Új privát üzeneted érkezett!

csak ezeket sikerult lekicsinyiteni, majd kesobb talan jovok. Volt am rizstorta is, csak most az lemaradt.

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Köszönjük a köszöntést!!!! :D:D:D Aranyosak vagytok! :D

Móni!

Jó utat nektek! Vigyázzatok magatokra! Nagyon hosszú élménybeszámolót és képeket kérek szépen majd, ha hazajöttök. :D:D

A Zsolti puszit extra köszöni a csaj. :D:D

Megyek, mert ma tornázni akarok, még akkor is, ha piros hó esne...

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!
Hannának boldog szülinapot! Jó tornázást, ez ám a kitartás!

Móniéknak jó utazást! Nem felejtünk ám el! :)

Kinga

Kép
németh

Hannának nagyon boldog szülinapot kívánunk és sok puszit küldünk !!!!!!!!!!!!!
a fotók csodaszépek
móni szerencsés utat és nem felejtünk :)
eszter - a tornához som enrgiát, én a múltkor a gőrkorival voltam hasonlóan, hogy megyek ha törik, ha szakad :wink:
mi sokat vagyunk kint, illetve voltunk, bencének begyulladt a szeme, most ápolgatjuk. attila az éjszaka fülfájásra panaszkodott - mindenki otthon, ovi megvár :roll:
azért a bálinttal voltunk úszni, csodás, nagyon élvezi !!!!!!!
attila itt ül az ölemben, most ő jön : :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :P :twisted: :evil: :idea: :arrow: :oops: 8) :( :o :D :shock: :x :evil: :arrow: :idea: :lol:

szép napot

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

sziasztok!

Hannának mi is boldog szülinapot kívánunk! Fényképeket is kérünk.

Andi: Ti mikor kezdtétek a babaúszást? Mi nem járunk, de egyre inkább gondolkodom rajta.

Ki volt már Helen Doron féle angol nyelvű foglalkozáson a gyerkőcével? tudnátok tapasztalatot írni, ha voltatok?

Anita

KépKép
pusa

helló,
szép az idő és senki nem netezik????????

anita - márciusban kezdtünk úszni járni, ekkorra sikerült a közelünkben kurzust találnom, ha tudtam volna, hogy a bálintnak ennyire tetszeni fog, lehethogy jobban igyekezek :wink:

megőrülök - bence újra beteg - gyulladt a szeme, folyik az orra, nem alszik .... és már a bálint is hasonló tüneteket mutat :roll: :roll: :roll: , holnapi úszás helyett irány az orvos

szombaton az oviban festeni voltunk a játszótér új elemeit, én a házikót segítettem - nézzétek mily gyönyörű lett
ja és születtek cicáink - mennyi? HÁROM

kérdés - valaki vaterán keresztül nem vásárol véletlenül???
attila belebolondult a ben 10 mesébe - 15 éven felüli gyerekeknek ajánlott, de olyan szinten megragadta a fantáziáját, hogy pár hete másról nem tud beszélni - és kapható ebből a meséből omnitrix nevű "óra" , de csak a vaterán találtam egyelőre. és ha vki segítene esetleg megkapni, naygon hálás lennék. próbálom még lengyelországból - ott több helyen is találtam. ha csak ilyen gondjaim lennének :wink:

jönnek a képek Kép mézeskalácsházikó Kép Kép Kép

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Nagyon régen írtam már!

És most sincs sok időm... :( Amikor jönnék, nem működik, most pedig a férjemnek kell a gép hamarosan!

Boldog szülinapot mindenkinek, aki kimaradt eddig a köszöntésből. Hanna biztosan, de ha még valakit elfelejtettem, bocsi!

Mi sokat vagyunk kint, ha jó az idő, és elkezdtünk nyaralást is szervezni, mert ránk fér már végre egy kis kikapcsolódás.
Sajnos az első szállodából ami kinéztünk, ma visszaigazolták, hogy nincs hely. :( Remélem a másodikkal már nem lesznek ilyen gondok! Ki gondolta volna, hogy már május végén is ennyien akarnak menni Horvátországba?

Képeket én is szívesen néznék!

Mamacka és Móni képei is nagyon jók!

Catherine
Vendég

BENI BOLDOG SZÜLINAPOT :!: :!: :!: :!: :!:

senki nem jár erre? mindenki kint van? mi meg otthon gyógyulunk :roll:
kedden a homeopatánál jártunk,szerdán a gyerekorvosnál - most meg várjuk a törleteredményeket - addig homeopatikumokkal próbalunk létezni. bence arcürege, orra, torka még a szeme is telis-tele van gennyel. bálint meg elkapta tőle, de neki a légcsövére megy, sőt 2 napja magas láza is volt. nem sokat aludtunk az éjszaka. ma reggel meg nekem kezdett folyni az orrom és fáj a torkom - homeopatikumok egyelőre egész jól kordában tartják, legalábbis nem romlik a dolog

szép, egészséges estét

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!
Beninek boldog szülinapot kívánunk!!! Catherine, majd mesélj a tortáról, meg az ajándékokról, kíváncsi vagyok!

Andi, nektek jobbulást! Ebben a szép időben ne legyetek betegek! (De azért rossz időben se!)

Sziasztok
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Hogy hogy elrepült ez az egy év... mintha tegnap történt volna...

