Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kriszta
Nyugi, minden férfi egyforma. Nekem is sokszor jólesne, ha legalább csak annyit mondana, hogy bocsi. Persze én, ha tudom, hogy nem volt igazam, képes vagyok egy ido után beismerni, és elnézést kérni, de o..... :evil:
Másnap meg úgy viselkedik, mintha misem tortént volna. Persze bennem meg forr a méreg.

Ma megint nem akart mukodni ez az oldal. Vagy csak nekem?

Végre felment a hom 36,9-re. Már néhány napja fáj a hasam alul. Olyan feszulos érzés. Minden lépésnél érzem. Vajon mi lehet ez?
Vendég

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van! Ma voltam védőnőnél, megkaptam a kiskönyvet, így hivatalosan is kismama vagyok :) Legközelebb május 10-én megyek dokihoz UH-ra, 4 hét múlva meg újra védőnőhöz.

Szilvi!
Örülök, hogy felment a hőd, remélem, most már ott is marad :) Ádám oviba jár? Szeret járni? Könnyen beszokott?

Többiek merre vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Én ma nagyon jó kedvű vagyok! Apával ma átrágtunk mindent és arra jutottunk,utazunk!Méghozzá Egerbe,kedvenc városunkba.Időpont még nincs.
Gratulálok Betty a kiskönyvhöz!Ez mérföldkő! Én is ezt vártam anno,mert mondta a védőnő,hogy amíg nincs könyvem,addig hivatalosan nem vagyok terhes.
És amúgy hogy vagy? Lassan a rosszullétes időszaknak vége.Jaj,én úgy irigyellek! Persze jó értelemben!

Szilvi!
Maradjon csak fent az a hő! :wink: Remélem a kis babó szurkálgat odabentről!
Vendég

Kriszta!
Örülök, hogy kibékültetek, és a kikapcsolódás tényleg jót fog tenni :) Mi gyereknap környékén tervezünk egy egyéjszakás ottalvást Sopron környékén, mert a meseparkba szeretnénk elvinni Petit az osztrákokhoz. Volt már ott valamelyikőtök? Vélemény?

Hányinger még van, de nem olyan vészes, amióta szedem a B6-ot.
Vendég

Mi még nem voltunk sajnos.Mi is szeretjük Sopront,én sokszor voltam már ott.De nagy szerelem,az Eger.Idén márciusban volt a 10 éves évforulónk,akkor Lillafüredre mentünk.Hát,az vmi csoda volt!Ott elég egy hosszú hétvége,de az mindennel felér!
Most májusban meg lesz a házassági évforulónk,azt meg még nem tudjuk hol ünnepeljük,de amilyen nagy utazók vagyunk,biztos nem Pesten tartjuk.

Örülök,hogy jobban vagy! Közben van egy időpontom a táblába,ha még csinálod,Betty!
Május 10.: inszem-konzultáció!! Végre! Ez egy pár perces hír,de nagyon boldog vagyok!Mondtam,hogy ma jó napom van,pedig erre nem is számítottam!! :D :D
Vendég

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Kriszta!
Orulok, hogy rendezodtek a dolgaitok. Majd pihentek egy jót, és kozben még a kistesóra is lehet edzeni egy ilyen szép városban. :wink: Ma megint magasan van a hom. Úgy orulok neki, mintha nyertem volna a lottón. Nagyon remélem, hogy "valaki" szukrál odabent. :lol:

Betty
Gratula a kiskonyvedhez. Remélem, nesokára nekunk is lesz. Vigyázz magatokra nagyon.
Ádi még nem jár oviba. Csak szeptembertol megy, mert nagyon sok a gyerek, és nemtudták bevenni. Máshova meg nem akartam elvinni. Ez az ovi kb. 2 percre van tolunk kerékpárral. Meghát úgyis otthon vagyok. Csak még van egy nagy gondunk. Délután ha alszik, van pelusa. Nemtudom leszoktatni. Ádi rengeteget iszik, még elalvás elott is. De már nemfogok tenni alá. Csak leszok valahogy.
Vendég

Szia Szilvi!

