Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Anita
Szupik a képek! :) Nagyon cuki a fiad még mindig. :D
Mi is itthon vagyunk, de holnap megyünk a városligetbe.
Szerdán tudom meg, hogy szombaton tudunk e talizni. Persze ha egyáltalán lesz valami tali! :wink:

Anna
Na oda értettek az utolsó menetre?. :D A sapi szuper jó nem is bánom ,hogy világoskék lett a végén. :D Köszi, hogy elhoztátok.

Boscó
Nagyon édi a csaj! :)
Kutyi eredmények?

Meli
Bogi is zabálni való! :) De írhattál is volna!

Vali
Igazad van én se vittem túlzásba az írást. :oops: :D
Lábad sajnálom továbbra is. Képeket meg nagyon várjuk. :)

Eszter
Biztos jó ötlet anyud oda költöztetni.? :wink:

Cory
Nagyon válaszoltál a vezetésre, pedig nem csak én kérdeztem. :twisted: :wink:

Ildi
Ti mit csináltatok hétvégén?
Képzeld ,lehet hogy megyünk Prágába .
Rólunk: Tegnap beszorult Levi feje a lépcsőkorlát közé. :shock: Apja felment és a kis buta bedugta két oszlop közé a fejét, aztán elfordította és persze nem tudta utána kivenni.. Nagyon megijedtem, :shock: :( maradt egy kis nyoma a homlokán, de szerencsére nagyobb baj nem történt.
Mi a tanulság: ma már csak a kezét rakta be ,és a buksiját messze eltartotta a korláttól. :wink:
Ma vettünk neki egy kinti hintát, megyünk is felavatni. :D

Pá puszi mindenkinek. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok,

Gyors bekukk, most épp nyugi van itthon :) Anyós elment, Aliz durmol. Szegénykém lebetegedett a keresztelő után, tegnap este már az ügyeletet is megjártuk, vírusos torokgyuszi :(
39 feletti a láza, de szerencsére a Nurofen leviszi, csak most már a torkát is fájlalja, alig eszik :( Remélem hamar felépül. Olyan furi a kis sajtkukacomat ilyen nyugisnak, levertnek látni :(

Anita: Csúcsszuperek a képek Botiról :)
Az udvarlósak nagyon aranyosak, a Vadasparkosakon meg olyan nagylegény már. Helyes kis krapek :)

Eszter: Ma voltam postán, feladtam a levelet, majd figyuzz! :wink:
Nem csinálsz Hannának új vonalzót?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na írok még egy hsz-t, nem akarok a 666-nál leragadni, még valami rossz történik itt a végén :?

Edit: De jó! Ti is Prágába mentek! Csak nem te is kieszeltél valami csalafintaságot? :wink: :lol:

Levi buksijára sok sok gyógypuszi. Nagyon ügyi, hogy így tanult belőle és már ennyire óvatos!

Felkelt a csajom, megyek.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Helló, akkor én is javítok a statisztikán, meg töltöm az oldalt.

Mi a négy nap első felében anyóséknál voltunk, ahol Bence elemében volt. Ugye ott vannak kakasok, tyúkok, kiscsibék, malacok, van traktor, és fent a domboldalban remek nagy tér homokkal, ahol mezítlábazni lehet már. :)

Képek jönnek:

Locsol papával
Kép

A kakasokat bambulva
Kép

Traktorban apával
Kép

Kép

Egy vödör vízzel locsipocsizni
Kép

Kép

És az eredmény:
Kép

A homokban
Kép

Kép

Kakukktojás?
Kép

A vidék
Kép

A földesúr és a földje
Kép
Vendég

Anita, Boscó, de jóóó képek. :) Boscó, milyen volt a kiállítás??

Anita, olyan gyönyörű a fiad, a kedvenc képem, ahol elszégyelli magát. :) Még mindig kis vasgyuri. :) Husigombi. :)
Ennyi fog, atyaég. Benyónak még mindig 8, de iszonyúan be van dagadva 4 őrlő, és állandóan harapdálna :shock: Ennyiben kimerül, de remélem már nem sokat kell várni a fogacskákra, úgy rágná a kaját rendesen. :)
Látom, nálatok is menő a víz. Nálunk, amióta ilyen jó idő van, állandósult a vízmánia, mint az előbb is látható. Ahol vizet lát, már locsizna, a vödör vizet simán magára pocskolta, a szeme se rebbent a hideg víztől. Persze azonnal vittem átöltözni. :roll: Lent nálunk a kertben a szökőkutat szokta célba venni.... :? Igazi Balcsis gyerek, szerintem a legjobb lesz neki lent nyáron. :)

Vokinca, mi volt már megint? Tényleg, átgondoltad ezt az anyuköltözést??? :) :)

Lidke, hát akkor nálad tökéletesebb montenegroi szálláskeresőt nem is lehetne találni. :) :)

Tünde, hogy vagytok? Már várom, hogy talizzunk. Bettus iszonyúan Dorina, nagyon hasonlítanak. :)