Éjfélkor az első jel- nee légyszi kicsim, még aludnom kell, hogy kipihenjem magam és minden simán menjen!- aztán 3-kor már nincs mese, folyik a magzatvíz, gyors pakolás, zuhanyzás- apa kába: hogy mi van?!- anyósnak telefon, jön kisBoga álmát őrizni - az utakon senki - 5-re kórházban, de jó! szabad az alternatív szülőszoba!!!- vizsgálat, ctg- közben fájások- megjön a szülésznő- ANdrea, mosolyog- vajúdunk... - először állva, mert csak úgy jó- apa segít, tart, maszíroz, borogat - utána jön a kötél, lógok rajta, -elfáradtam, jöhet a labda- ringatózunk.. . előre-hátra- megjött a doktornő, vizsgálat, tágulunk... kérem a kádat!!!!! pihenni akarok!!! a víz lassan folyik és csak langyos, sose lesz tele a kád...- mehetek bele? jaj, de jó!! körülölel, simogat - pihenek , de a fájás csak jön-és jön Andrea is- vizsgálni??? muszály? na jó, de épp fájáskor??? na persze... érzem, hogy jön lefelé-nem kell tolni? - még nem...kimegy.....Apa!! tolni kell!!!!- apa szalad ki utána, Andrea!!,- ki akarok szállni? ááá! dehogy !! én már csak a gyermekemet akarom!!! doktornő, és még egy fiatal doktornő- ki ez? mi van? hogy ő is gyermeket vár és szeretne vízben szülni, megnézheti? - érdekel is engem, hogy ki néz már!!! - kiabálok- nem kéne, mert kimegy az energia. .. -megértem- visszatartom- erősebb vagyok- közben szívhangot néznek- doktornő arca nem teljesen tetszik...- nyomni kell!!!!! - most nem szabad!! gátvédelem kéne!! - kicsit visszatolják- most lehet- végre!!! jön! - érzem, hogy repedek... -pihenek! már a feje búbját látni!!!- lobog a haja a vízben-mondják- odanyúlok, érzem- felejthetetlen! - még egy nyomás- Csusszz... Puha, bársonyos érzés !!!! Én kis drága csomagom! Hogy mennyire vártalak már!! Végre itt vagy!!!
2006. április 20. 8.35

Kép

Csilla 1 éves:
Kép

Boldog szülinapot minden mostanában ünneplő manónak, mindkét Beninek, Zsoltinak, Hannának - bocs, ha valakit kihagytam...

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

sziasztok!

Csillus, nagyon boldog szülinapot!
Beni, Neked is sok boldogságot!

Andi: gyönyörűen leírtad a szülésed. Az én szülésem is nagyon jó élmény volt, visszagondoltam én is abban az időpontban, amikor megszületett és könnybe lábadt a szemem. Annyira jó érzés volt.
nálunk hétfőn lesz az ünneplés, utána küldök képeket.

puszi
Anita

KépKép
pusa

andi : gyönyörű :) és megható. és a fotó, hmmmmmmmmmm, profi

csillusnak és benedeknek is BOLDOG SZÜLINAPOT !

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!!!

Isten eltessen minden uj egyevest!
Sajnos epp csak beszolni van idom, itt vagyunk Oxfordban es nagyon jol erezzuk magunkat, csak nincs netelerhetosegunk. :( de majd annal tobb mondanivalom lesz, ha jhazaterunk majus vegen :D Ugyanakkor majd fenykepek is jonnek!

Andi!
Gyonyoru a tortenet, titokban egy kicsit irigykedtem, bar az enyem is szep volt, legalabbis nekunk. :)

Puszi mindenkinek, meg azert jovok

bangham

Sziasztok!

Gondoltam amíg Beni alszik, addig írok pár sort. Erre felébredt... :(

Apa vigyáz rá ár percig addig felteszek pár képet. A szöveget majd ha újra lesz időm...

Kép A torta (feketeerdő)
Kép Mind megeszem!
Kép Ajándék bontás
Kép a dömper Kép
Kép Anyával Kép Apával

A többi képet nem engedi... :(
És Beni is nyűgös lett. Jönnek a hátsó fogak! :cry:

Majd újra jelentkezem!
Addig is köszönjük a szülinapi köszöntéseket, és hasonló jókat mindenkinek, akinek mostanában volt a szülinapja!

Catherine
Vendég

hello moni-mar hianyoztal :wink: . orulok, hogy jol erzitek magatokat !

catherine - a kepek csodaszepek es beni igazi nagyfiu, ja a tortat megennem most azonnal :) aztan kerekednek 8) :wink: :roll:

balintkamnak kinott a 3.foga, felso bal egyes - a betegseghez meg ez is tarsult. olyan rossz, hogy egesz nap, azonkivul, hogy haromszor alszik semmi baja, de jon az ejszaka es szornyen kohog, szinte fullad - mar gyogyszert is szed es meg mindig semmi valtozas, legalabbis szembetuno :evil: a torlet szerint pedig nincs semmi komoly bacija - nagyon szeretnem, hogy meggyogyuljon mar. bence picivel jobban van, de meg mindig elofordul, hogy folyik az orra, legalabb mar nem kohog. attila meg minden reggel kohog egy sort es kesz. most van az, hogy jo lenne orvosnak lenni az ember lanyanak, mert mar azt se hiszem el nekik, hogy valaha okes lesz ez nalunk. ja es meg ijesztgetnek is, hogy lehet ez is, az is - de nem biztos :roll: amig nem tudjak az vereredmenyt, miert kell stresszelni, eleg a bajom igy is, nem??? na eleg a panaszaradatbol !
a minap egy felujitott vizimalomnal jartunk, olyan edesek voltak a fiuk. "anya nezd, ezt mire hasznaltak es jeeeeeee, nezd az ott mi." "de anya, hiszen ez a fa nem regi" na ekkor elmagyaraztam, hogy a muszereket felujitottak, mert el voltak korhadva. amikor talaltak egy tajigat (eredetit), szinte visitottak " ez regi!!!!!!hany eves?" a malom Jóka nevu falucskaban van es Matyas kiraly idejeben mukodott. j
Kép malomnal
balint ha megtalalja babahordozo kendot, kipakolja es raborul, olyan edes Kép balint es a kendo

meg akartam vmit, aha mar tudom HELLO IRJATOK!!!!! MERRE VAGYTOK????
na, szep estet

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Mostanában tényleg mindenki eltűnt?

Milyen volt a május elseje? Voltatok majálison?
Mi kimentünk a Városligetbe, de csak tömeg volt. Már nem is emlékeztem rá, hogy mennyire nem szeretem az ilyet. De Beni mászkált, nézte az embereket. Élvezte. :) Aztán átmentünk a Tabánba is. Az már nekem is tetszett. Ott nem volt kirakodóvásár, és akkora tömeg sem. Ráadásul jó volt a zene. :D

A szülinapja nagyon jól telt Beninek. Kapot még egy kis házat is labdákkal. Mászkál keresztül rajta és hangosan kacag.
Sajnos ezek a képek nem olyan jók, nem én csináltam és nem a mi gépünkkel...

Kép a kisház Kép

De most már Ti is meséljetek!

Catherine
Vendég

Sziasztok!
Catherine: nagyon jó a kis ház! Kicsit irigylem is :oops:
Május 1.: mi nagy hévvel elindultunk a majálisra, (tavaly is voltunk, nagyobb volt a lufi, mint Máté), de sajnos nem volt majális ott ahol mi azt gondoltuk, hogy lesz. Úgyhogy sima játszóterezés lett belőle. Most is voltunk, úgyhogy megyek is a porszívóért... :x
Egyébként Máté jól van, ma végre valahára kijött az 5. foga, már kezdtem aggódni, hogy összesen négy foga lesz. Én nem vagyok valami jól, nem tudom mi bajom van. Azt hiszem egy alapos felfázást sikerült összeszednem. :cry:
Szép napot mindenkinek, és tényleg írjatok!
Kinga

Kép
németh

catherine a haziko nekem is tetszik, az attila regen kapott valami nagyon hasonlot az ikeabol, nagyobb volt es elgorbultek a merevitoi - kidobtuk, mert kivittuk az udvarra, ahol a napocska kifakitotta a szel bepiszkolta - de nagyon szerette,sot meg a bence is jatszott benne. es a labdak szuper otlet.

majus 1 - mi elindultunk reggel, hogy keresunk valahol korhintat - nem talaltunk, de a szomszed varosban, sellyen eppen dijugratas volt - gyonyoru pacikat lattunk. delutan elmentunk dunacsunyra, a bosi vizlepcso mellett van kialakitva vadvizes palya - nem semmi. kar, hogy mikorra a raftingolok felfujtak a csonakokat, el kellett jonnunk. ja, 600,-Sk ert (kb 3600,-Ft) be lehetett ulni a csonakba 1 orara

es teljes erovel gyogyulunk - kar hogy nagyon lassan megy
szep napot es irjatok, legyszi

Kép

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

kinga - gratula matenak az 5. foghoz, neked jobbulast !!!!!!!!
andi
andy33

Nahat!!!

Mindig azt gondolom, h most rengeteg level lesz es idom sem lesz atolvasni, aztan latom, h meg mindig ugyanaz a lapkezdes! :o Mi az lanyok, nem megy nelkulunk? :wink: Mamackaek, Eszterek, Andiek teljesen elvesztek?

Nekunk a majus elseje csak annyiban volt kulonleges, h talaltunk egy nagyon ijesztoen feloltozott es kifestett tancos-zenesz csapatot es Zsolti el volt buvolve toluk. hazafutottam a gepert, aztan lefenykepezkedtunk veluk, h apat jol ijesszuk meg, ha hazajon :wink: Csodalkoztak ok is, h Zsolti nem ijed meg, tenyleg nagyon csunyak voltak :P Kar, h nem tudok kepet feltenni, otthon hagytuk azt a zsinort, amivel at lehet tenni a gepre... :roll:

A legszuperebb itt az, h tele van oriasi zold teruletekkel a varos, parkok, jatszoterek es Zsolti imad futkoraszni. Kepes elmenni egy kilometerre is tolem, ha latokoren belul vagyok, akkor is, ha mar felismerhetetlenul. :lol: Az ido nis szuper minden mendemonda ellenere, mindenki azzal ijesztegetett, h allandoan esni fog. Jarunk Zsoltival mindenfele toddler foglalkozasokra, h neki jo legyen, meg az ido is teljen mikor magunkra vagyunk, de nem elvezem tulzottan. :roll: Mindenki vegtelenul kedves, de par mondat utan vege es nincs ra lehetoseg, h tenyleg kozel keruljel valakihez. legalabbis ez az erzesem. Mindenki mindig jol van, minden csupa mosoly es... kb ennyi :roll: szoval en nem ehhez szoktam.