Küldök egy kis energiát,hogy fent maradjon a hőd! Hát én is remélem,hogy a szurkálás oka egy pár mm-es babó!Mára előirányoztam neked az extra drukkot!
Mindjárt megyek el itthonról,mert szülői lesz a fiam edzésén,utána meg megyünk a Metróba.De 5 fele jövök,és csupa jó hírt szeretnék olvsni!
Többiek!Ti merre jártok???Ági,Márti,Juca,Kriszti,Ildi,stb,stb. Tessék jelentkezni mi van veletek!! :wink:
Vendég

Koszi az energiákat. Megkaptam, már érzem is :D
Vendég

Na sziasztok!

Nem volt időm írni de minden nap olvaslak benneteket. Sok a kerti munka ésmost a párom is itthon volt 2 napig nem volt kedve bemenni szerelni az autóját merrt elromlott. De mamár bement így én a netfüggő most itt ülök és írok . Bár senki sincs itt szerintem de majd délután is benézek.

Carpediem!
Én nem fogok most tesztelni mert nem bvolt úgy akció ebben a hónapban ,mert amikorlehetett volna a fiam beteg lett és nem akart az istenért elaludni este . És majd májusba próbálkozunk!!!

Majd úgy akarom hogy veszek egy LH-tesztet és május15,16-án csinálok egy tesztet hogy mikor van pé-m,mert általában a váladékot nézve 18-a körül kezdődik és 21-én tetőzik ha jól néztem a mennyiséágét!Majd akkor kell nekem segíteni mert pé előtt 2 nappal akarok össze bújnoi apával a lány érdekébe!! Vélemény?? Vagy várjak lányos holdállást???

Na nem fárasztalak benneteket majd még jövök!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sztem nem kell várnod a lányos holdállást! Én is nézem mindig a Jónás-napot meg a holdnaptárt is,de ha lányt szeretnék,akkor inkább pé előtt két nappal lennék együtt a párommal.Ez azért tutibb!
Nekünk mindegy,hogy fiú vagy lány,de tudom,hogy ha babóm lesz,megint kisfiú lesz.Nagyon hiszek abban,hogy az étrend befolyásolja.Én meg ugye még a sót is sóval eszem,ami meg a fiúknak kedvez.

Na,tényleg megyek,már majdnem késésben vagyok.Du. jövök!
(és ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek! :wink: )
Vendég

Szilvi!
És mikor lett szobatiszta Ádám? Úgy nem próbáltad, hogy nem adsz rá pelust, és elalvás előtt mindenképp elmentek pisilni, illetve, ha felkel, akkor is rögtön? Gondolom, hogy oviba mehessen, az ágytisztaság is feltétel. Mi is egy nagyon közeli ovit választottunk, Peti 3 éves korától fog járni :)

Márti!
Szerintem sem kell várnod lányos napra, az Lh teszt megbízhatóbb sokkal. Kíváncsi vagyok, mikor fog jelezni, bár ha 18-21-ig érzed a váladékot, akkor lehet 16-án még semmi nem látszik majd a teszten. Én mindenesetre hiszek ebben a holdas dologban, mert egy másik topikban írta valaki, hogy 3 lánya van, egyik peteérés előtt 2 nappal, másik peteéréskor, harmadik peteérés után fogant, és egyikőjükkel visszanézte, Jónás lányos napon fogant.

Kriszta!
Milyen edzésre jár Bence? Úszni?
Vendég

Betty

Ádám már egy éve szobatiszta. Elalvás elott mindig elviszem pisilni, de már nem fogok tenni alá. Ha bepisil úgyis hidegíteni fogja, és nem fog tudni aludni. Elobb-utóbb csak megunja.

