Új privát üzeneted érkezett!

erika,
nem fájlalja, igaz nem is nyúlok hozzá, nem nyomogatom, de biztosan érzékeny lenne...
és nem maradt petra száján seb(hely)?

cajok,
tegnap kész lettek a műtermi fotók! :) jajj, hát minden elfogultság nélkül, dorka olyan kis szép rajtuk! :)
vasárnap szkennelem be őket, majd megmutizom.

anita,
naa, milyen kis sztori! :) szép sorban mindent, nagyon ügyes volt dávid! :)
mi ott tartunk, hogy ha kérdezem kakilt-e, meg szeretném szagolni a pelenkádat, dorka - függetlenül attól, hogy kakis vagy sem - odajön, megfordul nekem háttal és vár, hogy szagoljam meg. ma, amikor hallottam, hogy kakil - meg el is ment a kis sátra mögé :D - kérdeztem, hogy kakiltál dorka? és erre mutogat a pelenkájára lent. :) de azért mi még messzi vagyunk a bilitől. :)

KépKép
viol81

apa nagy erős barna keze és dorka finom fehér puha háta találkozik... :D
Kép

a kis kapus :D
Kép
Kép

és amikor jólfésült vagyok... :D
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok.

Viol,olyan édi ez a lány!Még lilán is! :lol:

Rik,jaj,de jó,hogy sikerül elintézni a sulit!Nálunk 15 a min.osztálylétszám,17-en vannak.Úgyhogy az osztályfőnök azt is ott tartja,akit igazából el kéne tanácsolnia.Ő maga mondta.

A tej témáról beszélgettünk egy csajjal pont tegnap és ő kérdezte tőlem,hogy nem gond-e,ha a gyerek nem iszik sok tejet.nem tudtam válaszolni.Szerintetek?Mi nem vagyunk nagy tejivók,Bence sincs oda érte túlságosan.Tejterméket sokat eszik,de az mégse ugyanaz.

A másik:a ti gyerkőceitek mennyit isznak?Én nem szoktam mérni,de egy 1,5-2 órás sétánál nem elég a fél liter,plusz üveget viszek.Nem sok ez?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!Viol!Helyes Dorka nagyon :P
Rik!Most melyik suliról van szó? :oops: :oops: Bocs de nem vagyok képben...
Hajni!Tavaly a kórházba Virágnak 1750ml innivalót kellett adni.3-évesnek annyi a napi szükséglete azt mondták.ha többett iszik az csak jó.De mikor annyi idős volt mint Bence akkor 2liternél is többett megivott.Főleg ha meleg volt :)

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Viol!Tudnál segíteni?Új szalagot szeretnék Virágnak :P

KépKép
kola2

Viol!Na ja valamit majd úgy hozok össze,hogy eltudjunk menni valahova!Ó szegénykém milyen kis lila az orcája.....!!!!!
És ez még csak a kezdet! :shock: :shock:
Nálunk egyfolytában kék-lila,de a fiúk talán drasztikusabbak!
Ezek a kesztyűs képk!!Haláliak! :lol: :lol:
És a Levi itt van mellettem és "Dorka baba,Dorka baba megy".

rik!Igen kint volt már a banki értékbecslő az volt helyben 30.000pénz!A héten volt a Balázs bent a bankba aláírni a papírokat meg befizetni egy kis pénzt,de ez még csak az életbiztosítás volt még lesz 1 köre a többi papírt aláfirkantani!
Biztos megfog lepődni,hogy mész vissza a suliba!! :shock: :shock:
Az viszont nem jó,hogy szétszedik az osztályt 18fő alatt!De nehogy már csak ezért buszozzon annyit a Réka...........!!!!

Szeszike!Jaj,de nagyon irigyellek!!Mi még csak ott tartunk,hogy szól ha megy a kaka a pelusba,de nem hajlandó a bilibe és akkor szól mikor már nyomja!De mira megy bölibe szeretném ha leszokna!Jön a jóidő aztán majd pelus nélkül lesz kint!
Mi most a számolásnál tartunk állandóan számolja a virágokat a vázába!Kiszedi aztán visszaszámolja!A 3-5 meg a 9-10 már nagyon megy!

kola!Micsoda fini torta!!!NYami bár a csokisat nem szeretem!! :)

Hajnus!Nálunk Levi rengeteg tejet iszik van,hogy több mint fél litert is!Ezenkívűl pici kora óta annyit iszik mint egy kacsa!Főleg ha itt a nyár 2liter innivaló nélkül el sem indulunk!Sose baj,ha sokat isznak!Levinek már békák nőnek a hasába! :lol: :lol:
Vendég

HAjnus
ezt én is kérdeztem anno itt tőletek!!! :lol:
Nekem napi 2 liter Petránál minimum megvan!!!Tejből,reggel két deci,d.u.(nem este,mert akkor éjjel bepisil!!!)megint két deci.Réka meg a másik véglet,amit elvisz suliba felét visszahozza.D.u. is én szolok rá,hogy igyon!!Viszont tej az jöhet doszt!!Dehát amellett kéne inni valami löttyöt is nem????