Most menek, pááá
Vendég

Ja, Anita, Bencének ugyanilyen sapija van. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Anita:Nagyon sajnálom hogy az eső hazazavart Titeket!Annyira jó lett volna ha nem így indult volna a nap! De nagyon hálás vagyok amiért kijöttetek arra az 5-10 percre is! És jó volt látni benneteket! Boti tényleg nagyon nagy pasika!Zabbantanivaló! Ahogy sunyizik :lol: hát azzal olyan cuki :lol: Hú nem semmi mennyi foga van már!Tudod meddig voltunk ott? 16 óráig! :lol: :roll: Jól elvoltunk!Fannika élvezte nagyon a sok jövést menést!Jó programok voltak.Lovasbemutató meg minden.Csak nagy szél volt!Olyan koszosak voltunk már a végére.Fújta azt a sok homokot,port! Na majd nyáron egy nagy talin még úgyis összejövünk! De ha újra arrajárunk szólok! :wink: Képeket majd este rakok fel!
Jelentem Boscó megint elhozta az összes címet amit a korosztályában csak kapni lehet! :lol: Nem hiába,jó kutya!Csak kezd mostmár nagyfiú lenni,szerintem sokat ugatott! :shock:

Vok:anyukkal jól el lettünk eresztve! :lol: Kitartást!
Este még jövök!(vagy már este van?) :lol:
Vendég

Edit: bocsánat. Azért nem válaszoltam, mert most nem nagyon van mit írni róla. Elvileg túl vaggyok a kötelező órákon, de még kb 1 hónap, hogy ebből vizsga legyen. Mostanra megbékéltem az oktatómmal is.

A képek szupik a babákról :)

Lujzinak szar lett a pisieredménye, úgyhogy pénteken ismételni kellett, szerencsére az már okés lett. Azért volt némi pánik.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti:Nagyon édes Benyó!A kedvencem a vödrös sorozat!

Anita:a képek elég homályosak lettek! De azért nekem tetszenek!Íme:
Nyafi Fanni és figyelmes Boti:
Kép Kép

Boti szeme árulkodik: :lol: Megbabonázol Fanni!!!!!
Kép Kép
Kép Kép Kép
Ennyit sikerült csinálnom! :cry:

Teszek még a kiállításról is ha nem baj egy képet!
Kép
Vendég

Sziasztok,

bocsánat, hogy rég jártam erre, de múlt héten vidéken voltunk és nem voltam net közelben. Időm sajna nem volt visszaolvasni. :(

Anita, boscó: nagyon jók a képek! Édesek ahogy ismerkednek! :)

Anita:
ez a bot mánia, illetve a kukucskálós kép nálunk is megy mostanában. Általában az Ikeás cipőkanállal szokott a lakásban járkálni Milán. :)

boscó: gratula a kutyádnak! :)

Esztipeszti:
Nagyon édes a földesúrad! :wink: Mit szólt a kakasokhoz Bence?
Milán is ismerkedett a héten kakasokkal, malacokkal - úgy láttam nagyon bejött neki, szinte naponta 2x meg kellett őket nézni! A locsolás látom nálatok is favorit! :)

cory:
Mi baja Lizusnak? Jobbulást neki!

Vanillka:
Aliznak jobbulást!

vok:
nálunk is előjött az akarat, nemhiába kos Milánó! Hiába szólok rá, hogy nem szabad mintha a falnak beszélnék, vagy kivágja a hisztit. Lehet össze kellene őket ereszteni. :lol:

Lányok ti áttértetek már tejre? Én most próbálkozom a bevezetésével, ma este már tettem Milánó tápszerébe. Ami számomra nagy öröm, végre hajlandó néha napján kifli véget is rágcsálni, mert eddig a rágás nem tartozott Milánó kedvencei közé. :(

Kép

Kép
éca

Edit, bejött Levi Úrnak a hinta? Prága, hajrá!!! Szuperül hangzik!

VokEszti, éljen az egyre messzebb lépkedő Hanna :D Akaratpróbálgatás sajna nagyon ismerős :twisted: Nem hittem a bika anya - vizöntő gyermek, lehető legrosszabb párosításban, de már én is látom, hogy lesznek meccseink.... (főleg, hogy én láncolnám magamhoz, ő meg máris úgy tűnik, kicsit szabadabb szellemű :roll:), de hát így szép, teljes az élet, nem igaz!?

Boscó, Boscó kutyusnak nagy-nagy gratula. Kár, hogy Boti nem láthatta, rákattant volna! Délután még gondolkodtam, megkérdem, nem-e vagytok még itt... Szólj csak,ha erre jártok. Az autóban jutott eszembe, hogy mennyi mindent akartam még kérdezni, na, majd legközelebb. Nagyon édes képeket csináltál. Kár, hogy nem sikerültek azok a képeim, mikor egymás mellett állnak a porontyok.
"megbabonázol Fanni"-t majd megmutatom apjának. Ezek után, még jó, hogy nem mentünk Fanni apu és Boscó közelébe :lol:

Cory, mit találtak Liza pisijében? Mire utal? Vírus? Minden oké most a gyerkőkkel? Hurrá oktató! :D Vizsgához drukk, majd írj ám róla!

Eszti, nem semmi a kiskrapekotok. Simán letagadhatná, hogy fővárosi (belvárosi :wink:) gyerkő, nagyon jól áll neki a "falusi lét" :D Víz, ja szintén menő. Nekünk is nagyapjával locsol állandóan, most már itthon is kiköveteli, de azért nem szeretem, mert még szeszélyes az idő.
Igen, még mindig húsgombóc, Boti. Mindenki mondta, majd, ha mozog majd (fordul, feláll), majd, ha elindul, majd, ha szalad. Gyakorltilag, meg nem áll egész nap, mégis ilyen. Persze mit várok, ilyen pehelysúlyú szülők után :cool: :D (Azt is mondták, hogy lassabban fog mindent csinálni, mert ilyen a testalkata. Most már azt mondják azért gyors a mozgásfejlődése, mert erős. Ha vékony lenne, azért menne gyorsabban, mert könnyebb lenne a teste... :roll: ezt is hallgatom nap,mint nap)
A sapek remek választás, jó ízlésre vall :wink:

Tényleg, Tünde, hogy vagytok?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vali, jobbulást Alíznak. Szegényke... Moziba eljutottatok?

