kép
Szerintem az agy puhasaga miatt szeretik ott csinalni inkabb.De még a konyhakövön is érdekes.Kép

Edit
edith16

Sziasztok!

Most tényleg nagyon röviden, mert igencsak álmos vagyok....

Máténak BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKépKépKép

TALI LESZ a szokott helyen - a dolgok mai állása szerint.. és nem is szeretném, ha ez változna Kép ha vmi mégis "beüt", akkor írok/üzenek/postagalambot reptetek... valahogy tudatom .. Kép

jóéjt
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

SolyaKép

Nagyon boldog szülinapot kívánok Máténak!
Kép

EditKép

Ezt a pózt Martin is nagyon szeretiKép

Nem vesztünk el mi sem, csak még mindig tanulok, és közben ezerrel megy a lakásfelújítás. Martin néha nyûgös a fogai miatt, de kibírhatóan. Úgy örülnék, ha már kijönne a két felsõ egyes. Már lassan két hete úgy állnak, hogy épphogy nem szakítják át az ínyét.
Szépen fogyok is, lassan beleférek a vizsgaruhámba. Ezt nagyon élvezem! Tegnapelõtt hosszú idõ után elõször volt rajtam miniszoknya, fantasztikus érzés volt. De az tény, hogy nem sokat eszek. A nemevés és a tanulás együtt, úgy látszik fergeteges hatású!Kép

Minden kis betegnek nagyon gyors gyógyulást kívánunk!Kép

Mindenkinek sok puszi, Lina

Ui: A "Miskolc" topicban kis vitába keveredtem a papás szülést miatt egy apukával. Õ nem híve ennek, én pedig igen. Szerinte sok férfi nem meri megmondani utólag, hogy nem is érezte jól magát benn, és megbánta, hogy bement. Én a férjembõl és a barátainkból indulok ki, és nekik nagyon nagy élmény volt, hogy látták a csemete elsõ pillanatait. Tudom, hogy senkit nem lehet rábeszélni, ha nem akarja, de Nektek mi a papás szülésrõl a tapasztalatotok?
lina

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat! Kép

Máté már nagyfiúvá avanzsált! Kép

A szülinap pici volt, de jól sikeredett! Máténak visszafogottan tetszett a torta, ami igazából csak 4 szelet süti volt, mert fájt volna a szívem kiadni 20 eurot egy 16 szeletes tortára, amibõl 13 megmarad. De így is édes volt! Az ugyan nem tetszett neki, hogy a gyertya bántotta, pedig õ csak meg akarta simogatni! Kép Természetesen a nagy, tapasztalt Sára már jártas volt a szülinapok rejtelmeiben (idén háromszor volt neki!), így nagyon gyorsan "segített" Máténak elfújni a gyertyát és elkezdte etetni. Mátém annyira belejött, hogy elfelejtette mi is egy egyéves teendõje, és csak kifejezett unszolásra kezdett turkálni a tortában. Addig tátogott a nõvére felé, mint egy madárfióka! Kép Aztán, amikor Apa betolta a biciklit, nagyot nézett és elkezdett teperni a bringa felé. Tudta, hogy a megelõzõ titkolózások eredményét látja! (Jó ideig eltartott, míg Apa és Sára összerakták a triciklit. Kép) Jólesõen birtokba vette és megpróbált felmászni rá. Persze a kerekek megtréfálták, s mindannyiszor arrébb gurult! Kép Aztán megesett a szívem a szülinaposon és rátettem, be is kapcsoltam a biztonsági övet, ha már nem ér le a lába a pedálra, akkor legalább ne essen le. Kép Így tologattuk a lakásban. Mikor Máté elaludt, Sára "felragasztotta" magát a bringára! Kép A reggeli elsõ kérdése az volt: Hol van a bicikli? Amíg szereltek, megpróbálta rábeszélni apját, hogy inkább neki legyen szülinapja, de ha mégsem, akkor csak a bicaj legyen az övé. Kép
A szülinapra szétszedtük az etetõszéket, így a széke egyedül álldogált a szobában. Máté megsajnálta és elkezdte mászókának használni. Folyamatosan fel-le mászott rajta, ami még nem lett volna baj, de felállt és háttal hirtelen lehuppant. Azt hittük annyira a szélére ül, hogy tovább esik, gurul, már láttam a végkifejletet is, de nem! Ördögi ügyességgel megtartotta magát mindahányszor és elõrekapta lábait, hogy le tudjon mászni. Annál is inkább, mert utána vissza kellett mennie! Kép (Valamit biztos mindig ott felejtett! Kép)

