Új privát üzeneted érkezett!

Kétféle hordozónk van, mert az elsőről hamar kiderült, hogy a kicsit (Ákost) nem lehet benne biztonságosan szállítani. Ennek a hordozónak ugyanis hárompontos biztonsági öve van, így mikor Ákos felállt az alsó merevítőre és fölfelé kirúgta magát mindig röptében kellett elkapnom, hogy ki ne essen. Ezért szereztünk egy ötpontos biztonsági övvel rendelkezőt.

Dati

Kép Kép Kép
 
 


Kirandulosok,
mi ki-kiruccanunk, busszal Visegradra, ESztergomba. Ezt a fel orat a kis lurko is birja, kendoben van, majd seta, jatek, kendo.
A Dunakanyarban tenyleg jokat lehet kirandulni...
Biciklivel, rajta babaval jar valaki? MIlyenek a tapasztalatok?
R.
 
 


Szia Rahel!

Biciklizni is szoktunk, főleg a Dunaparton, de máshová is megyünk. Nagyobbik fiam már a saját bicaján, a kissebbik pedig gyerekülésben az enyém hátulján. Eleinte szükségem volt egy visszapillantó tükörre, hogy lássam mit csinál Ákos, anélkül, hogy hátranézek, de ezt már leszereltük. Most már nem alszik el a biciklin, sőt igen-igen élénk tud lenni, s ilyenkor szükségem van néhány olyan izomcsoportomra is, amiről nem is tudom, hogy van, így ha nehezen is de sikerül egyensúlyban tartanom a biciklit, amíg a gyereknevelés enyhíti az oldalirányú kilengéseket.

Holnap a Kőhegyre megyünk, ha nem szakad az eső.

Jó kirándulást és bicajozást!
Dati
 
 

 
 

Sziasztok

Tudnátok segíteni?

Milyen háti hordozót érdemes venni kirándulásokhoz?

Tapasztalatok?

Előre is köszönök minden segítséget...

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Mamacka!

Szerintem Ergot erdemes, v mi elotte kendot hasznaltunk. No, de Ergo mostmar itthon is kaphato:
http://www.happy-baby.hu/index.php?id=ergobaby
Mi bicajozasnal is ezt hasznaljuk, ha nem tobb napos bicajturara megyunk.

Biobaba
 
 


Szia Biobaba,

Te már nem is használsz kendőt mióta megvetted az Ergot? És a bicajozást Ergoval úgy érted hogy felkötöd a hátadra a babát és tekersz. Tehát nem kell külön bicikliülés?

Köszi Laura
 
 


Szia Laura!

Amikor kimosom az Ergot, akkor eloszedem a kendot:) 2 eves koraban vettuk az Ergot. Szoval masfel eve. Kov. gyereknel is kb 2 eves korban teszem majd at Ergoba.
Es igen, ugy ertsd, h hatamra veszem, tekerek, nincs gyerekules. Vagyis messzire van, de itt a varosban nem hasznaljuk.

Biobaba
 
 


Szia Mamacka!

Mi kendő után Vaude hátihordót használunk kiránduláshoz, biciklizéshez gyerekülést. A hátihordó ötpontos biztonsági övvel, közepes méretű pakolózsebbel rendelkezik. Ha vállalkozó szellemű vagy és esőben szeretnél kirándulni kiegészíthető esővédő tetővel is.

Biobaba,
nagyon jónak néz ki az Ergo is, mi a tapasztalatotok, nem melegszetek benne nagyon össze a lánykáddal nyáron?

Dati
 
 


Szia Dati!

Osszemelegedes: hat ami egy kirandulas alatt tortenik, az egyebkent is tortenne:) Inkabb tavasszal, osszel talalom problemanak, mert ha leveszem a gyereket, esetleg megfazhat, ugyh olyankor egy valtas felsot teszunk be neki. Persze nem a mostani idojarasra gondolok:) Ilyenkor nem izzadunk ossze.

Biobaba
 
 


Az Ergo szimpatikus csak egy kicsit húzós... :(
Egyszerű a használata?
Van aki azt javasolta, hogy mindenképpen fém vázasat keressünk és jobb ha túraboltokban nézünk szét.... no azoknak is megkérik az árát rendesen...

Múlt héten voltunk egyet kirándulni kis tökivel... még a Baby björn-be paszíroztuk bele de már nem sokáig tudjuk belegyömöszölni... kölcsönkértem barátnőmtől a kendőjét, de olyan macerának tűnik a használata... :(


A Vaude fémvázas? és milyen árban van? Hol lehet megnézni?

Kép
Kép
Kép
 
 


Az Ergot egyszeru hasznalni. De bele kell azert jonni.

