Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fleur!
A palacsinta, vagy a kirándulás adott ötletet a köv. hétvégére?? :lol:
Olyan jó, ahogy így írsz a kicsiről!! Én imádtam kismama lenni, olyan jó érzés volt, ahogy ott ficánkolt bennem az a kis csöppség! Így hát csak: HAJRÁ PINDUR PANDÚR!!!!

Pupy!
Felvettelek MSN-re, ha nem gond! Így egyszerűbb és gyorsabb is! :lol:

Heni!

Kép

Nemsokára (3 nap) és én is öregszek!!! :lol: :lol: :lol:

Maci!
Igen, Dani is nagyon szereti a virágokat, szinte mindegyiket egyenként meg akarta szagolni. Most már olyan ügyi, hogy sokszor a szagolás után mondja: HAPCI!!
Én is szeretem őket, mindig van gey-egy szál vagy csokor a lakásban, legyen az mezei virágcsokor vagy csak 1 szál valami! :)

Andy

Kép
oriandy

Anyukak! Ujbol kerdesem lenne. A BCG oltasnal mi a legkesobbi idopont amikor be kell pirosodnia? Nekunk meg sehol semmi. Ma 4 hete kaptuk.
Vendég

Fleur!
:lol: :oops: Hááát igazából nem is tudom,h. mit szóljak, annyira jól esett ez a felajánlásod,h. zavarba jöttem. De ha komolyan így gondolod, akkor én nagyon-nagyon örülnék neki!!! :lol:
Tükörprojekt? :lol: Működik, csak sajnos ebben a hónapban a petém nem akarta.. :(
Beszéld meg a Pároddal, és ha tudtok ftp címet mondani, akkor feltöltöm! :wink:
A tali időpontot beírtam. :wink:
úúúgy örülök,h. már ilyen jól érzed Pindúrt. :lol: Biztos nagyon szupi lehetett a Börzén, és már alig várom,h. feltedd a 4D-s UH képeket!!! :lol: Érdekesek az álmok, néha én is folytatom a napomat álmomban. :lol:
Milyen lett az aranygaluska?? :wink: Én meg Norwell fincsi felhőcskéjét fogom ma megsütni. :wink:

Angie!
Beírtam a Ti időpontotokat is. Lehet már tudni,h. mikor is lesz jó a gépetek??

Andy!
:lol: Örülök, csak sajnos a munkahelyről nem lehet privát msn-ezni. :( De esténként fent szoktam lenni. :lol: Örülök,h. Te is ilyen természetbarát vagy! :wink:

Puszi!
Vendég

Angie!

Nem gond, nekünk is késörr eredt meg!!! Sőt nem tudom pontosan, de valamikor (1 hétig szinte folyamatosan) gennyes volt és kifakadt! Az a lényeg, hogy 6 hónapos korban, amikor leolvassák, akkor legyen megfelelő!

Andy

Kép
oriandy

Bocsi: késöbb!!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Legközelebb nem ígérek semmit... :oops:
Meglátjuk, most meddig jutok?! :roll:

SzHeni!
Nagyon boldog szülinapot Neked!
Kép

Panka!
Kitartás az orvosos héthez!!!
Ha jól emlékszem, ma kardiológia. (bár lehet, már túl vagytok a dolgon)
Remélem, azóta is volt "jólevős" napotok! :D

Oandy!
Szuprek a kirándulós fotók... :D
Látom, a férjecskéd segít a reggeli hőmérőzésnél :D Te is jól választottál!!!

