Új privát üzeneted érkezett!

Anikó
Tündéri fiaid vannak!
Vendég

Lassanként megtagadom a melót. :D Ritka eseménytelen nap volt, több ilyen lehetne. :)
Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Anikó!
Hurrá! Végre jelentkeztél, és még képeket is kaptunk! :lol: Annyira gyönyörű kisfiú Ágoston,h. el sem tudom mondani, azt hiszem mostmár méginkább igaz,amit írtam Neked, megérte mindedn perc egy ilyen gyönyörű kis csodáért!!! Nagyon várom a szüléstörténetet! :lol:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Juca !

Gratulalok a pozitiv tesztedhez! :D Nem kellett sokat varnotok a kistesora!

Evi!

Drukkolok Neked is, olvastam, hogy Ti is szeretnetek. :D

Aniko!

Nagyon-nagyon szep a pici es persze Marci is! :D

Pupy!

Latom Te lettel a "tablafelelös" :D , köszsönöm, hogy beirtad a fagyis transzfert! :D Remelem anyukad jol van!

Heni!

Nagyon sajnalom, hogy nem sikerült, tudom mit erzel, es rettegek attol, hogy par nap mulva ismet at kell elnem ezt a csalodast.
Fel a fejjel a legközelebbi sikerülni fog! :D

Angie, Brill!

A Ti babaitok is gyönyörüek, gratulalok! :D

Nekem mult heten kedden volt a transzferem, nagy szerencsenk volt mert a harombol mind a harom felebredt es egy sejt sem roncsolodott. Most "csak" varnom kell, jövö het kedden kell tesztelnem.

Nagyon szeretnem ha sikerülne de most mar nem elem bele magam annyira mint a multkor mert utana nagyon nehez volt.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Ennyi kihagyás után végre ide is eljutottam. :)
Ezt az utolsó oldalt tudtam úgy ahogy átolvasni, az előzőeket csak nagyon felszínesen. :oops:

Juca!
A pozitív teszted szemet szúrt. :) Nagyon szorítok Nektek!!! Úgy örültem mikor megláttam! :)

Jucmuc!
Jó olvasni, hogy jelentkeztél. Nagyon drukkolok Nektek, hogy a picúrok erősen kapaszkodjanak. :D

Pupy!
Még nem is gratuláltam a táblához, úgyhogy most fogadd gratulációmat! :D Szeretnélek megkérni, hogy majd a koromat javítsd át 25 évre. Köszönöm!

Andy!
Üdvözöllek közöttünk! Jöjjön úgy a gyermekáldás, ahogyan Ti azt tervezitek! :)

Anikó!
Köszönjük a képeket! Ha lesz egy kis időd várunk! :D

Rólam egy picit: voltam dokinál, megcsinálta a rákszűrést, meg elküldött 3. napi hormont nézni és egy UH-ra, amit szintén a ciklus eleje felé javasolt megcsinálni.

Röviden csak ennyi, ne haragudjatok, aki kimaradt! :oops:

Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Anikó!

TÜNDÉRIEK a gyerkőcök! :D :D :D Nagyon várjuk a történetet! :D
Így, hogy még csak várunk a babára-hogy egyáltalán jönni akarjon, nehéz elképzelni, hogy JÓ tud lenni egy szülés, mert ez egy olyan pont, amitől így ismeretlenben az ember egy kicsit tart. :D

Juca!

Szerződés szerint június 30-án költözünk legkésőbb. :lol:
De hogy mi lesz valójában?!?
Ma voltunk kint, és annyira olyan szemmel láttam ma mindent, hogy ennél jobb házat nem is választhattunk volna, ha miliárdosok lennénk se... Látom lelki szemeim előtt, ahogy benépesedik az egész :lol:

Pupy!

Nagyon drukk anyukádnak! Remélem minden rendben lesz, és megtudjátok az eredményt mielőbb :)

Évi!

Azt a görgős micsodát már én is néztem, de szerintem az is kamu, mint annyi minden más :?
De nem ráérsz Te is majd a köv baba után ezzel kínlódni? :lol:

Kacsa!

Nem értem mi a bajod a pociddal!
Teljesen rendben van. Nem vagyunk Holywood-i sztárok, hogy a kórházból kifelé jövet máris befelé horpadjon mindenünk(persze a ciciket kivéve, mert az Holywoodban nagyon is kifelé púposodik :D )
Szerintem nagyon csini vagy! Néztem a közös baba levegőztetős képen is :) Ne izgulj!!! :)

Lányok!

Most undi leszek :oops: :oops: :oops: :? , de szerintetek mi lehet az, ha 2.napja valami csula jön belőlem? Sose szokott. Ha nem tudnám, hogy nem piri, azt hinném, hogy nemsoká az lesz. De én óramű pontossággal működök, és 32 naponta. Ez meg még csak a 13. nap :? :shock: :oops: :?:

Mégegyszer bocsi az undi témáért!
Jó éjt! :D

eszter82
Budapest

Eszter! Hat ha mindenki igy szulne mint en, akkor nem kellene tartania senkinek a szulestol. Anikohoz csatlakozva en is azt tudom mondani hogy nagyon konnyu volt, en raadasul huvelyi uton szultem. Majd irok szulestortenetet, csak legyen vegre netunk.
Vendég

Sziasztok lányok!

Lényegében búcsúszkodni jöttem tőletek :(
Nem sikerült internetet szereznünk az új lakásba, ha lenne is, azzal nem nagyon menne a chatelés. másrészt nem is nagyon tudlak követni titeket mostanában, mert be vagyok havazva sajna, de a végcél nagyon szép :)

Mindenkire sok szeretettel gondolok: a második babaával próbálkozókra, az első babaára várókra és az éppen már babásokra.

Nem emelnék itt most ki senkit sem, mert tudjátok, hogy mindegyikőtöket nagyon szerettelek, és nem tudnék most mindenkinek írni.

De tudjátok úgyis, hogy a háttérből nagyon drukkolok mindenkinek, és legalább ilyen aranyos, csodálatos babakat kívánok mindannyiótoknak.

Sok puszi:Nárcó

Kép
narco

Szép jó reggelt!

