Sziasztok!
Én is azt írtam,hogy a tutibb a pé előtt két nappal együtt lenni,de azért lehet nézni a Jónás-t és a holdnaptárt is.Én is nézem,sőt hiszek is benne,de nem merném erre bízni magamat.Vagy mégis?Nem tudom.Majd ha már tudom milyen nemű a 2. gyerkőc,akkor válaszolok rá.
Betty!
Igen,úszik Bence.Már 3,5 éve versenyszerűen.Ez azt jelenti,hogy heti 5,de van hogy heti 6 edzés van.Átlag két hetente van egy országos verseny.Nyáron 6 hét edzőtábor,ez lesz a 3. idén.Igazolt versenyző,a Cseh Laci klubtársa.Imádja!
Apa elment Benivel a Metróba,én így most nyugodtan ebédelhetek,már olyan éhes voltam.
Képzeljétek,Bence már másfél évesen éjjjel-nappal szobatiszta volt.Ő nem kérte a pelust,és gyorsan teljesen szobatiszta is lett.Akkor azt mondta dr-nő,hogy ilyenkor szokott az lenni,hogy a 2. gyerekkel majd szenvedünk.Hát nem tudom még,hogy a 2. gyerek milyen lesz,de Bencével is szenvedünk.Sajnos 5 éves kora korül kialakult egy olyan betegsége,hogy alvás alatt az agya nem jelez,hogy wc-znie kell.Nem is érzi,hogy bepisil.Emiatt már nagyon depressziós néha,mert nem nagyon tud táborba menni.Megy ő,de olyankor keveset iszik egész nap(nyáron ez rossz) éjjel félig ébren alszik.A Heil Pálba járunk vele,de még nem sok eredménnyel.Még így is hetente 2-3 alkalommal bepisil.Állítólag ez Mo-n az ő korosztályában több tízezer gyereket érintő probléma.Úgy sajnálom szegényt,mert sokat sír emiatt.Most úgy néz ki,hogy végre nemsokára megkaphatja rá a gyógyszert.