Márti

Én sem készulok tesztelni, de nálam sose tudni. Férjem mindig azt mondja, hogy már csak a tesztekre keres.

Hogyan kell a hogorbét betenni?
Vendég

Sziasztok!

Én is azt írtam,hogy a tutibb a pé előtt két nappal együtt lenni,de azért lehet nézni a Jónás-t és a holdnaptárt is.Én is nézem,sőt hiszek is benne,de nem merném erre bízni magamat.Vagy mégis?Nem tudom.Majd ha már tudom milyen nemű a 2. gyerkőc,akkor válaszolok rá. :D

Betty!

Igen,úszik Bence.Már 3,5 éve versenyszerűen.Ez azt jelenti,hogy heti 5,de van hogy heti 6 edzés van.Átlag két hetente van egy országos verseny.Nyáron 6 hét edzőtábor,ez lesz a 3. idén.Igazolt versenyző,a Cseh Laci klubtársa.Imádja!

Apa elment Benivel a Metróba,én így most nyugodtan ebédelhetek,már olyan éhes voltam.

Képzeljétek,Bence már másfél évesen éjjjel-nappal szobatiszta volt.Ő nem kérte a pelust,és gyorsan teljesen szobatiszta is lett.Akkor azt mondta dr-nő,hogy ilyenkor szokott az lenni,hogy a 2. gyerekkel majd szenvedünk.Hát nem tudom még,hogy a 2. gyerek milyen lesz,de Bencével is szenvedünk.Sajnos 5 éves kora korül kialakult egy olyan betegsége,hogy alvás alatt az agya nem jelez,hogy wc-znie kell.Nem is érzi,hogy bepisil.Emiatt már nagyon depressziós néha,mert nem nagyon tud táborba menni.Megy ő,de olyankor keveset iszik egész nap(nyáron ez rossz) éjjel félig ébren alszik.A Heil Pálba járunk vele,de még nem sok eredménnyel.Még így is hetente 2-3 alkalommal bepisil.Állítólag ez Mo-n az ő korosztályában több tízezer gyereket érintő probléma.Úgy sajnálom szegényt,mert sokat sír emiatt.Most úgy néz ki,hogy végre nemsokára megkaphatja rá a gyógyszert.
Vendég

Sziasztok!

Látom tegnap nem írt senki.Mi sem voltunk itthon.Kimentünk a Hajógyári szigetre,van ott egy olyan szuper játszótér,ami még az én 8 éves fiamnak is nagyon tetszett.Nagyon szép idő is volt,fantasztikusan éreztük magunkat!
Ma Libegőzni megyünk,nemsokára indulunk. Holnap egy kis pihenés itthon,aztán kedden meg Majálisozni megyünk a Városligetbe.Ott több szervezet is ünnepel.Én leginkább a Fogadj el-napra vagyok kiváncsi.Remélem az idő is kegyes lesz az ünnephez!

Mindenkinek szép napot,este talán még írok,de holnap mindenképp!
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Látom, hétvégén nem tolongtatok :P :?: :?: :?:

Kriszta
Sajnálom Bencét. Múltkor hallottam a babavilágban errol a témárol.
Kilehet gyógyulni belole, csak sajnos ido kell hozzá, amit persze a gyerekeknek nem konnyú kivárni. Gratula az úszáshoz. Nagyon ugyes kissrác lehet, ha bírja a heti 6 edzést is. :wink:

Krszti
Ha jól emlékszem Te szoktál hogorbét betenni. Hogyan kell?

Kellemes pihenést!!!
Vendég

Húúúúúúúúú
Még csak most olvastam vissza. Elkezdtem a legelejétol olvasni, és legalább másfél órát olvastam. Hát, Ti aztán sokat írtatok. Minden témát jól kibeszéltetek. Érdekességként: én is császárral szultem, mert Ádám farfekvéses volt.