Fleur!
Húú, de csini vagy! :D
Biztos megmutatja Magát Pindur a 4D-n... Várom a képet! :D
A börze az nagyon jó dolog! Ott aztán sok pénzt el lehet költeni!!! :lol:

Évi!
Dóricica hogy van a szuri után?
Pusszancs a szépséges buksijára! :D
Tüszőrepiben nem vagyok otthon..., nálam ez ritkaság számba ment! :twisted:

Csibe!
Látod, én sem tudom megoldani a napi bejelentkezést! :lol: :lol: :lol: Nekem sem megy... :roll:
Pedig igyekszik az ember...
Köszi kérdésed, jól vagyunk! :D

Juca!
Tudom, hogy ritkábban olvasol... Te is tudod, hogy minden terhesség más!!! Az, hogy most nem feszül a cicid, semmit sem jelent!!! A hányingernélküliségnek meg örülj, Kingussal volt épp elég "macerád"... :wink:
Marshall-lal kapcsolatban majdnem Mindenki így reagál... :wink: De nekünk természetes ez az állapot (hisz Ő az "elsőszülött")... :D

Éva!
Mekkora már Virág! :D
Édes mosolygós!!! :D

Pupy!
Tali : próbálkozom, mert nagyon találkoznék már a csapattal!!! Maradjunk annyiban az időpontot illetően, hogy ha Apa szabadnapos, ott leszek!!! :wink:

Sziszka!
Hol vagy???
... és hogy vagy???

Angie!
Szilárd tényleg pofisodik, akárcsak Erik!!! :D
Szépek vagytok!!!

Jucmuc!
...még 1!!! Kép

na, most van vége...
születéstörténet sehol... :roll:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok Lányok!

Most ebéd közben egy pár sor, mert este már nem lesz időm írni.
Köszönöm mindenkinek a születésnapi köszöntést

Syrynx:
én is örülnék egy környékbeli talinak is, remélem hamarosan összetudjuk hozni

Brill:
Erik egy tünemény és milyen nyugodtság árad belőle

Maci:
pedig úgy tudom, hogy félidő után már kész műszakban sem lehet dolgozni nemhogy éjszakázni

Évi79:
Virág is egy bűbájos baba és tulipánok is gyönyörűek
lesz tali, esetleg környékbeli minitalit is összehozhatunk

Kacsa:
köszönjük a képeket, és kitartás

Pupy:
valóban gyorsan eltelt a hétvége
sose add fel, lehet, hogy ez a hónap lesz a nyerő
köszönöm a kedves szavakat, én is reménykedem benne, hogy jövőre már hárman leszünk és ha minde jól megy kb. májusi baba lesz
az időpontok közül a 16.-a és 7.-e a jó

Angie:
sajnálom a gépeteket
Szilárd baba is nagyon gyönyörű, a nagy hajától még mindig elolvadok

Andi:
nagyon jók a képek és örülök, hogy jól éreztétek magatokat

Fleur:
örülök, hogy tetszik az ötlet, a címem küldöm priviben
sajnálom, hogy anyósoddal ilyen volta helyzet
remélem a 4d-n meglátjátok a pindur nemét is

Jucmuc:
már nagyon izgulok miattad
vérvétel nem is lesz?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Brill!
Ugyan ritkaság számba ment nálad a tüszőrepi, de amikor volt, akkor aztán mindent beleadtatok és a gyümölcse most ott szuszog, míg Marshall őrzi az álmait! :wink:

Szisszka!
Engem is nagyon érdekelne,h. miért nem jelentkezel??? HIÁNYZOL!!!!

Heni!
Nincs mit! :wink: Beírtam a talit Neked is! Köszönönm nagyon a bíztatást, és nem is adtam fel, csak érett pete nélkül nem nagyon megy...

Csheni és Zsúka!!
Ha olvastok minket ... nagyon szeretném és szerintem itt többen is a topicban, ha úgyanúgy ahogy eddig, Ti is ott lennétek a talin. Legutóbb, még pocak nélkül taliztunk, úgy szeretném látni a Pocitokat és személyesen is gratulálni hozzá!!!!!

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Gyermekem talán tentikél (azt, hogy tutira tentikél én már nem merem kimondani) ... De visszaolvasásra nem vállalkozom, mert vár egy köbméter vasalandó.

