Sziasztok!
Kicsit eltűntem, sokmindent csináltam az elmúlt 1 hétben, unatkozni nem lehet itthon, az biztos. Szombaton napközbeni szokásos tevékenységek, majd este elmentünk barátokkal darts-ozni az egyik sráchoz, irtó jó játék, nagyon élveztem, már másodszor voltunk. Vasárnap nekiálltam a varrásnak, és tegnapra befejeztem a függönyt, drapériát, baldachin függöny részét, arra már csak a csíkokat kell rávarrnom, ennek ma szeretnék nekiállni. Fogok venni még anyagot, és varrok még egy ágyneműhuzat garnitúrát, mert egyenlőre csak egyhez van anyag, és váltani neki is kell persze. Közben megvettem a pelenkázó lapot a kiságyra, meg egy gumilepedőt is. Úgy gondolom, ha mégis béna leszek vagy rossz pelusválasztás miatt kifolyik belőle ami kifolyhat, akkor azért ne a kókuszmatrac huzata legyen csúnya, mert az nem levehető. A gumilepedőt keskeny csíkra fogom összehajtani, és csak oda terítem keresztbe a matracra a lepedő alá, ahol a baba feneke lesz. Így a matrac is szellőzik, de védve is lesz. Pelenka ügyben alakulnak az ismereteim, hála nektek, és babaruha mosás ügyben is, köszönöm! Van a babának egy plédje, ami őszig bőven elég lesz, és van már takarója is, tehát tudom váltani, ha bármi van. Vettem még 3 db rövid újjú badyt, amik szintén 50/56-os méretek. Tehát nem 50-esek, hanem 56-osig jó! Többet nem is veszek belőle, 6 db elég kell legyen, nem? Majd a következő méretből fogok venni, de az már hosszú újjú kezes lábas lesz, hisz addigra ősz lesz. Ja, azt akartam még kérdezni, hogy vékony zoknit vegyünk a babának nyárra? 1-2 pár kell, nem? Mondjuk itthonra ha meleg lesz biztosan nem, de ha kiviszem? És vékony sapka a fejecskéjére? Ja, és mekkora lábuk van az újjszülötteknek?
Mindjárt jönnek a 4D képek!!!
Druszám
Nem tudom, ki fogja helyettesíteni a Varga Tamást, de még az is lehet, hogy visszaér szabiról, mire megszülök, már ha Törpike kivárja az idejét, amit nagyon remélek
Hartmannak van egy stílusa az fix, de szakmailag megbízom benne is, a meddőségi vizsgálataink legején vele beszéltünk, és a 2 hét kórházi tartózkodásom alatt sokszor vizitelt, akkor jó fej volt, figyelmes. Labossával nincs bajom, de különösebben tapasztalatom sem, csak 1-2 alkalommal futottam vele össze, hol UH-n, hol a viziteken.
Nektek megint vándorélet?
Milyen Debrecenben? Azért csak Pécs a szived csücske, nem?
Köszi a tapasztalataidat babakelengye ügyben!
Babus
Passzolom a hányás kérdést, elképesztő. Nekem az nagyon gyanús, hogy egy 2 éves kissrác reggel vagy napközben kijelenti hogy este hányni fog, és még akkor is ha kúpot kap, amit utál. Valahogy szándékosságot érzek belőle, pont azt, amire te is gyanakszol. Már csak az okára kellene rájönni, hogy mért szivat téged, és akkor talán meg lehetne oldani. Na de lásson bele az anyuka vagy bárki más egy ilyen kisgyerek gondolkodásába
Tényleg, gyerekpszichológust nem kérdeztél meg? Egy próbát megérne. Bocs ha már ezen is túlvagy, csak elfelejtettem!
Nicol
Sajnálom én is, ha ez most valóban nem sikerült!!! Viszont az a jó hír a rosszban, hogy alakul a ciklusod! Szorítok továbbra is!
Mea
Üdv újra itt! Na milyen az új ház? Hogy érzitek magatokat? Nagyon aranyos ez a pancsolós kép
Juca Kinga babája
Isten éltessen!
Na akkor a 4D képek! Törpike (merthogy neve még változatlanul nincs), fejecskéje 6,71 cm, súlya kb. 920 gr., 1 héttel kisebb mint a kora, így várhatóan augusztus 26-ra leszek újabb időre kiírva, nem aug. 18-ra. Talán a dokim visszaér addigra szabiról, és tudok vele egyezkedni. Szóval összességében jól alakulnak a dolgok. A 4D egyébként irtó jó volt! Most először hallottuk a szívverését is, és nem is tudom szavakba önteni, milyen különös érzés keríti hatalmába az embert ott a félhomályos vizsgálóba, amikor meglátja először a 4D képet. A kezecskéket rendesen, nem csak a csontokat belőle és a halvány körvonalakat. Az orrocskát, a szemecskéjét, még ha csukva volt is, mert a kis drága aludt végig, hiába volt előtte süti meg bármi, nem nagyon hatotta meg
Az összes kezét, lábát végig az arca előtt tartotta szinte teljesen eltakarva azt, de azért lehetett látni is, na meg olvadozni. Egyébként medence fekvésű jelenleg, vagyis hát a vizsgálatkor, de van még bőven ideje, helye befordulni és mocorogni, úgyhogy nem aggódom. Kértem a dokit, hogy nézze meg a méhlepény-méhszáj távolságát. Kérdezte, mert hogy mélyen volt a lepény? Mondom igen, 12 mm-re. Megmérte, és képzeljétek, a távolság 6!!!!! cm-re nőtt, tehát teljesen felhúzódott, illetve nem kicsit, és már azt is írta a leletre hogy hátsó fali korban érett placenta
Június 13-án megyek 30 hetes UH-ra a dokimhoz, majd kérem őt is hogy mérje meg, kíváncsi vagyok igazolja-e ezt, és hogy akkor nincs akadálya (legalábbis emiatt) a spontán szülésnek.
Férjecském majdnem elsírta magát a meghatottságtól a vizsgálat elején még (ezt utána mondta), és egyébként azóta is 10 centivel közlekedik a föld fölött, láthatóan eufórikus állapotban van, ami szűnni nem akar, nagyon imádnivaló
Mondjuk ha a másik nem lenne, akkor ugyanez, de igaziból más most a kapcsolat, én is így érzem. Személyesebb lett a baba iránti szeretetünk, és amikor mentünk az UH után az utcán, olyan más volt. Mintha kivilágosodott volna minden, pedig viharos esős idő volt, és az emberek is mások lettek volna, én nem is tudom, nagyon jó érzés volt
Jól van, nem csigázom tovább a kíváncsiságotokat. Szerintem nem kell hozzá magyarázat, magatoktól is látni fogjátok a lényeget