Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
A DPO a peteérés után eltelt napok. Én kb. a 20.DPO-nál teszteltem, de már a 14.DPO után pozitív lehet a teszt. Mint már írtam, én is éreztem folyamatosan, mintha meg akarna jönni. Állanódan ellenőriztem, hogy na biztos most.. és mégsem. Nagyon drukkolok Neked!

Ildi!
Remélem, egy két csíkos tesztet is kapsz anyáknapjára :)
Vendég

Ezek a szuperérzékeny tesztek elvileg már a 7-8. DPO-n elvégezhetőek,de sztem még azért az korai.Igaz,anno Bencénél én is a 10. DPO-n teszteltem,és szuper két csíkos volt.Szerintem ha a legkisebb jele is lenne a terhességnek,most sem bírnám tovább ki,hogy ne teszteljek.Ha meg nincs jel,akkor hurrá,mert akkor minimum,mint Betty,20. nap.

Szilvi!
Próbáld egy kicsit elterelni a gondolataid,tudom nem könnyű,de ha nem gondolkozol rajta annyit,gyorsabban telnek a napok.Most én is ilyen lazulós hónapot tartok,igaz,az ovu-tesztet használom majd,de semmi rágörcsölés a témára.Főleg,hogy jövő héten inszem-konzult.
Vendég

Sziasztok!!

Bocsi hogy eddig nem írtam de a hétvégén krossmotorozni voltam a párommal a fiam meg quadozni nagyon jó volt a Viktor csak úgy döngetett a pályán végig én féltem ő nem. Apja fia.
De a gépünk se volt jóújra kellett telepíteni mindent rá tegnap este lett kész.

Vissza térve a teszthez én anno a Gergőnéll már 5 hetes terhes lehettem mikor teszteltem de akár milyen tesztet csináltam csak nagyon halvány volt a 2. csík úgyhogy a Gergőnél ha jól tudom három tesztet is csináltam mire a harmadik tesztnél erősebb volt a csík.A Viktornál meg menbzi mikor meg kellett volna jönnie rá egy hétre teszteltem és nem mutatott ki semmit de rá két napra újra vettem egy tesztet és akkor már két csíkos volt.
Nekem a héten megkell jönnie és majd ovu. tezstet használok 16-a körül ha nem mutat ki semmit akkor majd a következő napokba is megcsinálom. Azt amúgy hogy kell használni néztem a dm.be is van 2200.-Ft ahoz képest hogy néztem a gyógyszertárba a Gabriell márkáju LH-teszt 3800.-FT. Jóhogy lehet kapni !!!!

Haza jött a szomszédom a gyerekkel a kórházból tegnap már babáztam is, a Viktor meg haza se akart hönni még a fürdetésre is ott maradt. Nagyon tetszik neki a Gergőnél nem csinált így látszik már egy évvel idősebb és okosabb a drágám.

Na megyek majd délutámn jövök!!!
Szép napot bár elég borús mi felénk az idő!!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Szia Márti!
De jó,hogy jöttél!!!
Az ovu-tesztben van 5 db,tehát elvileg bőven elég egy ciklusra,mert kétnaponta célszerű elvégezni.Régen én is Gabrielt használtam,aztán egy ideig a Rossmann-ost.Nemrég meg az orvos azt mondta,hogy ami igazán jó,az a gyógyszertári,a DEI OVU-LH,mert ez a legérzékenyebb,legpontosabb.Én ez alapján jártam uh-ra és mindig jó volt.Ez is 3900 ft,de ha a fogamat szívva is,de mindig beruházok rá.

De jó lehetett nektek!Én is mindig quad-ozni szeretnék,de nagyon drága.Találtam egy nagyon jó pályát,a rendörségnek vmi oktatópályája,oda biztos még a nyáron elcsalom a páromat.Tavaly Agárdon mikor voltunk,szerettem volna menni vele,de az ottani tulaj a súlyom miatt csak egy kicsit akart engedni,hogy használjak.Na,arra nem akartam,így elmaradt.Most már ahhoz képest több vagyok majdnem 15 kg-mal,így semmi akadálya a nagy gépnek!

Ja,amúgy biztos meg fog jönni?Nem lehet,hogy nem jön és tudsz tesztelni te is?Azért én neked is drukkolok!!!!
Vendég

Szilvi!