A babák mind nagyon szépek!!!

Pupy!

Én a talikat passzolom. De, ha esetleg mégis arra lenne dolgunk (amire nem sok esély van), akkor majd becsatlakozunk!

kacsa14

Sziasztok!

Elnézést mostanában sok a dolog.

Csak így hébe hóba olvasgatok.

Egytől egyig minden [b]baba egy aranymadzag. Gyönyörűek.[/b]

Juca, Jucmuc drukkolok. :wink:

Évi, Norwell
Hajrá második baba. Évi, szuper hogy jók a hormonok.

Angi!
Köszönöm az érdeklődést.

Pupy!
Úgy érzed megint nem? nagyon szomorú vagyok ha ez így van...

Timika, örülök, hogy Kristóf jobban van.

Hát most erre futotta. Nem leszek gyakrabban mostanában.

Elkezdtük a lombikot, már az első döfést megkaptam.
Május vége, júni eleje (sztem júni 2) lesz a beülti.
Izgiribizgiri.

puszi midnenkinek
Vendég

Junko!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél. :D Elkezdődött a lombik?? Hurrá!!! :lol: Mikor tehetlek vissza a táblába? Már nagyon várom ám!!!
Hát sajni úgy érzem, vagyis hiába éreztem a feszítést, volt hányingerem, a hőm csak nem akar 36,5-től feljebb kúszni, így pedig nem valószínű,h. volt PÉ!! :(
Várom,h. gyere megint!!! :wink: Hajrá lombik!!!
Vendég

Brill :D Heni :D

Köszönöm! :D

Heni :D

Nem lesz vervetelem csak itthon kell tesztelnem. Persze ha nagyon akarnek kerhetnek az itteni haziorvostol beutalot de azert is fizetni kell es a vervetelert is. Bizom a tesztben is. :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Maci!
:lol: Rájöttem, és nagyon köszönönm a linket!!!!! :lol:
Vendég

Gyorsan dobok 2 nagyon csajos, nyári fotót! (A sapis ismét for Pupy.)

Kép

Kép

kacsa14

Sziasztok!
Csak gyorsan.

Angie!
Nagyon aranyosak vagytok, Szilárdka kis hajasbabó, nagyon ciku, hogy figyel már! :D

Junkó!
Hurrá!Kitartást a szurikhoz, meghozza gyümölcsét!

Jucmuc!
Izgulok a holnapi teszt miatt, ha megcsináltad, gyorsan mond el nekünk is! :D

SzHeni!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Anikó!
Hogy vagytok?

Voltunk ma a kardiológián, szerencsére semmi komoly, pici szívzörej, de csak néh ahallható.Októberben kell viszamenni a biztonság kedvéért, na meg amiért ismernek ott engem.
:wink:
Holnap 2 hós oltás, meg rehabilitáci, a ferde nyaka miatt.Vszleg tornáztatni kell majd.

Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kacsa!
Nagyon köszönöm a képet!!!! :lol: Tündéri ebben a ruciban Timcsa!

Panka!
Nagyon örülök,h. mindedn rendben volt a kardiológián, megnyugodtam!!!!

Jucmuc!
Már nagyon várom a holnap reggelt!!! :wink:
Vendég

Panka!

Orülök, hogy Emili kisasszonnyal minden rendben van! :D Holnap jövök mindenkeppen, köszönöm, hogy gondolsz ram! :)

Pupy!

Hajaj... :D hat meg en... :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Junko
Nagyon drukkolok a lombikhoz!!!!