Edit, figyelmetlen vagyok. Puszi én is Levi kobakjára! Vigyázzon is magára!

Eszti, csak nem Superfit szandi? :cool: Majdnem ilyen a Botié is, ha ez az...

Na, már tényleg eldugulok... Unatkozom, megyek sorozatmaratonozni!!! :D:D:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

(amíg, még eszemben van, és a fórum is működik...)

Fanni babának nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!

[quote="boscó"]S írta:boscóziasztok!
Ági vagyok!Hetek óta olvaslak titeket.Nagyon aranyosak vagytok.A babák pedig gyönyörűek!Én május 1-én lettem édesanya,Fannika 3170gr-al és 56 cm-el jött a világra.(...)

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszönjük az érdeklődést, már mindenki meggyógyult, teljesen jól vannak a csajok!

Meli:
Nagyon édes pofija van Boginak!!! Tündéri!!!! :)

Anita,Boscó:
Tök jó, hogy tudtatok találkozni!! :P
aranyos a "szerelmespár" :lol:

Eszti:
tényleg látszik mennyire élvezi Bence a természetet!!! :)

Vok:
jövő hét nekem jobb lenne, mert ezen a héten mindenki itthon van és megyünk ide-oda családostul

Edit:
én is frászt kaptam volna, ha beszorulva látnám a manót :(
olyan kis buták még, semmi veszélyérzet...

Éca:
én még nem adok neki tejet, csak tápszert kap este.
szerintem majd a biotejjel fogom kezdeni, de nem sietem el...

Mi tegnap Pákozdon voltunk az arborétumban és a Velencei-tónál.
Ma egész nap a lakást rámoltam, muszáj minden feleslegeset kidobni/eladni/ajándékozni, mert el kell férni valahogy 70nm-en ötünknek.

5-én szombaton lesz valami tali???
Anita: merre mentek aznap??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt, :)

Anita, ismerős ez a miért ilyen nagy, vagy kicsit, nálunk ugye a kicsi és könnyű van megmagyarázva, persze azzal, hogy milyen sokat megy, és mozog...persze feleslegesen példálóznék Botival, de már megszoktam. :) :)
Szandi nem szuperfit, egy általam ismeretlen márka, Greenies, de nekem nagyon bejött, mert iszonyú jó a minősége. :)

Tényleg, mi lesz akkor ötödikén? Mi itthon vagyunk az tuti, talizni is tudunk menni, mert apa tanul az államvizsgára, szóval felőlünk bármi lehet. Anita, hozzánk tuti jöhettek. :)

Éca, Bence már régóta ismerkedik az állatokkal, és nagyon szereti őket, de vele nem kétszer kellett a kakasokat nézni, hanem örültem, ha kétszer vissza tudtam tőlük hozni :wink: Az első állat volt, amit tudott utánozni, az a kakas volt, nagyon szereti. A másik favorit a galamb, és a kutya.
Én sem adok még neki tejet, hanem rizstejet, nekem sok allergiám van, biztosan várok másfél éves koráig.

Boscó, nagyon szép Boscó kutyus, mit kutyus......komoly házörző. :) A párodnak nem is tudnék másfajta kutyát elképzelni. :) Illenek egymáshoz. :)

Fannika, boldog első szülinapot!
Vendég

Sziasztok!

Fannika!
Nagyon boldog szülinapot!

Kép

Nekünk nem volt vidám hétvégénk, de nem akarom elrontani ezt a vidám babás oldalt. Akit érdekel mi történt a blogba le van írva.

Legyen kellemes, szép napotok!
Vendég

Sziasztok!

A nagycopfú Fanni babának nagyon boldog születésnapot kivánunk!!!!!!!!!! :D:D:D

Fanni és Boti jól néznek ki egymás mellett... :D:D

Babetta!
Jujjjj!!!! Szegény Levi! Gondolom ő is jól megijedt!! :(

Vali!
Köszi és köszi. :D
A vonalzót már tök rég megcsináltam csak a képet kellett bele rakni, meg elfelejtettem kirakni.... :D:D

Jobbulást a kiscsajnak!!!!!!!!

Boscó!
Én csak abban reménykedem,h ogy azokat a hibákat nem fogom elkövetni Hannánál, amit most anyós, meg anyám nálam elkövetnek. :D:D

Éca!
hihi :D:D Hát, igen. :D:D

Eszti!
Nagyon vagány Benyó, mint vidéki kissrác. :D:D:D:D
De pestiként is az. :D

Tüde!
Oké. :D Jó az nekem. :D:D

Meli!
Nem értelek ám... Ennyire nincsen időd? Nem irsz, csak képeket raksz, jelentkezel, de olvassuk el inkább a blogban.... Ez miért jó???

