Sziasztok!
Megjöttem!Már másodszor kapom azon magam,hogy egy hős vagyok!
Na jó,csak vicceltem.A lényeg,hogy túléltem mindenféle szuri meg siránkozás nélkül.Megkaptam a fedőtömést és most szép is és nem is fáj.Hurrá!
Márti!
Nem tudom mi lehet a baj,hogy ide is a linket írja,mert ugye egyszer már Gergőét betetted.Úgy kellene mind a hármat.IGEN-en van minden a profilban?(aláírás mindig,bbcode,html,emotikonok) Mert ha igen,akkor ennek jónak kell lennie.
Szilvi!
Voltam már HSG-n még pár éve,már akkor sírtam,annyira fájt.Sztem most sem úszom meg,mert valszeg megint el van záródva az egyik pv.De állítólag már jobb módszerrel csinálják,fájni fáj,de talán nem annyira.Hát remélem!!!
Kiskatona-vizsgálat: nálunk a Klinika úgy kérte,hogy először a helyi andrológián kellett megcsináltatni.Előtte 5 nappal már tilos a szex!Ott egy elkülönített helyen gyorsan kielégíti magát,másnapra megvan az eredmény.Illetve vmit már tud mondani egyből,de meg kell ugye nézzék 24 óra múlva is.A 2. vizsgálat a klinikán van,ott is helyben kell a katonákat "levenni".
Sok pasi nem szereti,de azért nézzük,nekik csak ez a két élvezeti vizsgálat van,nekünk nőknek meg azért igen sok fájdalmas.Szóval ennyit illik bevállalniuk.Nem?