Hello!
Nekünk gergő elég hamar összejött, pedig már akkor is 33 elmultam, de én is hallottam, hogy az életkor növekedésével, csökken az esély. Remélem nem így lesz, én még egy kicsit fogyni szeretnék, és kb nyár végén nekilátunk.
Majd meglátjuk.
A koraszülés, toxémia eredménye, ami igen hamar, és súlyos formában jelentkezett, három hét alatt " meg is szültem", ennyi idő telt el, az észlelés, és a szülés között.Vérnyomásom ment az egegbe, előtte már korházba voltam, így kaptam tüdőérlelőt stb, így pici volt a Gergő, de hál istennek a korához képest fejlett, így "csak " meg kellett várni, míg eléri a két kilót, ez is 10 hét volt.
Szörnyű volt, hogy csak akkor ölelhettem magamhoz, most el sem tudom képzelni, hogy hogy bírtam ki akkor. Még egy éve korházban volt, anyáknapján. Minden nap mentünk be, de hát ez nem olyan......, de túl vagyunk rajta.
Ti mióta próbálkoztok, a 3. babával?
És az első kettő? Írj róluk.
))
Rozi:
Szerintem nem kell előtte vitaminokat szedned, esetleg folsavat, de mást nem, ha normálisan táplálkozol, pl. nem fogyózol, akkor így is teherbe esel, aztán ha pocakos vagy, akkor is elég a vitaminokat szedni, többen a magzatvédőket se tartják szükségesnek, én szedtem sokmindent, mégis picurka babát szültem, szerintem nem ezen múlik.
Többet ér, ha kivizsgáltatod magad, nincs e valami bacid, milyen a peteérésed, hormonszint stb. ....
Bár.., nekem néztek ovulációt ultrahanggal, és ott az jött ki, hogy 17-18- napon van, Gergő ezzel nem foglalkozott, a 11.-napon fogant
, ugyhogy ez is ennyit ér, a természet majd eldönti.
Puszi
Andi