Panka
Rékának is ferde volt a nyaka. Nekünk otthon kellett tornáztatnunk, de 3 hónaposan már nem nagyon engedte. Akkor azt találtam ki, hogy amerre a fejét kellett volna forgatnunk, arra az oldalára pakoltam a játékait, így sokat nézett arra. Rendbe is jött a nyaka. Ezt csak azért írom, hogy a torna mellett próbáld meg még ezt is, hátha nektek is bejön. Bocsi, hogy belekotyogtam. :oops:
gtünde

Sziasztok :)
Brill :)
Nagyon szép Erik baba :) Na de ez a kutyusos azért engem is sokkol :D

Maci :)
Na azért csak nem fogja bácsizni apát :D

Éva :)
Legyetek is jó sokat levegőn, az a legfontosabb :)
Virág nagyon kis édeske :D

Kacsa :)
Gyönyörű Timcsa még az ordítós képen is :D
Kitartás ezekhez a nehezebbnek tűnő pillanatokhoz :) Később már ezekre is szívesen fogsz visszaemlékezni :)

Sz.Heni :)
Nagyon boldog szülinapot :)
Kép

Angie :)
Sajnálom, hogy megint nincs gépetek :( Remélem hamar megjavítják :)
Nagyon szépek vagytok és Szilárdka milyen kis pöttöm :D Már ezer éve nem láttam ilyen apróságot :lol:
Még ráér bepirosodni a BCG, nyugi :)

Virág :)
Örülök, hogy sikerült venni egy-két szép rucit :)
Hű, klassz, hogy ilyen aktív manó Pindurka :D
Drukk a szombati 4D-hez :) Nekünk nagyon nagy élmény volt :)

Andy :)
Nagyon szépek ezek a képek :) Mi is szeretnénk eljutni oda virágokat nézegetni :)

Junko :)
Gratulálok a lombik megkezdéséhez :) Drukk, drukk nektek :)

Judit :)
Drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többre most nincs erőm, bocsika :(

Voltunk ma kardiológián, minden rendben, csak egy kis szívzöreje van Petkának :) Talán majd kinövi :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép jó estét!

Pupy
Nagyon ráértem matatni és találtam egy termékenység meghatározási módszert. Sajna nem tudtam percre pontosan mikor születtél, de annyira nem fontos.
A piros vonalak jelentik, hogy mikor vannak termékeny napok, amikor apát szeretgetni kell, a fekete és sárga pötty az új- és a teliholdat jelenti, a piros vonal felett, hogy fiú vagy lány foganhat.
Azt írták, hogy 85%-os eredményességű. :)
Sok sikert! ;)

Fleur
Én is infómérnök vagyok. :D Programozóként végeztem, de egészen mást csinálok. Bár, van még pár másfajta végzettségem. :)
Gratulálok a hancúrozáshoz! Nagy élénk lakód van. :) Várom a képeket. :)

Andy
Nagyon szeretem a virágokat, reggel vettem pár szálat. :) Olyan jó illata van, alig bírtam leszakadni róla.
Tavaly egy hatalmas lándzsarózsát kaptam szülinapomra a páromtól. Már a második hajtása nő. :)

SzHeni
Igen, utánanéztem a munka törvénykövében én is. Csak az itteniek néha nagyon el vannak tévedve. Nem értik, hogy miért is... De hát, pasiból vannak. :D

Junko
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a beülti!

Panka
Nem lesz semmi gond. Szívzörejem nekem is van.
Vendég

Anna
Betekerne, ha bácsizná. :D Igaz, olyan régen volt már otthon a zuram, lehet, hogy fel se ismerem már. :lol:
Vendég

Majd csütörtökön leszek emberi időszámításban. :)
Addig szép napokat mindenkinek!
Vendég

Juc!
Kép Kép :wink:

Maci!
Köszönönm, aztán már rájöttemh, mi ez, utánna is néztem. .wink: Üsse kő, egy ilyen PÉ nélküli hónapban,miért ne? :lol:

Éva!
Egyre szebb képeket teszel fel a kertről. Olyan szép!!! :lol: Nekem is mindedn vágyam egy ilyen (de ha fele ilyen szép, sebaj) kert! :lol: Virágnak puszi a huncut buksijára!

Annácska!
Nagyon örülök,h. Petkának mindedn rendben van a kis szivével!! :lol:

Puszi!
Vendég

Jucmuc!

