Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

PankaKép

De jó, hogy mondod, nekünk is villog tegnap óta! Én is aggódtam!Kép

Az icq egy chat program, amit ingyenesen lehet letölteni, és ha tudod a másik ember számát, akkor tudsz vele beszélgetni. Töltsd le, és küldd el számodat, majd megkereslek!

MarikaKép

Nem tudom, hogyan (kiment a biztosíték), de az összes ismerõsöm elveszett az icq-ból.Kép Lécci, küldd el a számodat emilben, hogy vissz tudjalak tenni a listámba!

Pusz, Lina
lina

Panka!
Nekünk is villog tegnap óta. Igaz volt egy áramszünet, és azóta.
Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

Villog! De kaptam e-mailt tegnap, hogy hálózatbõvítés lesz de ezt pénteken 0.00 - 6.00-ig írta. Ehhez képest már tegnap óta piros.
Pénteken reggel nem érdemes bekapcsolni a netet.

Lina!

Barátnõm már mióta nyaggat az icukával, de mióta romokban a gépem semmit nem tudok letölteni. De ha visszakapom a wincheseteremet én is rákattanok.Kép
neva

Sziasztok!

Amikor villog a modemen a piros, egy bizonyos címre kell felmenni, ahol vár egy üzenet. A mostani arról szól, hogy pénteken 00.00-tól reggel 06-00-ig nincs chello.
Amennyiben valakinek ezek után sincs net, akkor ki kell kapcsolni a gépet, áramtalanítani a modemet, majd újra beindítani.

Zoli!
Este megnézem a linkjeidet, mert most csak nagy harc árán tudtam ideülni a géphez.

Meg kellett értetni a párommal, hogy most be szeretnék nézni hozzátok. Kép
Mint látjátok sikerült! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Lina! Emil mentKép

Kata! Ügyes vagy, hogy eltudsz zavarni egy férfit a gép elõlKép Mackó téma: megkértem egy Zenemûtáros ismerõsömet, hogy nézzen utána. Sajna náluk nincs meg (Debreceni EgyetemKép), de megpróbálja megkeríteni és bedigitalizálniKép

Panka! Ha lesz icq számod nekem is írd megKép
Végülis az enyém publikusKép 281691485
Holnapra jó sok rugizást kívánok. Engem a terhesgondozáson írtak ki tp-re eddig, márciusra meg majd elmegy a papírért a férjecském szülés utánKép Még mindíg a terhesgondozásra.
Vásárlásból egy pár apróság még hiányzik, de nagyrésze megvan, bár az asztalost még várjukKép Ugye hétvégen nem leszel a nyílt napon? Pihizz otthon!!!!

Neva! Na jó még egy pár napot szorítunk, de utána kapd már meg azokat az adatokatKép Párocskám ma kiírt CD-re mindentKép Laura nagyon szépen fejlõdikKép Hihetetlen, hogy már Õ is fogas bébi leszKép Nemrég még nem is volt senkinek, most meg már az összes babánknak leszKépKépKép

Zoli! Párodnak Boldog 20. szülinapotKép

Gyöngyöske! Milyen volt az ovi? Köszi a kívánságotKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok

Köszi a gratulákat, de valamiért nem nagyon sokáig akarja ezt ünnepelni ez az áldott asszony, ti értitek én nem Kép,Kép,Kép,

Neva, irj valamikor, amikor van idõd wincsi ügyben, fontos lehet neked.

Panka, ez valami kábszer, méreg és düh keveréke, mi az hogy NEM TALÁLOK valamit. A könyvtárak (by Marika) feltúrtam már ott sincs. Még a munkahelyemen is, ahol kb. 38.000 fõ dolgozik keresik, de ma jártam a Pennyben, DM-ben, biz istók megvenném, de nincs és nincs. Errõl jut eszembe, a Pennyben rendegetg Mese, fõleg magyar volt CD-n.

Kata ezeket klf. fórumokból szedtem össze, a keresõk segítségével, ma a kiadók jönnek sorban.

Marika írtam.

A feleségem szülinapi ajándéka volt szerintem a mai védõnéni látogatás is. A szomszédban is van pici baba, ott 10 perc alatt végzett, mert a kutyák jelezték, hogy jön valaki, a párom látta a megérkezését. Ez nagyjából 12-kor volt, a röpke és magányûzõ társalgást követõen 15 óra magasságában távozott tölünk a néni. Ezt akkor is tudtam volna, ha nem mondja a nejem, mert vastagon állt a Nívea a cserepes ajkain. Hi,hi, hi, úgy kell neki, miért engedte be.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Végre enyém a gép! Igaz meg kellett Kép érte!

Kriszta!
Nagyon sajnálom, hogy így jártatok a kocsival! Azért mégiscsak az a lényeg, hogy a párodnak nem lett semmi baja!
Amikor a mi ezüst Peugeot-nkat totálkárosra törték, volt pár napunk kocsi nélkül amíg meg nem vettük az újat. Borzalmas volt! Kép
Igazad van, tényleg eltûnhetne ez a fránya mandula gyulladás a mi életünkbõl is. Remélem holnap már jó hírt mond a doki bácsi és újra mehet Dancsi suliba.