Gondolatelterelőnek :lol:
Kép
Kép

Nekem meg fog jönni, minden jel erre mutat, de többieknek hajrá! :wink:

tjuca

De csuda szép ez a kiscsajszi!!!
Gratula hozzá!
(halkan jegyzem meg,nekem ilyen gondolatelterelőt majd nehogy betegyetek,mert méginkább ráállok a témára!) :wink:
Vendég

Sziasztok!

Juca! Nagyon édi a kislányod és mindjárt itt az első szülinapja!
Tutika a mensi megjövetel. Én is azt hittem amikor Manóval terhes lettem, hogy meg fog jönni. Aztán nem jött meg. :lol:

Márti! DE jó, hogy jöttél! Én a Corax ovu tesztet próbáltam 1X azt a dm-ben lehet kapni, de valszínű nem jókor teszteltem, mert nem mutatott semmit.

Betty Kismamink! Hogy vagy??? Kezdesz már jobban lenni? Pocika látszik már?

Lányok! Mindenkinek megy a ++++++++++++++++++ drukk!

Az én görbim most ilyen: Kép
Vendég

Kriszták!

Köszi.

Egy kis játék: http://museum.thetech.org/ugenetics/eye ... lator.html

Kingának nem sok esélye volt a kék szemre, de az a kicsi bejött :-)

Hát meg fog jönni, mert a melleim puhák, és nem érzem, hogy babát várnék. No de ez csak a 1,5. hónapunk.

Kriszta!

Az inszemkonzultáció azért nagy előrelépés nem? Akkor legalább lesz egy biztos időpont, és max. előtte összejön, és poz. tesztet lobogtatva mész UH-ra :-)

tjuca

Betty
Ha jól számoltam /nem tudom pontosan mikor vot pé/ a 14. DPOnal tartok. De a hasfájás nem szunik. Már hajnaltól érzem. Szerintem meg fog jonni. :cry:

Kriszta
Próbálom a figyelmem elterelni, de nem nagyon megy.

Juca
Nagyon édi a kicsike. Én is ilyen kislányt szeretnék. Olyan huncutka kis pofija van.
Vendég

Sziasztok!
Kriszta!
Akkor lehet hogy olyan tezstet veszek mert a biztosabbat választom!
Kicsit drága de majdcsak megoldom.
A párom is vitt a motorján bár megkellmmondanom féltem mert egy nagy KTM620 crossmotorja van és aggódtam hogy megint összetöri magát. Mert egy pár hónapja egykerekezni akart és pont levette a kesztyűjét és hát egy kövön kiugrott alóla a motor itt a házunk előtt az aszfalton és baromi ronda sebe lett nemakart orvoshoz menni de rá beszéltem mire másnap beértünk a sebészetre a seb elfertőzött és apiros csík már a hona alatt volt még időbe mentünk azt mondta a doki .Gondolhatod hogy aggódtam érte. Most már a Viktorért is kell mert 4., szülinapjára kapott egy 50ccm-es quadot benzines és váltós de olyan gyorsan száguldozik hogy néha inkább itthon maradok nem megyek velük motorozni de a Gergő is nagyon szereti a viktor mindig viszi magával de csak itt az udvaron. Hát ilyen téren mind a kettő apja fia.Énis szeretek motorozni de mértékkel.
Juca!
Szép a lányod .Én is akarok egy kislányt remélem hamarosan sorakozunk a táblázatba Betty mögött.

Akartam a fiúkról képet feltölteni de nem engedi majd délután újra megpróbálom.

Kép
Kép
Kép
márti80

Halihó! Lányok! Én az ovu teszteket mindig ketté vágtam. A műanyagkazettásat is szétszedtem, az egyik felét visszaraktam, azt a leírtak szerint csináltam meg, a másikat ami csak egy csík volt, azt úgy, mint a papír teszteket, hogy belemártottam a pipibe. Így az 5 db-ból 10 lett! :lol:

Én Bencénél a 30. napon teszteltem. Azt nem tudom, hogy hányadik DPO-n voltam, mert akkor még nem mértem a hőmet, de azt tudom, hogy a 15. nap táján készült! A januári terhességemnél viszont már a 12. DPO-n teszteltem, és már látszódott a két csík!

Levettem a mintát Juca kislányáról!!!! Nálunk nagy valószínűséggel kék szeme lesz, mert a családban szinte mindenkinek az van. Bence az apukám gyönyörű kék szemét örökölte.