Itt kolbászolok már egy ideje... gyere már!

tjuca

De aranyosak vagytok! :D Itt vagyok itt vagyok! :D

Amit mar jo par napja sejtettem, ma reggel vegre beigazolodott. :D
Vegre több mint ket ev utan ilyet teszteltem ma:
Kép

Nagyon-nagyon szepen köszönöm Nektek a sok biztatast es drukkot! Kép

Puszi!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

HURRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :wink:
Vendég

Jucmuc!

Csak miattad jöttem ilyen korán :) Gratulálok, nagyon örülök neked!!! Gondtalan pocakosodást kívánok, legyen gyönyörű 8 hónapod! Máris iszonyú jó a kedvem! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

[color=blue]Jucmuc :) TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!! HURRÁ!!!!!!
Mikor kell dokihoz menned?
[/color]

KépKép

KépKép
timika

Gratulálok!!!!
A többit később, Kingát szurira kell vinnem, bocsi! De itt keringtem, mint gólyfos a levegőben :wink:

tjuca

Most persze azon izgulok, hogy minden rendben menjen.
Es persze azon is, hogy hanyan vannak? :D
Ma delelött hivom a Kaalit.

Altalaban mikor szoktak az elsö uh-ra menni? Annyira szeretnem mar latni öket!

Kép
Kép
jucmuc

Lányok, olvaslak titeket, csak írni nem írtam :oops: :(

Juca :) Először is Kindzsének nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!!! Remélem jól fog sikerülni a mai napotok!!!
Aztán meg a csütörtök mindjárt itt van :wink:

Junko :) Örülök, hogy elkezdtétek a lombikot!!! Gondolkoztatok már, hogy hány babót fogtok visszakérni?

Kacsa :) Timcsa egyszerűen zabálnivaló ebben a Malackás napozóban!!! :lol:

Évi79 :) Csatlakozom a többiekhez, nagyon nagy már Virág!!! A kerttel elhiszem, hogy rengeteg munka van, de nagyon szép, úgyhogy megéri :)

Angie :) Köszönjük a képeket a kis hajasbabáról :lol:

Brill :) Erikről is :) A Marshallos kép nem semmi :lol: :wink:

Pankaa :) Biztos rendbe fog jönni Emili nyaka, csak tornáztatni kell. Szopival hogy álltok?

Bocs attól, akit kihagytam, de mennem kell, ébred a drágám :lol:

Ja, Pupy, talin még gondolkozom, azt majdnem 100%, hogy a 16-i hétvégén fent leszünk, mert a tesóm gyerekeinek akkor lesz a keresztelője és helyszínnek nekünk a Brendon lenne jobb.

KépKép

KépKép
timika

Juca :) Szegény Kindzse pont ma kap szurit??? Ez igazságtalanság!!! :shock:

KépKép

KépKép
timika

Jucmuc!!
TUDTAMTUDTAMTUDTAM!!!!!!!!! :D :D :D Nagyon-nagyon gratulálok!!!!

Kindzse bébi!
Istenke éltessen első szülinapod alkalmából, sokszor puszilunk!!! :)

Szuriiiii??? Szegényem...

Kép
Kép
norwell

Jucmuc: nagyon nagyon nagyon gratulálok a 2 csíkos tesztedhez! Szép hatalmas pocit, problémamentes hónapokat kívánok neked!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Junko, Evi, Timi, Juca, Norwell, Heni,

NAGYON SZEPEN KöSZöNöM NEKTEK!

Annyira boldog vagyok, itt bögök es el sem akarom hinni, hogy ez most velem törtenik! Olyan hihetetlen, hogy sikerült!
Fagyasztott embriokkal, tök vekony nyalkahartyaval....

Juca!

Isten eltesse Kinga babat!

Kép

Timi!