GAbó
helyben kellett fizetni az értékbecslést? :shock: Épp az előbb kérdeztem az eladonkat,hogy nem voltak-e kint még.Azt mondja nem.Nekem asszem ingyen lesz,de ennek még utána nézek!Nektek nem lesz ingyen valamelyik szolgáltatás???
A mi lakásunkon már volt értékbecslő!Az rendben volt.Jun,elején meg is lesz a kifizetés teljesen! :shock:

Viol
ennek a csajszinak olyan gyönyörű szemei vannak! :wink: :roll:
Nem maradt meg a száján a seb.Pedig állandoan ujra felszakadt az esések miatt. :?
Szerintem tök jol csinálod ezt a szagolosdolgot!Ebből érzi hogy valami nincs rendben ott alul.Hidd el nincs olyan messze,hogy szoljon ha történés van a pelusba! :wink:

Zsani
Lakner!
Mizujs Veletek?
NAgylány megy rendesen a nyáron oviba?HA leállás van megtudod oldani a melot?
Vendég

Köszi a tanácsot!És akkor,ha elmentek valahová a gyerkőccel,akkor ki hogy oldotta meg?(már nagyobb gyerkőcös anyukákat kérdezek)Mert ha elmegyünk valahová,,vagy alszik,akkor ráadom a pelust.
Mi ,megyünk autóval a városba,és egyszercsak szól,hogy bili,akkor???Megállok,vagy mi?Ez majd magától fog jönni,alakulni?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

:P

KépKép
kola2

szeszike:mi is bilizünk.mi ugy csináljuk hogy ha megyünk valhova bugyit adunk rá,és ha szol akkor megállunk.addig meg visszatudják tartani mig megállunk hogy be ne menjen:-)
éjjelre még én is adok rá.vn hogy száraz marad a pelus,de van hogy van benne reggelre pisi.
nagyon ügyes Dávid :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Beus!Köszi!!! :P :P
Szeszike!Viri mindig szólt és simán pisilt a fűbe. :P Most meg már visszatartja az utcán már nem pisil. :wink:

KépKép
kola2

Köszi a válaszokat,megnyugodtam.Sokat iszik és kész.Viszont nálunk is úgy van,hogy Istinek meg folyton mondani kell vagy elé kell tenni az innivalót.Azért olyan fura,hogy a Bence meg ennyit iszik.
Ja még a tejről annyit,hogy a Bence kb.1-1,5 dl-t iszik naponta.De én ezen nem idegeskedek,ez van.Beleerőszakolni nem fogom.

Egyszer az Isti mikor még kicsi volt pisilt egy tök félre eső helyen nagy gazban és egy pasi úgy lehordott engem érte,hogy az volt az utolsó alkalom.

Zsani,hú,de megkívántam a tortát!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Rik,anno nekünk is helyben kellett fizetni az értékbecslőt!Sőt nálunk 2szer is volt,mert először még sehol sem volt a ház... :? ,de azért felbecsülte.

Kép

Kép
hajnus

rik!Igen helyben kellett fizetni!Állítólag mindíg van valami akció(Erste),de most nem tudom mi!Van ahol elengedik az értékbecslést.
Most mondja a Balázs,hogy a rendes szerződés talán a jövő héten lesz és akkor kiderül. Ekkor kell majd a közjegyzőt is fizetni újabb 30.000pénz!Neked miért nem kellet?Melyik banknál vagytok?Hamar lezavarjátok a kifizetést.Nekünk még jön a földhivataltól egy papír ezt várja a bank és ezután megy az utalás!
Nálunk is mint Hajnuséknál mégegyszer kell majd fizetni mikor az illetékhivataltól jön valaki felbecsülni!Ezért lefényképezzük,hogy milyen állapotban van most,mert a barátnőméknél is már akkor voltak kint mikor készen voltak mindennel.
Vendég

Haho,

Viol, jaj az a lila kis arcocska, ismerős!! Vince is rengetegszer a fejét veri be.