Lenne egy kérdésem azokhoz, akinek van már egy babójuk és a másodikra "gyúrnak" vagy esteleg össze is jött és a hőmérőzést csinálta: Ti hogy oldottátok meg? Mert nálunk Dani 6-fél 7 fele ébred és ha felébred rögtön sír, így mennem is kell hozzá. Na így nem lehet 3 óra alvás után, és mozgás, ill. pisi elött hőt mérni! Legalábbis én nem tudom megcsinálni. Lehet hogy hagyom az egészet??
A másik kérdésem, hogy ki mit szed, vagy szedett a terhesség elött? Én Dani elött csak Folsavat szedte, de most annyian jönnek azzal, hogy kezdjek el valami magazatvédő vitamint is meg ilyenek! Vélemény?

Ma megyünk tanácsadásra, utána jövök!
Köszi!

Andy

Kép
oriandy

Narcisz! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Irtam privit.
Vendég

Vendég

Vendég

Sziasztok!

Köszönöm anyumnak a drukkokat. :lol: Tegnap este beszéltünk és megvolt a vizsálat, 45 percig tartott, és az eredmény 2 hét múlva lesz meg. :shock: Postán fogják elküldeni anyumnak. Remélem semmi rossz nem lesz benne. :roll:
Tegnap iszonyú dolgot éltem át, de szerencsére a vége jól sült el. Apával szerelmeskedtünk, és hát Apa elélvezett mielőtt a kisbaltája :lol: bekerült volna , persze véletlenül. Erre én? A megértő feleség!? :evil: Hát elkezdtek potyogni a könnyeim….:oops: Úgy szégyelltem magam,hisz nem „direkt” csinálta.. de szerencsére Ő nem ilyen sértődékeny és nem vette fel ezt a kitörésem (ami egyáltalán nem volt szándékos és jogos sem) , így a végén már minden jól sült el. :wink: Remélem,h. soha többet nem fogok így viselkedni Vele szemben,…
remélem, nem baj h. megoszottam ez Veletek...:oops:

Jucmuc!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél, már nagyon hiányoztál. :lol: Ne hülyéskedj, persze,h. beírtam. :lol: Rettenetesen szorítok,h. sikeres legyen a beültetés, nagyon megérdemled már a kis porontyo(ka)t. :lol:

Tina!
Nagyon köszönöm! :lol: Remélem,h. nekem is szerencsét fog hozni a tábla! Javítom a korod! :wink: Kíváncsian várom maj a hormonvizsgálat eredményét, kérlek számolj majd be róla.

Eszter!
Köszi! :lol: Konkrétan mit értesz a „csula” alatt? Nem lehet,h. a PÉ-d közeledik?:roll:

Nárcisz!
Fájó szívvel olvasta a soraidat, de megértelek. Én is nagyon örülök,h. megismerhettelek, tanácsot adtál nekünk, megosztottad velünk az ikres pocakosság rejtelmeit. Kívánom,h. nagyon Boldog Életetek legyen, és sose felejts el minket, mert mi is mindig fogunk Rátok emlékezni! :lol:

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Na, megint csak villanásnyira jöttem, mert megyünk nyári tökfödőt venni, de előtte muszáj volt benéznem!

Pupy!

Tegnap elmaradt, pedig annyit gondoltam Rád, ill. Anyukádra! Remélem, szerencsét és jó eredményeket hozott neki a város és a klinika, amelyek nekem családot (város --> Apa, klinika --> Timcsa) adtak!

És még az LH tesztes kérdésre válaszolva. ÉN a Rossmann-os Babaymarkt-ot használtam, nekem bevált. Felis tankoltam belőle tavaly nyálron, mert akciós volt ... Meg is nézem majd a szavatosságát, mert ha nem tart ki tesóbabáig, akkor el kéne adni, mert annyira nem vót occsó, hogy a szekrényben penészedjen meg!

Sajnálom az Apás dolgot! De megértem, hogy kitörtek belőled a könnyek! Biztos vagyok Benne, hogy Apa abszolút megértő volt Veled! ÉS a lényeg, hogy a végén már minden OK volt!

Hú, nekünk is közeledik lassan az újrakezdés, hát kíváncsi leszek nagyon, hogy hogy fog sikerülni és hogy működöm ...

Anikó!

Nagyon édes a kisfiad! És a nagyfiad is!!!

Narco!

Sajnálom, hogy elköszönsz, de abszolút megértelek! Azért, ha újra lesz netetek és időd, azért jelentkezz be!

Jó egészséget Nektek és a csajoknak is!

kacsa14

Kacsa!
Köszi! :lol: Nagyon rosszul éreztem magam, főleg mert láttam,h. Lacit mennyire bántja, és a kezdeti könnycsorgás után, mondtam neki,h. semmi gond, és ne haragudjon,h. pityeregtem. Igen, tényleg nagyon megértő volt, és egyáltalán nem vette zokon. Képet kapunk majd a tökfödőről?
Az LH tesztet meglátom, lehet,h. jövő hónapban kipróbálom.
Vendég

Sziasztok!

Üdv Mindenkinek, hazaértünk Szoboszlóról!
Nagyon jó volt annak ellenére, hogy vacak idő volt egész héten! :(

Remélem Mindenki jól van, igyekszem visszakapcsolódni, de visszaolvasni nem tudok!
Ha vmi nagyon fontosról maradtam le megosztanátok velem? :wink:

Puszilunk Mindenkit!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Ezer bocsánat, de sajnos nem emlékszem teljesen mikor is mentetek el. :( Ami a legfontosabb (szerintem):
Juca pozitívat tesztelt, most utrot kap, és máj. 24-én megy újra vizsgálatra, addig csipszben vagyunk érte :lol:
Évinek megvan a véreredménye ami teljesen jó!!!!!
Jucmucnak megvolt a beülti, jövő héten tesztel (pozitívat) :wink:
Ha az előző oldalra lapozol láthatod Ágostonról a képeket :lol:
Timiék túl vannak a műtéten, kisebb szövdmény lépett fel, de már jól vannak
Adriéknál is folynak a kivizsgálások

Sajnos rossz is történt...
Szheniéknek nem sikerült a beültetés sajnos, de bíztatjuk,h. ne adja fel.
Nárcisz elhagyja a topikot,mert az új lakásukban nem lesz net, de megígérte,h. sokat fog ránk gondolni :wink:

Van egy új tagunk is, Oryandi, ők a 2. babával fognak próbálkozni júliustól.

Hát most nagy hírtelen ennyi, és miilió bocs, attól akit kihagytam...
Rohanok,mert határidős a munkám...:evil:
Vendég

Pupy!