Nem tudom meg mikor megyek dokihoz, ma hivom a Kaalit meglatom mit mondanak. Aztan hivjuk az itteni dokinkat. Remelem minel elöbb mehetünk kukkolni. :D

Kép
Kép
jucmuc

Juca! :D

:lol: Boldog Első Szülikenapot Kinga bébinek! :lol:
Vendég

Jucmuc!

Mondtam, hogy ez egy tuti nap??? :wink: :wink: :wink:

Ne kérj nagyon korai időpontot, bízd az orvosra, és minden rendben lesz!!!

Mindenkinek köszi a szülinapos köszöntéseket. Kinga jól viselte a szurit, nem úgy mint a méricskélést 8) 75/8560 végül egészen kikerekedett. Ja és a mellkörfogata: 46 ha érdekli a pasikat :lol:

tjuca

Juc!
Hurrrááááá!!!!!!!! Éljen Éljen!!!!! Tudtam, látod, én megmondtam!!!!!!!! :wink: Annyira örülök, itt bőgök,mint valami hülye :lol: annyira megérdemelted már, nagyon Boldog Pocakosságot kívánok!!!!!!!!!!!!! Szuppppppeeeeerrrrrrrr ez a nap!!!!!!!! Ez pedig a Tiéd végre!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Drága Kindzse!!!!!!!!!!

Az Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!!!! Szerezz továbbra is annyi örömet Anyunak és Apunak,mint eddig!!!!! :lol:
Kép

Juca Drága, Neked is rakhatom hamarosan a zebrát! :wink:

Hurrá!!!!
Este hozom a táblát, az első zebrámmal benne!!! Gyerünk lányok, még akarok zebrákat!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kép

Jucmuc!
Ez igazán jó hír!!! Nagy gratula!
Pár hónap és élőben is láthatod majd ezt: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Maci! Milyen az a lándzsarózsa? Lehet hogy láttam már, csak így névről nem rémlik! :roll:

Lányok!

Ma bebizonyosodott, hogy "gonosz" anya vagyok! :?
Ugye Daninak van egy plüss Malackája, amit nagyon imád...
Na, ma reggel gondoltam úgyis világosakat mosok, bedobom Malackát is a mosógépbe, hiszen már elég koszos volt. Na ná, hogy a fiam kiszúrta, ott van az imádottja. Ki akarta nyitni a mosógép ajtaját, de akkor már elindult a program és nem tudta. Gyerekek............. Azt a keserves sírást............. :oops:
Úgy sajnáltam! Gyorsan hívtam, jöjjön játszani az autójával meg a fűnyíróval, de nem! Visszament a fürdő ajtóba, leült és keservesen sírt. Nem tudtam mit csinálni, gyorsan felöltöztünk és lementünk az újságért, közben megláttuk apa kocsiját és most talán szent a béke. Csak majd, ha teregetek, akkor kell vigyáznom! :roll:

Andy

Kép
oriandy

Juca!

Köszönöm! :D Tenyleg nagyon tuti ez a nap!
Persze, mindenkeppen hallgatok az orvosra tudom, nincs ertelme tul koran menni.

Pupy!

Nagyon rendes vagy, irto jol esik köszönöm! :D

Andi!

Nagyon kedves vagy Te is köszönöm! :D Csak ovatosan a teregetesnel.. :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
Nagy-nagy gratula és boldog pocakosságot, anyaságot kívánok neked!

Kinga baba
Neked boldog első szülinapot kívánok és azt hogy kistesót lásson Anya holnapután az uh-n.

Most megyek, mert nemsokára jön Anyum.

syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Juca!
Örülök,h. Kinga jól fogadta a szurit. Hogy fogtok ünnepelni??