Anyám kontra anyós:
Na, akkor menjünk bele, hogy miért inkább anyámmal és miért nem anyóssal:
anyósban nem bizom. már megigérte, hogy rénkgyújtja a házat, nekiment Ádámnak baltával, én már voltam kurvától kezdve, alapvetően minden, ami nem tisztességes... Mindemellett leszed rólunk havi 38ezer Ft azért, hogy itt lakunk+fizetjük a lakásnban fellépő hibákat, mondván,h ogy ez a minénk... épp csak albérletet fizetünk érte.

anyám:
ő se könnyű eset, de legalább nem a szomszédoktól fogom megtudni, ha épp valami baja van velem. :D Lehet vele beszélni, megbizható, csak ő nagyon hisztis tud lenni. Én meg a határozatlanságát és az azzal járó hisztijét viselem nehezn. ez volt most 7végén is.

Ádám:
ő nem akar emeletes házba költözni. Ha eladnánk a házat és kapnánk belőle pénzt, akkor viszont csak olyat tudnánk venni.... igy maradt az ismételt kompromisszum, hogy maradunk itt és jön anyám.

Bár én jobban örülnék inkább egy 15 millás hitelnek, minthogy bármelyik nagymama itt legyen a nyakamon. Viszont, ha anyámnak lenne valami baja, legalább nem kell majd Mátyásföldre rohangásznom. Anyu tud majd vigyázni Hannára, ha kell. Benne 100%osan megbizom.

Nagyon röviden igy tudnám összefoglalni a dolgot. :D

Megyek, mert a lányom midnenképp meg akarja szerezni Bigyó műcsontját és ő akarja rágcsálni... :D
Folytatjuk a harcot. :D

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Fanni,
boldog szülinapot kívánunk Neked!! Kép
angi79

Fannikának
Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Fannikának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!
Kép

Valinak boldog névnapot!!!
Kép

És éljen május elseje!!!
Ének szó, és tánc köszöntse...............
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Nagyon cukker Fannika és Boti egymásra találása :D
Édi páros :wink: :wink:

Földesúr Benyó is nagyon ott van :wink: :D
Nagyon komoly a piros zománcos "lottyos vödör" :lol: :lol: :lol:

Edit, édi Levus meg hogy csinálhatott ilyet, hogy beszorult a buksija?
Figyuzzatok rá :wink:
Prága?
Mikor????
Szupi!!!
Össze lehet ott hozni a második számú gyerkőcöt (nekünk hurrá nem jött össze a negyedik :wink: )

Na, húzok, az uram kinnt csiszolja a korlátot, megyek bolodgítani :lol:

Tünde, aha, jól lehet érezni magunkat egy üveg bortól (jól is éreztük :oops: :wink: :lol: )

VokEszti, hú, nem egyszerű eset egyik anyuci sem :roll: :D

Edit, Hortobágyon voltunk vasárnap (esett az eső, miközben ültünk a szekéren :lol: , tegnap meg Tatán voltunk, meg kicsit soppingolhattam is végre(vettem, is egy farmert rövidnacit , ha lehajolok, ki van a seggem lika is :oops: :lol: )

Holnap jövök, csá :D
vas

Anita
Nagyon tetszik Levinek a kinti hinta is. :D

Eszti
Benyó nagyon édes! Lábas kép nagyon kircsi. :D

Eszter
Inkább anyud ,mint anyós. :wink:

Boscó
Boscónak gratula! :) :) A lány kutyust nem vittétek?

Városligetbe jó volt, csak nagyon sokan voltak. :)

Ja: Most szül az egyik barátnőm. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory
De jó ,hogy minden oké Lizával. :)
Akkor nincs semmi gáz a vezetéssel, ez a lényeg. :) :wink:

Ildi
Jól hangzik a hortobágyi esőnap. :D Tuti lehet a szekéren. :D :D
Júliusba megyünk már 98%. :)
Hát minek vettél olyan rövidet :D :D :D :D :D :D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

98% az már majdnem 100!!!!! :D :D
Levit is viszitek????

Nem a rövidség a gond, hanem a dereka, csípőgatyó.
Én is öregségenre hülyülök meg.
Nem hiába, fiatalodni szeretne az ember egy idő után :lol: :lol:

majd rakok fel én is képeket holnap, pussz

Na, mi lesz szombaton?
Natus kicsit fikis lett, ez kicsit gáz.
Meg az is, hogy az uram meg itthon van, de tök jó lenne már Anita talizni veletek is végre. :D
Na, remélem lesz is belőle valami.

Az én két férfigyerekem még mindig pizsiban van :lol: :lol: :lol:
vas

Mi is voltunk egyszer elsején a városligetben.
Soha többet :shock:

Drukk a barátnődnek!!!!! :P :P :P

meg az a gond a szombattal, hogy állítólag sz*r idő lesz :( :( , nem lehet szabadtéri bulizni, esőt mondanak :( :(, na majd meglássuk addig
vas

Fannikának nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Fannikának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Fanni: boldog szülinapot :D

Lizával szerencsére minden oké, az ismételt vizsgálat már teljesen okés volt :) Az elsőben sok fehérvérsejt volt, doki szerint nem lett eléggé lemosva a mintavétel előtt. Az ismétlésnél már locsolgattam a betadine-nal ;)

Mi is voltunk ma a Ligetben (egyedül a 3 gyerekkel bkv-val). Jó volt nagyon, most jó fáradt vagyok. Ők kevésbé. És még ma meg akarom főzni a holnapi ebédet.

cory
Budapest

Fanninak boldog szülinapot kívánok! :)

cory:
ezek nagyon jó hírek!

Tünde, Eszti:
köszi a tanácsokat!

Mi elmentünk a Budakeszi Vadasparkba. Milán nem volt túlságosan elragadtatva, de az őzike meg a szarvas nagyon bejött neki. Mondjuk én is többre számítottam, de legalább kint voltunk a friss levegőn.