Tökfödő sajna nincs. Töpörtyű méret nem volt a boltban! :evil: Ha nagyon nem találok, majd eszkábálok egyet pelusból! :lol:

Ilyen félredsikeredett szeretkezés pedig szerintem mindenkinél előfordul néha. De tényleg az a lényeg, hogy meg tudtátok beszélni és minden rendben van! :)

kacsa14

Pupy!

Írtam privit! És csatlakozom Kacsához a szeretkezést illetően.
Nem lehet mindig minden 100%os!
Szerintem Laci megérti!
Nálunk is "terror" van mióta babát szeretnénk. Lacinak én is a lelkére kötöttem, hogy amíg nincs baba a pocakban, addig minden csepp számít, és nem pazarlunk!!! :oops: :D
Ne izgulj! Az a lényeg, hogy ilyen megértőek ezek a fiúk. Főleg, ha az ő babájukról van szó :D

eszter82
Budapest

Eszter!

Ez tetszik!!! :lol:

Nálunk akkor leplődött meg Apa, mikor már eldöntöttük, hogy igen, akarunk babát, de azért nem volt 1000%-ra lebeszélve, hogy na, akkor most kezdünk. Viszont totál rendetlen volt a ciklusom, nem volt pé-m. Tavaly volt az eskink, addig nem akartunk, gumiztunk. Aztán eski után eccer mondtam Apának, hogy ne húzzon gumit és picit meglepődött, hogy akkor most kezdünk? De persze akarta ő is, csak hirtlen akkor lett konkrét a dolog! Bár tényleg az esélytelenek nyugalmával indultunk ... Nem is lett belőle semmi. Majd csak az 1. tényleg komoly, már pé-s (gyógyszeres rásegítéssel) ciklusból!!!

Megyek is, mert az akció eredménye mindjárt kezdi a bömbit a ciciért!

Jaj, csajszik olyan furin édes érzés, amikor az a kis csecsszopó ott lóg a ciciden és cupákol és közben az egyik kis keze csiklandozza az oldalamat, a másikkal meg fogja (na jó, néha ököllel veri) a cicit!!! Tényleg szívből kívánom, hogy mihamarabb mindannyian átéljétek ezt az érzést, akik még csak vártok a babóra, ill. azok is, akik ismételnek!!!

kacsa14

Eszter!
Válaszoltam! :lol: Tetszik ez a terror dolog, :lol: Igen valószínűleg engem is ezért kapott el a sírás,h. "kárbaveszett". De aztán rögtön elkapott a bűntudat, és az futott át az agyamon,h. szegény azt hiszi,h. már csak a spermája kell. :lol: Bizony, tényleg megértő volt, és bebizonyította,h. ő is mennyire szeretné a babat! :wink:

Kacsa!
Olyan szépeket írtál,h. könny szökött a szemembe. :oops: Én is ezt kívánok mindannyiunknak!!!

Lányok!
Akik használtok excel-t, esetleg tapasztaltatok már olyat,h. már beírt információk csak úgy "eltűnnek"???? :evil: Most vettem észre,h. rengeteg adat,amit 100%-ig biztosan tudom,h. beírtam, eltűnt!!!! :evil:
Vendég

Pupy!

Az én excelem nem adateltüntetős fajta ... :lol:

El volt mentve? Nem, fagyott le esetleg a gép mentés előtt?

kacsa14

Kacsa!
Igazából már több ilyen anomáliát is csinált az excelem. :evil: Igen el volt mentve, bár mentés után egyszer megfagyott a gép, meg az excel is, és nem akarta elmenteni a file-t. Elképzelhető,h. akkor tűntek el az adatok?
Vendég

Sziasztok :)
Hű lányok hosszú leszek, mert soka bepótolni valóm :D

Pupy :)
Igen hiú vagyok :D És egyáltalán nem szeretem a szemüveget, főleg most, hogy Petka állandóan le akarja venni :D
Ez nem volt szép :D A kedvencem az aranygaluska vanília sodóval :D Legközelebb hozz egy tállal nekem is :D
A tegnap estét sajnálom, de megértem a reakciódat. Még jó, hogy Laci nem sértődős típus :lol:

Nárcisz :)
Jártunk a Petőbe, de már nem foglalkoznak ott velünk. A műtét sajnos tényleg elkerülhetetlen, csak a kérdés, hogy mikor legyen. A kezével tuti várok még pár évet, amíg agyilag is megérti, hogy miért van rá szükség. Most próbáljuk minél többet tornáztatni, hogy ügyesedjen és jobb helyzetből indulhassunk neki a műtétnek.
A gondom jelenleg az, hogy nincs egy olyan gyógytornász sem, aki kijönne hozzánk és hetente megmasszírozná, mert nekem azért nem úgy fogad szót. Arról nem beszélve, hogy a szívem szakad meg mikor ellenkezik és nekem még is le kell fognom :(
Na de majd valahogy ezt is megoldom mint már oly sok mindent :)
Puszit átadtam Petinek még pénteken :D
Le a kalappal előtted, hogy két pöttöm mellett egyedül csomagolsz és vásárolgatsz :) Ha tudok valamit segíteni szólj :)
Klassz, hogy a csajok már így figyelnek a mesére is :D
Nagyon sok boldogságot az új házikóban :)

Évi :)
Gratula a véreredményhez :)
Na nekem a rendrakás nem 3 mozdulat, mert már ketten pakolnak :D Mire az egyik szobában rendet teszek, addigra a másikat szétszedik :D
Látom Dóri is tud élni :D Ez a túrós tészta szupin fest a padlón :D
Sajnálom, hogy nem lesz meg a pct, de tuti anélkül is babás leszel és kész :D

Panka :)
Annamarinak a mozgássérültsége miatt kell újra kés alá feküdnie. A bokáját nem tudja már 90 fokig sem felhajlítani, emiatt állandóan lábujjhegyezik. A kezét meg nem tudja fogatni, az ujjait nem tudja kinyitni... Ez mind idegrendszeri alapon van, így csak felületi kezelés, de ahhoz, hogy később ne legyenek még nagyobb gondjai muszáj :(
Remélem jól telt a hétvégétek :) Emilinek gratula a 2 hónapjához :)

Virág :)
Klassz, hogy Pindurka már rúgkapál :)
A doki ügyet nagyon sajnálom :( Remélem sikerül találni egyet aki elvállal. Ha mégsem nekem van egy tuti dokim a II nőin :wink:
A séta jól hangzik. Nekem is nehezebben ment a végén már, főleg a szülés előtti utolsó hétvégén. Emlékszem, akkor már nem bírtam egybe legyalogolni a Ligetet :D

Timi :)
Örülök, hogy minden rendben volt a kontrolon :)
Igen ortopéd sebészt keresünk. Tudsz ajánlani egyet?

