Eszter!
Tegnap kérdezted, csak nem volt idom válaszolni, hogy miért megyek 10 nap múlva dokihoz, ha hétfon voltam.
Nem tudom, hogy mennyi idonként kell majd menni, de o azt mondta, hogy "mivel következo hétfo húsvét lesz, ezért csak utána egy héttel kezdjük el a terhesgondozást".
Tehát - gondolom - nem kell majd kéthetente mennem a továbbiakban, csak el akarja indítani a terhesgondozás folyamatát.
És szólt, hogy vigyünk videokazettát, mert akkor már látni lehet majd a babucit.
Úgy várom már!
Helga!
Örülök, hogy ránk találtál!
Ha nem tévedek, akkor most te lehetsz a legidosebb kismama közöttünk. (Mármint a terhesség idejét figyelembe véve.) Hogy vagy? Hogy viseled a várandósságot? Te megmondtad már valakinek?
Évike!
A munkahelyemen én nem tervezemen korán megmondani. Legszívesebben meg sem mondanám, de mivel 91. napos terhességtol jár 3.000,- Ft adókedvezmény, így kénytelen leszek legkésobb az aktuális számfejtés elott bejelenteni.
Képzeljétek, Lányok!
Mi sem akartuk bejelenteni senkinek az elso 3 hónapban, de a párom egy közös baráti párnak elkottyintotta a nagy hírt. A lány nagyon örült, hihetetlen lelkes tett, és annyira jó érzés volt az, hogy mások így örülnek az örömünknek, hogy az hihetetlen. Majdnem egész este ezzel voltak elfoglalva. Ajnároztak össze-vissza, magyarázták, hogy ezt egyek, azt igyak, ide üljek, vigyázzak magamra, stb.
Hát, nagyon jól esett. (Foleg a fonökömmel való konfliktusom utáni rettentoen lehangolt lelkiállapotom után tett ez nagyon jót.)
Na, lakatot teszek az ujjaimra,
puszillak benneteket: Laura