Elég jól állok. A hom szombaton felment 37-re, és még ma is ott áll. Remélem fenn is marad.
Olyan hulye vagyok, kezdek megint reménykedni, és most tényleg úgy érzem, hogy van odabenn valaki. Talán azért , mert ez a hónap teljesen szokatlan volt a tobbihez képest. Persze majd megint jon a nagy pofáraesés /bocs/. Csak egy dolog aggaszt, hogy nem fájnak a cicieim.

Szerintetek a cicifeszulés mindig velejárója a terhességnek? MÁr ilyen korán is kellene érezni. Bár igaz, Ádámnál éreztem, csak akkor még nem tudtam, hogy ott bújik :oops:
Vendég

Szilvi!
Az nagyon jó, ha fent van a hőd! A cicifeszülést már írtam, hogy én Petinél nem éreztem, most viszont már egész korán. Szóval nem biztos, hogy fájnia kellene. Miért volt ez a hónap teljesen szokatlan a többihez képest?
Vendég

Sziasztok!
Szia Szilvi!

Hú,de jó,hogy stagnál a hőd olyan magasan! :) Nagyon drukkolok!Biztos jól érzed,hogy lakik ott vki!
Anno nekem Bencével semmi tünetem nem volt.Késett két napot,gondoltam tesztelek egyet,bár nem hittem a terhességben.Mégis ott volt a két erős csík! Aztán orvoshoz nem mentem a 8.hétig(most is így teszek majd) és addig sem volt semmi tünetem.Néha szédültem,de se vuk,se mellfeszülés,semmi.Viszont érdekes,mert hason már nem tudtam feküdni az elejétől fogva.Vhogy olyan érzésem volt,mintha összenyomnám.Tudom,ez nagy butaság,de emlékszem,akkor ilyen voltam.
Vendég

Sziasztok!

Betty,

Sok szemszogbol más volt ez a hónap. Kezdodott azzal, hogy kevesebb ideig volt meg a mensim, és gyengébb is volt az átlagnál /még akkor, mensi alatt csináltam tesztet is, hátha, de sajnos negatív lett /. Aztán a pé elott úgy kb. 4 -5 nappal vérezgettem. Nem is vérzésnek nevezném, hanem inkább pecsételésnek/de piros volt, mint a vér/. Aztán pé korul a hom ide-oda ugrált. Ez sem így szokott lenni. És végul a cicifeszulés. Ma már egy picit érzem, máskor meg ilyenkor szokott "csokkeni" az érzékenysége. De ma reggelre a hom 36,9-re lement. Tegnap 37 volt. Nemtudom, ez baj -e, mert nem olyan nagy a kulonbség. De lehet, hogy csak be akarom beszélni magamnak.

Kriszta!
Egyáltalán nem butaság, hogy féltél hason aludni. Én a szexszel voltam így :oops: . Az elején nagyon féltem, hogy esetleg ez végett elveszthetem a picit. :oops:
Vendég

Szilvi!
Az, hogy 1 tizedet lement a hőd, még nem jelent semmit. Én nagyon drukkolok!!! Hol méred a hődet?
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! :?: :?: :?:
Kérünk szépen hőjelentést!Hogy vagy?

Betty!
Tegnap este a fiúk meccset néztek,én meg leültem és iwiw-eztem.Végignéztem többek között Peti képeit is.Annyira nagyon szép gyerek!Tudom már írtam,de nem tudok betelni vele.A Bastianon szoktam rá szavazni,de mérges vagyok arra az oldalra,mert ott inkább annak van esélye,akinek a családtagjai inkább ráérnek a gép előtt ülni és szavazgatni.Bence is mindig nyúz,hogy szavazzak rá,de már úgy elment a kedvem.

Velem egyébként semmi különös nincs.Tegnap nagyon jót majálisoztunk.
Ma gyógyszerbeszerző kőrútra megyek,mert elfogyott az E-vit. és a Hormeel S -em is.
Nem érzem,hogy jól működne megint a szervezetem.Sztem e hónapban sem lesz pé... :cry:
Vendég

Sziiiiiiiiiiasztok!