Be szerettem volna mutatni nektek a kisfiamat, de egyszerűen nem tudok dűlőre jutni ezzel a feltöltéssel. Nem tudom annyira lekicsinyíteni a képeket amekkorát ez engedélyezne. Leginkább a pixellel vannak gondjaim. Ti hogy oldjátok ezt meg?

Kép

Kép
éca

Anita: Dehogy jutottunk el moziba :( Nem akartam nyűgi manómat itthon hagyni. Ilyenkor semmi se jó neki, csak anya!

Cory: Szupi, hogy Lizának semmi baja :D A második pisivétel már simán ment?
Hogy hogy főzől? Régen azt mondtad, hogy nálatok a főzés apa feladata, és hétközben meg rendeltek :?:

Ildi: Esőben szekéren ücsörögni ... hát nem is te lennél :wink: :lol:
Farmer rövidnaciról egy fotó?? :wink: 8)

Eszter: Jó bonyolult a felállás nálatok :? 2 rossz közül kell kiválasztani a kevésbé rosszat :roll:

Azért szóljál majd, hogy odaért-e :wink:

Boscó: Boti olyan hatalmasnak tűnik Fanni mellett, mintha az igazi kis testőre lenne :lol: Szép kis pár :wink:

Rólunk röviden: Aliznak ma már nem volt láza, ellenben hangja is alig. Úgy nyivákol, mint egy kismacska, és kb. annyit is eszik :( Furi, hogy a kis bélpoklosomba alig lehet pár kanál kajcsit belenyomni :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: 2 zacsi kellett hozzá, de végül sikerült a pisivétel :) Igaz, a fele a földön landolt, de elég volt :)
November óta főzőcskézem :)
Aliznak jobbulást!!!

cory
Budapest

Fannika!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok fiatalok!

Na megjöttünk, voltunk vidéken, stb. A hányós-hasmenéses bigyót, amit összeszedtünk a kórházban, azt sikeresen továbbadtunk anyósnak, apósnak. Rajtam és apán már keresztülment, de néha még fáj a pocim. És sajnos a Balázs nagymamija is elkapta, aki itt volt egy napot pesten.

Edit!
De köztünk alszik változatlanul. Nekem tök kényelmes így. A férjem is jól viseli. A károgó vénasszonyokkal meg nem foglalkozunk.

Boscó!
De jó dolgokat írsz, hogy miket tud már Fannika. Hát Tünci még ilyeneket nem nagyon. A gyereknevelés nem korfüggő! Boldog Szülinapot!

Kövecske!
Én a vasalnivalót tartom a kiságyban, meg azokat, amiket nem akarom, hogy Tünci elérje. A bankos történeted nem semmi. Nekem egyszer csak úgy kiadott egy bankkártyát az automata. Másnap bevittem, és még én magyaráztam el a pasinak, hogy bocsi, de tegnap este nyolckor "nyertem", és ne haragudjon, de nem az volt az első dolgom, hogy nyitásra behozom.

Meli!
Bogi olyan édes, ahogy mutatja, hogy "így görbüljek, meg ha nem!"

Anita!
Milyen érdekes, hogy a Balázs barátunk is így szemléli mostanában a világot. És ő is imádja a botokat.

Tünde!
Hát tényleg mázli, de azért örülnék, ha rendes kajcsit is enne.

Éca!
Én a paint-ben kicsinyítek. Kép :arrow: nyújtás,döntés :arrow: 20%-ra a felső két érték :arrow: És már be is fér!

Rólunk: kicsi lánykám szókincse bővült azzal, hogy hinta-hiínta. Bezzeg azt, hogy apa, azt nem mondja. Szegény férjecském meg lassan megy Londonba 3× két hónapokra és azt szerette volna, ha addig még kimondja.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt!

Cory: Még pár ilyen pisivétel, és tök profi leszel :wink: De inkább ne legyen rá szükség!
Miért álltál át a főzésre? Már nem jött be a kaja, amit házhoz vittek?

Éca: Én Photohsopban kicsinyítek, ott direktbe meg lehet adni a pixelszámot.

Livi: Szupi, hogy letudtátok ezt a fránya vírust :)
Apa meg ne keseredjen el, hátha addig megtörik a jég, és ő is bekerül Tünci szókincsébe :wink: Aliz még azt sem mondja ki rendesen, hogy anya, bezzeg a papa az nagyon megy neki.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: egyrészt meguntam, másrészt új szállító lett, aki nem volt szimpi, meg állandóan felverte a még alvó gyerekeimet (pedig tudta a kapukódot, csak üvöltött mindig), meg most már van időm a főzésre ;)

cory
Budapest

Jó reggelt!

Ildi
Levit is visszük és a haverját is. :D Ha minden igaz heten megyünk, mint a gonoszak. :twisted:

Livi
Húú jó hosszú ideig lesztek egyedül. :(

Éca
Küld el privibe, hátha le tudom neked kicsinyíteni. :)

Vali
Aliznak további jobbulást. :)
Lakás ügyben mi van???? :)

23.40-kor megszületett a barátnőm kisfia. 3400g és 52 cm. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Már egy ideje megjöttünk Németországből, csak nagyon betegek lettünk mindannyian, ezért nem írtam. Most már meggyógyultunk, de hogy ne legyen unalmas az élet, most lehet, hogy néhány hónapra eltününk megint, most Frankfurtba. Persze ez a jobbik forgatókönyv, a héten derül ki, hogy férjem vihet-e minket vagy csak ő megy legalább őszig. Izguljatok értünk!
Nincs találkozó a láthatáron?