Legyetek szivesek irjatok tobbet, h jovo heten legyen ertelme, beternem ide egy kis pletyora :wink: hajra!

Chaterine!
Nagyon edes Beni, jo volt ujra latni! nekunk is feketeerdonk (is) volt! :wink:

Mi kulonben mar a 11. fognal tartunk, ket hatso foga mar szerencsesen kint van, nem keves erofeszitessel :?

bangham

moni-ahany haz... nem a vermersekleted ez a taj?ill. az ott lakok. tenyleg, meddig lesztek? ha mar irtad, bocsi, elfelejtettem :oops:
es a 11 fog :shock: :wink: balintnak 3 van :)

de nagyon morci vagyok, mert balint 2 het betegeskedes utan, torlet eredmeny ellenere kapott atb, mert a verkepben vmi nem tetszett a dokinonek, erre kepzeljetek szedjuk 2 napja es ma 38,2 laz. kezdek megorulni ettol a rengeteg kulonfele betegsegtol - mint a korhintan, korbe-korbe, attila meggyogyul, megbetegszik a bence es aztan a balint es ujra elorol, neha bele en is - rettenetes. kezdek panikolni - menjunk immunologushoz? vagy csak tenyleg pecches, hogy igy korbejar nalunk minden baci es virus?

igaz, tavaly volt az elso olyan nyar, hogy kihagytuk a tengerparti nyaralast, miota gyerkocok vannak - ez is lehet oka????
a dokinonk meg most akar az attilanak olyan "immunerositot" adni, ami bacilusokat tartalmaz kis mennyisegben - kerdem en, minek? vegre nem lenne benne semmi baci, erre beadjuk muvileg. fuuuuuuu, tudnam, mi a jobb?

na, eleg volt a panaszbol
szep estet

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!
Móni: én is gratula a fogacskákhoz! Csak nehogy te is hozzászokj ehhez a minden ok, és mosolyhoz aztán kész. Akkor aztán tényleg nem lesz aki írjon ide... :)
Andi: most én kívánok nektek jobbulást! Hátha a jó idő majd megodja a bacikat, nem? Aztán irány a tengerpart! De gondolom (el sem tudom képzelni, hogy én ezt tudnám csinálni amit te, 3 gyerek, meg minden...) nem lehet könnyű idegileg elviselni már.
Jobb napokat!
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Először is jobbulást kívánok Andiéknak!!! Tényleg nincs annál rosszabb, ha beteg a gyerek... :cry:
Nekünk most 2x 2 hét bárányhimlő volt. azt hittem, hogy Boga nagyon pöttyös volt, de így utólag már tudom, hogy nem, mert Csillu volt az, nagyon. Még a nyelvén is voltak pöttyök, a talpa, a tenyere tele volt... Ő 3-4 napig lázas is volt, egyik éjjel 39,9-et mértem - félelmetes volt látni, hogy ugrálnak a számok felfelé a lázmérőn. :cry:
Szerencsére már mindkettő jól van, bár Csaillu tarkóján a nyirokmirigyek nagyon be vannak még mingig dagadva. Állítólag jó két hét, mire lelappad :shock:

Kinga, ne izgulj, én még két gyerekkel se indulnék el most a tengerpartra - bár lehet, hogy én kicsit beszari vagyok ilyen téren. 8) (is).

Móni! Kitartás, azért van a bababnet, hogy itt kibeszéld magad! :wink: Ott meg lehet csevegni az időjárásról, meg a többi érdektelen témákról. Milyen az a toddler foglalkozás? Én nem tudom. :oops:
11 fog.... wooou!!nekünk még mingig 6 van, már nem is tudom milyen régóta... :lol:

torta: nekünk kettő volt, egy tönkölybúzás almatorta, és egy gyümölcsös túrótorta. kár, hogy már semmilyen sincs. :lol:

Pötyi:
Kép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

sziasztok!

Andi33: kitartás, én is úgy gondolom, hogy le a kalappal előtted, hiszen 3 gyerek ha egymás után betegszik meg.... Nekem csak egy van még, de nem tudom elképzelni, mi lesz, ha majd lesz tesó és mindketten betegek lesznek. Hú, nem is gondolok erre.

Sz. Andi:
Oh, szegény Csillus, milyen pöttyös! Nem viszket neki, nem kaparja el? Nem emlékszem, hogy írtad volna, de ugye Csillus nem kapott himlő elleni oltást?

Én most ezen gondolkodom, beadassam-e. A dokinő nem nagyon javasolja, én viszont szeretném, ha megkapná Beni az oltást.

Hová tüntek a többiek, akik már hetek óta nem írnak?

KépKép
pusa

Sziasztok!

Én is elég ritkán jelentkezem. :oops: Bocsi!

Beni sajnos már 2 hete extra nyűgös. Valószínűleg most tényleg jönnek a hátsó fogai. De miért ilyen lassan?
Egyébként neki eddig nyolc foga van, és már hónapok óta ez a helyzet.