Femvazast en nem hasznalnek. Az elso hatizsakom femvazas volt... A gyerek sulyan felul cipelni orakon at a fem sulyat is... Nem erzem a gyereket a hatamon, es log benne, nem ul rendesen. Es a femvazat nem tudom a kabatom ala huzni. A Vaude is biztos draga, nem egy olcso marka. (A bicajtaskank Vaude:))

Az Ergoban elol is lehet vinni a gyereket, meg csipon is, no meg haton. A femvazassal ezt nem lehet megcsinalni. Szoval en semmikeppen sem vennek azt. :) De en en vagyok:))

Hat a kendo hasznalatat is meg kell tanulni, aztan utana mar pikkpakk megy a dolog:)

Biobaba
 
 


ja, es a sulyelosztas sem jo a femvazasnal annyira, mint a kendonel, meg az Ergonal. Bar az indianoknak is van egy olyan hordozojuk, ami tekintheto a femvazas elodjenek. De azt fel is tettek a kocsira, ha hosszabb utra mentek.
http://memory.loc.gov/award/iencurt/ct19/ct19020r.jpg
:)
 
 


Biobaba,
kösz az infót!

Mamacka,
a Vaude fémvázas, a súlyelosztása teljesen O.K. (te állíthatod be a vállpántok és derékpánt szabályozásával, így oda kerül a súly és olyan eloszlásban, ahogy neked kényelmes). Nekünk még nem szólt a gyerek, hogy neki kényelmetlen lenne, sőt jókat alszik benne. Mivel elég stabil, ha megállunk és a ded alszik le lehet venni és megáll, így én is pihenek és ő sem ébred fel. Valóban nehezebb az Ergonál (1,5-2 kg) és csak a hátadon tudod vinni. Én használtan vettem 12000 Ft-ért, kifogástalan állapotban van még mindig (remélem még így is marad pár évig).
Túraboltokban, sportbizóban és a neten is érdemes megnézni, mert az újnak tényleg húzós az ára.

Ha teheted próbálj ki többféle lehetőséget és csak utána döntsd el, mi nektek a jó!
Nekem az Ergo is nagyon szimpi, ha anno, mikor napirendre került nálunk a kérdés szembejött volna, lehet, hogy emellett döntöttem volna.

Dati
 
 


Sziasztok!

Beledumalok egy kicsit :)

én is csak ajanlani tudom az Ergot, nekem is Biobaba:) ajanlotta és NAGYON szuper. Tényleg huzos, de szerintem megéri. Mi biciklizéshez is hasznaljuk, 26 kiloig jo. Nyaron 2 hétig egyedül voltam egy tanyan a manommal, akkor nem tudott még maszni. Nagyon nagy segitség volt az Ergo. A gyereket belepakoltam és mentem a dolgomra. Kendövel pl nem lehet olyan stabilan cipelni a picit - szerintem. Altatashoz is kivalo :)
Miota megvettük szinte minden nap elöveszem, abban viszem le a manomat aztan at a babakocsiba. Vagy csak igy ergosan megyünk, pl, ha hideg van, mint mostanaban, brrr :| !
 
 


Köszönök minden választ.... azóta amúgy kendőzünk... csak az a baj, hogy kendőben apa nemhajlandó vinni... így mindenképpen kell keresni valami férfiasabb hordozót... a Baby björnben pl szerette cipelni a kis tököst...

Ergo hordozót hol vettetek?
Úgy tudom azt nem olyan régen lehet kapni Mo-on így gondolom azt hiába is keresnék használtan...

Kép
Kép
Kép
 
 


Amerikabol rendeltuk, 99 dollar volt, nekunk nem kellett vamot fizetni, de volt, akinek igen.
http://www.ergobabycarrier.com/

Biobaba
 
 


Szia Mamacka,

Mi Németorszagbol rendeltük: http://www.zwerge.de/shop/index.php/cat ... rrier.html

81,90 euroért. Német tudasom szinte egyenlö a nullaval, de segitökészek voltak.
A szallitas lehet biztositott vagy nem. Az elöbbi 25 euroba kerül, mi igy kértük, de egy baratnöm anélkül rendelte fele annyiért (a szallitast, nem az ergot :)) és rendben megérkezett a szallitmany.

Egyébként rengeteg jo dolog van azon az oldalon:)!

Hasznaltan, hat nem tudom, megnézheted az ebay-n esetleg (német v osztrak ebay).
Most néztem meg az ebay.de-t, van egy rakas ergo!
http://baby.search.ebay.de/Ergo-baby-ca ... acatZ12081
Az osztrakon is van http://baby.search.ebay.at/Ergo-baby-ca ... acatZ12081
Nahat, ezt tudtam volna :( :)!
 