Mátét jól megnéztem ma reggel: határozottan felnõtt! Kép

És a tegnap misztikuma: 14h 15 perckor szerettem volna felköszönteni, mikor született. Természetesen csúsztunk, így még a konyhában voltam. Valami azonban arra késztetett, MOST nézzek rá az órára, mert Máté mostanában született. 14h 15 perc volt! Felkaptam a KIcsiFiút és összecsókolgattam! Persze el is bõgtem magam, ahogy kell. Remélem az esküvõjükön nem fogok bõgni! Kép

Még egyszer köszönünk mindent! Kép

ui.: Lehet, hogy ma már nem tudok többet jönni, akkor sziasztok! Három hétig nem leszek, mert Pesten nehezen lenne csak interntet hozzáférésem! Kép Mindenesetre jó tavaszodást Mindenkinek!
Ha lehet, szívesen mennénk Talira is! (Apa azt ígérte majd benéz hozzátok néha!Kép)

Sziasztok!
Solya
solya

Lina!
Nálunk Andris el nem szalasztotta volna a második szülést, pedig az elsõ hosszú vajúdás után lett vákuum. Azt mondta, hogy élete legnagyobb élménye a gyerekeinek a születése! És nem volt arra ideje, hogy rosszul érezze magát! Igaz mi még nem is beszélgettünk róla, hogy fogunk szülni, csak titokban reménykedtem, hogy bejön, amikor megkérdezték tõlünk: "És, papás szülés lesz?" Mire Andris: Mi más lenne?!
Így nekünk nagyon várt esemény volt a szülés. Lehet, hogy az említett apuka azokról az apákról beszélt, akiket csak nehezen lehet rávenni, hogy bemenjenek.

Solya
solya

Sziasztok!

Solya! Ha még olvasod, boldog szülinapot Máténak!
Talira gyertek, amíg itthon vagytok! Kép

Henke! Jobban van már Barni? Remélem, hatottak a gyógypuszik.Kép Steve is jobbulást kíván nekiKép.

Zsuzsa! Beának is küldünk pár gyógypuszit!Kép

Bogancsi! Nektek is, de tripla adagot! Kép Gyógyuljatok meg gyorsan!

Andysj! Köszi, én már jól vagyok, tényleg rekordsebességgel gyógyultam. Tegnap még köhögtem, mára úgy néz ki, ez is elmúlt.

Gorsi! Én is fõleg zöldfûszereket használok (lásd HeniKép), a lányok is szeretik. Ha mást nem akarnak enni, a tészta valamilyen zölgséggel, hússal, stb olaszosan biztos lecsúszik. A tökfõzeléket is sok kaporral szeretjük.
Luca csent már el pár falatot a mi indiai kajánkból is, nagyon ízlett neki (lehet, hogy azért is, mert nemszabad volt a neveKép). Persze nem kap minden nap.

Cory! Hol vagy???

Remélem, mi is eljutunk holnap talizni, már hiányzik...
Puszi
Andi

Andi
andi3

Szia Solya

Engem erdekelna gyogyszer.Ha itthon vagy akkor csak dobj egy emilt es megbeszeljuk a reszleteket.En a belvarosban lakom ugyhogy valahol majd csak osszefutunk: )))

Koszi
Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?