A bárányhimlő elleni védőoltást a mi dokinénik kfejezetten javasolja. De nem annyira a betegség, mint inkább a szövődmények miatt. Mivel ő kórházban dolgozik, azt látja, hogy mostanában egyre több és egyre súlyosabb következményei vannak. Ráadásul én még nem voltam bárányhimlős, így ha akkor kapná el, amikor már jön a kistesó, akkor nem tudna megfertőzni.
Ő viszont az agyhártyagyulladás ellenit nem preferálja. :shock: Ki ezt, ki azt...

A betegeknek én is gyógyulást és kitartást kívánok! Nekem néha Beni még egyedül is sok, ha nyűgös. :oops: Ennek talán az az oka, hogy nem vagyok hozzászokva, mert mindig olyan jó gyerek volt. :)

Mi három hét múlva már tengerparton leszünk! Nagyon várom!
Kíváncsi leszek, idén hogy viseli! Szeptemberben még nem volt vele sok probléma. :D

De megyek, mert most is akar valamit!

Írjatok!

Catherine
Vendég

Még mindig rossz időt ír ki?

Ne godoljátok, hogy ennyire korán fenn vagyunk! Már hét óra múlt!

Catherine
Vendég

Sziasztok!
Jaj szegény kis pöttyös Csillusnak jobbulást kívánok! Én 22 éves korom körül voltam bárányhimlős, de nagyon borzasztó volt. Azt hiszem rá is fogok kérdezni a védőoltásra, kíváncsi vagyok a mi dokinénink javasolja-e.
Mi jól vagyunk, Máté is nagyon hisztis lett mostanában, de imádom nagyon! Csak lenne már jobb idő! Úgy sajnálom, amikor elmegyünk a játszótér mellett, biztos csalódik olyankor, hogy nem megyünk be...
Kinga

Kép
németh

hello,
brrrrrrrrrr, baranyhimlo - ettol elore rettegek, foleg, attol, hogy ne kaparjak szet. nalunk nem kaphato vedooltas, beszerezheto csehorszagbol, kicsit korulmenyes. jatszom a gondolattal. a ferjem 16evesen volt baranyhimlos, en gyerekkent. hallottam mar jot is rosszat is az oltoanyagrol - jo lesz, ha irtok velemenyeket. andi, ti nem gondolkodtatok, hog beadjatok????
pusa-miert nem javasolja a dokino????

rolunk - kiderult, hogy balint a 2eves korig fertozo 6.gyermekbetegseget kapta el - csak az orvosi rendeloben kaphatta el, mert sehol nem voltam vele :evil: - van neve is, csak nem jegyeztem meg. 3-4nap magas laz es a 4.napon apro kiutes a torzson,arcon,fejen ... (2napig). most nem akarom elhinni, hogy holnapra tiszta lesz a bore ja es a nyaki mirigyek begyulladva.

teszek kepet, ez tegnap keszult, mara meg tobb kiutes volt es sokkal csunyabb Kép
es meg egy, amikor sikerul par pillanatra jokedvre deriteni balintot, vicsor meg a fogak Kép

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

catherine? hova mentek, milyen tengerhez???

tegnap irtam, sokmindent, mikorra elkuldtem volna, aramkieses volt :(
most meg nem tudom, mit akartam :oops: :oops: ugy tunik kezdnek elhalni az agysejtjeim a hosszu otthonlettol, vagy a sok stressztol :wink:
mindeg, szep estet es irjatok, sokat
eszter??? regen irtal

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem... nem volt sok kedvem irni... :D Nálam előferdül néha. :D

Első körben mindenkinek jobbulást, bár szerintem már túl vagytok rajta!

És nagy gratu mindenkinek a fogakhoz. :D

Hanna nagyon belehúzott, mert már a 6dik foga jön. 2 hét alatt kinőtt 4 felső foga, most jönnek az alsók. Kellemes éjszakáink voltak. És iszonyatosan nyűgös volt szegényem napközben. Mondjuk nem csodálom!!!

Bárányhimlő:
Én mindenképp beoltatom Hannát és megnézetem magam, hogy védett vagyok-e, mert elméletileg nem voltam baris... nincsen kedvem 30 évesen elkapni...

Andi!
Szerintem a dokinénim szivesen felirja és akkor, ha jöttök át, ki is tudnátok váltani. :D

Mennem kell... bocsi.... puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Andy!

Mi lett a kiütésekkel? Elmúltak?

Horvátországba megyünk két hét múlva. Porecbe.
Eredetileg Egyiptomot terveztük, de végül hagytuk magunkat lebeszélni róla. A kényeztetés és All Inclusive ellátás nagyon jó lett volna, és a Piramisokat is nagyon régen szeretném már látni... :o De Beni még kicsi hozzá. Az, hogy nem iszik csapvizet, nem jelenti azt, hogy nem is kerül vele kapcsolatba. Hiszen fürdetni is kell. Azon kersztül pedig könnyen elkaphat valamit. Így ezt elhalasztottuk pár évvel.
Így most marad a megszokott a Horvátország. Oda hamar eljutunk kocsival, és ha van valami, akkor pár óra alatt hazaérünk. Kikapcsolódni pedig ott is lehet.

Eszter!

