Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.
Én nem egészen, bár már sokkal jobban. Nátha, arcüreg, hörghurut és ilyen nyalánkságok. Tomi is kezd köhögni és náthás egy kicsit. Remélem nem passzolom tovább az egész családnak.
Szombaton mikor a hugomnál voltam Pesten már kezdtem érezni, aztán vasárnap leterített.
Múlt héten végülis nem mentem el az oviba a Tomival mert nagyon zsúfoltak mostanában a napok, valami program mindig van.
Több köszöntés is van ebben a hónapban és még februárban elmaradtat is pótolni kell.
Tomi nagyon eleven ma , most kicsit nehéz a tempója, de ugye az anyukák ritkán tudnak teljes odafigyeléssel betegeskedni.
Tegnap már szép volt az idő, még úgy is jobb volt, hogy kint voltunk a levegőn.
Zsuu!
Gyönyörűek a gyermekeid.! Olyan édes a kislányotok ezen a vigyorgós képen! Na akkor kitartás a sportoláshoz, én mindig úgy vagyok ezzel, hogy belőlem pont a hosszútávú kitartás hiányzik ehhez, elkezdem egy darabig megy is, aztán jön valami sürgős ami miatt elmarad 1x 2x, aztán már nem is folytatom. Mindig így járok.
Viki!
Tomi nagyon szereti a gyerekeket, azonnal megtalálja velük a hangot, mindegy neki, hogy kisebb vagy nagyobb. Sőt megpróbál ő lenni a vezér, úgyhogy nem féltem az ovitól. Arra már felkészültünk az Andrással, hogy az óvónők sokszor fognak minket keresni, hogy ezt vagy azt csinálta a Tomi. A szombat nagyon jó volt, sokat csatangoltunk a városban és kidumáltuk magunkat.
Andi!
Nagyon helyes Petyka, igazi csibész! Szerintem mindenki szokott negatív lenni időnként. Dehát igaza van Vikinek, addig kell élvezni az itthonlétet a gyerköcökkel amig lehet, bár talán te most az állapotod miatt érzed magad fáradtabbnak, nyűgössebbnek.
Remélem már jól vagy?
Timi!
Örülök, hogy tudsz időnként írni. Nem gond legfeljebb nyáron is felköszöntjük Kristófot. Ennyi dícséret olvastán mindjárt elpirulok.
Szerintem mindannyian szuper anyukák vagyunk!!!!
Akkor egész jól beleszokott Kristóf a bölcsibe, azért ez csak megkönnyebbülés nektek.
Éva!
Veletek mi van?
Szép napot mindenkinek!!!!
SZilvi