Lina!
Akkor most kapaszkodj meg! Dórinak a kedvence a Nightwish. Bárhol meghallja, azonnal felfigyel rá. Tuti az apja miatt, mert õ hallgatja mindig. Na ezzel Dórit is le lehet kötni percekre. KépKépKép
Azért köszi, hogy nézted a Kuckó Mackót! Kép

Dodus és Marika!
Akkor még bennetek bízom Mackó ügyben!!! KépKép

Marika és Lina!
Nem tudtok magyar nyelvû ICQ-t valahol? Valamikor én is ICQ-ztam, de mivel nem tudtam mindent lefordítani, abbahagytam.

neva!
Az Info-sokról csak jót tudok mondani! Mi mindent tõlük veszünk! Kép
Akkor még egy kis + energia indul: Kép

Panka!
Köszi! Már jobban van szerencsére!
Drukk, a holnapi NST-hez! KépKép

Zoli!
Életed párjának Kép

Hát nem is tudom mit mondjak, hogy ennyire szíveden viseled ezt a Kuckó Mackó dolgot. Azért ha mégis sikerrel jársz, akkor majd a párommal Kép egyet! Én fizetem!!! Kép

Hát mint látjátok nagyon ráértem... Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szia Kata
Mint látod aludni sem tudok Kép, egy kollégáért mindent, de ezt a nájt izét nem gondolod komolyan?????

Zoli - aki éppen a magyar lemezkiadókat böngészi -
bbendi

Sziasztok!Kép

Nem akarok tanulni!!!Kép Kezdek fáradni, de muszáj. Nem akarok panaszkodni, de tudom, Ti meghallgattok.

Martin jól van, ma elég korán kelt, de a fogzás ellenére is végigalussza az éjszakát, és Dentinoxon kívül nem kell mást bevetni. Azt sem viszem túlzásba, egyszer kap este, és 1-2x napközben, ha látom, hogy fáj neki. Már annyira dudorodik a jobb felsõ egyes! Épp hogy nem szakítja át az ínyét! Érdekes lesz, ha a bal oldali még vár egy kicsit. Egy fog, egy szünet, egy fog, így fog kinézni!Kép

Na elhúzom a csíkot, kb. ilyen lelkesedéssel:Kép

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!

Nagyon jók ezek a kis gifek, amiket beillesztetekKép Feldobják a sivár, szürke hátteret.

Lina! Remélem Martin baba foga hamarosan kibújik. További jó tanulást! Az elõzõ félévbõl okulva elhatároztam, hogy ebben a félévben sokkal-sokkal hamarabb elkezdem a tanulást. A jövõ hétre már tervezem... Majd meglátjuk mi lesz belõle.

Marika, Panka! Hogy sikerült az NST? A kórházi pakkokat most már tessék összerakni, ne a halálra rémült kispapiknak kelljen vele foglalkozni. Ha õk raknák össze, akkor azt hiszem, nem lenne benne köszönetKépKép

Neva! Drukk megy továbbra is ezerrel. Nagyon-nagyon szeretném, ha sikerülne valamit kihozni a gépedbõl.

Kriszta! Mi újság az autótokkal? Kristóf foga nem bújt még ki?

Zoli! Tessék továbbra is keresni a Kuckó Mackót! Ja, és kedves párodnak én is boldog szülinapot kívánokKép

Gyöngyöske! Jó, hogy Gyöngy már ismét ovis. Te hogy haladsz a tanulással? Nekem a marketing vizsgáról nincs túl jó élményem. Valahogy mindig a kisbetûsöket kérdezték tõlem, amit ugye nem tanultam megKép Ez persze ne vegye el a kedved, tanulj tovább szorgosan!Kép

Kata! Ne haragudj, de mi az a "Nightwish"? Milyen zene? Lehet, hogy már hallottam, de ez alapján nem üt be semmiKép Ez nem veri a Kuckó Mackót??? Keresés folyamatban...Kép

Lányok, Roxi talán már babázikKép

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

NST-nél nem volt semmi gond, bár babucit megmozgatták 3-szor is, hogy rugkapáljon már, de a lépcsõzést megúsztamKép Jövõhéten csütörtökön megyek, de már 10 órára. Hátha akkor már éberebbKép
A táppénzes papírért is sikerült elmennem (még szerencse, hogy nem a páromat küldtem egyedül), mert jól összeszidtak minket, hogy nem pénteken kell jönni a papírért mehetünk más napokon is. Aztán ugyanaz a nõ 10 perc múlva, kijött és "elmondom utoljára..." kezdettel felvilágosított mindenkit, hogy jegyezzük meg táppénzes papírért a hónap utolsó napján kell jönni. Errõl ennyit. Nem szólt neki senki, hogy vegye már észre magát, csak gyorsan elvettük a papírt és eljöttünkKép Egyébként hozzáfûzném, hogy múlt héten pont õ mondta nekem, hogy ma menjek el érte.

Dodus! Ígérem még összepakolok a közeljövõbenKép Kellemes hétvégétKép

Neva! Gép??? Roxi nem írt még?

Kata! Jobban vagytok már, a mandulákat küldd át a szomszédbaKép

Lina! Kis vámpírnak szorítok, te pedig tanulj!!! Hogy szép és okos is legyélKép (Tudjuk, hogy már az vagyKép)

Zoli! Mit írtál nekem, vagy a hétfõire gondolsz még?

Panka! NST??? Remélem neked aktívabb volt a babádKép

Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok
Lina figyeltelek amint elsajátítottad ezeket a huncut figurákatt. Kép

Dodus, keresem, de látom a nájt bigyó téged is megzavart Kép.

Marika, igen.

