Sziasztok!
Most még nyugodtak a kicsik,gyorsan írok Nektek! Egyre kevesebb időm van írni,sokat vagyunk az udvaron,játszótéren.
Orsi!
Én is szeretettel gratulálok Neked. Eléggé meglepett a dolog,arról tudtam,hogy Zsuék szeretnének kistesót,de Te pont azt mondtad még nem. De gondolom azért nagy a boldogság Nálatok.
Hogy vagy? Zselyke nem érzi a változást?
Zsu!
Ezt TŐled is kérdezem.
Csak azért jutott ez most eszembe,mert emlékszem mikor Marcell beköltözött a pocakomba még nem is mondtuk Kyrának,de ő valahogy megérezhette,mert olyan bújos, szeretetéhes lett és több foglalkozást,törődést igényelt.
Éva!
Nagyon komoly lett kisfiad az új frizurájával,nagyon aranyos.
Jó hogy gyakrabban írsz.
Mi is nagyon szeretjük a Batyit,sokat járunk mi is oda. Kriszinek ígértem,hogy elmegyünk egyszer együtt a BIsingerre is,mióta ott a hajó nem voltunk még ott. Állítólag az is jó.
Próbálj új vonalzót csinálni magadnak és ne emailben kérd,hanem bemásolás,majd beillesztés a profilodba. Én így csináltam.
Szerintem a végén lévő szöveg zavar be.
Mielőtt elfelejtem ma 1 éves buli lesz a Vidám kölykök játszóházban.
A belépés ingyenes,jó kis programok lesznek.
Mi megyünk,meg Krisziék is,ha valakinek van kedve csatlakozzon.
Képzeljétek nagyon szépen fejlődik Kyra jazzbaletten. Mondta az edző csajszi,hogy lesz belőle valami
Mondjuk ez az egy dolog amit lelkesen csinál és nagyon kitartó.
Vettünk neki fitness ruhát,olyan édes benne,majd rakok fel fotót.
Orsi!
Kérdezted a kirándulást. Nagyon jó volt,szép a környék,jó volt a vonatozás. Csak Marcellnek nem tetszett a vonaton egy helyben ülés. Mindig fel akart állni,a sapkáját kidobta az ablakon Csabi mehetett vissza érte
Amint leszálltunk a vonatról már Marcus is élvezte a kirándulást,szaladgált a fűben,labdázott,tetszett neki a nagy tér,korlátok nélkül. Igazából nem is lenne semmi gond vele ha nem kellene őt mindig korlátok közé szorítani,dehát sajnos a környezetünk ezt nem teszi lehetővé.
Bogi!
Kyra azóta is a koronával jár óviba.
Jó lett a nagyobb szandál Marcellnek. A napozót még nem próbáltam rá,de szerintem az is jó lesz.
Olvastam,hogy holnap lesz a kerítés betonozás. Akkor ma ráértek,gyertek Ti is a játszóházba.
Na megyek,mert összebalhéztak a törpéim.
Szép hétvégét!
Bea