Sziasztok !
Bevallom jót vidulok azon, hogy találgatjátok Lara vajon hány babucit vár. Szerintem egyszerűen csak 1 babát, nem esett arról szó, hogy ikrei lennének
de majd jön Ő és megerősíti...
Mamint, Anyoo, nagyon örülök, hogy Tűű doki szerint is javultok !
Anyoo, türelem, nem kell ide még stimu, érdemes kivárni a min.fél évet, amíg beállít a met
Szisza drágám.. tudom nehéz ennyi év után újra és újra türelmesnek lenni..!!! Zsizsiken kívül még nem nagyon van tapasztalat az Avandamettel itt a fórumon , neki mindig szépen időben (talán 30 napra) megjött a gyógyszer mellett. (az nlc-s lányokkal nem vagyok képben, talán ott is rá kéne kérdezned..)
Adj időt a gyógyszernek, hátha neked a második hónaptól lesz látványos javulás! Teljesen megértem az elkeseredettségedet, de fel a fejjel, most már tényleg csak egy hajszál választ el a sikertől !!!!
Ginuska, vagyunk itt páran, akik már 5 éven túl szeretnénk babát
Sajnos kemény küzdelem, de hiszem, hogy már a cél előtt állunk ! Természetes, hogy hullámzó a kedélyállapotunk, az elmúlt pár napban pont ezért nem nagyon írtam
de aztán jön valami reménysugár és dübörgünk tovább..
A motorozás nagyon jó dolog, élvezzétek a jó időt és fedezzetek fel minél több szép helyet
Tegnap iszonyatosan felhúztam magam a körzeti dokinál. A műtéthez szükséges labor+ ekg miatt mentem, de ha már ott voltam az immunológus által kért egyéb vizsgálatokra is rákérdeztem (toxoplazma, rubeola, stb) . A doki majdnem leharapta a fejemet, hogy milyen alapon írja ki ő ezeket, miért nem végeztetik el a magánorvosok abban a kórházban ahol dolgoznak, vagy mondják meg a betegeknek, hogy fizessenek érte.
Azt hittem leugrok a székről. Nem vitáztam vele, de megkértem, hogy legalább a labort írja ki (mondjuk azt ki is írta volna..)
Elegem van, nem fogok én kuncsorogni senkitől beutalókat, kapják be !
Látjátok az új vonalzómat ?