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Szelvi!
Köszi!

Vok!
Bármi hihetetlennek hangzik sokszor ténleg nincs időm. És ha furcsálod, hát skorpió vagyok. És még annyit, hogy a "kérem", "köszönöm" nem olyan nehéz szavak. De már nem egyszer kaptam e nélküli priviket és jelzést arra, h sok keresni valóm nincs. Na nem épp így fogalmazódtak, de hasonló. Tehát nem akarok senkit sem zavarni. Akit meg érdekel mi van velünk az olvasson blogot. Így talán kevésbé feltünő.
És főleg azért írtam a tegnap így, mert egy halálhír Fannika szülinapján egyáltalán nem illett volna ide.

Kellemes napot nektek!
Vendég

Jó reggeleket!!

El se hiszem, hogy fél 9-ig hagytak aludni a dedek. :roll:

Vali, édes lehet nyivákolós Alíz, Natus is mindig macskahangon nyávog :lol:
bírom nagyon, annyira csajos, a fiúk totál másképp bőgtek.
Keresztelős fotók?
Írtad, hogy most lesz a keresztelőjük.
Ki volt a másik?Vince???
Nálunk sincs még Olivér megkerseztelve, csak Levente. :roll:

Hú, Lívi, itthagy benneteket apa?
nem mentek utána egy kicsit?
nyáron biztos tök szép London :wink:
Jól végig adtátok mindnekinek a frány fosti-hányós izét

Scully, üdv itthon újra :D
Frankfurt?
Drukk, hogy mehesstek.
Elméletileg szombaton készülődik valami, de még nncs semmi konkrét, helyszín sincs.
Anitáék jönnek fel Nyíregyházáról.

Cory, én már kb. a 6.-tól rendelek kaját, olyan uncsi, mindig ugyanazt hozzák 3 hetente.
Bár ez most bejött(de kérdés, hogy meddig)
Örülök, hogy jó a pisi. :)

Éca, én is még tápit adok Natasának.A fiaim kb.20 hónapos korukban kezdtek megismerkedni a tejjel (fele tej-fele tápi, aztán szép lassan tej lett belőle) :)

Boscó, elfelejtettem gratulálni Boscó kutyushoz, meg az énekvizsgádhoz is!!!!
Kép

Ma megyünk(asszem) beiratkozni egy oviba.
De lehet, hoygy nem is tetszik majd, aztán kimenekülünk :lol:

vas

Edit, szóval akkor megy Levibébi is, meg a haverja.
szállást honnan szereztek?
Én itt foglaltam:
http://hu.marys.cz/
Tök korrekt, nagyon gyorsan megy a foglalás.
És itt laktunk mi:
http://hu.marys.cz/szallas/praga/panzio ... anzio/411/
Nem volt valami puccos hely, de nagyon közel volt mindnehez, és a reggeli, amit adtak állati volt.
Olasz pizzéria volt, és olasz reggelit adtak. :D :D :D
Baromi jó volt.
:D

Meli, én most nem értem, mi a gond?
vas

Edit, barátnődnek gratula a kisbébihez!!!! :D :D

akkor jöjjenek a képek:

Hortobágy:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Tata
Kép

Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vas

Cory: Én még Aliznak főzök külön, de már alig várom, hogy ehesse azt, amit mi, mert gyűlölöm a kötelező főzőcskézést :roll:

Babetta: Lakásügyben az van, hogy nagyon körvonalazódik valami, de majd csak akkor írok bővebben, ha már tuti lesz :wink: A héten, vagy a jövő héten kiderül :D

Scullyx: Drukkolok, hogy ne maradjatok apa nélkül, és mehessetek ti is vele :)

Meli: Részvétem a dédi miatt :(
Néha azért pár sort írj ide is, mert nekem is sokszor csak annyi időm van, hogy gyorsan elolvasom, hogy kivel mi történt, és már rohanok is tovább. Írásra és másfelé olvasgatásra már gyakran nem is jut energiám :(

Ildi: Akkor te most friss, fiatal és kipihent vagy :wink:
Igen, Aliznak és Vincének is most szombaton volt a keresztelője, egyszerre letudtuk a kettőt :)
Képeket remélem kapok hamarosan, mert mi nem tudtunk fotózni, csak a rokonság. Ha lesznek, majd teszek fel párat :)

Az ovihoz sok szerencsét! Majd mesélj, hogy tetszett Olinak meg persze neked!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Húúúú de tutkó jó képek! :o
Tetszik a dizájnos napszemüveged :D

Nyivákol a kismacskám, megyünk orrot takarítani.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jah ... és Natika bűbájos a csini rucijában és a sapiban :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ja, hülye vagyok, Vali, tényleg írtad, hogy nincs kép :roll:

szemcsit is most vettem, kicsit állat formája van, na így képzeld el a gatyámat is. :roll:
Soha nem volt ennyire csípő gatyám.
meglát egy 16 éves, aztán kiröhög.(pléne, hogy lóg ki belőle a hájacskám :roll: :lol: )
:lol: :lol: :lol:

Meli, részvétem a dédi miatt, nem ezt a részt nem értem, hanem a "kérem, köszönöm, pü.-s " írásodat.

