anikó,
volt sírás... nem nagyobb, mint máskor
, csak hát ennek nyoma maradt. de remélem nem marad ott tényleg. most, hogy eltelt pár nap, most látom, hogy nem csak lila dagadás van rajt, hanem horzsolás is. kenegetem, hamar gyógyuljon be, ne maradjon heg. jó, mondjuk nem mély, mint egy vágás, dehát akkor is...
sztem nem korai a felállás, legalábbis ha magunkat nézem, dorkához viszonyítom. dorka 8 és fél hónaposan állt fel egyedül, egyenesen, a kiságyban. szóval itt vagytok ti is, időben.
[quote]P írta:illanatok alatt a szoba másik sarkában csattog a tenyere és ha rászólok, megfordul és kiröhög . Nyitogatja szekrényajtót, belenyúl a mosogatógépbe, rágja papucsomat, lehúzza a székről a zsákomat, bemászik a szék alá és rángatja a zsinórokat...és minden fegyelmezésnél kiröhög , mi lesz ebből????
ezek meg.... én sem akartam elhinni, de nagyon hamar eljött nálunk is. aztán majd győz kapkodni a fejed. itt is van mindenféle csíny...
és igen!!! tényleg kópé, ahogy elnézem a képeket!
csupa nevetés, vidámság, huncutság van benne!!
lesz világ nálatok is!!
hajnus,
hűű, lesz buli nálatok...
bence majd megrendezi őket, ha rosszul viselkednének...
[quote="eszter"]J írta:esztera és persze fut, szalad és juhé és jó nagy zakó...
igen, ettől félek én is. most is, mindent cipel magával, ráhúzza a fejére, visít neki, aztán elindul vele. az nem érdekes, hogy gőze nincs hol van, merre jár, csak menjen...
[quote="gabó"] írta:gabón 11-évesen azt sem tudtam mi az a fiú!!
naa, gabó, biztíííí??? nem hiszem!!
nézegetni már akkor is nézegetted őket, ez tutttti!!
beus,
nemtom. az üléshuzatot. nincs vmi ügyes kezű varrónő ismid? méricskélve lehet, hogy tudna vmit alkotni. de gyerekülésre kell, ugye?
hűű, andi, de késői voltál... aztán aludj is vmikor. márha ágnes engedi... én is kétsz voltam fent, ez az átlag. sírás, ivás, puki, kicsi őrzés, és lehet visszamenni. csakhogy nekem egy ébredés legalább egy óra nézegetéssel telik utána...
cajok,
ma "abbahagyhatatlan" csirkét csinálok.
ha majd írjátok, hogy "milyen, viol, írd majd le", akkor leírom.
most megyek gyorsan, nekiállok. hátha abbahagyhatatlan az elkészítése is...