Zoli Kép
bbendi

Mindenkit üdvözlök!!!
Most érkeztem meg Igricibõl, ott tartották a megyei sakk-bajnokságot, s a lányom a korcsoportjában II. helyezett lett, kapott egy szép ezüstutánzatú érmet.Kép)) Olyan szépen meg volt rendezve ez a verseny, s gyönyörû az iskolájuk, a lányom miskolci iskolája elbújhat mellette százszor. Jól elfáradtunk, de azért drukkolok nektek, s a piciknek is, remélem nem kapjátok el azt a ronda betegséget, amirõl hallani, hogy már itt is felütötte a fejét a gyereksereg körében. mindenkinek jó egészséget evaeva
evaeva

evaeva!

Én ott éltem 27 évig! Örülök, hogy tetszett. Persze nekünk még nem volt ilyen szép iskolánk. És az önkormányzat épülete is megszépült az elmúlt õsszel. Biztos láttátok.

neva
neva

Sziasztok!

MarikaKép
Nekünk is jó lett az NSTKép, bár babucit mozgatni kellett nálam is. Így produkált 4db mozgást, így én is megúsztam a lépcsõzõgépet. Itt nem adnak idõpontot, hanem akkor mész amikor akarsz, de a dokim mondta, hogy járjak 7-re, mert õ 1/2 8-ig elérhetõ, utána már nagyon nehezen. Pedig délután szokott nagyon aktív lenni Beni. Jövõhéten kedden és csütörtökön kell mennem, ha minden ok.
A nyitott hétvégére megyekKép, de csak az egyik nap (még nem tudom, hogy melyik). Bár anyukám nagyon félt, hogy nehogy összeszedjek most valami vírust.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok! Kép

Olyan egyedül vagyok,egy napja senki nem járt erre.

Zoli
Bbendi

Sziasztok Lányok!

Szia Panka, talán azért, mert jószívvel küldtem el.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Marika, Zoli, Panka (férje)!
Köszi, hogy írtatok magánban!

Zoli!
Azért az álmod nem akarom elrontani a Kuckó mackóval! Kép
Azt a "nájt izét" teljesen komolyan gondoltam! Kép

Dodus!
Látom nem vagy rockzene rajongó! Ne izgulj, én sem! Kép
A családban csak a párom és Dóri! KépKép
A Nightwish egy finn rock zenekar! Én nem szeretem a rockzenét, de õket meghallgatom. Nem biztos, hogy azért mert megszerettem, hanem inkább mert megszoktam! Kép

Marika!
Háááááááát a mandula jól van, ezt a dokibácsi is megerõsítette, de Dancsinak ma újra hõemelkedése volt! Kép

evaeva!
Gratula a lányodnak!!! KépKépKép

Zoli!
Én itt vagyok!Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ezt ma kaptam:
"2003.03.02-án vasárnap reggel 8:00-kor 56 cm-rel és 3600 g-mal megérkezett Barna Gábor. Roxi "

Ugye milyen jóóóóó??? KépKépKép

Gratulálok Roxinak, jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
neva
neva

Sziasztok Lányok

Én Kép is örülök, mindenbõl a legjobbat kívánok.
bbendi

Neva!

Roxinak sok boldogságot, örömet és elegendõ tejcsit kívánok!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

RoxiKép
Nagy-nagy gratula.Kép Sok boldogságot és mégtöbb tejcsit kívánok!

Panka

panka

Sziasztok!

Elõször is, kedves Roxi! Szívbõl gratulálok a kisfiatokhoz! Erõsödjetek, növekedjetek! Sok tejcsit!

Panka és Marika! Roxin felbuzdulva csak nem elmentetek szülni??Kép Panka, Veled álmodtam! Álmomban fodrász voltál, de nem túl jó, mert nem jól csavartad be a hajam és a tincsek kilógtakKép Inkább maradj könyvelõ! Annak biztos nagyon jó vagy!!Kép (Milyen nyitott hétvégére mész??)

Nálunk nincs semmi újság. A hétvége megint nagyon gyorsan eltelt. Mostantól kezdve viszont mindig lesz programunk, névnap, szülinap, talán még bálba is megyünk, bár a héten már hamvazó szerda és kezdõdik a böjt. Böjtben meg ugye nem bálozunkKép

Evaeva! Én is gratulálok a lányodnak! Nagyon ügyes! Jól vagytok?

Neva! Vincsi??? Laura??? Konyhaszekrény??? (Ez nem fontossági sorrend, csak eszembejutásiKép)

Kata! Hát..., finn rockzenében tényleg járatlan vagyok. DE! (Most kissé rejtélyes leszek, mint Zoli szokott.) Kaptam egy kecsegtetõ emilt, de nem iszom elõre a medve, akarom mondani a Mackó bõréreKép

Lina, úgy látom szorgalmasan tanulsz. Nagyon ügyes vagy Te is! Még három hét, ugye?

Kriszta drága, hol vagy??

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Mit csináltok ebben a "jó" idõben?

DodusKép
Én még nem szülök.Kép Az igaz, hogy néha fájogat egy kicsit a pocim, de szerintem a szüléstõl még messze vagyok. (Legalábbis remélem.Kép) De Marika nagyon csendben van, remélem nem akar beelõzni.Kép
Megfogadom a tanácsod, akkor fodrász nem leszek.Kép
Férjeméknél volt most hétvégén nyitott hétvége, és ilyenkor be szoktam menni segíteni nekik. De most inkább kihagytam.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!Kép

Nem vesztem még el, csak tanulok ezerrel. Martin is jól van, még nincsenek újabb fogak, bár már rendesen látszik az ínye elatt, épp csak nem tört még át. De tényleg csak dicsérni tudom, mert olyan jó fiú!