 


Sziasztok!
megoldódott a hordozó kérdés... leírom hátha valakinek segítség lesz...
Anyós Áronnak hordozót akart születésnapjára... vagyis pontosabban mi ezt kértük.. szeretünk kirándulni... és szegény apa majdnem megszakadt...
Sokat jártam utánna... A Vaude és a Deuter a legjobb! Állítólag Tatonkát nem szabad venni, nem jó a minősége... garancia is csak egy év van rá míg a másik ketőre három. Magyarországon nem kaptam sajnos használtan... egy hírdetést sem találtam. Ebay-en néztem 5-10 euró között már ki lehet fogni ... de végül ebbe nem mertem belevágni...

A Tengerszemben a legegyszerűbb Deuter 38280 ehhez ha napvédőt is akarsz akkor + 4-5 ezer... ugyanez az Overland-ban 34000... végül a decathlonban vettük meg... ahol 32280 Ft napvédő-esővédővel együtt... így kb 10000-el olcsóbb mint az első üzletben...
...már fel is avattuk!
Íme:
KépKép

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN
http://209.85.129.104/search?q=cache:9p ... =firefox-a

Kép
Kép
Kép
 
 


ja és nem nehéz...két kiló szerintem nem vészes és tényleg nagyon kényelmes...
Nekem nagyon tetszett az Ergo is, de félek abban apa nem vitte volna!
Így összeségében jobban jártunk! :)

Kép
Kép
Kép
 
 


...ami még nagyon tetszik benne, hogy kitámasztva le tudom tenni!!!!
Ez nagy előnye az ergo-val szemben...

Kép
Kép
Kép
 
 


Mamacka!

Dögös a hátihordótok! És igen férfias :lol: :lol: :lol: !

Kép Kép Kép
 
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


datolya
Köszi! ;)

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Mi most hétvégén voltunk a Vácrátóti Botanikus Kertben-valami hihetetlenül gyönyörű,és babakocsival is bejárható, illtve Miskolcon a Vadasparkban-szintén csodás, a Nógrádi Várban valamint Lillafüreden.

Én is kipróbáltam az Ergo hordozót-nekünk az volt vele a baj,az az nekem,hogy 2 pózban is teljesen a nyakamon ment át a pánt teljes súlyával,ami nem egy előny...És a háti póz nekem kinai...
De nekem amúgy ! nagyon tetszett :)

Viszont a www.babakozelben.hu ázsiai hordozókengurujában szuperül elvan a baba,pedig nem kicsi (15 kg :D) és kényelmes is-pici kortól.

Újszülött korában a Chicco 0+ Soft n Safe kenguruja volt , de hamar kinőtte, mondjuk Ő igen nagy baba , viszont ici-piciknek szerintem az egy szuper kenguru!

Tudtok még klassz túra ill.kiránduló helyet ajánlani?

*
Vendég
 


Sziasztok!

Eladó egy Vaude Swing háti gyermekhordozó.

6 hónapos kortól 19kg-ig használható. Párnázott pántjai-, dönthető háttámlája-, szellőző hátfala van. Van benne egy 20 literes csomagtároló kiegészítő cuccoknak, négypontos biztonsági övvel "rögzíthető" a pici

kb 1 hónapja vettünk használtan. El is újságoltuk a szülőknek. Mondtuk, hogy milyen jó... meg minden. Erre hétvégén kaptunk egy háti hordozót. azt hitték, hogy szeretnénk venni és megvették azt a típust amiről beszéltünk nekik. -csak egy újjabb modellt.
Így úgy döntöttünk, hogy eladjuk azt amit anno vettünk.

Mi anno 15.000-ért vettük, ennyiért is szeretnénk eladni. Ha kell hozzá: a Mountexben vettünk hozzá egy fejtartót ami 1500-2000 Ft körül volt. Csatolok róla pár képet.

Nekünk nagyon bevállt, szereti a pici.
Képeket tudok küldeni, ha érdekel valakit.
üdv, Elmo
 
 


Két kép a hordozóról:
Kép

Kép [/img]
 
 


Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 21&start=0


Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

Kép
Kép
Kép
 
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.


Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.



Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
 
 


Eladó Deuter kid konfort hordozó, csak kipróbálva volt hibátlan gyönyörű olajzöld színben, kategóriájában a legjobb vázas hordozó.

Itt vannak további eladó dolgaim:
http://eladosagok.blogspot.com/2011/02/hordozok.html
Kép


Illetve eladó egy sk MT olcsón 4500 Ft
Kép


Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: