Jó reggelt!
Lina!
Hogy bírod ezt a korán kelést??????????Mostanság Kristóf is szeret íly korán kellni
Jön a foga ezerrel. Egyszerre 4. Alul is és felül is. Így szegény elég nyügice.
(Velem együtt.)
Gratula az új szemügéhez. Megyek én is a szemészetre, mert már nagyon nem látom olvasni a monitoron lévõ betûket.
Így tuti, hogy nekem is lesz.
Milyen burkolókat (színüeket) vettetek???? A mosogatógépnek bizti, hogy nagy hasznát fogod venni.
Barátaink is most építették be, és a fõpróbánál jól meg is tréfálta õket a gép. Nagyokosan nem olvasták el rendesen az útmutatót, és rosszul adagolták a mosogatószert. Ennek következtében jó félig megtelt a gép habbal. Utána már a konyha is.
Rendesen amint a filmekben. Enyhén volt csak mókás. Lehetett merni a habot.
Kata!
Nagyon sajnáljuk a történteteket
!!!! Nem voltunk itthon a hétvégén és még tegnap sem, így csak mostanság olvastam a dolgot. A Zsolti véleményét majd elküldöm levélbe, bár szerintem a többiek is ugyan azt javasolták mint mi tudnánk. Hisz van még köztünk tanár akit oktatattak p.-ára.
E héten már meg kell érkezni az engedélyünknek is. Azért halad az idõ, a hó is olvad. Talán még lesz ez évben házunk.
Roxi!
Sok örömöt kívánok neked a kisfiadhoz. Remélem minden rendben van, és lesz is.
Ha tudsz számolj be majd az "élmény"rõl.
Eva!
Ez nagyon jó hír!!!! Majd drukkolok!!!!!!
Zoli!
Te egy igazi megszálott vagy.
Ez a fránya mackó fog az õrületbe kergetni
Dodus!
Ígérem, ha legközelebb felétek járunk "becsörgünk"
!!!!!
Neva!
Hogy vagy megelégedve a konyhaszekrénnyel???? Ha jó, akkor kérném a "gyártó" telcsiszámát. Van fejlemény a vinyóról???
Laura hogy áll a fogak terén
?
Majd elfelejtettem a lényeget. Kristóf kúszik és pörög a hasán, meg gurul minden felé. Olyan aranyos. Amit kinéz magának, és szeretné megszerezni addig küzd amíg eléri.
Imád pohárból inni. Ugyanolyan müanyag poharat kellett neki is adni, amibõl mi iszunk (Made in IKEA)
. Eddig nem volt hajlandó semmit inni a cumisból csak a tejcsit. Próbáltam már másfajta üvegbõl (aminek csõrös a vége), az még el is ment, de semmi egyéb (másfajta pohár, ilyen pohár olyan üveg.) VIszont ha én ittam majd kinézte a poharat a számból. Abból viszont iszik.
Tegnap együtt ebédeltünk az asztalnál (ült az ölemben) és villámgyorsan elkapott egy darab májat a tányérról és nagyon boldog volt vele. Alig bírtam kivadászni a kezébõl. Tuti megette volna a rizsát is ha adok neki,mert baromi nagyokat nyelt.
Olyan édes volt.
Pocakos lányok!!!
Hogy vagytok?? Állítólag az esõfront meghozza a babákat!!!!!! Összepakoltatok már???? Betétgyártással hogy álltok?? Most egy kicsit lehet, hogy cserélnék veletek. Szivesen elmegyek szülni helyettetek. Bennem semmi rossz nyomot nem hagyott. Tehát csak bátran
Bár a gyerekányas napokat inkább rátok hagyom.
Mariann!
Rég nem jelentkeztél? Elég elfoglalt vagy te is a srácokkal.
Gyöngyöske!
Hogy haladsz a tanulással?? Én a munkával sehogy. Gyöngy nem hisztis??? Én napok óta bolondulok meg KIngával. Valamiért mindig nyíg. Bár ebben van egy nagyadag szinészkedés is, mert nézi magát a tükörben, ahogy "szenved".
Ha nem másznék tõle a falra, még jót is lehetne szórakozni rajta.
Érdekes ez a 3 éves körüli idõszak. Hullámokba jön a hiszti. Hol olyan mint egy kisangyal, hogy meg az ördög bújik ebbe a leányzóba.
A mai litániának vége.
Puszi mindenkinek
Kriszta