Hétvégén rohangáltunk, megvettük az összes csempét, burkolót, és gyönyörû beépíthetõ tûzhelyet és mosogatógépet. Ma kezdték az emberek a bontást, és férjem szerint nagyon jól haladtak. Holnap délután megyek én is, mert ki kell választani a fúga színét.

A másik nagy örömöm, hogy szombaton új szemüveget csináltattam, és képzeljétek mindkét szemem fél dioptriát javult! Úgy örültem neki! Messzire ugyanis nem látok, de utcára sosem hordtam a szemüveget, de nem zavar, hogy mint egy vak hangya, úgy közlekedek.Kép De azért nem szódásüveg, csak 1.5-ös és 2-es. A keret meg pici, ezüstkeretes, jól áll.

RoxiKép

Mi is nagyon-nagyon gratulálunk, sok boldogságot, jó egészséget kívánunk mindkettõtöknek!Kép

PankaKép

Szerintem még Marika is egyben van, legalábbis ma délelõtt még 2in1 volt, mert akkor beszéltem vele. Épp délután készült megismerkedni a gyermekorvossal.

Kata007Kép

Ne haragudj, hogy nem írtam emilt, de semmi értelmeset nem tudtam írni. BorzalmasKép, ami történt, remélem, már kicsit mindketten túljutottatok rajta.

DodusKép

Örülök, hogy Te is jól vagy, mostanában Te sem írsz túl gyakran! Tessék gyakrabban jönni. Hogy álltok a baba-projekttel? Voltál orvosnál? Minden rendben van?

Kép Lina
lina

Sziasztok!

Még egybenKép Csak, mint Lina írta dél körül meglátogattam a gyerekorvostKép Délután pedig két okos diákom is volt:9 Most ment el az utolsóKép Szóval nem unatkoztamKép

Roxi!
Nagy gratula a babához, sok tejcsi és minden amit szeretnétekKép

Lina!
Gratu az új szemüveghez, ebben kívánom, hogy sikeresebben tanuljKép

Puszika mindenkinek (megyek enniKép)
Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!!!
A lányom nevében is köszönöm a gratulációkat, hogy Õt is idézzem "anya, olyan büszke vagyok magamra!!", - még ilyen õszinte.
Jöhetnek a jótanácsok, a terhességi teszt szerint már terhes vagyok, de az ultrahang még nem látja!!!! Szerdán megyek beszélek Dr. Szabó Zsolt-tal, Õ volt az elõzõ szüléseimnél az orvosom, de olyan elszórtak a találkozásainkKép)), hogy mindig újra meg újra meg kell vele ismerkednem, mert elfelejtKép))! Saját számitásom szerint 20 napos kis életkezdemény van valahol mélyen lét-és nemlét között bennem, hogy a fenébe is lehetne már látni!!!
Persze a doki a petezsákot keresgélte, de hogy minek??? Mondtam neki, hogy ha meg akar tapadni, úgyis megtapad, majd elõbb utóbb meglátja!! Persze, hogy értsétek, ez a MÁV rendelõben volt, oda kellett mennem a rákszürés eredményéért, s mivel rajta volt a papiron, hogy azért kértem a vizsgálatot, mert gyermeket szeretnénk, mindenáron ultrahangozni akart. Megvizsgálni nem engedtem magam hüvelyen keresztül, mondtam, hogy még lelökdösiKép))
Más
Spanyolországgal kapcsolatos élményeitek vannak-e?? Tervezünk egy utazást, s jó lenne, ha találnék valakit, aki felhivná a figyelmünket a problémákra az úton, vagy valami hasonló.Nos, mennem kell olvasni a Mehemedet, minden jót kivánok nektek puszi eva
evaeva

EvaevaKép
Ez nagyszerû! Biztos ott lesz az a petezsák is pár nap múlva.Kép Elõszedtem az UH-os papíromat, én a 33. nap voltam elõször UH-on, akkor már ott volt a petezsák. Mikor kell menned legközelebb?
Spanyolországgal kapcsolatban sajna nem tudok segíteni. Igaz, hogy már voltam, de csoporttal és autóbusszal.

LinaKép
Viseld egészséggel az új szemüveget. Bizti nagyon jól áll.
Szupi, hogy lakással jól haladtok. Ugye milyen jó vásárolgatni?

MarikaKép
Örülök, hogy még egyben.Kép
Gyerekorvos mondott valami okosat?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok!

Alakul-alakul a táblázat, a felesgem szerint, aki rutinos szülõ, a Sándos Csaba és a Hollósy jó választás volt részetekrõl a többiekrõn nem tudot mit mondani. Ez utóbbival a Bendi születése reggelén én is találkoztam, beszélgetet velem pedig semmi közünk nem volt egymáshoz, sõt nem zavart ki a szülõszoba elõl. +1 pont jár neki.

Panka a táblázat alapján szerintem is jobb könyvelõ vagy mint fodrász lehetnél. Kép, Efyébként ha jól sejtem akkor hamarosan sokkal elfoglaltab leszel.

Dodus, ez remélem nem igaz, mert ha neked lesz meg elõbb akkor a kardomba dõlök. Így nem ér. Mindegy ha megvan akkor elküldhetnéd nekem is. Igérem ha én találom meg akkor a loncsos-lompos mackó elmegy mindenkihez és ti is hallgathatjátok

Lina, négy, azaz 4 fogunk van be-be-be, úgy ahogyan a könyv irja. Kép
Ez jó 2in1.!!!!!!!!!

Marika, leírhatnád mit fogyasztol, hogyan? Csak csipegetsz, vagy eszel úgy rendesen Kép,Kép,Kép.