Márti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Merre vagy????????????????? Mi a helyzet???????? Teszteltél??????

Kriszta! Miből gondolod nem lesz pé-d? Még csak a 11. napon vagy, még korai lenne!!!!!

Betty! Már akartam tőled kérdezni, hogy szoktad e emelgetni Petit? Nem fáj olyankor sehol?
Vendég

Helló!

Megvagyunk, csak nem nagyon voltunk itthon.

Szilvi!

Nagyon drukkolok :-)

Betti!

Kívánságod számunkra narancs, huncutkodtunk 22-én :lol:

Én úgy érzem meg fog jönni, bár én nem mérek hőt, meg semmi.

tjuca

Hát szia Ildi!

De jó,hogy téged is látni! Ejnye-bejnye,így eltünni mindig! :wink:

Most ugye 34 napos vonalzót csináltam,de csak most jött megy ilyen hosszú időre,amúgy mindig 28 napos.Ezért már lassan pé-nek kellene lennie,de semmi jele.Persze még azért reménykedem.

Márti! Most már kérjük szépen azt a zebrás tesztet megmutatni nekünk!

Szilvi! A tiedet úgy szintén látni szeretnénk!
Vendég

Kriszta! Nekem 28 napos ciklusaim vannak és a 18. napnál előtt soha nem volt még pé-m. Legalábbis amióta hőmérőzök és figyelem. Úgyhogy még bármi lehet! Nem feladni már ilyenkor!!!!!!!

Lányok!!!! Hol vannak azok a szép pozitív tesztek??? Nem csak Kriszta szeretné már nagyon látni, hanem én is!!!!
Vendég

Azért írtam többes számban!
Szóval tessék közszemlére tenni a + teszteket,hadd irigykedjünk!

Szia Juca!
Örülök neked is!!!

Remélem éled a topikunk! :D
Vendég

Láttam Kriszta a többesszámot, csak gondoltam hátha így jobban kicsalogatjuk a nyulat a bokorból. :lol: De úgy látom nem jött össze, senki nem jön a teszttel! :cry:

SZia Juca! Jó, hogy Te is itt vagy!
Vendég

POZITÍV TESZTEKET SZERETNÉNK LÁTNI!

Szilvi,Márti!!!!!!!
Vendég

Sziasztok! Itt vagyok!

Nem is tudom már, ki mit kérdezett, úgyhogy mindenkinek írok.

Szóval:
Lányok

A hom reggel 36,9volt, délután is mértem, akkor 37. Bár egy kicsit náthás vagyok, lehethogy ez viszi csak fel a homet. Hasam egy picit fájdogál, úgy mint mensi elott szokott. Bár ha belegondolok, ez már így van minden nap kb. a pétol. Már a cicik is érzékenyebbek. A homet szájban mérem nyelv alatt.
Ma azt kérdezte az Ádám, hogy van-e kisbaba a hasamban, mert olyan nagy. Mondtam neki, hogy nem tudok róla, biztosan azért nagy a hasam, mert sokat ettem. Erre o komolyan rámnézett, és azt mondta, akkor én magam leszek??? :roll: Megáll az eszem, hogy egy 3 éves gyerek ilyeneket mond :wink: Lehet, hogy érez valamit??????? :wink: :wink: :wink:
Tesztelni még nem merek, félek nagyon a csalódástol. Most 50-50% -ban érzem hogy vagyok vagy nem vagyok babás.
Bárcsak már 1 héttel késobb volnánk :shock:
Vendég

Elfelejtettem a legfontosabbat.

Koszi mindenkinek a drukkolást!

