Bogi!Nem semmi az ürge...Végül kimész a bababörzére?Mi nem hiszem,mert 400 ft/fő a belépő,és nem tudom,hogy vásárolnánk-e valamit.Marcusnak épp nem kell semmi,a picúrkának pedig marci után maradtak holmijai,ami kiegészítőket vennék,majd csak akkor,ha megtudjuk fiú-e vagy lány.noha közel Marcus szülinapja,ajándékot inkább újonnan vennék.Tehát csábít a körbenézegetés leghetősége,de szerintem nem érné meg.
Éva!Bátran olvassgass csak!Majd csak kedvet kapsz a rendszeres krónika íráshoz itt is.
Mi is épp tovább vadásszuk a sátrat és a mászócsövet,egyelőre sikertelenül.A Kikában biztosítottak arról,hogy idén is kapható lesz szezonálisan valami,a tiétekhez hasonló kuckó.Nagyon kíváncsi vagyok.Az biztos,hogy ezentúl,ha meglátok valamit,amit biztosan megvennék előbb vagy utóbb Marcinak,nem halogatom a vásárlást,mert eddig mindenről lemaradtam.
Ha elérkezettnek érzed az időt kistesó vállalására,szerintem nyugodtan vágjatok bele.Nem feltétlenül függ össze a szopiztatással.Én is Marcus majd 22 hós koráig szopiztattam (most nyolcadikán lesz 22 hós,és úgy egy hete saját maga leválasztotta magát),miközben már elérkeztünk a félidőhöz.A megfoganás is könnyen ment,és a picúr fejlődésével sincs semmi gond.Esetleg szedjél zöldárpa tablettát (gyógynövényboltban kapható,kb 1000.-ft),és igyál fogamzást segítő teát,ha kedveled a gyógynövény teákat (cickafarkfű,palástfű,gólyaorrfű keverék-a hyper Tescoban külön-külön kaphatóak zacskós változatban).De lehet,hogy az is elég lenne,ami a tejecskédet is felturbózná kicsit,ha elkezdenél magzatvédő multivitamint és folsavat szedni.
Mindenesetre nagyon szorítok,hogy sikerüljön a kistesó,amikor Ti már nagyon szeretbnétek!
Amúgy csöppöm két lépésben vált meg a cicitől.Először,a betegsége vége felé utasította vissza,miután egy jót beleslukkolt,és valószínüleg nem volt már olyan ízű,amit megszokott,mert összeráncolta a szemöldökét,és egy határozott nem kíséretében ellőkte.Majd valamivel később kibugyolálta az anyainedű-csapot,de eszébe juthatott a korábbi csalódás,és némi simogatás és bújás után visszahúzta rá a pólómat...
Titkon reméltem,hogy két éves koráig szopiztatni fogom,de ez is jó eredmén.Viszont be kjellett vezetnünkj a napi kétszeri tápszerezért.Mert a cici hiánya miatt,minden firlefrancot a szájába vesz.Pedig már rég kinőtt ebből a korból.Amikor meglátja a cumisüveget,épp úgy felcsillan a szeme,mint annaidején szopi előtt.
Reggel 150ml-ert kap,este 250-et.
Szépen eszik mellette főzeléket,gyümölcsöket,más tejterméket.Mondanom se kell,a kedvence a Túró rudi,és a vegyesfőzelék,de talán mind közül anyukám tyúkhúslevese.
mai nehézséget okoz a tápszerezéssel,hogy annyit,de annyit kakál,hogy nem győzöm pelusozni.És állandóan összetrancsírozza,amitől kifolyik.Napjában többször kell öltöztetnem.Jelzi ő,hogy betrottyantott,de nem mindg veszem a lapot,ő pedig élvezettel tottyangat a popójára,hiszen krémes,meleg és puha...
Kipróbáltam,hogy a cumisüvegbe (használunk csőrös poharat és normál poharat is,de ugye az nem ugyanaz) roobios gyerekteát öntök,de nem lehetett becsapni.Azt csak pohárból fogadja el,ha elfogadja.Még szoknia kell az ízét-nekem nagyon bejön...