Jucmuc!
Ne hülyéskedj, már 2 hete veled izgulok, és a váltott privink óta, amiben utaltál a mai zebrára, meg mindedn nap beszélek rólad otthon. :lol:

Andy!
Szegény Danika! De teljesen érthető,hisz néha nem árt kimosni a babaholmikat, csak a Picik ezt nem értik ,még. A Párom keresztlányának volt egy párnája mikor kicsike volt, és azt 1 évig nem tudta kimosni az anyja!! :shock: Egyszerűen megszokják azt az illatot és ha kimossuk, akkor már nem ugyanaz. De azért ügyes vagy! :wink:
Vendég

Lányok!

Valaki csinál hőgörbét a Fertility Friend Online-on? Mert nem tudom, hogy a mai hőmet miért üres karikával jelzi?
Ja és azt írja nincs ovulációm, vagy ezt nem mutatja a tábla. Igaz nem a mensikor kezdtem el vezetni....

Andy

Kép
oriandy

Andy!

Küld el priviben a görbédet, meglesem! :wink: És majd priviben megírom!
Vendég

Sziasztok!

Jucmuc!
Gratulálok!!!
Kép Kép
... no comment, már leírtam korábban az iwiw-en (csak nem olvastad még el)!!! Kép

Junko!
Neked is hasonló eredményt kívánok!!! Kép

Pupy!
Beindult a zebraosztás... :wink:

Puszó Mindenkinek! (nem ígérgetek :lol: )
Brill Kép

Kép
brill

Syry :D

Köszönöm szepn, nagyon kedves vagy! :D

Pupy :D

Hihetetlen egy csaj vagy köszönöm! :D

Brill :D

Nagyon köszönök mindent Neked! :D Most pedig huzok az iwiw-re... :lol: 8)

Kép
Kép
jucmuc

Csajok!

Pupy, Panka, Annácska, Timika, Brill, Jmaci, Évi, Gtünde...

Köszönöm szépen a drukkokat. Tényleg jól esik.
Szúrom magam ezerrel és aggódom hogy minden cseppje a nedűnek bekerült-e a keringésembe. Remélem. :?

Timika!
Adja Isten hogy sok legyen az embri, én kettőt férjem hármat szeretne vissza. Majd kikérjük a doki véleményét. Bár már ott tartanánk. Jó volna már találkozni...beülti után táppénzen leszek, de lehet bejövök majd bóklászni a városba...

Ám én most igazán nem akarok magamról beszélni amikor ilyen naccerű hírünk van.

Jucmuc!
De vérvétel lesz ma? Háát, erősen meglehet hogy több bébi is lesz. :wink:
Vendég

Lányok!

Regisztráltam magam a ciklus.hu-n és amikor beírtam az a datokat, azt hozta ki, hogy ebben az évben szintem minden hónapban az ovulációkor megfoganó baba neme fiú lenne. :roll:
Akkor hogyan csináljuk kislányt??? :lol: :lol:

Andy

Kép
oriandy

Junko!

Te egy tünder vagy! :D Vervetel nem lesz, mert itt ugy tudnek csak, hogy elöbb a körzetihez stb...es jo sokba is kerülne es nem is rögtön lenne eredmeny...de en bizok, es persze meg jo par tesztet el fogok nyomni.. :wink:

En is mindig feltem, hogy minden bemegy-e a szuribol, de mindig minden az utolso cseppig bement! Ne felj nagyon ügyes leszel minden sikerülni fog meglatod! Eszre sem veszed mar otthon pihensz a babakkal a pocidban! :)

Igen, megvan az esely ra, hogy több babam legyen... :D

Hivtam a Kaalit, jun. 7-8-a körül kell majd itt mennem uh-ra. Naggggyon varom mar!

Kép
Kép
jucmuc

Andy!
:lol: Kíváncsivá tettél engem is, ha hazamegyek én is regisztrálok. :wink:

Junko!
Mostmár, ahogy Jucmuc is írta, Te vagy a soros, és hamarosan neked is adok majd zebrát. Komolyan már alig várom!! :lol: Úgy be vagyok sózva!!! :lol:

Jucmuc!
Párod ott volt Veled?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?