És még valami! Én a Bencénél és a múltkori terhességemnél is úgy éreztem, hogy meg fog jönni. A Bencénél még a barnázás is beindult, aztán el is múlt!
Úgyhogy mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Juca!
Köszönjük a játékot! Megcsináltam!Hát Beninél is az jött ki,amire kisebb volt az esély.Sebaj,így is szép!
Igen,ez már előrelépés,de még nem most lesz,mert a progim nagyon alacsony,kapok majd gyógyszert,meg még várnánk egy-két spontán hónapot,hátha....

Szilvi!
Nem jöhet meg!! Ildi szerencsehozó csíkját neked is küldöm,remélem elűzi pirit!
Ime:
Kép

Márti!
Várjuk a fotókat!!! Ti ilyen nagy motoros család vagytok?Az jó!Bár én mindig infarktus-közeli állapotba kerülnék,ha a párom nekiindulna.Na,meg ha még a gyerek is!De jó,hogy az én fiam úszik!

Ildi!
Micsoda ötleteid vannak!Ez jó!Ki fogom próbálni!Tudjátok miért szeretem az ovu-teszteket?Jó,persze elsősorban azért mert megmutatják,hogy mikor lendüljünk tuttira akcióba.De másért is!
Előre szólok,nem ér nevetni!
Mert ugye mikor két csík van rajta(és ilyen majdnem minden hónapban van!)akkor az olyan földöntúli boldogság,hogy hurrá,van egy pozitív tesztem!Mert ugyan még nem terhességi teszt,de csak pozitív!
Vendég

Juca!
Nagyon szép kék szemei vannak Kingának! Én is megcsináltam a szemszínkalkulátort, Petinek 9,3% esélye volt, hogy kék szeme legyen, és az lett :)

Krisztinka!

Köszi kérdésed! Hol jobb, hol rosszabb. Most épp jobb :) Pocim még annyira nincs..
Szóval, még nem tartok itt ----> Kép
Lassan kezdődik az éles hónapotok!!! :)

Szilvi!

Amíg nem jön meg, addig van remény! :) Mostanában mindig pontos volt?
Vendég

Betty! Már most nem védekezünk vasárnap óta, de már a ciklus végén vagyok, bár tudom lehetnek kóbor peték. De szerintem engem ilyen nem fenyeget!
Vendég

Betty
Mondthatom azt, pontos. Átlagban évente 2x ha késik. De az utóbbi fél évben napra pontosan megjott, vagy elobb egy nappal a vártnál. Hát még én is nagyon reménykedek. Ebéd után megmértem a homet, bár tudom, hogy ilyenkor nem ér, de 37,1volt. Reggel óta 1 tizedet ment fel. Remélem ez jó jel. Tapasztalat, hogy aznap mikor meg kell jonnie eléggé leesik, megkozelíti a 36,5-ot. Most e téren nincs gond :lol:

Kriszta!
Koszi a szerencsevonalat. Már érzem is a hatását. Egy picit múlt a pocifájás.
Vendég

Kép

így néz ki a gorbém. Egy másik topicban azt mondta rá a csaj, hogy ez a hónap anovuláciuós volt. Nagyon elkeserített. Pedig én nem úgy éreztem. Szerintem akkor nem ment volna fel a hom a ciklus második felében.
Vendég

Szilvi!
Én nem értek a görbékhez, de szerintem is volt pé-d. Kb. a 21.napra tippelnék! Pár nap, és kiderül :)
Vendég

Szilvi!
Sztem is a 21. nap a befutó!Akkor viszont még csak a 11-12. DPO-n vagy.
Még pár napig legyél türelemmel!
Vendég

Akkor nem is valószínu, hogy babás vagyok. :(
Még megjohet :(
Vendég

Egy másik topikban olvastam,hogy nagyon sok nőnek olyan volt a görbéje,hogy majdnem kinevették,és ő mégis babás lett vele!És ennek ellenkezőjére is van bőven példa.Én ezért is nem szeretem a hőmérőzést.
Ne a görbének higyj,hanem a megérzéseidnek!
Akkor is megy a drukk,mert sztem nincs semmi veszve!
Vendég

Kriszta
Nagyon aranyos vagy, hogy próbálsz megnyugtatni. Koszi. Már nem is tudom, hogy mit gondoljak.
Ha a 21-ével számolok,akkor csak 5-én kellene megjonnie. Viszont az már a 35. nap lenne. Ilyen hosszú sohasem volt a ciklusom.
Na mindegy, majd meglátjuk......
Vendég

Akkor le is írtad a választ!
"ilyen hosszú sohasem volt a ciklusom" -most sem lesz 35 napos!Én olyan másfél éves kihagyásra tippelek! :wink:
Vendég

Koszike, annyira aranyos vagy. Olyan jót nevettem rajta. Puszi :lol: :lol:
Vendég

Majd ha felteszed a pozitív tesztet,akkor együtt nevetünk,együtt örülünk! Rendben?