Gabó,
nagyon megértem ezt a jogsi dolgot. Biztos meg tudod beszélni az oktatóval.
és azok a képek, amiket korábbról találtál!!!

Hú ezek a kölcsönök. Úgy néz ki, hogy nekünk is kel hitelt felvennünk a költözés miatt.
Lányok, akik már belementetek valamibe, nincs kedvetek megírni priviben, melyik banknál? Én bejelnetkeztem gy oldalra, ai alapján kb. 35-en megkerestek, de annyi féle van. Totál bizonytalan vagyok.

Zsani,
nagyon finom lehetett Virág tortája. Milyen nagylány már!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Ha megvan a szerződés akkor megírom neked az Erstét!
Megy a privi!
Vendég

Mi is Erste-sek vagyunk!

Kép

Kép
hajnus

Eszternami
most még ez az OTP-nél van,de a másikra már MKB lesz!!

GAbó
az értékbecslést elengedik,ez tuti.De a többit:Hitelbirálat,hitelfolyositás,.......stb. nem!!!!!!Még kb 100000 rugóóóóóóóóó!! :shock:

Szeszike
én télen adtam addig rá pelust,amig az utcán voltunk,hogy ne kelljen a hidegbe lehuzni a naciját.Ahogy elmult a hideg a fübe pisilünk.Az autoban tudja tartani addig amig megállunk!!!
Éjjel,-ha kakaot iszik este -akkor bepisil,ha nem akkor nem pisil be.Érdekes ez! :shock:
Vendég

GAbó
kutyafülét annyi.Sokkal több.kb.180000ft még!!!! :evil:
Vendég

Zsani
és látom megy a Viri szalagja az 5.életév felé!!! :lol: :shock:
Vendég

Rik!megy nyáron is oviba.Leálláskor szabin leszek vagy hétvégén dolgozok majd :)
Hát igen nagyon fura,hogy az 5 felé megy :shock: Én is alig hiszem el :) Amúgy meg még tök kicsi :P
Lányok!A tortából még mindig van :P

KépKép
kola2

hajnus,
tej-témában nemtom... sztem azért bajnak nem baj, ha nem iszik sok tejcit. ami benne van, az vhol végül is benne van a tejtermékekben is, amit viszont fogyaszt, szal sztem így jó. szerintem.
folyadékbevitel: dorka egy nap kb 3-3,5 dl teát és kb 3-4 dl tejet iszik. ez meg nem kevés??

zsani,
látom megvan az új szalagod! gyors voltam mi? :wink: :D ki csinálta? szupi! virág meg hát tündéri!! :)

gabó,
ja, pedig azt hittem több lesz az esés akkor, amikor csak elkezd menni. most meg, biztosabb, de kajlább is... :?

én imádom a csokitortáááát!! :)

KépKép
viol81

Viol!Köszi :P Beus csinálta.Köszi Beus!!! :P
Viol!Dorka is aranyos :P Még kéken-lilán is :wink:

KépKép
kola2

Most olvasom,hogy a soproni kórházba meghalt valaki mert bent felejtették a törlökendőt :shock: Nagyon durva :(

KépKép
kola2

Sziasztok!

Húúú, micsoda élet van ma! Mi sokat csavargunk, meg intézkedünk, csak most kapcsoltam be a gépet :oops: .

Viol- kis lilás Dorka :? , volt nagy sírás?

Kösz a tanácsokat, várok a tejtermékekkel azt hiszem, elég allergiás rá a családban így-úgy mindenki rá, nehogy baj legyen. Ivás: Kincső a napi 6x-i szopi mellett kb 1,5-2 deci vizet és kamillateát iszik...Ez elég? Lelkesen iszik, de néha a nyaka lesz csak vizes... És vigyorog közben :lol: . Ma nagyon nehezen aludt el, pedig nem szokott gond lenni... Elkiabáltam ám a nagy alvást, az éjjel 2x kelt újra :? Ma pedig az apja lábára támaszkodva két lábra állt a kisasszony :shock: , kicsit dőlve, de állt :twisted: . Kicsit korai ez nem? 3 hete úgy beindult a mozgásfejlődése, hogy nem győzöm követni. Pillanatok alatt a szoba másik sarkában csattog a tenyere és ha rászólok, megfordul és kiröhög :twisted: :twisted: . Nyitogatja szekrényajtót, belenyúl a mosogatógépbe, rágja papucsomat, lehúzza a székről a zsákomat, bemászik a szék alá és rángatja a zsinórokat...és minden fegyelmezésnél kiröhög :shock: , mi lesz ebből????
Kép

Kép

Kép

Az én kis kópém :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,mikor Bence szopizott ennyit,mint Kincső,ő se ivott többet.