Eva, még atöbbiek sem tudják, eddig elfelejtettem nekik is megírni, néhány hétig mi ikreket vártunk, de csak Bendi született meg, úgyhogy minden változik. De kíváncsi a dokid.

Bocs mindenkitõl, most csak ennyire telett.

Zoli
bbendi

ZoliKép

Ez nem ér!Kép Bendi még csak most kezdett fogzani! És már 4 foga van??? Jól belehúzott! Megyek is, ráparancsolok Martinra, hogy azonal növessze ki a felsõ egyeseket, ez a mai feladata!KépKép

Jó reggelt mindenkinek!!! Puszi, Lina
lina

Jó reggelt!

Lina!
Hogy bírod ezt a korán kelést??????????Mostanság Kristóf is szeret íly korán kellniKép
Jön a foga ezerrel. Egyszerre 4. Alul is és felül is. Így szegény elég nyügice.KépKép (Velem együtt.)
Gratula az új szemügéhez. Megyek én is a szemészetre, mert már nagyon nem látom olvasni a monitoron lévõ betûket.KépKép Így tuti, hogy nekem is lesz.
Milyen burkolókat (színüeket) vettetek???? A mosogatógépnek bizti, hogy nagy hasznát fogod venni.
Barátaink is most építették be, és a fõpróbánál jól meg is tréfálta õket a gép. Nagyokosan nem olvasták el rendesen az útmutatót, és rosszul adagolták a mosogatószert. Ennek következtében jó félig megtelt a gép habbal. Utána már a konyha is. KépKépKép Rendesen amint a filmekben. Enyhén volt csak mókás. Lehetett merni a habot.

Kata!
Nagyon sajnáljuk a történteteketKépKépKép!!!! Nem voltunk itthon a hétvégén és még tegnap sem, így csak mostanság olvastam a dolgot. A Zsolti véleményét majd elküldöm levélbe, bár szerintem a többiek is ugyan azt javasolták mint mi tudnánk. Hisz van még köztünk tanár akit oktatattak p.-ára.

E héten már meg kell érkezni az engedélyünknek is. Azért halad az idõ, a hó is olvad. Talán még lesz ez évben házunk.Kép

Roxi!
Sok örömöt kívánok neked a kisfiadhoz. Remélem minden rendben van, és lesz is. KépKépKép Ha tudsz számolj be majd az "élmény"rõl.Kép

Eva!
Ez nagyon jó hír!!!! Majd drukkolok!!!!!!

Zoli!
Te egy igazi megszálott vagy.Kép Ez a fránya mackó fog az õrületbe kergetniKépKépKép

Dodus!
Ígérem, ha legközelebb felétek járunk "becsörgünk"KépKép!!!!!

Neva!
Hogy vagy megelégedve a konyhaszekrénnyel???? Ha jó, akkor kérném a "gyártó" telcsiszámát. Van fejlemény a vinyóról???
Laura hogy áll a fogak terénKép?

Majd elfelejtettem a lényeget. Kristóf kúszik és pörög a hasán, meg gurul minden felé. Olyan aranyos. Amit kinéz magának, és szeretné megszerezni addig küzd amíg eléri.
Imád pohárból inni. Ugyanolyan müanyag poharat kellett neki is adni, amibõl mi iszunk (Made in IKEA)KépKép. Eddig nem volt hajlandó semmit inni a cumisból csak a tejcsit. Próbáltam már másfajta üvegbõl (aminek csõrös a vége), az még el is ment, de semmi egyéb (másfajta pohár, ilyen pohár olyan üveg.) VIszont ha én ittam majd kinézte a poharat a számból. Abból viszont iszik.
Tegnap együtt ebédeltünk az asztalnál (ült az ölemben) és villámgyorsan elkapott egy darab májat a tányérról és nagyon boldog volt vele. Alig bírtam kivadászni a kezébõl. Tuti megette volna a rizsát is ha adok neki,mert baromi nagyokat nyelt. KépKép Olyan édes volt.

Pocakos lányok!!!
Hogy vagytok?? Állítólag az esõfront meghozza a babákat!!!!!! Összepakoltatok már???? Betétgyártással hogy álltok?? Most egy kicsit lehet, hogy cserélnék veletek. Szivesen elmegyek szülni helyettetek. Bennem semmi rossz nyomot nem hagyott. Tehát csak bátranKépKépKépKép Bár a gyerekányas napokat inkább rátok hagyom. Kép

Mariann!
Rég nem jelentkeztél? Elég elfoglalt vagy te is a srácokkal.

Gyöngyöske!
Hogy haladsz a tanulással?? Én a munkával sehogy. Gyöngy nem hisztis??? Én napok óta bolondulok meg KIngával. Valamiért mindig nyíg. Bár ebben van egy nagyadag szinészkedés is, mert nézi magát a tükörben, ahogy "szenved". KépKép Ha nem másznék tõle a falra, még jót is lehetne szórakozni rajta. KépKép Érdekes ez a 3 éves körüli idõszak. Hullámokba jön a hiszti. Hol olyan mint egy kisangyal, hogy meg az ördög bújik ebbe a leányzóba.

A mai litániának vége.
Puszi mindenkinek
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Megjöttem NST-rõl. Ma is 2 volt, de a 2. szerencsére jó lett. Még ma sem szülünk.Kép Azért ma már elkezdem összepakolni a kórházi motyót. Javaslatokat kérek, mi az amit semmiképp ne hagyjak itthon?

