Sziasztok!
Kedves Moxi!
Örömmel olvastam végre egy olyan levelet,ahol nem negatív élményként éli meg vki a bennt eltöltött pár napot a Margit Kórházban.Ez tényleg jó dolog,fõleg a rengeteg rossz tapasztalat után.
Abban igazad van,hogy nincsen ránk írva,hogy elsõ gyermekünket szüljük.De sajnos én pl.hiába kértem segítséget,eccer fogtam ki egy nõvért,aki segített mellre tenni a babát,de több kérdésre nem volt lehetõségem,mert már kiis libbent a szobából.
Én nem eccer mentem oda a csecsemõs osztályra tanácsért,nem egyedül vártam a folyosón mire feltünt egy nõvér,de természetesen mindig sikerült vmi olyan választ kapnom,kapnunk ami miatt sírva mentem vissza a szobába,és eccerûen nem értettem,hogy mért nem kaphattam olyan,és úgy választ,hogy ne bõgve kelljen visszamennem a szobámba?
Kicsit úgy éreztem a leveledbõl,hogy mi vagyunk a hibásak azért mert szerinted nem nyitottuk ki a szánkat.
Pedig kinyitottuk,csak nagyon ritkán sült el jól a válaszadás.
Én nem gondolom azt,hogy a többi anyukával egyetemben mi flegmán,vagy bántóan közeledtünk volna a csecsemõs nõvérekhez.
Legalábbis a fennti levél áradatokból nem ezt vettem ki.
Te úgy láccik szerencsés idõszakot fogtál ki,mert amikor én voltam bennt a kórházban( 2 alkalommal is) a kutya meg nem nézte,hogy szopizik-e az a gyermek,vagy sem?
Behozták a babákat,utána pedig eltüntek a nõvérek.
Volt olyan esetem is,hogy a látogatási idõ elõtt hozták ki õket,és több mint egy órát voltak kinnt a babák,a látógatok pedig már izgatottam vártak,hogy hol vagyok már?
Amikor már kimentem megkérni a nõvéreket,hogy megoldható-e lenne,hogy a babát visszahozom az osztályra,mert szeretnék kimenni a családomhoz,csapkodva,dúlva fúlva jött a nõvér a babákért.
Pedig szépen kértem õket,semmi bántó nem volt a viselkedésemben.
Szóval sajnos nem mindenki úgy éli át azokat a napokat,ahogyan neked is sikerült.Jó lenne,ha többen ilyen élményekrõl számolnának be,amiket te is leírtál,de egyenlõre ebben a topicban a negatív élmények foglalnak elsõ helyet ezen az oldalon
Nagyjából ennyit szerettem volna leírni,mert úgy gondoltam,hogy muszáj hozzá szólnom a leírásodhoz.
Sziasztok,Rita.