Viol,de elég kevés,de nem lehet erőltetni se.

Istinek 2 osztálytársa is nálunk alszik...képzelhetitek....zajlik az élet!
:D Bence is teljesen fel van pörögve...

Kép

Kép
hajnus

Viol,

Vince is az átlagosnál kevesebbet iszik, de ha meleg van magától iszik jóval többet, vagy ha lázas általában akkor is és amúyg meg nem tudod erőltetni.
Az esésekről meg csak még annyit, hogy szerintem ez valahogy úgy van, hogy amikor megtranulnak járni hirtelen nagyon magabiztosak lesznek és azt hiszik, hogy ők mér mindent tudnak és ebből lesznek az esések.
Vince pl. az utóbbi időben tanult meg ugrani . Most már tud is, de folyton ezt is gyakorolja és számos helyzetben persze nem tudja még felmérni a magasságot, távolságot és persze esik...
Ja és persze fut, szalad és juhé és jó nagy zakó...

ANikó,
irtó helyes a kis kópéd!!! Amúgy ne aggódj, ha olyan szitu van azért megértik, hogy ne, legalábbis Vince megértette, most sokkal rosszabb, mert azt hiszi, hogy ő megteheti akkor is, ha én mondom, vagy kérem, hogy ne és próbálja, hogy meddig feszítse a húrt. Mindez mindennel, sajnos, még a járdáról való lelépéssel is így van, pedig régebben annyira aranyosan szót fogadott.

Szia Hajnus,
jó hallani Rólatok is!
Isti gondolom, most nagyon boldog.

KépKép
KépKép
esztermami

megtranulnak = megtanulnak

mér = már

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó!És még csak most jön a java!!Nem korai ismerek olyat ahol 8-hósan elindult a kislány! :) :) :) Nagyoj édes Kincső kis huncut! :D :D Mekkorát nőtt mióta nem találkoztunk....!!! :shock: :shock:

rik!180.000ft!!!!Mire megy el ennyi?
Mi most tartunk 129.000ft-nál és azt hiszem ez lesz a vége!Ja de mondjuk ebbe még nincs bent majd az átiratás(kögáz,villany,víz) ezeket nem tudom mennyibe kerülnek majd!

Hajnus!Na akkor lesz ma nálatok gyerekzsivaly!! :) :) :) De ez tök jó,hogy hol Isti hol az ő barátja/barátai alszanak ott vagy nem annyira?Mikor én ennyi idős voltam nálunk ez még nem volt csak mikor már középbe mentem!De változnak az idők!
Az öcsémet is elérte már az első szerelem teljesen meg van kattanva anyu szerint!Én 11-évesen azt sem tudtam mi az a fiú!! :lol: :lol:

Na lépek bújok a fiucsapat mellé!!!!

Jóccakát!!!!
Vendég

sziasztok!

csajok nem tudjátok hogy autosüléshet csak külön huzatot lehet kapni valahol?????drágák ezek?
elöre is köszi

olyan helyes minden gyerköc. :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Eszter!Nálunk detto ugyanez megy!Pár napja kezdett el ugrálni és baromira imádja amíg majd akkorát nem esik mint a ház!
Levi rengeteget esett egy-két hete vettem észre,hogy egyre kevesebbet(hál isten)!Persze most is vannak olyan napjai amikor 100méteren belül kb.10* elesik,mert hátrafele néz rohanás közben! :x :x :x
Olyan édi lehet Vince ahogy szaladgál-ugrándozik!!! :) :)
Vendég

Gabó, Rik,
köszönöm az infókat, hát nem tudom... csak most jutott eszembe, hogy az ajánlatkérésekkor elfelejtettem említeni, hogy az autó az én nevemen ketyeg hitellel ....

Beus,
sajnos nem tudom, hogy lehet-e, azt tudom csak, hogy a Maxi Cosinak van külön nyári huzatja, ide az egész kicsikére valóhoz nem tudom, hogy létezik-e Elvileg kellene, hogy legyen. De lehet, hogy varratni is lehet.