Ma nyakamba vettem a várost, szopis melltartót akartam venni. Hát az én méretemben egy helyen volt 1db belõle.Kép Szerintetek mennyire szükséges a szopis melltartó? A simával sokkal nehezebb boldogulni?

ZoliKép
Gratula a sok-sok fogacskához.
Rátok azért megpróbálok majd mindig szakítani egy kis idõt.Kép

LinaKép
Martin hogy áll a mai feladattal?Kép

KrisztaKép
Örülök, hogy újra itt vagy.Kép Kristóf biztos nagyon aranyos, de szegénynek ez az egyszerre 4 fog nem lehet semmi.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Szerintem jó a szopis melltartó. Múlt héten láttam, hogy a Labdás játékbolt helyén lévõ boltba lehet kapni. Tök olcsó, mert csak 1100 Ft. Volt nagy is. Ha ott nincs akkor a Fonoda u. lévõ bababoltba bizti van, és ott is megfizethetõ.
Küldtem neked mail-t a kórházi cuccokkal kapcsolatban.

Kriszta
dkrisztina

KrisztaKép
Köszi a mailt. És a boltokat is, majd megnézem ezekben is. Most még csak a Centrum környékén néztem szét.

Panka

panka

PankaKép

Nekem viszont nem jöttek de a szopis melltartók, pedig vettem is több fajtát, de minek?! Nekem egyszerûbb volt a sima melltaróból kibuggyantani a cicimet, mint a szopisat kapcsolgatni. Meg nekem kényelmesebb is volt hordani.

Pusz, Lina
lina

Sziasztok lányok!

Az utóbbi idõben inkább olvasgatni volt csak idõm,de követem az eseményeket!

Roxi,gratulaKép(nekem is kellene még egy kisbabaKép)

Panka,én abszolut szopismelltartó-párti vagyok.Nekem sokkal egyszerûbb volt,mert ha nem az volt rajtam,akkor csupira kellett vetkõznöm.Nekem nem ment a "kibuggyantás".

Még szerettem volna írni,de Áron most jött le,és mesét szeretne.
Majd este próbálkozom újra.

Mariann
Mariann

Sziasztok!

Hát akkor én újra itt!
Párom ma ment elõször azóta, én pedig várom, hogy elhagyja azt a bizonyos helyet. Félek, hogy ott majd újra felidézi a történteket, elkalandozik, úgyhogy megbeszéltük, hogy ébren maradok addig. Nagyon ellenkezett, de rájött, hogy nekem aztán hiába beszél. Ha egy skorpió valamit eltervez...

Különben a körülményekhez képest jól van. Természetesen idõ kell, hogy megeméssze azt a borzalmas éjszakát, mégha elfelejteni soha nem fogja tudni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy válaszolt! Akár magánban, akár itt a topicban.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Neva voltam, megérdeklõdtem, eléggé reménytlennek tûnik, nem tudom mennyire beszélgettetek, de ez kellene bele IBM DESKSTAR 40 GB 7200RPM. E nélkül marad a Kürt kft. Nekem még egy lehetõségem van ahol megkérdezem, holnap jelentkezem, de aki tudja az keresheti.

Lina, Kata megmondta, hogy nem ismerik a könyveket, látod mindent felborítanak.

Kriszta, nem hagyom magam az örületbe belekergetni, tudod miért??. mert már ott vagyok. Kép

Panka, szerintem el ne feledkezz 1 azaz egy darab férjrõl, õrá lesz a legnagyobb szükséged. Örömmel vettem, hogy szakítasz majd ránk idõt, de nem lehet egyszerû az elsõ baba, elsõ hetei alatt.

Melltartó a kedvenc ruhadarabok egyike, én minden típusút kedvelek. Kép,Kép,Kép, még jó hogy a párom már alszik.
bbendi

Akkor újra sziasztok!

Elõször is!

Roxi!
Látom benézett hozzátok a Kép
Hatalmas gratula Gabi babához!
Sok boldogságot Nektek és sok-sok tejcsit a kicsinek!!! KépKépKép

Dodus!
Tényleg rejtélyes vagy mint Zoli Kép, de mivel tudom az okát Kép: no comment!!!

Lina!
Kép a csini szemüveghez és, hogy ilyen klasszul megy a tanulás!

evaeva!
Mikor lesz újra UH?
Kíváncsian várom, hogy milyen az anyai megérzés!!! KépKépKép

Zoli!
Ne ijesztgess ilyen kardomba dõlésekkel!
Akkor inkább marad minden a régiben, hogy én éneklem a Kuckó Mackót! Kép
Nem venném a lelkemre, hogy még álmodban is ezt suttogd! Életed párja talán félreértené! KépKép
Mail megy (ezután írok neked)!

Kriszta!
Ok, várom a mailt!
Gratula Kristófnak!
Annyira édesek ilyenkor! Olyan komolyan tudnak kûzdeni akár egy távirányítóért is, ugye??? Nem is olyan régen még Dóri csinálta ezt. Ma meg már lassan utól sem érem, olyan gyorsan elmászik. Kép
Hát a fogacskák miatt nagyon sajnállak benneteket! Nektek nem vált be a Dentinox gél? Nekünk nagyon jó volt!