Gratula Hannának a fogakhoz! Azt hiszem jobban jártatok, hogy egyszerre jöttek ki. :)
Beni már megint hetek óta szenved a fogaival, és még mindig sehol semmi kézzel fogható. :(

Újra kérdés az elalvás!
Hogy alszanak egy a babók? Nappal és este is érdekelne!

Catherine
Vendég

Sziasztok!
Alvás: nappal: tízórai után kb. fél 11-től átlagban olyan 13 óráig
Éjjel: egész jó, néha felébred, de ritkán. Úgy este fél 9-9 körül alszik el

Engem pedig az érdekelne, hogy a fogak miatt nálatok nincs gond az evéssel? Máté a reggelit nem kéri, csak a folyadékot, az ebédnél és a vacsoránál a felénél kinyújtja a nyelvét, és a kezemet is eltolja, hogy ne adjam neki az ennivalót.

Kinga

Kép
németh

hello,
eszter orulok, hogy szora birtalak :wink: hannanak a fogacskakhoz gratula. oltoanyag - homeopatank ellenzi :shock: , de most ezutan a csunya betegseg utan rosszba vagyok vele 8) , azert az ajanlatot koszonom, atgondolom. egyebkent ket adagot kiirattam, nalam a recept csak at kene ruccani csehoba :roll: de mikor
catherine - porec szep videk, tegnap tudtam meg, hogy jul 1-etol megyunk mi is a tengerhez HURRRRA, nagyon varom - mar 4x megyunk grebasticaba, semmi ujat nem tartogat, de nagyon szeretem, mert nyugis hely, nincs felesleges penzkoltesi atrakcio (kirakodovasar es hasonlo) es a gyerekeknek idealis a part, apro kavicsos, de lassan melyul.
kiutesek - a labacskajan meg latni, de a tobbi elmult, szerencsere

alvas - tizorai utan alszik a balint, altalaban ebedig (ha kocsiban sikerul, akkor tovabb is) es aztan delutan utkozben az oviba, de ez az alvasa felszines, mert altalaban felriad hangosabban szolokra vagy a kapunyitasra :roll: ejszaka ebred, altalaban 1.00-2.00 kozott es 6.00 - ha meg szeretnenk aludni, akkor kap tejecsket es mellettem marad az agyban ebredesig. elalvas = altatas, de nagyon szivesen csinalom, tobbszor mar ugysem fogom :?

eves - most hogy beteg volt, mindent visszautasitott, bezarta a szajat es forgatta a fejet, hogy nem ker, eltolta a kezem ... , de most ujra jo etvaggyal eszik. a folyadekot betegseg alatt probaltuk mindenfele modon potolni, altalaban gyozott a cici, ezert majdnem ugy evett, mint 1 eve :) , szinte csak szopizott.
kinga - lehet ez matenal atmeneti, a meleg miatt, a fogak miatt, vmi lappango betegseg miatt (ez inkabb ne legyen) vagy csak egyszeruen nincs szuksege most akkora energiabevitelre, mint azelott - lehethogy most fog megnoni hosszra, aztan ujra hizik majd - ha nem tart sokaig, szerintem ne eroltesd. ha ehes lesz mate, biztosan eszik majd tobbet, hm

hu de hosszura sikeredett
ja es meg azt akartam, hogy olyan boldog vagyok, madarat lehetne velem fogatni - es az indok, mindenki jol van (klop,klop,klop) el ne kiabaljam :)
szep estet, illetve jo ejt (2.13 van :shock: hu megyek gyorsan aludni) eszre se vettem, hogy mar ilyen sok az ora

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Andy!

Örülök, hogy végre jól vagytok! :D :D :D

Az alvásnál valóban éredekel az is, hogy mennyit alszanak a lurkók, de inkább az, hogy milyen módszerrel alszanak el.

Beni este 8-9 között szokott elaludni, de egyre korábban ébred. Ha reggel hatig alszik, akkor már boldog vagyok. :) És pár napja már addig sem sikerül. ráadásul ébredés után nem hajlandó szopizni pár napja, csak kb 1/2-1 óra múlva. Csak ordít, ha nem vesszük fel és nem sétálunk vele. :cry:
Lehet, hogy az időjárás, vagy a foga... Remélem elmúlik!
Délelőtt mindig alszik alszik, általában 1-1,5 órát. De csak a saját ágyában, vagy az autóban. Babkocsiban szinte soha. Talán negyedévente egyszer... :o Délutáni alvás? Változó. Néha 1 órát sikerül.
Ez azt jelenti, hogy naponta kb. 12-13 órát alszik jobb esetben. Nem kevés ez szerintetek? Mennyit kellene aludnia egy egy éves gyereknek?

Catherine
Vendég

Sziasztok!
Nálunk napközben kb.: 2 óra, de valamikor csak 1
éjjel: kb. 11 óra összesen, tehát ő is kb. 12 órát alszik

Egyébként még mindig ringatom... :cry:

Ja, és ő is csak egyszer alszik napközben, tízórai és ebéd között. Délután nem.

Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Hova lett mindenki?
Vagy már csak hárman maradtunk?

Jelentkezzetek!

Kinga!

Próbáltad már ringatás nélkül is elaltatni? Mennyi ideig tart, míg elalszik?