Adri :)
Nagyon szupi ez a tortás kép Leviről :)
Bizony a szaladgálás nagyon beindult :D De élvezem :D A sétáink viszont így jól kitolódtak, mert valahogy sosem abba az irányba akar menni, mint amerre én :D
Drukk nektek holnapra és még nagyobb holnap utánra. Altatják Levit vagy csak érzéstelenítik?

Kacsa, Panka :)
Szupi lehet így sétálgatni, hogy már rég ismeritek egymást és a gyerkőcök is egy korúak :)

Norwell :)
Pankának leírtam a műtétet :)
Kende olyan nagy fiú :shock:
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan neked is lesz egy kis albérlőd :D A nőgyógyászom szerint egy-két szopi nem zavar be a rendszerbe :)

SzHeni :)
Sajnálom, hogy nem lett sikeres a beültetés :( Mikor mentek legközelebb?

Angie :)
Nagyon édes Szilárd baba :) Ezek a hatalmas szemek és ez a sok haj :) Nagyon cuki :)

Niki :)
Így utólag is boldog szülinapot neked :)

Kacsa :)
Nagyon kis édes a lányka :)
Hasizmozni a hat hetes kontroll után már nyugodtan el lehet kezdeni, de csak módjával! Ne erőltesd túl magad és igyál sok folyadékot :)

Andy :)
Üdv a csapatban :) Mielőbbi pocakosodást :)
Nekem is mindenki azt mondja, hogy érdemes elkezdeni a magzatvédő vitaminokat a várandóság előtt 3 hónappal :)
9. fogi Nem semmi. Mi még mindig csak 6 fogúak vagyunk :D Egyébként Petit is meg szokta viselni a fogzás, ő is már többször volt lázas emiatt.

Maci :)
Örülök, hogy apával vége a mosolyszünetnek :)
Remélem nem kell majd gyógyszert szedned a pocakosodás alatt. Bár én is szedtem Betaloc-ot :?

Anikó :)
Nagyon édes Ágoston :)
Marcihoz meg kitartás. Annamari is hiába várta nagyon a kistesót, azért őt is megviselte és még most is néha mondogatja, hogy hiányzom neki... :roll:

Judit :)
Örülök, hogy mindhárom sejtecske felébredt :) Drukkolok jövő hét keddre :)

Rólunk:
A hétvége gyorsan el telt a három gyerkőccel :D De meg kell hogy mondjam nem volt egyszerű :lol: A lányok jól elvoltak egymással (csak néha veszekedtek), de petit kivágták a szobából :lol: Szegénykém nem értette mi van most :wink:
Voltunk barlangászni is és Petka is nagyon élvezte :) De a fő atrakció a csúszda volt :lol: Le se tudtam szedni róla játszón :lol:
Majd rakok róla fel képet, de most lusta vagyok hozzá :oops:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kacsa!

Mi múlt nyáron házasodtunk össze, és szeptemerben elmentem dokihoz, megbeszéltem vele a dolgokat, és azóta nem szedünk gyogyit!
3 hónap várakozás és óvatoskodás után szilveszterkor nagy otthon ülésünkben "volt mivel elüssük az időt", :lol:
És akkor Lac megkérdezte, hogy akkor most már telibe-tutiba? Én meg mondtam, hogy hát mire várjunk... :)
Azóta ez olyan természetes. :D

Pupy!

Küldtem privit, és megpróbáltam odacsinálni a görbét is.
Sikerült?
Nagy "zseni" vagyok ilyen téren. Azért nincs fent képem sem, mert lövésem sincs, hogy hogy kell... :oops:
Néha én is rákattanok hó közepén :roll: Lacra, és olyankor van hogy rámnéz, és közli, hogy mi van? A cucc kéne, mert érik a pete? :roll: :) :lol: Szoktam neki mondani, hogy áááááá nem azért. Persze a nagyon rohanós hónapokban, mikor meg mindketten hullák vagyunk, előfordul, hogy csak a peteérés lehetséges időszakában van időnk, meg lehetőségünk "dolgozni" az ügyön. :oops: :?

Egyébként meg nem lennék meglepve, ha nem lennék terhes költözés előtt, mert így, hogy átmenetileg anyunál lakunk... Most hogy eresszük el magunkat úgy, hogy mi a galérián vagyunk, ő meg éppen alattunk alszik. :?
Sebaj. Átmeneti állapot. Csak így nehéz. :?

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Annácska!
Örülökh,. ilyen jól telt a hétvégétek és nagyon várom a képeket. Majd ha eljutok végre hozzád, csinálok neked aranygaluskát, ígérem. :wink: Igen, szerencsére Laci nem egy könnyen sértődös pali. :lol:

Eszter!
Most én mosolygok azon,amit írsz,mert én is Lac-nak hívom a Páromat. :lol: Képet segítek Neked felrakni, csak küld el e-mailben, én lekicsinyítem neked, és leírom priviben,h. rakd fel, oks? :lol:
Teljesen iagazd van, így tényleg nagyon nehéz lehet ellazulni, de sebaj mi is leszünk babásak!! Egyébként ismerem ezt a fáradt vagyok, hulla vagyok dolgot, ilyenkor néha még a szerelmeskedéshez is fáradtak vagyunk.
Vendég

Pupy!

