Halihó Csajok!
Nagyon eltüntem, de a párom Peremartonban dolgozik így minden rámszakadt, és ráadásul még a mosógépem és a babakocsi is tönkrement.
Az UH-n minden rendben volt, kicsit megijedtem először, mert nem látta a hólyagját a dokinő a babómnak, de mondta, hogy biztos most pisilt, azért nem látszik, majd legközelebb megnézzük. Egyébként nagyon mozgékony, összevissza rúgkapált, alig tudta Ildikó megmérni. Mondtam is, hogy ez a picúr nem lesz olyan nyugodt, mint Manóm.
Mamy, éjszakára nekünk is nagyon jó a sleep and play, de Manómnak olyan igazi keskeny fiús csipője meg pici feneke van, hogy arról minden nem gumis pelus lecsúszik. Nekem a babylove-ból is meg a baby soft-ból is a 3-as vált be, de a baby soft jobb (szerintem), én most is azt vettem. És bár nem textil a külső borítás mégis szellőzik, nem pálik bele a gyerek popója. Egyébként én is az egyik "szidalmazott" T-nél dolgozom/tam (mobil) és azért annyira nem gáz szerintem, mindenhol nehézkesen mennek az átkötések. Nálunk Invitel van, ezért nem lehet T-com-os internetem még úgy sem, hogy T-s dolgozó vagyok, bár ez sem rossz.
Zsutita, én most Huggies úszópelust vettem, és nekem bevált. Nem ázik át semerről, pedig Manó tényleg sokáig volt a vízben, már teljesen kiázott, de annyira imádta, hogy sajnáltam kivenni, egyből elkezdett sírni.
Bárány, én lehet, hogy visszamennék a dokihoz és megreklamálnám, hogy nem ezt ígérte. Ezért félek én is a plasztikai sebészettől, bár ez most nálunk ugyebár aktualitását vesztette egy időre.
Noémi, ez nagyon sz@r helyzet, amiben vagytok, de szeritem minden kapcsolat eljut egyszer ide. Ha szeretitek egymást túl tudtok jutni a válságon, ha pedig nem, akkor jobb külön, mint együtt. A sok vita, veszekedés leginkább a gyereknek lesz káros. De nem akarok okoskodni, ezt Te látod igazán.
Erika, kicsit már elveszítettelek. Jól van a babód? Voltál már AFP-n?
Ja még annyit rólunk, hogy Manó 1 hete a nagykádban fürdik, és nagyon élvezi. Majd teszek fel róla képet, csak a párom elvitte a gépet a messzeségbe. Le szokta fényképezni a munkáit referenciának. De ma este jön haza, úgyhogy újra együtt lesz a kicsi család.
Most megyek, mert megyünk tanácsadásra.
Szép napot mindenkinek
Anita