Catherine
Vendég

en is ringatok, sot ha nem sikerul, akkor kendobe kotok es ha ez se, akkor marad a cici :wink: mennyi ideig tart? valtozo, van olyan is, hogy 2-3perc, de ha valamilyen icipici baj is van, akkor sokkal tovabb. mar irtam, hogy elvezem. az attila volt nagyon anyucis, ot hosszu idejig altatni kellett, a vegen mar eleg volt melle fekudni es megvarni, hogy elaludjon - azert kb. 1-1,5 eve mar egyedul alszik el. Bence, o egeszen mas, o csak akkor tud elaludni, ha senki nem zavarja - picibaba koratol es Balint, valahol a ketto kozott, van olyan este is, hogy bekeredzkedik a kisagyba (addig sir) es ott eleg a hatat simizni, elalszik :) de van olyan is, hogy csak akkor lehet befektetni, amikor mar melyen szundizik. sokat nem segitettem, ugye?

most jottunk vervetelrol, balint evett gyumit(tizorai) es kiflit (reggeli) is, sot meg szopni is kert :roll: es kozben elaludt :)
szep napot

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!
Néhányszor próbáltam már ringatás nélkül, de mindig óriási bőgés lett a vége. (Egyelőre még csak Máté bőgött, de elképzelhető, hogy hamarosan én fogok emiatt. :x ) Egyébként most is beraktam az ágyába, mert ilyenkor már rég aludni szokott, de most valami miatt nem megy. Túl vagyunk egy 20 perces ringatáson. De hallom, hogy játszik, meg se próbálja az alvást....
Ha fáradt, valamikor 5 perc is elég, de szerintem átlagban 10 percet szoktam ringatni. De végül is nem baj, majd az Olimpián indulok díjbírkózóként, majd egyszer még büszkék lesztek rá, hogy ismertetek! :lol:
Kinga
Na megyek megnézem mit csinál.

Kép
németh

Ez az óra itt valahogy nem igazán jó! Most délelőtt 11 óra 13 van ám!

Kép
németh

Sziasztok mamik!

Hű de sok visszaolvasni valóm van! :roll:
Minden szülinapost ISTEN ÉLTESSEN!

A babák gyönyörűek... az újszülött képektől teljesen el tudok olvadni....

Majd teszek fel én is képet...

Tényleg kistesó tervbe van már véve valakinél?

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!
Egy kicsit behavazódtam... hála Istennek... úgy néz ki, hogy szeptemberre megjelenik az első általam illusztrált könyv!
Nagyon boldog vagyok... és rengeteg munka volt van vele... Áron mellett kicsit lassabban megy...

Áronomnak allergiát diagnosztizáltak... egy kicsit kiakadtam, ugyanis nagyon vigyáztunk... begyulladtak a szemei és furcsa kocsonyás ragyák vannak rajta... csepegtettük, most már jobb lett...

Nektek is felteszem amivel épp elárasztom a topikokat...

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka!

Gratulálok a könyvhöz! Majd áruld el, mi a címe!
Az illusztráció jó! :D Kár, hogy mi csak béreljük a lakást, és tapétázva van a gyerekszoba.

Többiek hova lettek?

Igaz, hogy én sem leszek sokáig, mert nagyon fáradt vagyok.
Ma délután kint voltunk az etyeki Pince Fesztiválon. Nagyon jó a hangulat és profi a szervezés! Megéri kimenni, ha van fölösleges pénzetek. :)

De most megyek aludni....

Catherine
Vendég

kinga - a dijbirkozasba en is benevezek majd :wink:
mamacka - en is gratulalok ak konyvhoz! a kepek csodasak a babszoban, mar regebben neztem oket.

ma gyorben voltunk - cirkuszban :!: - meg a sparban es nem kaptam kolesgolyot, pedig annyit kerestem :cry: . adjatok tippet, hol talalnam, azt hiszem a heten atmegyunk kettecsken a ferjemmel, mert a gyerkocokkel nem kifizetodo uzleteket jarni, sok mindent vettunk, de amit terveztunk, azt nem igazan :roll: . mindenesetre a fiuk boldogan nezegettek az uj konyveket este, aludni se nagyon akartak menni.

ma csak ennyi, megyek szundiba, jo ejt

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!
Mamacka! Én is gratulálok neked! A címet majd tényleg áruld el! Kistesó tervbe van véve. :oops:
Andi: kölesgolyót DM-ben nézzél! Én mindig ott veszek.
Mi meg a Tropicariumban voltunk ma, Máté is élvezte, bár a gyerekfellépő széken levő lyuk sokkal érdekesebb volt, mint a cápák... :?
Kinga

Kép
németh

Sziasztok lanyok!

Hat en ugy maradtam, h meg mindig velunk kezdodik az oldal!

Andy!
Mi eppen Gyorben vagyunk anyoseknal, es a napokban hallottam a cirkusz reklamjat! Raadasul pont ma vettem kolesgolyot Zsoltinak a Baross utcai DM-ben! Ti gyakran jartok erre? Mi ezen a heten meg itt leszunk, ha ugy van meg ossze is futhatnank.

Penteken jottunk haza Oxfordbol, apu visszament, mi meg meg anyosnal idozunk, h kkicsit tudjon unokazni. Aztan honap vegen megyunk haza. Akkor majd bovebb leszek, egyelore orulok, h olvastalak benneteket!