Nekünk is orrot kell szívni :wink: :wink:

Natika köszöni szépen :D :D
vas

Hello,
én is itt vagyok náthásan, meg Lidi is az egy kicsit. Minden kedves betegtársunknak jobbulást!

Vas,
a képek királyak. Farmerruhás Natka édes nagyon. Hol van Neked hájad??? Na erre a farmergatyóra irtó kiváncsi lettem. :D És miket shoppingoltál? Én szombaton vettem 1 ruhát. Persze Lidinek be kellett jönnie a próbafülkébe, aztán meg ki akart menni, amikor levetkőztem. Hurrá... Köszi a képeket!!!!!!!!!!!
Anita,
Boti nagyon helyes nagyfiú. Az a kedvencem, ahol a földre teszi a fejét, na és a szökőkutas. Olyan vagány. Cukik ám Fannival is.
Eszti,
haláli jók a fotók. Tök jót röhögtem a vizes Benyón, a kis földesúron. Aztán a traktoros képen eszembe is jutott, hogy Lidi még ki se próbálta apósomét.
Edit,
Prága? Tök jó!! Szegény kis Levi buksija...
Vok,
anyós :shock: . Remélem anyukáddal jó lesz. Az jó, hogy tud majd Hannára vigyázni.
Vali,
én is utáltam külön főzni. Most már nagyjából azt eszi, amit mi. A túrós derelyéből hatalmas adagot megevett anyóséknál. Mi lesz a menű ma?
Meli,
sajnálom a dédit...
Kinga,
Frankfurthoz drukk! Én is mennék, már olyan régen voltam NO-ban.

Pussz. Szép napot!

angi79

Köszi lányok!

Ildi!
Én nem akarok magyarázkodni. Remélem akinek szól megértette. Én nem haragszom senkire. És részemről ezzel lezártnak is tartom a témát.
Az illető viselkedéséből én levontam a következtetéseimet és ennyi.
Ámen.
Vendég

Sziasztok!

Ildi!
Naaaaagyon nagy már Levente... :D:D Őt eddig még csak képről láttam szerintem.
Nati nagyon csini volt! :D És nyugodtan vegyél fel csipő gatyát!!! Nem egy tininek nagyobb pocija van, mihnt neked és gond nélkül kipakolják. Szerintem nagyon csini vagy! :D:D

Vali!
Aliz hogy van?
Lábad? Lakás? :D:D

Angi!
Jobbulást nektek!!!!!!
Jó fej lehetett Lidi... :D:D

Meli!
Én csak szeretnék tudni rólatok és nincsen időm blogot olvasni. De látom nem sikerül a dolog. akkor nem erőltetem....

Edit!
:D Gratu a barátnődnek. :D:D
Hogy van Levi feje?

Livi!
Lesz veled valaki, amig párod Londonban lesz? mi lesz a melóval? Siekrült valamire jutnotok?

Megyek, ez a lány nem hagy nyugton. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok :)
Megpróbálom az egy hét lemaradást pótolni :)

Livi :)
Borzalmas, amit írtál :( Szegény Tünci :( Örülök, hogy most már jobban van :)

Vok Eszti :)
Nagyon jók a szülinapi képek :) Örülök, hogy jól sikerült a bulizás :)
Hát nemtudom melyik a jobb helyzet. Egy biztos a legjobb egyedül élni :D Bár ez egyáltalán nem könnyű dolog.
Indítsunk egy tanfolyamot nagyiknak :lol:

Cory :)
Nagyon édes a kis bilizős Liza :D
Örülök, hogy az ismétlés már jó lett :)

Ildi :)
Még mindig szenzációs az orgona evős Nasi :D
Ki vagyok a szövegedtől :D
Embert még így örülni nem láttam, hogy nem jött össze a 4-ik gyerkőc :D :D :D Pedig szép kis évfordulós ajándék lehetett volna :D
Állati jók a Hortobágyon és Tatán készült képek :) Nasi nagyon cukker ebben rózsaszín sapiban :)
csípőgatyia most már nagyon kíváncsi vagyok ám én is :D Nincs okod panaszra, nagyon csini vagy 3 gyerkőc után is :)
Pont ma reggel láttam egy tizenéves, akinek mindene kinn volt, pedig a körfogata az enyém duplája volt legalább :D Na az azért sokkolt :D

Nadine :)
Dorka babának nagyon boldog első szülinapot :)
Kép

Mariann :)
Boldog névnapot így utólag is :)
Kép

Boscó :)
Sajnálom, hogy te is áldott jó rokonokkal vagy körbevéve :( Próbálj meg felülkerekedni rajtuk és ne hagyd magad. Nekem 6 évembe került mire megértettem a családdal, hogy rám lehet bízni a saját gyerekem és nem vagyok végtelenül szar anya. Drukkolok!
Nagyon jók a képek :) Látom Fanni segített felkészülni az énekvizsgádra :D Gratulálok :) Ügyi vagy :)

Lidke :)
Ha a kiságyban Keve kinőtt ruhái vannak hol alszik Keve baba?
Nagyon szép helyen voltatok :)
A bank nem semmi! Ha az ember nem néz utána még a bőrt is lehúzzák róla :x

Vali :)
Nagyon boldog névnapot :)
Kép
Gratula a keresztelőkhöz :) Képeket várjuk ám
Szegény Alíz :( Ennyire megviselte a keresztelő?