Kép

Most találkoztam gólya úrral,üzeni,már úton van felétek,türelem!
Vendég

Szilvi!
Irtam neked privit!
Vendég

Szilvi! Én a 22. napra tenném a pé-det! Az meg nem biztos, hogy a pé után 14 napra jön meg. Nekem 28-29 naposak a ciklusaim, és a pé-m a 18. napon szokott lenni. Vagyis a ciklusom második fele elég rövid 10-11 napos. Van ilyen! :wink:
Vendég

Én úgy tudtam,hogy a luteális szak,mindig 14 nap,max plusz mínusz egy-egy nap eltérés lehet.
Ildi! Tanultam újat,köszönöm!
Vendég

Kriszti! Ez elvileg így is van, csak gyakorlatban úgy látszik nem mindenkinél. Azt mondják a 11-16 nap között elfogadható.
Vendég

Sziasztok!

Ildi!

Kép
Vendég

Szilvi!
Remélem, a helyzet változatlan! Hőd hogy áll?

Most pár napra elköszönök, mert Balatongyörökre megyünk esküvőre, és csak vasárnap este jövünk haza. Legyetek jók, mindenkinek boldog anyáknapját vasárnapra!

Sziasztok!
Vendég

Szia Betty!

Nagyon jó szórakozást,jó pihenést(ha lesz!),vigyázz magadra!Mi itt leszünk,várunk!
Neked is boldog anyák napját!
Kép
Vendég

Sziasztok!

AMióta hőmérőzök 13 és 16 nap volt a lutealis szakaszom. Most kíváncsi vagyok mennyi lesz!

Betty! Jó szórakozást Nektek!

Szilvi! Hőjelentést kérünk!

Dobok egy teljes hosszúságú görbét:

Kép

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Akkor teljesen megnyugodtam,hogy legalább ez az egy,a luteális szakaszom jól müxik.Mert az mindig 14 nap. Persze ha egyáltalán van pé...

Szilvi!
Helyzet?

Márti!

Várjuk a képeket!!!
Vendég

Szilvi!

Mizu?

Betty!

Jó kirándulást, bár az idő nem lesz kegyes :-( Én itthon gubbasztok és fázom.

Kriszta!

Örülök, hogy a luteálisszakaszod, és főleg, hogy a KEDVED OK. Nagyon jót mulattam az ov. teszten, bizony sokaknál még ez sem műkszik.

Márti!

Képet!

tjuca

Sziasztok!

Raknák fel képet de túl nagy a mérete és nem engedi feltölteni a gép.Amivel kicsinyíteni tudom nem lett feltelepítve a gépre még úgyhogy még várni kell egy kicsit. De majd küldök.

Betty! Jó szórakozást ,mi jővő héten megyünk esküvőre.

Mindenkinek BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!!!!!![/img]

Kép
Kép
Kép
márti80

Hát nem tudom hogy sikerül-e fewltenni a képet a Gergőről találtam egy lekicsinyÍTENI MERT NAGY A KÉP MÉRETE.
Kép Gergő

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!
Eddig nem tudtam jonni, mert Ádám reggelre belázasodott, és délelottot a dokinál toltottuk. Most alszik. Szegénykémnek nagyon csúnya a torka.

Juca, Kriszta, Kriszti, Ildi, Betty

A hom még mindig 37. Tegnap egész nap gorcsolt a hasam. Este már annyira, hogy az ágyban sírtam, hogy már megint nem sikerult. Tutira vettem, hogy reggelre megjon. Estem is mértem a homet, és akkor csak 36,8volt. De reggelre szépen felment. ÉS MÉG NEM JOTT MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megnyugtattatok azzal, hogy nem feltétlenul kell 14 naposnak lennie a luteális szaknak. Azthiszem én is anyáknapján fogok tesztelni, ha addig nem jon meg.
Betty jó kirándulást, és mindenkinek nagyon szép és megható anyáknapját!!!!!!
Vendég

Márti
Próbáld bemásolni a pointban, majd ott levágni belole, és így elmenteni.
Vendég