Hát persze, hogy reggel csinálom. Én már mindent reggel felkelés után egyből-ami babával kapcsolatos. :lol:
Változó ugyebár, de ébredek amire ébredek -> attól függően, hogy Lac mikor megy dolgozni. Mert ugyebár van, mikor annyira lelkesen működik ez a baba-gyártós rendszer, hogy már korán reggel dolgozni kell rajta. Kb 1 másodperccel miután kinyitom a szemem, számba töfködöm a lázmérőt, aztán lekúszok a fürdőbe, "ráköpetelek" a fertility testerre, pisi, Elevit és ezután indul a nap. :)
Szóval itt szúrom el a dolgot?
Hát jó, akkor majd most rászokok a délutáni tesztelésre :)

Mi a baj a hőm végével? Ebből le kéne vonni messzemenő következtetéseket, hogy felkúszik a vége?
Várjál, megpróbálom idecsinálni a most aktuális görbuszt. :lol: májusi, épp aktuális...

remélem ez is siker :oops: :)

Ja, és köszi, képet majd keresek a gépen, és akkor majd jól átküldöm, és felműtjük ide :D Köszi

eszter82
Budapest

Eszter!
Igen szerintem itt az alapvető gond, a PG53-at nem jó reggel használni,mert olyankor még televan az ember szája mindedn mással. (most ezt nem kell félreérteni :lol: ) De komolyan, próbáld ki délután, pl. most vagy ma, és meglátjuk,h. van-e különbség.
A másik dolog láttam a görbéd, és szerintem nagyon ugrál. :shock: Tehát egyik nap még 36.8 másnap meg 36,25 ez nagyon nagy különbség szerintem, ebből nem fog PÉ-t számolni egyik ilyen progi sem. Egyébként én is mérem ezen az oldalon, és néha eltérő dolgokat hoz ki,mint a fertilityfriend. :roll: Azt írtad,h. akkor méred a hőd,amikor épp Lac megy dolgozni. Ez milyen eltérés? Mert kb. úgy helyes,h. minden nap nagyjából ugyanazon időben (kb. 20 perc eltérés lehet). Én már nagyon megszoktam ezt, simán felkelek még hétvégén is reggel 6-kor, be a cunciba a lázmérő, ki a lázmérő és már alszom is tovább. :lol: Szóval ez is csak egy jótanács,h. kb. hasonló időben mérd, és akkor már érdembeli támpontot is tud majd adni a görbéd. :wink: Ha pedig akkor is ennyire ugrál... majd visszatérünk rá. :wink: Reméelm nem tűntem túl okoskodónak, mert csak segíteni szeretnék :oops:
Vendég

Pupy!

Nem tűntél okoskodónak! Nagyon köszönöm.
Kb ugyanabban az időpontban mérem, mivel a reggeli szex téma miatt korábban ébredünk. Éac mindig 7kor mászik ki az ágyikóból. Max hétvégente szoktam csúszni úgy 15-30 percet.

Nagyon gázul ugri-bugrizik? De miért?
Na, most akkor mit csináljak?
A dokim nem tekinti túl nagy tudományos alapnak a hőmérőzést :roll:
Beszéltem vele erről, azt mondta, mérjem, de ha nem sikerál a baba namsoká, ha megengedem nem a hőm alapján kúrálná ki a problémát. Én meg rábólintottam. Szerinte az miheztartás végett jó, de nem kell rágörcsölni.
De én mostmár rá vagyok görcsölve, mert nekem miért nem szép, normális a görbém???? :(
Most akkor milyennek kéne lennie? Vagy mi a kóros benne? És mit jelent?
Ezt most úgy zúdítottam rád, mintha valami hőspecialista lennél egy meddőségi központban, vagy mi... :oops: Bocsi :oops:
Csak most egy kicsit megrázott a görbuszom abnormálissága :? :oops: :cry: :roll:

eszter82
Budapest

Eszter!
Írok privit!
Vendég

Sziasztok!

Jucmuc
Nagyon szorítok, hogy jövő héten sikerüljön! Megérdemled!

Anna
Én is remélem, hogy nem kell szednem semmit, vitaminon kívül. :)
Bár, ma megint felborzolta a szőrömet az édes, mert annyira értetlen tud lenni néha... Meg akkora hülyeségeket tud kérdezni... :shock:

Eszter
Jó volt ez az okfejtés. :D A zuram mindig aszongya, hogy hagyom kárbaveszni, pedig ő annyira gyűjtögeti. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Maci!

Attól, hogy a kedélyed borzolódik, azért remélem nincs már megint/ még mindig/ újra mosolyszünet! :)

Pupy!

Várom!!! :D :shock: <-így stírölöm a privijeimet :D

eszter82
Budapest

Jujjj!

Most muszáj elrohannom egy kicsit, de rohanok vissza!!!
Pupy!

Addig is a szemeim :shock: így maradnak, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi jön privibe :D

Sietek :)

eszter82
Budapest

Eszter
Ne aggódj, nincs. Csak falra mászok az ilyen "okos" kérdéseitől. :D

Kedves menedzser össznépi agymosást tartott. Fene érdekel volt. :D:D:D
Vendég

Hirtelen sötét lett és szakad az eső. Meg villámlik, fúj a szél..... Én meg félek. :oops:
Vendég

Jeges Maci!

Olvastam, hogy nincs itthon a párod. Hol van? Lehet tudni?
Amikor megjön, kezdődik is a babaproject??

Andy

Kép
oriandy

A párom kamionozik, elég sokat van távol. Épp hazafele tart, de nemsokáig marad. :(
Júliusban akarunk hozzálátni a babaprojectnek.
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Lassan elmegyek haza. Itt a zuram, de fél 10 fele már megy is. :(:(:( Majd pénteken leszek ismét.
Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Először is szeretnék gratulálni az újdonsült anyukáknak, akinek még nem gartuláltam:

Kacsa:
gagyon gratulálo Timcsához, örömmel olvasom, hogy minden rendben zajlik, bár néha bömbilla

Angi:
grtatulálok Szilárd babához, gyönyörű szép nagy haja van
örülök, hogy a kezdeti nehézségek hamar megoldottak és külön gratulálok a könnyű szüléshez

Brill:
Erik baba is nagyon gyönyörű, egyébként kaptam tőled vissza sms-t
külön gratulálok neki, mert aznap születtek a tesóm babái is, csak ő két éve, és ők délután kettő után

Anikó:
Ágoston is gyönyörű, sajnálom, hogy nem tudtam hozzátok bemenni a kórházba, alig várom a születéstörténetet
remélem Marci lelkivilága is helyreál

Puppy:
neked gratulálok a táblához és remélem minél hamarabb babát hoz neked, kitartás

Jucmuc:
nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön és egy pozitív teszted tegyél fel nekünk ide minél hamarabb

Eszter:
neked s nagyon szurkolok, hogy minél előbb ott legyen a zebra és kitartás, a lakáshoz gratulálok

Dido:
ti hogy álltok? már régen írtál te is

Oryandi:
köszöntelek köszöntünk, és hajrá a második babáért

Hangyi, Bogárka, Anita:
merre vagytok? hogy álltok

Évi, Juca:
nagyon gratulálok a tesó projekthez és drukkolok nagyon

Juca:
drukk 24-re

Jeges macika:
gratulálok az esküvő tervezéséhez és kívánom, hogy baba hozzátok is beköszönjön amikorra szeretnétek

Timika:
remélem Kristóf már rendben van

Annácska:
Petikének pontosan mi baja van? egyébként ha minden úgy alakul agusztus második felében kezdünk

Nárcisz:
nagyon sajnálom, hogy itt hagysz minket, de örülök, mindig godolsz rán, én is mindig godolok rátok
a költözéshez kitartást

Panka:
ti hogy vagytok? Emilivel minden rendben?

