Sziasztok,
Tényleg, mindenki nyaral már, vagy mi van?
Judit: nekem nagyon tetszik a Barnabás!
Vicces lenne, ha egyszer később majd jönnétek hozzánk és mondanám Máténak, hogy jön a Judit, Máté, meg Barna, sztem teljesen bezavarodna,hehe (tudod, tesóm is Judit)
. A Patrik is nagyon klassz, de nekem a B. picit jobban tetszik. Ki vetette fel?
Az jó, ha találtatok jó áron kocsit!
Nyaralást tervezgetitek már?
Hát igen, furcsa ez a meleg még, lassan strandra kéne menni!
Pünkösdkör kinek mi a progi, elutaztok? Mi még nem tudjuk, esetleg anyuékhoz, de lehet h maradunk, mert nem voltunk itt hétvégén 3 hete.
Képzeljétek, Máté cumiját elvitte a kukásautó vasárnap... már nem bírtam a szenvedést vele, annyira nyűglődött és az egyre kevesebb helyett egyre többet használta. Fogtam és kidobtam, lesz ami lesz. Az első este és utána reggel sírt, de szépen mondtuk neki, hogy a nagyfiúk nem cumiznak, aztán másnap már mesélte Barnusnak, h elvitte a kukásautó a cumiját. Egyelőre kicsit nehezebben alszik el, de nem keresi, nem emlegeti, jókedvű és "nagyfiúskodik". Nem gondoltam h ilyen könnyen fog menni, Zoli eleinte mérges is volt rám, hogy nem ilyen hirtelen kellene. De sztem amilyen akaratos M, könyöröghettünk volna neki a végtelenségig, h adja oda.... Szóval most elégedett vagyok magammal.
Tényleg, ovikról van már infótok? Én még nem tudom, hova vették fel Mátét.
Na húzok dolgozni, puszi. Krisz