KépKép
KépKép
esztermami

Jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok!
Én csak most értem ide...

Viol,
voltam ma otthon, de csak rövid időre. A nagyokat vittem haza busszal és jöttünk Ágnessel vissza. Majd találkozunk ám! :wink:

Eszter,
nekünk volt erste, most van mkb hitelünk.
Örülök, hogy már jobban vagy! Az ugrálás olyan aranyos. Emlékszem Márton is annyit kísérletezett. most egylábaznak Jankával, ő kicsit bátortalanabb.

Nagyon álmos vagyok, Ágnes rossz alvó...
Én még Ágnest semmivel sem itattam, a nagyok meg már maguk engednek vizet ha szomjasak :wink:

Anikó, a tejtermékkel kicsit várhatsz még szerintem is. Mennyire vártad már ezt az időt, hogy Kincső üljön, álljon..., mindjárt szalad!!!!!!!!

Mindenkinek jó éjt, már nem fog az agyam :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

anikó,
volt sírás... nem nagyobb, mint máskor :roll: , csak hát ennek nyoma maradt. de remélem nem marad ott tényleg. most, hogy eltelt pár nap, most látom, hogy nem csak lila dagadás van rajt, hanem horzsolás is. kenegetem, hamar gyógyuljon be, ne maradjon heg. jó, mondjuk nem mély, mint egy vágás, dehát akkor is... :roll:
sztem nem korai a felállás, legalábbis ha magunkat nézem, dorkához viszonyítom. dorka 8 és fél hónaposan állt fel egyedül, egyenesen, a kiságyban. szóval itt vagytok ti is, időben.
[quote]P írta:illanatok alatt a szoba másik sarkában csattog a tenyere és ha rászólok, megfordul és kiröhög . Nyitogatja szekrényajtót, belenyúl a mosogatógépbe, rágja papucsomat, lehúzza a székről a zsákomat, bemászik a szék alá és rángatja a zsinórokat...és minden fegyelmezésnél kiröhög , mi lesz ebből????

ezek meg.... én sem akartam elhinni, de nagyon hamar eljött nálunk is. aztán majd győz kapkodni a fejed. itt is van mindenféle csíny... :? :P
és igen!!! tényleg kópé, ahogy elnézem a képeket! :) csupa nevetés, vidámság, huncutság van benne!! :) lesz világ nálatok is!! :)

hajnus,
hűű, lesz buli nálatok... :) bence majd megrendezi őket, ha rosszul viselkednének... :)

[quote="eszter"]J írta:esztera és persze fut, szalad és juhé és jó nagy zakó...

igen, ettől félek én is. most is, mindent cipel magával, ráhúzza a fejére, visít neki, aztán elindul vele. az nem érdekes, hogy gőze nincs hol van, merre jár, csak menjen... :? :roll: :P

[quote="gabó"] írta:gabón 11-évesen azt sem tudtam mi az a fiú!!

naa, gabó, biztíííí??? nem hiszem!! :) nézegetni már akkor is nézegetted őket, ez tutttti!! :)

beus,
nemtom. az üléshuzatot. nincs vmi ügyes kezű varrónő ismid? méricskélve lehet, hogy tudna vmit alkotni. de gyerekülésre kell, ugye?

hűű, andi, de késői voltál... aztán aludj is vmikor. márha ágnes engedi... én is kétsz voltam fent, ez az átlag. sírás, ivás, puki, kicsi őrzés, és lehet visszamenni. csakhogy nekem egy ébredés legalább egy óra nézegetéssel telik utána... :?

cajok,
ma "abbahagyhatatlan" csirkét csinálok.
ha majd írjátok, hogy "milyen, viol, írd majd le", akkor leírom. :lol: most megyek gyorsan, nekiállok. hátha abbahagyhatatlan az elkészítése is... :wink: :D

KépKép
viol81

Na Viol!Milyen az az abbahagyhatatlan csirke? :D :D
Hát nem emlékszem,hogy érdekeltek volna a fiúk akkor még nem voltam ilyen gátlástalan mint most! :lol: :lol: :lol:
az első fium akivel csókoloztam 8.-as koromban volt na és onnantól kezdődött az élet! :lol: :lol: :D :D
Vendég

gabó,
majd leírom. :)
hűű, nálam 6. osztályban volt az első csók... :oops: :D

KépKép
viol81

Sziasztok.