Vendég

Ildi, Juca
Most látom csak, hogy Ti is kozel álltok a teszteléshez. Remélem mind pozitívat fogunk produkálni. Sok sikert!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Hőgörbe betevés: ráállsz a görbére jobbegér és ott kiválasztod a Kép mentése más néven és így lemented a gépre egy fileba, aztán a paintbe vagy photoshopba megnyitod és ott Mentés másként , mert a kitejesztése vagy GIF vagy JPG kell, hogy legyen. Figyeld a méretet is nem lehet 600x600-nál nagyobb.

Ha nem megy szólj megint.

Itt az én görbém:
Kép
Vendég

Még vissza kell olvasnom!
Vendég

Szilvi!

Akkor még egy hétig drukkolunk neked,hogy zebrás legyen a teszted!Aztán majd,hogy minden rendben legyen a babával,de előbb a + teszt!
Érzem,hogy az lesz!
Nagyon jópofa Ádám! Reméljük az ő kis megérzései nem csalnak!

Máááártiiiiiii!

Hol vagy? Elbújtál a pozitív teszttel a világ elől?Tessék közkinccsé tenni,hadd örüljünk veled!
Vendég

Szilvi! Én is drukkolok ám!

Kriszta! Mi jelöltük már egymást at iwiwen? :oops: Nem tudom már sajna??? Mindjár megnézegetem a babaneteseket.
Vendég

Szia Krisztinka!
Még nem jelöltük egymást sajnos.Én fent vagyok Marton Krisztina néven,de megtalálsz Panda ismijei között,úgy könnyebb! :wink:
Vendég

Ildi!
Szoktam emelgetni Petit, nem fáj sehol, csak már nagyon nehéz :) Remélem, 10-én szép erős pozitívat tesztelsz! Érzel esetleg valamit? Bencus jól van?

Juca!
Én kb. 1 héten keresztül éreztem, hogy meg fog jönni, és nem jött.. Ma vagy a 29.napon, hány nap késés után tesztelnél? ;)

Kriszta!

Én se nagyon szavazok ott, mert ott már elsők nem lehetünk, meg amúgy is sorsolással osztják szét az ajándékok 90%-át.

Krisztinka!
Nagyon jó kis görbe, kár hogy most nem próbálkoztatok élesben..

Szilvi!

Nagyon biztató, amiket írsz. Te hány nap késés után tesztelnél? Kb. hányadik DPO-nál tarthatsz most? A fiúk megérzése szerintem jó, Peti és az apukája is megérzte, hogy kistesó lesz, amikor még nem is teszteltem :) Remélem, Ádám is beletrafált ;)
Vendég

Szilvi! Amikor januárban terhes lettem, Bence volt az első /még tesztelés előtt/, aki azt mondta, hogy anya hasában kistesó van! :shock: :shock: Most már ketten vagyunk így Betsyvel, úgyhogy lehet, hogy Ádám tényleg jól beletrafált! :wink:
Egyébként ő a kezdetek óta azt mondta, hogy se kisfiú, se kislány nem lesz a kistesó, hanem piros lesz! :shock: És mi történt? Üres petezsákom volt, és tényleg piros volt! :cry:

Krisztinka! Lehet, hogy ez a védekezős hónap lesz a befutó???!!!!
Jobbulást Manónak!

Betsy! Lehet, hogy vasárnap, anyák napján tesztelek, ha addig nem esik a hőm! Olyan szép ajándék lenne egy két csíkos teszt! Ma esett a hőm, és elvileg a 6. DPO-n vagyok így én ezt beágyazódásgyanúsnak vettem, majd kiderül, hogy mennyire volt igazam. Egyébként valami megmagyarázhatatlan boldogságot érzek. Nem is tudom megfogalmazni, hogy milyen. Lehet, hogy ez a négy nap ide-oda mászkálás és programok töltöttek fel ennyire, de lehet, hogy mégsem ez az oka........................még pár nap és kiderül.
Vendég

Kriszta! Bejelöltelek!

Ildi! Drukkolok nagyon!!!!
Vendég

Kriszti!
Visszaigazoltalak!Nagyon szép család vagytok!

