Sziasztok Lanyok!
Vegre tegnap delutan beszereltek a netet itthon, csak apa lecsapott a gepre, es nem lehetett kirobbantani ejfelig a gep mellol.
Mivel amerikabol van a gep (a nagybatyame volt), nincs rajta magyar ekezetes billentyu, igy most ekezetek nelkul potyogok, amig felinstallaljuk. Lenyeg, hogy ezentul nem kell tobbe szenvednem a telefonomrol.
Elore is elnezest, amiert most ilyen hosszu leszek, de sok az elmaradasom, es most potolok
Koszonom mindenkinek Manokam dicsereteit. Annyira birom, hogy ilyen sok haja lett. Es NEM egett a gyomrom a terhesseg alatt, kiveve az elso par het alatt, amikor amugy is normalis. Tehat ez az elmelet sem allja meg a helyet
Eloszor is udvozlom az ujakat a tablaban. Eszter, Andy, Lilia es Jeges Macika. Mielobbi babasodast kivanok Nektek.
Szisz!
Mar regen jartal errefele. Minden rendben a pocakban?
Agi!
Veled mizujs? Nagyon gyorsan telik az ido nalad is.
Virag!
Hihetetlen, hogy mar te is a 23. hetben jarsz. Meddig fogsz dolgozni? Nem megerolteto? Kollegak hogy viszonyulnak a pocakodhoz? Mar nem nyomozgatnak a neten utanad (neked kutattak fel itt a babaneten a nevedet, nem?)
Pupy!
Annyira ugyeske vagy ezzel a tablaval. Biztos vagyok benne, hogy neked is meghozza a gyumolcset
Anyukadnak pedig tovabbra is drukkolok. Ez a PET scan sokmindent kimutat, igy ha ez most negativ lesz, akkor megnyugodhattok.
Juca!
Holnap lehet hogy megyunk DK-re. Otthon lesztek? Ha mennenk, akkor az del korul lenne. Jo lenne vegre visszavinni az ovterelot, foleg, hogy hamarosan neked is hasznalnod kell. En nagyon hiszek benne, hogy minden rendben lesz a pocakban, es akkor azt lehet majd mondani, hogy a teso nem varatott sokaig magara. Egy ev mulva mi is kezdjuk a teso projektet. Tervezunk az usa-ba menni jovo osszel, es jo lenne, ha akkor mar a pocakomban lenne a csajszi teso.
Evi!
Te aztan bator vagy, hogy a te nem kicsit mozgekony nokedlid melle bevallalsz meg egy gyereket. Meg akkor is, ha nyugis. Biztos, ugyesen fogod a tesot is kezelni, ha mar ketten lesznek. En egy kicsit felek mar igy elore a dologtol, bar azt mondja a ferjem, hogy meglepoen nyugisan csinalom a dolgokat. Persze, addig konnyu, amig nem massza fel az egesz hazat, es nem rohangal a lakasban, ja es meg nem is szedi szet. Ilyekor konnyu kiegyensulyozottnak maradni. Nem keszulsz mostanaban hosszabb kirandulasra. Mar nagyon lesovanyodott a sarga mezo a tablaban, igy jo lenne felturbozni valahogy. Nalad pedig ez az elutazosdi ugy latszik, mukodik. Magadnak is hozhatnal eredmenyt
Dido!
Mizujs veled? Regen neztel be? Ferjedet meg fogjak meg vizsgalni, vagy mar csak az inszem elott a kaaliban? Mikor is lesz?
Judit!
Nagyon-nagyon drukkolok neked! Hajra fagyibabak!!! Most sikerulnie kell, es jol teszed, hogy nem eled bele magad.
Bogarka!
HOL VAGY MAR ILYEN SOKA ELVESZVE???????? Tudod, ugy-e, hogy nagyon hianyzol. Gyere legy szives, es meselj egy kicsit magadrol.
Junko!!!!
Hol vagy es hogy vagy???
Kacsa! Panka!
Annyira helyesek a lanyok. Es tenyleg szuper fantasztikus, hogy egyutt mehettek setalni. Mindketten csinik vagytok!
Kacsa!
Nekem is le kellene adnom a rajtam maradt 3-4 kilot. Nem is azert, mert juj de elhiztam, hanem mert nem jonnek ram a regi gatyok, szoknyak, rovidnadragok, es hat nem allunk ugy most anyagilag, hogy uj ruhakat vegyek magamnak. Viszont egyelore nem tudok meg parancsolni magamnak, es eszek ossze-vissza mindent, mint terhesseg alatt. Inkabb azert kuzdok, hogy ne hizzak. A csipom nekem is szetment, ami szerintem mar igy is marad. Lehet, hogy pont emiatt nem csak a plusz kiloimat kell leadnom, hanem meg azon felul is le kell faragnom parat.