Csibe:
örülök, hogy jól éreztétek magatokat és jót pihetetek

Kanci:
utólag boldog születésnapot

Kismamik:
Fleur, Tündi, Sziszka, Ági:
vigyázzatok magatokra, higgyétek el hamar ti is a kezetekben tarthatjátok a várva várt babátokat

Lányok elnézést kérek attól akit kihagytam, most ennyier telett.
Mégegyszer köszönöm nektek a bíztatást és mostantól folyamatosan fogok írni nektek.
Most ennyi, és holnap jövök legközelebb

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, megint volt a lányom mellé egy kölcsönfiam délután :) Annyira jó fej a kissrác, olyan nyugis :) Ez olyan furcsa nekem, mert a Dóri mindig pörög, mint akit felhúztak.

Juca!

Én ajánlottam ám Fleur-nek a dokimat, még régebben, priviben. Tukmálni meg nem akarom :) Pedig tuti nem csalódna benne :)
Már szerettem volna kérdezni tőled, hogy Te hogy oldod meg Kinga emelgetését? Nekem ez elég gondot fog okozni pocisan, mert újabban rengeteget cipelteti a fenekét, pedig már nagy cula.

Anikó!

Gyönyörű gyerekeid vannak! Gratulálok hozzájuk! Kíváncsian várom a szüléstörténetet :)

Jucmuc!

De jó, hogy mindhárman felébredtek! Gyönyörű gyerekek lesznek belőlük! A keddi nap tökéletes a teszteléshez, nekem is kedden kellett a Dórival :)

Tina!

Tudod már a vizsgálatod eredményeit? Biztos minden rendben lesz! Majd mesélj!

Eszter!

Milyen jellegű ez a folyás? Nem lehet, hogya peteérésedet érzed? A cilkusnapból elsőre erre következtetnék. Persze még kb. millió dologtól lehet.

Nárcisz!

Nagyon sajnálom, hgy nem jössz már :( Azért ha netközelbe kerülsz kukkants be, oké?

Andy!

Én nem hőmérőzök, és max csak végső elkeseredésemben fogok. Ha csinálnám, akkor úgy lenne, hogy mivel a Dóri 5-kor jelentkezik a reggeli tejecskéért, beállítanám az órámat mondjuk 3/4 5-re, és megmérném a hőmet. Éjjel nem kell hozzá kelnem, így az egyhuzamban alvás is meglenne.
Én Elevitet szedek, meg folsavat, és E-vitamint, a férjem Maca Vibe-t, és szintén E-vitamint. Szerintem is érdemes valami magzatvédő vitamint szedni, a dokinénim szerint elég minden másnap.

Pupy!

Drukk anyukádnak a jó eredményhez, azért nem gondoltam, hogy két hétig fog tartani, mire elkészül :(

Bocs, felébredt a kiskorú, majd innen folytatom :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

SZHeni!
Köszi én is nagyon remélem,h. meghozza a várva várt babát! Neked is csak azt tudo tiszta szívből kívánni,h. a következő beültetés sikerrel járjon!!

Évi!
Én sem gondoltam ezt a 2 hetet, de kivárjuk, csak mindedn rendben legyen. :wink:

Juca!
Hogy érzed magad?

Adri!
Szorítok nektek nagyon!!!
Vendég

Sziasztok! Szép jó reggelt!

Képzeljétek! Ma reggel sikerült megoldanom a hőmérőzést! Hogy hogyan? Danit hajnalban felébresztette a szomszéd kisfiú sírása, és nem tudtam visszaaltatni, így odvittem magunk közé.... Reggel, amikor felébredt apa eljátszott vele, amíg én hőt mértem. Nem rossz ez így, csak ha rendszer lesz belőle, Danit rontjuk el. :oops: :twisted:
Hogy vannak ma reggel a kismamik?? Nem visel meg benneteket nagyon ez az össze-vissza időjárás?? Amikor én szültem tavaly (május 29.-én) pont kettős fronthatás volt.
Remélem a kisfiam az életben mindig olyan pontos és "precíz" lesz, mint születésekor, mert pont 29-re voltam kiírva vele.

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lanyok!
Vegre tegnap delutan beszereltek a netet itthon, csak apa lecsapott a gepre, es nem lehetett kirobbantani ejfelig a gep mellol.
Mivel amerikabol van a gep (a nagybatyame volt), nincs rajta magyar ekezetes billentyu, igy most ekezetek nelkul potyogok, amig felinstallaljuk. Lenyeg, hogy ezentul nem kell tobbe szenvednem a telefonomrol.

Elore is elnezest, amiert most ilyen hosszu leszek, de sok az elmaradasom, es most potolok :) :wink: 8)

Koszonom mindenkinek Manokam dicsereteit. Annyira birom, hogy ilyen sok haja lett. Es NEM egett a gyomrom a terhesseg alatt, kiveve az elso par het alatt, amikor amugy is normalis. Tehat ez az elmelet sem allja meg a helyet :D :D

Eloszor is udvozlom az ujakat a tablaban. Eszter, Andy, Lilia es Jeges Macika. Mielobbi babasodast kivanok Nektek.

Szisz!
Mar regen jartal errefele. Minden rendben a pocakban?

Agi!
Veled mizujs? Nagyon gyorsan telik az ido nalad is.

Virag!
Hihetetlen, hogy mar te is a 23. hetben jarsz. Meddig fogsz dolgozni? Nem megerolteto? Kollegak hogy viszonyulnak a pocakodhoz? Mar nem nyomozgatnak a neten utanad (neked kutattak fel itt a babaneten a nevedet, nem?)

Pupy!
Annyira ugyeske vagy ezzel a tablaval. Biztos vagyok benne, hogy neked is meghozza a gyumolcset :) Anyukadnak pedig tovabbra is drukkolok. Ez a PET scan sokmindent kimutat, igy ha ez most negativ lesz, akkor megnyugodhattok.

