sziasztok!
Csandy itt van Charlott, aki most esett át a prolaktin vizsgálaton, szerintem kérdezz tőle nyugodtan! egyébként úgy tudom, hogy azért kell várni néha a leletre sokáig, mert az a szer ami kell a prolaktin szint labor méréséhez nagyon drága és egy adag kb. 6 nő prolaktin vizsgálatához elég, amit felbontás után nem lehet tárolni, és össze szokták várni a megfelelő betegszámot...Charlott nagyon jól áll neked a kisbaba, biztosan hamarosan a sajátodat is tarthatod majd! (vagy sajátjaidat)
Desviki hatalmas drukk neked mára, már biztosan túl vagy rajta, hajrá és pihenj sokat! nagyon izgulok érted!
a prolaktinról meg még annyit, hogy általában leállítja a pé-st, de a magas érték semmiképpen sem jó egy ciklusban...okozhatja stressz is...akármitől való fokozott félelem...már egyszer írtam, hogy a prolaktinnak tudják be a háború, éhinség stb...alatti kevesebb fogamzást...a szervezet stresszállapotban van, a szervezet megemeli a prolaktint, hogy ne legyen peteérés...csak az a baj, hogy a szervezet nem tudja, hogy ki mitől stresszel...
Olik vigyázz magadra, és bár tudom, hogy szinte lehetetlen, de próbálj pihenni!
drukkoljatok ma megyek UH-ra!
remélem látom a picikém szívműködését!!!!!!!!!!!!