Kriszta
Kuldtem privit!
Vendég

Szilvi! Jobbulást Ádámnak! Sok-sok gyógypuszi!
Vendég

Ezt minden Anyának és leendő Kismaminak és Anyának küldöm:

Nagy Ferenc: Édesanyám

Van egy szó, van egy név ezen a világon,
Melegebb, színesebb, mint száz édes álom.
Csupa virágból van, merő napsugárból.
Ha ki nem mondhatod, elepedsz a vágytól.
Tisztán cseng, mint puszták estéli harangja,
Örömében sír az, aki e szót hallja.
Ártatlan kisgyermek, csöpp gügyögő hangja,
Amikor gőgicsél, mintha volna szárnya.
Amikor a szíved már utolsót dobban,
Ez az elhaló szó az ajkadon ott van.
Mehetsz messze földre, véres harcterekre,
Ez a szó megtanít igaz szeretetre.
Bánatban, örömben - ver az Isten vagy áld,
Hogyha elrebeged, már ez is imádság.
És ha elébed jön könnyes szemű árva,
E szóra felpattan szíved titkos zárja.
Drága vigasztalás ez a szó, ez a név,
Királynak, koldusnak menedék, biztos rév.
Te vagy legboldogabb, nem gyötörnek gondok,
Ha keblére borulsz és el kinek mondod?
S ha szomorú fejfán olvasod e nevet,
Virágos sírdombon a könnyed megered.
Van egy szó, van egy név, valóság, nem álom,
Nekem a legdrágább ezen a világon.
Ez a legforróbb szó, az én legszebb imám,
Amikor kimondom: anyám, édesanyám.

Kép

Nagyon Boldog Anyák napját!
Vendég

Sziasztok!
Most estem haza...
Jaj,de jó,Szilvi! Addig jó míg nem jön meg!És a hőd is szép!Akkor holnap reggeltől a szerencsehozó csík a tied is!

Márti!
Köszönjük a képet,nagggyon aranyos a Gergő!Jó kis husikás!

Krisztinka!
Hát jól megkönnyeztem a verset.Köszönöm neked,nagyon szép!

És ami a lényeg: Szilvi: JOBBULÁST ÁDÁMNAK!
Kép
Vendég

Szilvi!
Köszönöm a privit,írtam megint!
Vendég

Jó reggelt!
Kriszta
Koszi a jókívánságot Ádinak. Tegnap egész éjjel lázas volt. Most megint megy fel neki. Írtam privit.

Kriszti

Neked is koszonom. A vers gyonyoru. Én is végigkonnyeztem.

Velem a helyzet a kovetkezo. Hom 36,9és fél, derekam fáj, hasam is néha, piri sehol. Holnap reggel tesztelek.

Ha tudok, még benézek. Most megyek, mert hív a kisbetegem.
Vendég

Szilvi!
Köszönöm az üzenetet!Válaszoltam is rá!

Ádinak sok puszi és most már tényleg jobbulást!Reméljük gyorsan lemegy a láza a kisbetegnek!

Ildi????
Vendég

Szilvi!

Várom a holnapi poz. tesztet. Nekem ma megjött. Viszont örülök, mert ez a harmadik, és óramű pontosságú, ilyen még nem volt!

tjuca

Sziasztok! Sehol senki??????
Juca
Sajnálom, hogy megjott. De az jó, hogy pozitívan állsz hozzá. Majd most sikerul. :wink:

Reggel teszteltem. Várhatóan negatív lett :( :( :( . Szinte már nem is lepodok meg rajta. Egyébként a hom még mindig 36,9, piri sehol, cicik érzékenyek, derekam fáj. Teljesen babás tuneteim vannak, és mégis - lett a teszt.
De olyan hulye vagyok, hogy még reménykedem.

Ádi már jobban van, láza lement, de még mindig elég nyugos.

Kriszti! Márti!
Helyzet?????
Vendég

Ilyen a gorbém:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok!Ma csavarogtunk,moziztunk,nagyon jó nap volt!
Örülök,hogy jobban van Ádi!
A tesztet sajnálom. :cry:
De mivel még nem jött meg,és szép a hőd is,így még azért ne adjuk fel!Én még drukkolok!Sőt!
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?

Van egy 2 éves 1 hónapos kislányom és júniustól tervezzük a tesót!

Boldog anyák napját mindenkinek!

Betti
betti1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?