Meli :)
Nagyon kis helyes a lánykád ebben a kendő sapiban :)

Anita :)
Klasszak a képek :) Nagy flanc a fiad :D Igazi kis gézengúz :D Már várom, hogy Peti is ilyen kis aktív rohangászós legyen :)
Szegény Boti nagyon szenved a fogaival :) De vigasztaljon, hogy már nincs sok hátra és az összes kibújik :)

Edit :)
Örülök, hogy tetszik a sapi :) Nincs mit köszönni, útba estél :)
A végén csak Egerig jutottunk :D Majd legközelebb :) Apát majd nem engedem be a cégbe reggel :D
Szegény Levi :( Nem csodálom, hogy megijedt.
Gratula a barátnődnek :)
Mi sem akartunk tömegben lenni tegnap a Városligetben, viszont hétfőn kin voltunk gödöllői reptér majálison, meg Nox koncerten :)
hajrá Prága :D

Eszti :)
Fantasztikusak a képek :) Nagyon irigylem, hogy ilyen vidéki életet is tudtok néha élni. Ez kell az embernek a feltöltődéshez :)
Mondom, veszünk egy tanyát :lol:

Kinga :)
Drukk, hogy ti is mehessetek apával :)

Angi :)
Ne aggód, nem kell túl sok idő és Lidi ki sem akar majd jönni a próbafülkéből, max egy tucat ruhával a kezén :lol: :lol: :lol:

Bartika :)
Nagyon eltűntél :) Csak nem egy új vonalzóval lepsz meg minket? :wink:

Era :)
Rólatok is már nagyon régen nem hallottunk :(
Meggyógyult már Martin?

Rólunk:
Szombaton későn indultunk kirándulni apa céges ügyei miatt :( Így nem jutottunk el a kiszemelt kirándulóhelyig csak Egerig :)
Azért nagyon klassz volt. Megmásztuk a várat és védtük a törököktől :D Este még egy jót vacsiztunk is Egerben :D A főpincértől meg annyi bókot kaptam, amennyit szerintem még életemben nem. Petkával fel alá sétálgattam és nem akarta elhinni, hogy az enyém. Mikor mondtam, hogy még egy másik is akkor teljesen kiakadt, hogy hogy lehet így kinézni 2 gyerek után...
Vasárnap állatkerteztünk, kaptunk tiszteletjegyet egy ismerőstől. Kicsit csalódott voltam, mert egy csomó állat nincs, de a gyerekek élvezték :)
Hétfőn meg lázzal küzdöttünk. Egész nap 38 körül volt Petka láza és nyűgösködött. Nem tudom mire vélni ezeket az egy napos lázakat. Estére már kutya baja sem volt és vígan rázta a seggét a Nox koncerten :D

Puszi, megyek megnézem a mormotámat, mert már majd 3 órája alszik :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Fannika köszöni a szülinapi köszöntéseket!

Vali:tényleg nagy fiú volt Boti Fanni mellett! Olyan érzésem volt nekem is,hogy "de jó lenne majd 20 év múlva egy ilyen igazi pasi állna Fannika oldalán! ":lol: :wink: Jobbulást a nyafis :wink: kiscicádnak!
Edit:jó egészséget a barátnődnek!Az enyém pont tegnap 13:47-kor szült egy kislányt,54 cm-el és 3 kg-al.Tök jó hogy egy napon lesz a csajaink szülinapja!Egyév különbséggel!

Meli:én nagyon úgy érzem lemaradtam valamiről,vagy csak nem voltam figyelmes! De remélem nem rám haragszol!Én sem értem ezt a "kérem-köszönöm"dolgot! De légyszi írj néha magatokról ide is,elvégre azért pörög ez a topik.Én olvasom néha a blogot is,nagyon szupi,dícsértem is már,de mindig nincs időm! Őszinte részvétem a nagyi miatt!

Ildi:hát a szemüveg tényleg állat! :lol: Ezek után tényleg kíváncsi vagyok a szoknyádra! (de rajtad legyen ám lefotózva) :wink: Olyan szép család vagytok Ti is! De jó hogy mindig szervezhetsz valami kirándulást!

Annácska:6 évbe? Addig tuti idegosztályra juttatnak! Áááá amúgy túlteszem én hamar rajta magam,csak jó kiadni magamból! :lol: Örülök hogy jó volt a kirándulásotok nektek is,és jó hogy Petka nem beteg!

ERA:tegnap nem voltam gépközelben,de nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk neked is!!!!!Mi van veletek?Merre vagytok?

Éca:nekem is sokáig Babcika töltögette fel a képeimet.De mostmár tudom én is.Ha gondolod én is segíthetek,kíváncsiak vagyunk már rátok!

Na dobok pár képet aztán megyek tanulni,mert vészesen közeleg az államvizsga!

Szülinapról annyit:jól sikerült,azt leszámítva hogy rohantak a vendégek,össz-vissz 2 órát voltak.Szar volt az idő,ezért lakásba szorultunk!Apósom és az egyik sógorom el sem jöttek,de én azt mondom:Bőven elég volt belőllük ennyi! A kicsiFannika nagyon örült az ajándékoknak,csak a szülinapi tortáját felejtettem el feldíszítve lefényképezni,ezért csak a díszítetlent láthatjátok.Meg a Katicabogarast,de ő abból nem evett.Na jó,beszéljenek inkább a képek! Kép

szülinapi ébredés:
Kép

szülinapi hiszti:
Kép
Mamával:
Kép
Tortám:
Kép
Ajándékok:
Kép Kép
Ilyen volt:
Kép
Egy év múlva pontosan 18:35-kor:(meghatódtam)
Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?