Panka!
Akkor most igazodj el:
Nekem mindkettõ van, s mindkettõt szeretem. Kép
Tény, hogy ha megyek valahová akkor nem szopis melltartót veszek. Elõnytelen! Sokkal jobban tart a hagyományos! Viszont ha nem lenne szopis melltartó nekem nem hiányozna. Lina után szabadon Kép: nekem sem okoz problémát a simából "kibuggyantani". Kép

Akkor most magunkról:
Dóri szombattól az egyedül felülõk táborába tartozik!
Február 16-án csinálta elõször, de azóta egyszer sem, pedig alig vártam! Akkor nem láttam, hogy csinálja csak az eredményt, hogy ül. Most már viszont mászik, ül, feláll, mászik, ül, feláll és így tovább egész nap. Nem igazán van el ölben, vagy a kiságyban, de még a hempergõben sem. Egész nap "megy"! Beszélni nem tud, de állandóan figyelmeztet: anya itt is pakolj el, anya ezt még elérem, anya ez itt maradt, anya ezt a szöszt most bekaptam! KépKépKép
Aztán még egy ujdonság: ma kapott egy egész almát. Meghámoztam és a kezébe adtam, mert Dani azt evett és majd kinézte a kezébõl. Szóval adtam neki is egyet. Olyan drága volt, mert elõször nem tudta mi a fene ez. Annyira játszott volna vele, de kicsúszott a kezébõl állandóan. Aztán megkóstolta! Kép Visított ha segítettem kézbe venni neki amikor elejtette, mert azt hitte el akarom venni. Kép Rendesen körberágcsálta! Látnotok kellett volna azt az elégedett pofiját!

Hát mára ennyi, bocs a hosszúságért!

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Zoli!
Azonnal ébreszd fel az asszonyt, hogy megcsókoljon és visszaváltozz! Kép
Ha felvagy még dobj már légyszi egy mailt!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mindenkitõl elnézést akinek nem válaszoltam, de most nincs erõm!

Zoli!
Késve olvastam a leveled. De kérlek ne keseríts!!!
Ez a kutykurutty micsoda? Alkatrész? Vagy egyáltalán mit keressek? Nem hívtak tegnap sem, hogy ezt közöljék.Kép

neva
neva

Sziasztok!

Panka!
Szopis melltartót láttam már a Metróban, hétvégén megújult készlettelKép Az összes miskolci bababoltban (ajánlom a kisboltot a gömöri felüljárónál), Cora, Tesco, bár ott legutóbb elég kevés volt. Városban nem sejtem. Arról most inkább nem írok, hogy mind egysíkú, szóval nagy eltérés nincs, de gondolom te sem óhajtasz kiadni érte több ezer ft-t. Ezek általában 2-3 körül voltak mindenhol. Ja és mind fehérKép

Kriszta!
Köszi a mailtKép Tök jó, elkezdtem olvasni, mert ugye már azért egy pár cuccott bepakoltam és olvasom: ez sincs még bent, ez sem, ... Szóval rájöttem: semmi sincs még bentKép Ha jól emlékszem hálóinget már tettem be és az nem volt a listánKép
Betétet kb mennyit kell készíteni, mert 20-nál kiakadtam, hogy a fél táskámban a helyet elfoglalja (ja és párocskám is elkezdett rajta röhögniKép és ne tudjátok meg milyen nevet adott nekiKépKépKép) Kristófra kívácsi lennékKép

Most kezdenek azzal riogani, hogy jön az járvány és nem fognak látogatókat engedni a kórházakbaKép Akkor a párom a szüléshez sem jöhet be???????????

Kata!
Már olyan ügyi a kisasszony, igazán büszke lehetsz rá. Párod?

Ha jól emlékszem pár fog gratulációval is levagyok maradva. Lassan egy táblázat kellene, hogy kinek milye van és mit tudKép Egyébként olyan jó olvasni, hogy kinek mit fejlõdik a kis betyár, már alig várom én is, hogy ilyenekõl beszámoljakKép Még jó, hogy lesz viszonyítási alapom isKép A 3 márciusi baba kb egyformán fog fejlõdniKép

evaeva!
Ezek igazán jó hírek, majd szorítok, hogy ne úgy kezdje, mint nekem az elsõ UH-nál az orvos.

Neva!
Úgy látom még kell szorítani egy kicsit. HajráKépKépKép

Ma végre nem kell sehová sem mennemKép Viszont a holnapom végét még nem látom, rendesen táblázat van és be van órákra osztva, mikor mit csinálokKép

Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kriszta!
Köszi, megkaptam!

Marika!
Úgy néz ki, minden ok.
Megvártam éjszaka amíg odaér és beszéltünk. Kicsit letört volt, de nem vészes. Ma de. már kétszer hívott, tényleg semmi gond. Gondolom ha hazaér majd elmondja mi volt. Azt mondja mással még nem szívesen beszél róla. A kollégákon látja, hogy kérdeznének, de állítólag kerülik a témát, amit õ nem is bán még egy ideig. Viszont azt mondja nekem szívesen beszél róla, mert megnyugszik ha nekem elmondhatja. Ez azt hiszem jó jel, ugye?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!!