"milyen, viol, írd majd le" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát,csajok,nem sikerült olyan nagyon jól az ittalvósdi!Az egyik srác ma reggel többször is hányt :( :( :( :( Úgy volt,hogy estig marad,de fel kellett hívnom az anyukáját...Sajna vmi vírus terjeng...

Kép

Kép
hajnus

Viol
"Milyen,Viol,Ird majd le!!" :lol: :lol: :lol:

HAjnus
huuu,ez akkor nem sikerült a legjobban:Szegény fiucska.Te is megijedhettél!!!Remélem nem virus!!!!!Nehogy bajotok legyen!!Jön a jó idő!! :wink:

GAbó
ez már az egész számla.Hietlbirálat,hitelutalási dij,közjegyző,átiratások.....(meg ami eddig volt)ja és még nekünk 530000az otthon centrum :evil:

Beus
sajna nekünk varratni kellett,mert nem volt kaphato sehol.De ha valakinek van ötlete,én is szivesen veszem! :wink:
Megyek fürdetni,mert egésznap csaviztunk,tiszta koszosak vagyunk.... :shock:
Vendég

Én épp bosszankodom itten,mert megsütöttem Levike gyümitortáját holnapra és kibaszott szar lett a forma pedig amióta érik a cseri többször csináltam már és mindegyik olyan szép lett és pont ez nem!! :evil: :evil: :evil: :evil: Lehet azért lett béna,mert annyira akartam,hogy jól sikerüljön!! :( :( :( Na,de azért elfog fogyni!
Holnap csinálok még vakondtúrást(remélem az jó lesz)azon lesz a gyertyája!Igaz csak csütörtökön lesz a napja,de jövő vasárnap gyereknep meg a sógorom melózik szal előre hoztuk picit!De ünneplünk majd aznap is anyuéval együtt ilyen úgysem volt azóta amióta itt lakok!Akkor is lesz tortika!! :D :D :D :D :D

Na megyek folytatom tovább a remekművemet!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Viol!Tyű anyám,de fiatal voltál...................!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok soproni kismamák!

Az imént rátaláltam egy fórumra ahol a soproni kórházról, orvosokról, a szülésről lehet elmondani a tapasztalaitokat.Arra szeretnélek buzdítani benneteket, hogy ezzel is egymást segítve írjátok le milyen benyomást tett rátok a kórház. Hogy éltétek meg a szülést, mi lehetett volna még jobb?Mit csinálnátok másképp? Adjuk át egymásnak a tapasztalatainkat.
Előre is köszi
wirág&

Beus!Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kola2

Boldog születésnapot Beus!!!!

Kép

Kép
hajnus

Boldog szülinapot Beus!
Kép
Vendég

Beus,
boldog szülinapot!

wirág és hol a fórum??

hajnus,
ááá, ez tényleg gáz. szegény kisfiú. na meg ti is. nem lehet semmi...

KépKép
viol81

ja, gabó,
ez mindig így van!! :evil: amikor naon akarod, hogy sikerüljön, tuti nem jön össze. nálam a főtt tojás van így. ha magamnak főzöm, szépen le tudom szedni a héját, tök sima, szép. ha mások elé megy ki - pl kaszinótojás - tuti, hogy darabokban jön le és "rágott", csúnya lesz... :?

KépKép
viol81

Beus!!!Boldog szülinapot!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bocs, kicsit régen jelentkeztem!

Gyönyörűek a gyerekek!!!

A szülinaposoknak utólag is Minden Jót és Szépet Kívánok!!

Nem olvastam vissza pontosan, csak közbe közbe beleolvasgattam. :oops: :oops:

Anikó,
gratulálok a beköltözéshez és csupa jót kívánok az új otthonotokban!! Kincső, mint mindig, most is eszméletlenül aranyos a képeken!!

Gabó,
gratulálok a vezetéshez!!!

Beus,
Máté sokkal érettebnek tűnik a koránál!! Csak tág szemekkel néztem a képeket, hogy már mekkora!! Nagyon szépek vagytok!!

Mi jól vagyunk csak náthásan! Zoé imádnivaló, mint mindig csak finnyás a drága, alig van valami amit elfogad. A sütőtökre alergiás, 4 kis kanáltól az egész teste kiütéses lett!!! :shock: :shock: :shock: :( Egyébként mint mindig, most is rengeteget nevet!!

Most mikor végre ideülök, a kisasszony felébred!! :twisted: :roll:

Talán később jövök, de nem igérem! Bocs, hogy megint nem írok mindenkinek!!

Szép napot!!

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?