Juca!
Holnap lehet hogy megyunk DK-re. Otthon lesztek? Ha mennenk, akkor az del korul lenne. Jo lenne vegre visszavinni az ovterelot, foleg, hogy hamarosan neked is hasznalnod kell. En nagyon hiszek benne, hogy minden rendben lesz a pocakban, es akkor azt lehet majd mondani, hogy a teso nem varatott sokaig magara. Egy ev mulva mi is kezdjuk a teso projektet. Tervezunk az usa-ba menni jovo osszel, es jo lenne, ha akkor mar a pocakomban lenne a csajszi teso.

Evi!
Te aztan bator vagy, hogy a te nem kicsit mozgekony nokedlid melle bevallalsz meg egy gyereket. Meg akkor is, ha nyugis. Biztos, ugyesen fogod a tesot is kezelni, ha mar ketten lesznek. En egy kicsit felek mar igy elore a dologtol, bar azt mondja a ferjem, hogy meglepoen nyugisan csinalom a dolgokat. Persze, addig konnyu, amig nem massza fel az egesz hazat, es nem rohangal a lakasban, ja es meg nem is szedi szet. Ilyekor konnyu kiegyensulyozottnak maradni. Nem keszulsz mostanaban hosszabb kirandulasra. Mar nagyon lesovanyodott a sarga mezo a tablaban, igy jo lenne felturbozni valahogy. Nalad pedig ez az elutazosdi ugy latszik, mukodik. Magadnak is hozhatnal eredmenyt :)

Dido!
Mizujs veled? Regen neztel be? Ferjedet meg fogjak meg vizsgalni, vagy mar csak az inszem elott a kaaliban? Mikor is lesz?

Judit!
Nagyon-nagyon drukkolok neked! Hajra fagyibabak!!! Most sikerulnie kell, es jol teszed, hogy nem eled bele magad.

Bogarka!
HOL VAGY MAR ILYEN SOKA ELVESZVE???????? Tudod, ugy-e, hogy nagyon hianyzol. Gyere legy szives, es meselj egy kicsit magadrol.

Junko!!!!
Hol vagy es hogy vagy???

Kacsa! Panka!
Annyira helyesek a lanyok. Es tenyleg szuper fantasztikus, hogy egyutt mehettek setalni. Mindketten csinik vagytok!

Kacsa!
Nekem is le kellene adnom a rajtam maradt 3-4 kilot. Nem is azert, mert juj de elhiztam, hanem mert nem jonnek ram a regi gatyok, szoknyak, rovidnadragok, es hat nem allunk ugy most anyagilag, hogy uj ruhakat vegyek magamnak. Viszont egyelore nem tudok meg parancsolni magamnak, es eszek ossze-vissza mindent, mint terhesseg alatt. Inkabb azert kuzdok, hogy ne hizzak. A csipom nekem is szetment, ami szerintem mar igy is marad. Lehet, hogy pont emiatt nem csak a plusz kiloimat kell leadnom, hanem meg azon felul is le kell faragnom parat.

Annacska!
Nagyon drukkolok Annamarinak. Szegenykem! Nagyon izgul a mutet miatt, vagy meg nem mondtatok neki meg, csak kozvetlenul a mutet elott? Annyira helyes kislany, es nagyon okos is.

Sz.Heni!
Nagyon sajnalom! De ahogy itt valaki irta, lehet meriteni Wish peldajabol. Ha gondolod, keresd ot meg priviben. Biztos segit neked ujabb erot meriteni.

Gracey!
A tablat vesezgetve eszembe jutottal, hogy vajon mi lehet veletek? Lassan neked is szulnod kell. Ha erre jarsz, es olvasgatsz, irj par sort magadrol. Erdekel a hogyleted!!!

Timi!
Remelem, hamarosan eljon az a legkozelebb. Orulok, hogy Kristofnal minden rendben talaltak a kontrollon. Es azt is remelem, hogy ez a mutet nem volt hiabavalo. Jo lenne, ha nem none vissza. Nekem sajnos visszanott, es ujbol ki kellett venni. En mar egy kicsit nagyobb voltam, es emlekszem a masodik mutetre. Akkoriban nem altattak, nem erzestelenitettek. Meg mindig fel tudom idezni a fajdalmat magamban.

Adri!
Remelem, Levikenel is hamar kiderulnek a dolgok, es vegre orvosoljak a problemat. Nagyon sajnallak benneteket, mert most hogy nekem is van egy porontyom, meg jobban at tudom elni, hogy milyen lehet, ha beteg az ember gyereke.

Evi79!
Te is nagyon-nagyon regen jottel kozenk. Hogy van Virag? A legutobbi kepeken azt lattam, hogy nagyon szepen gyarapszik. Mar o is nagy lany. Ti terveztek tesot?

Csibe!
Udv ujbol itthon. Kepek keszultek Szoboszlon? Gaborka hogy erezte magat? Pancsizott sokat? Pupy megirta a fontos dolgokat. Nincs szukseg kiegeszitesre.

Tina!
Hihetetlenul sajnalom, hogy nem akar osszejonni a baba nalatok. Pedig te, mint vedono, igazan megerdemelned. Annyi anyukanak segitesz, es olyan sok babat latsz nap mint nap. Ezert is vagyok rad buszke, hogy ennek ellenere vegzed a munkadat. El tudom kepzelni, hogy milyen nehez lehet. De ne eld nagyon bele magad (ezt en is csak leirni tudom), es hatha akkor sikerul. Egyszer te is belefaradsz a gorcsolosbe, es akkor majd becsuszik az a baba nalad is.

Kancellarka Niki!
Hogy van Zazi baba? Hogy telnek a napjaitok, ejszakaitok?

Lanyok!
Mit szolnatok hozza, ha kivennenk azokat a tablabol, akik 1000 eve nem jartak felenk. Pl. Eszti, vagy Gracey. Bellanitta is jo regen jart mar itt.