Ildi!
Tudom,hogy senki nem felejti el,mikor tesztelt pozitívat,de ha a anyák napján lenne meg neked a + !! Háááát! Ez életed egyik legszebb anyák napja lenne!Nagyon szorítok,hogy így legyen!
Vendég

Köszi Kriszta! Aranyos vagy! Ti is nagyon helyesek vagytok!!! Itt az ideje, hogy bővüljön a család!!!
Vendég

Kriszta! A két csíkos teszt lenne életem 2. legszebb anyák napi ajándéka! Az első az 2 éve volt, amikor az akkor még 5 hónapos kisfiamnak apa virágot rakott a kezébe, és átadták életem első anyáknapi virágját! Még ma is libabőrös leszek, ha rágondolok! :wink:

A drukkokat pedig nagyon köszönöm mindenkinek! Itt gyűjtöm őket,és a teszt előtt előveszem! :wink:
Vendég

Ildi!
Ezért írtam,hogy az egyik legszebb lenne!Hisz ott van neked már Bence így nyilván minden vele töltött anyák napja szép és megható.
Minden reggel küldök egy csokor drukkot,remélem segít! :wink:
Csak figyelj,reggel!
Vendég

Kriszta! :lol: :lol: :lol:
Okés, várom a drukkokat! Aztán csak a jókat küldjed ám! :wink:
Vendég

Nem lesz benne hiba! Nagggyon igyekszem! :wink:
Vendég

Jó reggelt,Ildi!

Mai szerencsehozód:
Kép
Vendég

Kriszti! Édes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biztos ez okozta, hogy ma újra emelkedésnek indult a görbém!

Íme:
Kép

És egy kis édi sztori. Tegnap este apa lepermetezte a tujákat, és persze amikor bejött egyből ment fürödni. Bence persze egyből utána. És ekkor jött a nagy megállapítás: "Apának nagyobb kukija van", majd a kedvenc kérdésem "Miért??". :lol: :lol: :lol:

Aztán vacsi közben csak úgy: "Kistesót akarok!" :shock: Azt tudni kell, hogy a vetélés óta még csak ki sem ejtettük előtte ezt a szót! Remélem megint bejön a megérzése!

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Szió!

Ez aranyos volt,jót nevettem!Nálunk is volt régen hasonló sztori,de mikor még kicsi volt,gyorsan eltereltük a témát,aztán meg vhogy később nem érdekelte a téma Bencut.
Már csak 3 nap és ....
Kép

Reméljük!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti
Koszi a segítséget, majd megpróbálom késobb, most nincs idom. Nagyon bíztató a gorbéd :lol: :lol: Koszi a drukkot! Én is viszont kuldom.

Kriszta
Koszi neked is. Remélem azért egy hetet nem kell várnom a +tesztre, abba beleoszulnék :roll:

Betty
Nem is tudom, mikor tesztelnék. Talán 2-3 nap késés után, de bevallom nagyon félek a csalódástól. Most annyira beleéltem magam, és a férjem is nagyon reménykedik, pedig o nem szokott. Emlékeztek???? Hónap kozepén azt írtam, hogy most egyáltalán nem fogok reménykedni, és hogy szerintem nem is volt pém. Erre tessék, már azon gondolkodom, mikor fogok szulni :oops:
Szégyellem, de nem tudom mit jelent a DPO :oops:
:oops: :oops:

[/b]Ildi

Nagyon szép napon szeretnél tesztelni, remélem + lesz. Drukkolok nagyon.Nekem is az volt a legszebb anyák napom, amikor az 1 éves kisfiam szószerint a lábam elé dobta a csokrot.
Nagyon szép a te gorbéd is. Nekem is ma megint emelkedett a hom 37-re. De állandóan úgy érzem, hogy megfog jonni, fájdogál a hasam folyamatosan. Mást sem csinálok, mint ellenorzom.

Remélem nem hagytam ki senkit! Délután visszanézek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?