Sziasztok csajok!
Bár most is hétágra süt a nap, de leültem kicsit, és most írok is. Eddig csak olvastalak titeket. A kórházról annyit, hogy most már nekem is rendesen elegem lett. Valaki írta, hogy ez szélmalomharc, meg már csakazértis megmutatjuk...be kellene már látni, hogy vége. Az összes ismerős, kivéve 1(Babóca) elmentek a kórházból. Ennyi pénzért ilyet nem érdemes...igazuk van, én csak abban bízok, mire a másodikat tervezzük a dokim is belátja, és elhagyja a süllyedő hajót...ha nem így lesz...hát...
Na ennyi!
Rólunk! Turbó gyors lett a kisemberem...egyik napról a másikra elkezdett kúszni, mászni, és mára már vonalmentén egyedül közlekedik. Legalább az alsó polcokon port töröl valaki helyettem
7670g, és 68 cm hosszúak vagyunk, lemozogjuk!
Kétszer alszik, amúgy egész nap talpon van, és utálja, ha kézenfogva vezetem, mert Anya tudok én egyedül is!
Gyereknapra kapott hintát, először kék volt, amit apa egy mozdulattal eltörött, mert ugye befér még a kocsiba a táska is, ha kicsit megnyomjuk a dolgokat.
A mostani piros, sárga csipogóval. Imád hintázni, kiszállni már annál kevésbbé.
Enni sajnos még csak pépeset, ami kicsit darabos attól rögtön meg akar fulladni, annyira pánikolok, hogy nem is tudom hogyan kellene elkezdeni rászoktatni a darabosra, félek, hogy nem tudja kiköhögni, és nem tudom megmenteni. Egy könyvben olvastam, hogy amíg nincs 6 foga, addig nem kell tudnia rágni. Most ez ad okot, a halasztásra, mert még csak 4-nél járunk.
A meleget jól viseli, szerencse, sokan nagyon nyűglődnek.
Nem is tudom még mit írhatnék! Ja varrtam neki egy csomó játszónacit, nagyon büszke vagyok rá, sikerültek, és tök csini benne.
Na megyek csajok, követelik a reggelit rajtam.
Írjatok ki hogy van, mit csinál! Mentek nyaralni?
Üdv Anett