Sziasztok
Előszöris: Ma reggel belepisiltünk a bilibe!!!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul Ő szólt, hogy pisi, pisi és mutogatott az ágyból a bilire. Gondoltam, nosza, ha akar üljön rá. Erre gyorsan le a pelus, ráül egyedül a bilire, és pillanattal később jön a zene. /zenélős bilit vettem véletlenül
/
Örömömben alig bírtam magammal. Persze Ő is rendkívül büszke volt.
Odex: Süsükét én sem szeretem annyira, de Ő ezt választotta, pedig mindkettőt mutattuk neki. Talán azért, mert a Süsüke inkább kicsiknek való. Leginkább a sok zenét és éneklést szereti benne.
Síelni Murau mellett voltunk Kreischbergben. Tele van magyarral.
http://www.stadtmurau.at/
http://www.kreischberg.at/default.asp?language=hu
Hó tényleg nem volt sok. Itt is hóágyúztak. Én jobban élveztem a sok kirándulást és menést.
Petra, én is gratulálok, tényleg nagy a fiad és rendkívül ügyes! Bárányhimlő témában, pedig örülök, hogy nálatok könnyen ment. Sajna gyerekkoromban én nagyon megszenvedtem, rajtam is vannak hegek. Persze a két tesóm tök könnyen megúszta. Nem vagyunk egyformák, és én félek, hogy ne engem örököljön + apa sem volt még. Így ha bejön a felnőtteknek való oltás is, akkor őt is be fogom oltatni.
Számítógépezés gyerek mellett nálunk sem működik. Ráadásul már barrikádot emeltem a gépem elé, mert állandóan kapcsolgatta és bontotta az elejét.
Sancsi: Viki is rendkívül eleven, de ugyanakkor imádja a gyerekeket is. Engem ez nem tart vissza a testvérkétől. Persze megértelek. Senkit sem szabad erőltetni.
A Tv-t a Viki is be tudja kapcsolni, de én titokban elvonom a figyelmét némei mese olvasással és akkor kikapcsolom.
Mi is imádunk kint lenne a levegőn. Rettenetesen élvezi a mozgást, az állatokat és a növényeket. Meg persze lapátozni, kapálni, söpörni is szeretünk.
Próbálok a játszóra is eljutni vele minden nap. De itt nálunk horrornyi sok gyerek van a játszón, és sokszor a hinta közelébe sem kerülünk
Legújabb ténykedése, hogy reklamál, ha valaki nincs itthon. Ha apát nem találja, akkor addig nem nyugszik, amíg telefonon nem beszél vele. Ha néha én megyek el, akkor fordítva. Ha a nagyszülőkkel van, akkor 1 napig pedig őket hiányolja. Persze imád telefonálni is, löki a sódert a másiknak.
Délután megpróbálok időben odaérni a Margit elé. Még szalagot is szereznem kell.
Szilpa: a fiad már most egy nőcsábító
Hihetetlen aranyos arcai vannak. Amikor pedig nevet, attól én is elolvadok
Most megyek dolgozni, mielőtt felébred.
Sziasztok!