Kisteso tervben! Hajra mindenkinek! :wink:

bangham

kistesokhoz mindenkinek szoritok, hoyg akkor jojjenek, amikorra szeretnetek :wink:

utobbi idoben nem jutottam szamgephez, nem jartam erre, pedig moni ma voltunk gyorben a ferjemmel kettesben :!: hat eve talan eloszor 8) :roll: , de csak bevasarlokorut volt az arkadban, elkoltottunk egy halom penzt es kaptam a dmben kolesgolyot :) . DE VAN BENNE SO, valahogy elkerulte a figyelmem, balint maig kukoricas felfujt ropit evett (olyan, mint ez akolesgolyo, csak hosszu rudacskak) es van belole sotlan is - ismeritek?
es a koles a batyusoknak is izlik

ja, el ne felejtsem, balint tegnap eloszor allt fel egyedul, ugy , hogy nem kapaszkodott semmibe :)

futok, mert a bence szeretne meg vmit, ebben a hosegben nem bir aludni
szep estet

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem :oops:

Catherine!
Jó utat nektek! :D Remélem ugyan ilyen szép időtök lesz lent is. :D Szép barnán hazajönni! :D:D
Hanna általában hajnaéi 6kor kel. Ha mázlim van, visszaalszik és durmolunk még 8ig, ha nincs, akkor sok kávé van aznap. :D 1x alszik napközben, és olyan este 7-8 fele már alszik. A 7 vagy 8 az attól függ, hogy mikor aludta azt az egyet. Ha dél előtt, akkor 7, ha délután, akkor 8kor alszik. Napközben 1 óra a max általában... Éjjel meg néha még ébred, de max 1x vagy 2x. Ez függ a fogatól is.

Kinga!
Nálunk a fogaktól nem volt semmi változás. Szerintem néha még többet is evett, ha izlett neki...
A ringatás miatt nem irigyellek. Suttogót olvastad? Abban ir egész jó, nem gyerekkinzó, csak anyakinzó módszert... Tuti hát és derékkikészitő... :D

Andy!
Örülük, hogy mindenki meggyógyult. :D Hát, én inkább oltatok, mint hogy pöttyösek legyünk... Én meg hulla... :D
Nektek is jó nyaralást!!! :D:D

Rólink:
Azóta Hanna már a 6dik fogát növeszti ezerrel. A felső négy már tök nagy, az alsó kettő, meg pici és FERDE... Látszik,h ogy tőlem is örökölt valamit szegénykém. :D:D
Voltunk mércekedni is. 77cm, 9380gr, 48 fejkörfogat, 45,5 mellkörfogat. Szóval nem pici a csaj. :D
Menni már nagyon jól megy. Eljutott már a futásig is... eleinte kicist jobbra húzott, de azt azóta korrigálta. elég viccesen nézhetek ki,amikor rohangászom utána. :D:D

Van homokozónk, amiben minden nap játszik. Ha átjön a szomszéd kislány is, akkor legalább 3 órát vagyunk lent este.
Játszóterezni nem birok. Abban kb 1 óra alatt én kifáradok. Még olyan sokat kell a kiscsaj után rohangászni. Ilyenkor azért örülök, hogy kertesházban lakunk. :D

Megyek is, mert kiscsaj még nyomja a szunyát és igy van egy kis időm magamra.

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Sziasztok

Köszönöm a gratulát!
A Kaláka Ukulele című lemezén szereplő verseket adják ki könyv alakban... szerintem nagyon vidám!
Majd szólok amikor megjelenik!

Vok
Mi is homokozó gyártásban vagyunk ...vettünk egyet mert olcsóbb volt mint az anyag, de teljesen átalakítottuk... már csak a homok hiányzik belőle! :) Ti hol vettétek? Jó lenne valami olcsó lelőhely...

Kistesóval én hadilábon állok néha már nagyon jó lenne, máskor meg elrémít a gondolata... én egy kicsit még ki vagyok idegileg... :(
Túl sok a teher rajtunk rengeteget bőgök...

Andi
Szerintem elég kevés só van benne... nyugodtan adhatod...
Győrben van a kedvenc cukrászdám... bécsi vagy Mozart... nem is emlékszem... nagyon kedvesek ők készítették azesküvői tortánkat is és nagyon-nagyon finom...

Kistesóknak hajrá! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Catherine
Nagyon jók a szülinapos képek!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Vok: nagyon irigyellek a saját bejáratú homokozó miatt! Egyébként "rendesen" homokozik is a kiscsaj? Máté csak kapirgál a lapáttal meg állandóan nyomja a kezembe a szitát, mert szereti nézni és ennyi. Egyébként meg bambulja a többieket, hogy mit csinálnak. Néha már elég ciki... :oops:

Mamacka: nekem is vannak egyébként kétségeim, hogy bírni fogom-e stb. De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy azt sem tudtam elképzelni, hogy egy gyereket el tudok majd látni, aztán azért nagyjából megyeget... :? Bár erről Máté többet tudna mesélni.

Kinga

Jövőhéten megyünk nyaralni, izgulok nagyon.
Hogy fogom etetni? Meg mivel? Ha mi enni fogunk az étteremben ő is biztos kunyerálni fog a mienkből. Mi lesz, ha végigüvölti az összes étkezést? Ki fognak nézni minket a szállodából. El fog tudni aludni este? Reggelire mit adok neki? Nem fogok tudni tejet forralni. JAJJJJJ! De azért biztos jó lesz, ugye? :roll:

Kép
németh

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?