Annacska!
Nagyon drukkolok Annamarinak. Szegenykem! Nagyon izgul a mutet miatt, vagy meg nem mondtatok neki meg, csak kozvetlenul a mutet elott? Annyira helyes kislany, es nagyon okos is.
Sz.Heni!
Nagyon sajnalom! De ahogy itt valaki irta, lehet meriteni Wish peldajabol. Ha gondolod, keresd ot meg priviben. Biztos segit neked ujabb erot meriteni.
Gracey!
A tablat vesezgetve eszembe jutottal, hogy vajon mi lehet veletek? Lassan neked is szulnod kell. Ha erre jarsz, es olvasgatsz, irj par sort magadrol. Erdekel a hogyleted!!!
Timi!
Remelem, hamarosan eljon az a legkozelebb. Orulok, hogy Kristofnal minden rendben talaltak a kontrollon. Es azt is remelem, hogy ez a mutet nem volt hiabavalo. Jo lenne, ha nem none vissza. Nekem sajnos visszanott, es ujbol ki kellett venni. En mar egy kicsit nagyobb voltam, es emlekszem a masodik mutetre. Akkoriban nem altattak, nem erzestelenitettek. Meg mindig fel tudom idezni a fajdalmat magamban.
Adri!
Remelem, Levikenel is hamar kiderulnek a dolgok, es vegre orvosoljak a problemat. Nagyon sajnallak benneteket, mert most hogy nekem is van egy porontyom, meg jobban at tudom elni, hogy milyen lehet, ha beteg az ember gyereke.
Evi79!
Te is nagyon-nagyon regen jottel kozenk. Hogy van Virag? A legutobbi kepeken azt lattam, hogy nagyon szepen gyarapszik. Mar o is nagy lany. Ti terveztek tesot?
Csibe!
Udv ujbol itthon. Kepek keszultek Szoboszlon? Gaborka hogy erezte magat? Pancsizott sokat? Pupy megirta a fontos dolgokat. Nincs szukseg kiegeszitesre.
Tina!
Hihetetlenul sajnalom, hogy nem akar osszejonni a baba nalatok. Pedig te, mint vedono, igazan megerdemelned. Annyi anyukanak segitesz, es olyan sok babat latsz nap mint nap. Ezert is vagyok rad buszke, hogy ennek ellenere vegzed a munkadat. El tudom kepzelni, hogy milyen nehez lehet. De ne eld nagyon bele magad (ezt en is csak leirni tudom), es hatha akkor sikerul. Egyszer te is belefaradsz a gorcsolosbe, es akkor majd becsuszik az a baba nalad is.
Kancellarka Niki!
Hogy van Zazi baba? Hogy telnek a napjaitok, ejszakaitok?
Lanyok!
Mit szolnatok hozza, ha kivennenk azokat a tablabol, akik 1000 eve nem jartak felenk. Pl. Eszti, vagy Gracey. Bellanitta is jo regen jart mar itt.
Szilard baba nagyon gyorsan no, szepen fejlodik. Tegnap nem kicsit lepett meg, hogy a hasarol a hatara fordult. Azt hittem, csak veletlenul sikerult neki, de ujbol letettem ugyanabb a pozba, es megismetelte a dolgot. A ket kis kezet betettem a feje ala (nem oldalt, mint a bekanak), es onnan billentette at magat siras kozben. Ha nyugis, akkor nem csinalja. Azert ez meg szerintem kicsit korai, hiszen meg csak ma 1 honapos az urfi. Sulyban is rohamosan gyarapszik. Szerintem holnap a vedonenis mazsalasnal mar eleri a 3500 gr-t. Harom hete 2600 grammal jottunk haza. Amennyire feltem a szopizastol, annyira ugyesen szopizik. Mar fejnem sem kell, mert szepen beallt a kereslet-kinalat dolog. Ejjel egyszer kelunk szopizni, akkor viszont nagyon koveteli.
Szulestortenet is lesz, bar nem igazan lesz hosszu, mert majdhogynem kipottyant a kis tokosom. Azert leirom, mert igy is nagy elmeny volt. Most megyek, meglesem a fiacskamat. Az elobb meg sirdogalt, de ugy latszik, a macijai kozott sikerult megvigasztalodnia.
Puszo!