Ma voltam un. hüvelyi ultrahangon, s megállapitották - sõt meg is nézhettem a 7 mm-es petezsákot, ami jó helyen telepedett megKép))). Ez sem elhanyagolható, mert az elõzõ túl közel volt a méhszájhoz, s egy kicsit nyugtalanitott az elsõ idõkben, de utána elhúzódott jó irányba, ebbõl született az Annahanna. Szóval még nem merem túl hangosan kiabálni, de már terhes vagyok, csak nagyon kell vigyázni magamra, mert fokozottan veszélyeztetett ez az idõszak. Két hét múlva kell visszamenni, s utána a genetikai vizsgálat elõtti elbeszélgetés jön, ahol el kell dönteni, hogy kérjük-e azt a bizonyos vizsgálatot, ami 35 év fölött megejtendõ illetve tanácsos. A kórházban töltött 1 óra kicsit félelmetes volt, rengeteg nagy pocak, gyereksirás, zöld mûtõsruhás nõk-férfiak.... szóval felkavaró egy látvány, de ez a dolog ezzel jár. Mindenkinek csak jókat kivánok, sok pusz eva
evaeva

Kata!
Tudod azért követtem el mindent, hogy a férjemnek munkát találjak, hogy ne legyen úton.
Õ nagyon szeret vezetni.
Amikor az elõzõ helyemen dolgoztam sikerült protekciót szereznem neki és felvették. Nem érdekel, hogy kevesebb a fizetése! Te érzed, hogy miért...Kép
Láttam PaprikátKép Corában van kazi és a neten is lehet rendelni. Ha nincs más megoldás...Kép

eva!
Halkan gratula! Kép

Marika, Panka!
Tessék becsomagolni mindentKép

Kriszta!
A bútorost nem igazán ajánlgatnám. Vannak apró dolgok amiket én nem így képzeltem. A szállításnál (gyártótól a bolta) sok sérülés keletkezett. Nem adtak hozzá szigetelõt most az után rohangálunk és kiderült, hogy rohadt drága. Olyan gagyi gombokkal adták, hogy a régi réz gombokat raktam rá inkább. Alapvetõen szép és jó, de kicsit igényesebb kivetelezésre számítottam. De azért elküldöm a címet.

Lina!
Jó tanulást! Én is fogyizni akarok, magánba leírhatnál valami inspirációt ami rávesz engem isKép

Dodus!
Tessék belehúzni, mert eva beelõzöttKép

neva
neva

Eva! Kép
Ez aztán a jó hír! Most aztán fokozottan vigyázz magatokra. Bár a TV szerint nincs influenza járvány, a keresztlányomék sulijában, az egyik osztályban már csak öten voltak, a többi beteg. + még mindig tart a bárányhimlõ járvány is, a közelünkben lévõ oviban is több kicsi pöttyösen vakarózik otthon.

Kata!
Nagyon jó, ha a párod legalább Neked beszél a történtekrõl. Dóribaba nagyon ügyi! Kis örökmozgó.Kép

Kriszta!
A tanulás lassan megy. Hétvégén nem voltunk itthon, így az esedékes házimunka megvárt. Szóval hétfõn mosás/vasalás. Próbálok úgy tanulni, hogy amilyen elõadásra megyek, azokból átveszem az elõzõekben leadott anyagrészt. + még közben dolgozom ki a pénzügy szigorlati tételeket.
Gyöngyre szerencsére nem jellemzõ, hogy hisztis legyen.

Lina!
A szemüveg biztos jól áll. Nekem csak napszemüvegem van, amit jelenleg 2 hete a párom hurcol magával, mivel meg kell javítani. Gyöngy kicsit eldeformálta. Ja, és van egy monix szemüvegem a számítógéphez, de mindig elfelejtem felvenni.
Martin most van abban a korszakában, amikor sokat lehet mellette tanulni. Használd ki!

Lányok+Zoli!
Nektek életetek párja olvassa a Babanetet? Én azt vettem észre, hogy kedvesem, igaz nem katint kimondottan ide, de ha én olvasom, vagy épp itthagyom, akkor õ végig olvassa, az addigi irományokat. Sõt néha még megjegyzéseket is fûz némelyikhez. Mint kiderült nagyjából képben is van, hogy kinek ki a gyerkõce, stb.

Na megyek egy kicsit tanulni, míg Hanga alszik. Most Banküzemtan a soros, mivel abból már leadták az anyagot, és lehet, hogy sikerül a tanárból kicsikarni az elõvizsgát.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Lina! Gratu a szemügéhez, lassan nekem is kell egy másik. Hogy megy a tanulás? És a zippzár már felmegy a szoknyán?Kép

Neva! Nem mondod komolyan, hogy fogyózni akarsz?? Mondd, hogy csak viccelsz!Kép Te most is olyan csini vagy. Laura hogy van? Eszik szépen? Mozog is sokat?
Mi belehúzunk, de igazából ez volt az elsõ próbálkozós hónapunk. Most sikerült a prolimat rendezni. Nem hiszem, hogy rögtön az elsõre összejönne.Kép És a kínai holdnaptár szerint ebben a hónapban fiúnk foganna, a következõben pedig lány, így én inkább a következõre tartalékolokKépKép

Kata! Örülök, hogy a párod jobban van. Vasárnap már többet tudok majd a MackórólKép Ha még aktuális... Dancsi hogy van?

Gyöngyöske! Hú, ez nem semmi! Banküzemtan! Végül melyik szakot választottad? Vagy még nem kellett? Ha összejön a bébi, remélem én is ilyen ügyesen tudok majd tanulni mellette, ahogy Te is Hanga mellett. Az én párom nem tudja nézni a babanetet, mert én a munkahelyen tudok csak netezni, de minden nap informálom az aktuális eseményekrõl, így õ is képben van.

Eva! Gratula még egyszer! Nagyon ügyesek vagytok! Ti mikor kezdtétek a próbálkozást? Csak hogy ne legyek már letörve, hogy nekünk még semmiKép Bár ki tudja...Kép

Panka, Marika! Már nem sok van hátra! Szorítok Nektek nagyon.Kép Már nagyon várjuk a kis Dorottyát és Benjámint. A következõ párKép A következõ talira már hozzátok õket is?

Mára vége, puszi Mindenkinek!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?