Szia Mindenkinek!
Bogi!Én már régóta sejtem,hogy netes antitalentum vagyok.Hiába kerestem,nem leltem a napozók képét.Persze az eszembe se jutott,hogy a webáruházba is bepislantsak.
A második kettő nagyon tetszik,de csak kövi hóban veszünk.Majd rálesek a 92esekre is.Habár marcum épp lemértem.Pont 12 kg,és 83cm.Kezdi elveszíteni a babapociját,helyesebben az ovilátogatáskor összeszedett vírusfertőzés étvágytalanságába belefogyott,s azóta se kerekedett ki igazán.Pedig mióta leválasztotta magát a ciciről,igényli a cumisüvges tápszerezést.Vicces,mi:22 hósan kezdett el cumisüvegből szopizni.Persze szigorúan lefekvéskor,ill. a reggeli szopis összebújás szopizás-illúziójának fenntartására.Máskülönben minden firlefrancot a szájába dugna,ami ugye rá.már rég nem volt jellemző.
A napozókra visszatérve:azért Gábim máris rosszallással vette,hogy vásárolni akarok.Mondtam neki,hogy ha kánikula lesz egész nyáron,tényleg nincs értelme ruhába bújtatni manócskánk,nade ki látott már olyat,hogy éjjel-nappal pucér legyen egy kisgyerek???
Kinőtte a tavalyi ruháit,tehát újabb beruházás vár ránk.Remélem,nem kell már megint s...gg..t csinálnoim a számból,és végre tudunk tőled vásárolni.(Ilyenkor szoktak közbelépni a nagyik,és bevásárolni a szükséges holmikból,valaki suggalatára...)
Eperföld-eperevés:Az én fejem is belefájdult a nagy gondolkodásba,hogy lehet-e várandósan epret,vagy inkább mellőzzük,de mert nagyobb volt bennem a vágy,mint az aggodalom,jól teletömtem magam.Ezzel az erővel sem kivit,sem igazán déligyümölcsöt,sem hüvelyest nem szabadna enni.Azért mindennek van határa.Marcus idején lemondó voltam,most egy kicsit "felelőtlenebb" leszek.Amikor szopiztattam Marcit is megettem káposztát és hasonlókat,aranyomnak semmi baja nem lett.persze ez az ő jó természetének,gyomrának köszönhető.Ha allergizálta volna,lemondtam volna a finomságokról.Most jut eszembe,hogy egyszer frankfurti levest ettem,s csupa kiütés lett tőle.Na,azóta se kóstoltam hasonlót.
Az eperföldön Marcusom is ahogy szedte,úgy tömte magába a szemeket.És nagy huncutul a szem elől tévesztett edénykéinkből is kicsente a nagy nehezen összeválogatott,érett szemeket.Még csodálkoztunk is,hogy miért nem telnek már gyorsabban az edényeink...
Játszóház-játszótér:Mostanában többször elmentünk a Bisinger játszira.Nagyon tetszeik,hogy van a pöttyöknek is mászóka,és a Noé bárkáját is átadták.Mivel délelőttönként többnyire más programunk van,marad a délutáni játszizás.Végtalanül csalódott vagyok.A 8-12 évesek olyan vadul rohangálva,egymást taszigálva játszanak,hogy a Marcus korúaknak kész életveszély ott játszani.Az egyik fiú majdnem le is sodorta a kis mászókáról,-amin már leis szakították a függőhidat,pedig jó kis egyensúlyfejlesztő lenne-,csak elakadt fölrohanás közben.Megjárta,mert kitörtek elölről a fogai (már ami megmaradt addigra belőlük,csupa szuvas csonk volt minden fog a szájában).Mind nagyon megijedtünk,de nem volt komoly.
Marcus nagyon élvezte,de én borzasztóan elfáradtam a vészkészenléttől.Olyan feszült lettem attól,hogy állandóan nemcsak saját magától,hanem más durva gyerekektől is óvni kellett,hogy amikor hazaidultunk,már hullottak a könnyeim.Sajnos,már a Holtágon se nagyon lehet békésen eljátszogatni.oda is bevették magukat a kiskamasz bandák.Tudom én,hogy nekik is ki kell tombolniuk magukat,de egy kicsit figyelhetnének a kicsikre.
Bea ajánlotta a Batyi ligis,elkerített játszit,most azt fogjuk kipróbálni,de egyre eltávolodunk a környékünktől.Agyrém,hogy kilóméterekre kell elkerekeznem,vagy elbandukolnunk.Kész kimerítő már az is,hogy odamenjünk,odaérkezzünk...
Amikor viszont rossz volt az idő,bepillantottunk a Kölyökparkba.Két hete szombaton volt a megnyitásának első szülinapja,akkor ingyenes volt a belépés.Babintim elképzelhetetlenül élvezte.Mindkétszer.Ragyogott a szeme,kedvére rohangálhatott sikongatva,mászott,csúszott,hintázott,hempergett anélkül,hgy aggódnom kellett volna érte.Annyira felvillanyozta az élmény,hogy ha megállt pihizni,dobálta nekünk a puszijait,és folyamatosan vigyorgott.Kár,hogy zárt mindenütt a tér,és vizonylag drága.Fél óra 500ft,ésminden további 400ft.Igaz,hogy lehet egészségpénztárral fizetni,de egy kellemes nyári napon,mégiscsak játszótérre mennénk.
Majd Megnyugszom,és találok megoldást,de addig is forrongok kicsit...