Sziasztok!
Remélem, jól telt a hétvégétek a ronda idő ellenére is.
Én is boldog anyáknapját kívánok minden kedves topiktársnak!!!
Érdeklődést, jókívánságokat köszönjük, férjem jobban van, de még mindig bent, és nem is tudjuk, mikor jöhet ki
, de ez a hely nagyon tetszik neki, most dvd-ket kell neki bevinnem, azokat nézi halomra, szegény...
Marci is volt bent nála, nagyon megörültek egymásnak, adott gyógypuszit a beteg lábára...
De aztán persze 10 perc múlva már sokkal érdekesebb volt a mozgatható ágy távirányítója, a kuka a szobában, a kávéautomata az előtérben stb. Úgyhogy így Marcistul nem tudok túl sokat beszélgetni a férjemmel...
Tegnap megvolt a ballagás is, Évi, köszi a kérdést, nem áztunk meg, mert a kinti része elmaradt, szerencsére marha nagy aulája van a sulinak, mindenki elfér benne. Utána meg az unokatesóm ballagási ebédjére mentünk családilag, Pilisszentlászlóra, aztán rokonokat fuvaroztunk haza, férjet látogattunk, így este, amikor hazaestünk Marcival és kidőltünk, ha becsuktam a szememet, csak autókat és kanyargós utat láttam magam előtt...
Azért még bele ekll jönnöm, hogy ne fárasszon ki így az egész napos vezetés.
Fanka, szuperjó a kép a cikkhez!!!
Én nem vetlek meg azért, hogy visszamennél dolgozni!
(Januártól? Vagy majd szeptembertől?) Én azért nem megyek még vissza, mert a tanítás legalább ennyire kikészítene, mint az itthonlevés Marcival...
De mostanában én is kezdek olyamsit érezni, hogy kellene vmi mással is foglalkoznom. Én már tképp 3 éve itthon vagyok, mert én terhesen sem dolgoztam.
Kistesóra meg még bőven van időtök!!!
Betegség, immunrendszer: mi szabálykövetők vagyunk
, mert Marci nem sokat szopizott, és lámlám, elég gyakran beteg is, de én is inkább azt hiszem, hogy ez alkati kérdés, nálunk a férjem volt ilyen. Babus, Eveka, nem lehet, hogy mire oviba mennek ezek a beteges gyerkőcök, már túllesznek ezen az immunedzésen?
Nálunk most különben a Multitabs Immuno Kids a menő (vitamintabletta lactobacikkal), elvileg 4 éves kortól van, de (egy másik fórumban olvasottak alapján) 2 naponta adok neki egy felet, azt elrágcsálja-szopogatja. Na meg továbbra is szedjük az echinaceát, ha nem fogy el.
(MInt pl. most.
) És mondom, én is edződtem már, pl. egy kis takonykórtól már nem féltem a gyermeket.
Babus, Kristófnak persze mielőbbi gyógyulást kívánunk!!! Hogy vagytok???
Eveka, húú, nem tudtam, hogy ez a hormonos dolog ilyen durva
, azt gondoltam, hogy csak bekapkod az ember 1-2 tablettát és kész. Miért kell szurit adni?
Na, mindenesetre remélem, nem ilyenje van Marcinak, és hogy minél előbb rendbe jön!!!
Muki, gratula Lizinek is a pisilésért!!!
Na, megyek, mert ma is kidőltem. Jó éjt!