Szilard baba nagyon gyorsan no, szepen fejlodik. Tegnap nem kicsit lepett meg, hogy a hasarol a hatara fordult. Azt hittem, csak veletlenul sikerult neki, de ujbol letettem ugyanabb a pozba, es megismetelte a dolgot. A ket kis kezet betettem a feje ala (nem oldalt, mint a bekanak), es onnan billentette at magat siras kozben. Ha nyugis, akkor nem csinalja. Azert ez meg szerintem kicsit korai, hiszen meg csak ma 1 honapos az urfi. Sulyban is rohamosan gyarapszik. Szerintem holnap a vedonenis mazsalasnal mar eleri a 3500 gr-t. Harom hete 2600 grammal jottunk haza. Amennyire feltem a szopizastol, annyira ugyesen szopizik. Mar fejnem sem kell, mert szepen beallt a kereslet-kinalat dolog. Ejjel egyszer kelunk szopizni, akkor viszont nagyon koveteli.

Szulestortenet is lesz, bar nem igazan lesz hosszu, mert majdhogynem kipottyant a kis tokosom. Azert leirom, mert igy is nagy elmeny volt. Most megyek, meglesem a fiacskamat. Az elobb meg sirdogalt, de ugy latszik, a macijai kozott sikerult megvigasztalodnia.

Puszo!
Vendég

Pupy!

Köszi a görbéket!
Látom miről beszéltél, de sajna nem tudom, mit csináljak! :?
Nem azt írtam, hogy TE zúdítasz rám egyszerre mindent, hanem hogy én RÁD! :) Éppen ezért sajnáltalak, mert a végén még lelki segély-szolgálatot kell fenntartanod priviben :wink: :)

Évi!

Fogalmam sincs róla, hogy mi volt ez?! Már elmúlt :)
Igazság szerint sosem éreztem semmit ami a PÉ-hez kötődne. A görbe-kiértékelős programok szerint, meg mindig később érik a petém. Úgyhogy nem tudom :?

Maci!

Hogy bírod ezt, hogy olyan sokat van távol a párod tőled?
Megszoktad már?
Olyan rossz belegondolni, hogy vannak időszakok, mikor alig látjátok egymást :(
Mi lesz, ha baba is haza várja? Akkor is ez a meló az egyetlen? Mert akkor Te nem leszel egyedül, meg gondolom sok időd nem marad majd a búslakodásra, mivel a baba majd 24 órából 48-at igényel, de biztos jobb lenne, ha a párod mellettetek lenne, és segítene. :)

eszter82
Budapest

Juca
Igen vettem észre, hogy nem reklámozza :). Dóri pedig gyönyörű referencia ilyen kismanó nekem is
pont jó lenne :).
Hehe meglepi volt Kinga?? Nem is emlékeztem erre. Nem baj legfeljebb kisautós ruciban lesz a kiscsaj vagy fordítva
a kispasi :). De legalább macis lenne :).
Na mind1. És ti, hogy vagytok?
Jól emléxem, hogy jövő héten mész dokihoz??

Anikó
Annyira jó, hogy jelentkeztél.:). Jajj istenem milyen kis gyűrött az első képen. :) De a második és a többi képen, hát gyönnnyörűűű.
Marci meg tisztára James Bond :)

Jucmuc
Nagyon szorítok!!!!

Eszter
Ez csak annyit jelent, hogy valószínű most van peteérésed és a nyák ilyenkor folyósabb nyúlósabb.
Hőmérőzéshez annyit, hogy ha jól olvastam szájban méred és ez is okozhat ingadozást. Hüvelyben próbáld
meg és még felkelés előtt. Ha éjszaka felkeltél, akkor 4 órának min. el kell telnie, hogy visszaálljon a rend.
Szerintem semmi kóros nincs benne tuti...

Narco
:( Nagyon sajnálom, de meg is értem, de szerintem mindenki nevében írhatom, hogy mégha csak néha néha
jössz is szívesen látunk bármikor.

Pupy
Hát ez a téma nagyon ismerős, ne szégyenkezz ez mindenkivel megesik és soha nem jelent problémát
csak amikor babát szeretnél...tudod csak lazán.

Annácska
Köszi a felajánlást.
Séta :) egyenlőre a végiggyaloglás még megy :).

Tegnap nekem dokis napom volt. Először a SOTE-ra kellett mennem, azután meg Siklóshoz. Végül is 3-ra
értem be dolgozni. Még szerencse, hogy rugalmas az időbeosztásom, különben nem is tudom mi lett volna.

Murber miatt megint kisebb lelkiismeretfurdalásom támadt. Megint olyan kedves volt, most meg is vizsgált és tényleg nagyon
óvatos volt.
De megint olyan szétszórtnak tűnt és persze a végén egy csomó mindent elfelejtett felírni. :).
Még mindig úgy érzem, hogy nem tudok így együttműködni vele, a bejelentkezési mizéria, hogy olyan dologért fizetek, amit alapszolgáltatásként
is megkapnék máshol és még sorolhatnám.

Siklósnál jártamban az volt az órisási szerencsém, hogy barátném kb 5 nappal van a szülés előtt és ő vitt be engem magával.
Ez azt jelenti, hogy volt alkalmam szétnézni a kórházban, a szülőszobás részen is :), bemehettem vele CTG-re és találkoztam a szülésznővel, aki
egy tünemény :).
Siklós nagyon rendes volt és így elsőre nekem szimpatikus volt. Azért úgy vagyok vele, hogy a privát rendelésén tapasztaltak
lesznek a döntő szempontok, de szerintem minden ok lesz.

Siklós privát rendelésére jövő héten megyek, pénteken.

Puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Eszeter!
Bocsi, te nem vagy a tablaban, igy jol ki is felejtettelek az udvozlesbol. Remelem, nektek is mielobb osszejon a babo. Nagyon drukkolok nektek.

Brill!
Akartam kerdezni, hogy Erik hogy szereti a csiligelojet az agya felett. Mert nekunk is pont olyan van, es Szilard nagyon odavan erte. A fenyeket le szoktuk venni, de a zenere teljesen ellazul. Neki a telapos a kedvence.
Vendég

Fleur!

Remélem, összejön jövő pénteken a doki, és elégedettek lesztek vele.

Köszi a tippet! Akkor átállok a hőmérőzés "helyét" illetően. :)

eszter82
Budapest

Angie!

Köszi az üdvit, meg a drukkot :D
(Egyébként rajta vagyok a táblán, a zöld részben felülről az 5. :D )
Csak nem stimmelek adatok tekintetében, mert ott Szigetszentmiklós van, de oda majd csak 1,5 hónap múlva költözünk ki, és még Budapesti vagyok tartózkodási hely szerint. :D

eszter82
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?